Автор Тема: Астрологията  (Прочетена 38468 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 698
Отг: Астрологията
« Отговор #30 -: Април 10, 2006, 02:59:08 am »
Др Люи Тури

Важна бележка на преводача – предсказанията са направени през 2005-та. Др Тури издава всяка година книга с предсказания за следващата, която започва да се продава от около есента!

2006 ПЕРИОДИ НА СУПЕРНОВА

28 Февруари 2006 до 30 Март 2006.
1 Юли до 2 Август 2006.
21 Октомври до 21 Ноември 2006.

Обяснение на периодите на Супернова

Концентрация на негативна небесна енергия. Внимавайте изключително със шофирането и очаквайте верижни катастрофи. Подгответе се за закъснения, стачки и изключително лошо време, включително урагани, вихрушки, изригвания на вулкани и т.н. Същата енергия която създаде предишни изригвания на вулкани, катастрофата на Титаник, в Кобе, Япония, Северния рид в Калифорния се приближава отново. Повторно проверете всичките си срещи и ако можете отложете пътуване и летене по време на периода на супернова.

Прочетете и разберете периодите на Супернова. Бъдете умни и си запазете живота.

Телекомуникациите и електричеството ще бъде прекъснато и може да се очаква пълна загуба на електроснабдяването. Предишния период на Супернова предизвика падането на електроснабдяването на Ню Йорк и много други градове и учените все още почесват огромните си глави чудейки се какво е станало с техните контролиращи компютри. Кога ще разберат думата „наука” и ще разследват звездите? Не е ли целта на науката да изследва всички възможности?

Електрически уреди, компютри, телефони, самолети, влакове, коли – всички тези играчки ще са засегнати от тази енергия. Те ще бъдат спрени по един или друг начин. Хора и случки от миналото ще направят новините и ще влезат отново в живота ви. Очаквайте проблеми с пощенските работници, образованието, студентите, стачки, бягства на затворници, бунтове в затворите, вестниците, самолетни катастрофи, медиите, училищата, стачки в университетите и може би компютърни вируси.

Заради липсата на знания за звездите от страна на учените колко мисии, скъпо електронно оборудване (Марс и т.н.) както и парите от нашите данъци се провалиха? Както обикновено НАСА, които не се съобразяват с науката астрология, отново ще загуби парите от данъците ни заради нови провалени мисии вследствие на лошо време или електронни повреди. В името на невежеството преди няколко гидини когато Чаленджер се взриви, 7 астронавти си загубиха животите защото НАСА изстреля совалката през период на Супернова.
 

Бележка: Независимо, че Др Тури побликува на сайта си за втори път предупрежденията и отчаяно се опита да обърне внимание на служителите на НАСА, Колумбия беше изстреляна също през период на Супернова и всички слеми астронавти загубиха живота си.


Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 698
Отг: Астрологията
« Отговор #31 -: Април 10, 2006, 03:00:01 am »
Акули, китове и други морски животни могат да загинат по бреговете заради ретрограда на Меркури, което ще засегне техните естествени навигационни способности. Всички тези лоши новини с много жертви и повредено оборудване са част от разрушителните периоди на Супернова. Тези предсказания няма да ти помогнат директно, но ще те подготвят за проблемите и ядовете които ще изпиташ в тези периоди. Няма място за невежество и тези които не се съобразяват с небесния ред, включително НАСА, ще платят скъпо. Във всички човешки дела, най-страшното е невежеството. Защо учените, които са срещу моите изследвания не уважат думата „наука”, която е базирана на солидни проучвания, доказателства? Показател на тяхната умствена снобщина. Липсата на всеки от духовните или физически закони може само да ни накаже жестоко по законите написани със светлината на звездите. Помните ли какво казва библията: „ Хората имат уши, но не чуват, имат очи, но не виждат.” Само когато човека повиши своето космическо съзнание, и „попита и ще получи” – тогава ще започне да вижда и чува присъствието на Бог чрез неговите създания, в светлината, във звездите.

Никоя от планетите горе не се движи назад. Те всички се движат напред във вечния си кръговрат край Слънцето. Но понеже всички планети се движат по различни орбити и с различни скорости, понякога за земен период може да изглежда, че те се движат назад за определено време. Наречете го оптична илюзия заради ъгъла на Земята спрямо тези планети. Това може най-добре да се проследи за Меркури, който е най-близо до Земята.

2006 Универсални предсказания и затъмнения

Дракона стои по две години в зодиакален знак и придвижва душите (от този знак) чрез кармични дела.

Главата на дракона в Овен

Главата на Дракона влезе във знака на Овена на 26/12/2004 и ще бъде там до 22/06/2006. Отново – знанието е сила и невежеството е дяволска работа. Повишете си космическото съзнание и водете по-продуктивен живот. Заради това Господ ни даде звездите!  Да бъдат използвани като знаци и да ни водят към по-продуктивен живот.

В четвъртък, 22 Юни 2006 Главата на Дракона ще влезе в Риби.

Всемирна смяна на охраната! Истинска Нова Година за Света!

Дракона в Риби ще предизвика тотално реструктуриране на фармацевтичните компании, петролната индустрия и Близкия Изток.
Рибите са знака на Близкия Изток и ще донесе повече терористични атаки по целия свят. Нептун е господаря на Рибите и на химикалите, отровите и може да предизвика морски бедствия, както и на територията на Америка и нейните приятели в техните държави.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 698
Отг: Астрологията
« Отговор #32 -: Април 10, 2006, 03:01:49 am »
Американското и Британското правителство ще бъдат принудени да вземат сериозно решение за войната в Близкия Изток по времето на най-силния Дракон през март и Септември. Целия район ще се обедини срещу запада и ще принуди САЩ да направи нужните промени. Очаквайте и вълнения в САЩ, защото недоволните американци ще изискат край на войната в Ирак.

Очаквайте повече разрушителни атаки в САЩ, Обединеното Кралство и Азия, които ще доведат до тайни ядрени преговори. Тази ситуация ще повиши страха на доброжелателните хора и ще увеличи доходите на църквите през последния смъртен дъх на ерата на Рибите. Нептун управлява религиите и църквите – така че очаквайте промени и там.
Църавата ще издаде конкретни заповеди за да спре растежа на религиозни сгради в Индия, които ще обезобразят страната, а много от тях ще бъдат подпалени от различни религиозни фанатици. Вътрешно-държавни религиозни войни ще се водят в много държави (Франция е началото и тази емергия ще се разпространи в много страни, включителнио и САЩ).

Нови закони за превозвачите също ще бъдат въведени в опит за спиране на тероризма и да попречат на внасянето на смъртоностно оръжие и химикали в САЩ. Таен бизнес на продажби на газови маски ще бъде разкрит в крайморските градове и на обществени увеселителни места.

Морето, екзотичните острови, Американските, Британски и Австралийски ядрени централи могат да бъдат атакувани.
Нови закони за пиене и каране както и марихуана ще ядосат много хора. Правителството на Щатите ще вземе сериозни мерки срещу нарко-картелите в много страни.

Рибите управляват корабите, океаните и пиратите. Опашката на дракона (опастност) е вече там и ще се установи през периода между Овни и Риби.
 
Още крузлайнери ще страдат от натравяния и ще се предизвика ре-структурирането на бизнеса за подобряване на сигурността на пасажерите. Нептун също управлява океаните и главата на Дракона в Риби ще започне война срещу замърсяването и вредните навици на хората. Много „образовани” учени ще почесват празните си глави и ще се чудят защо океана умира. Очаквайте също лоши новини от екзотични места където изчезват хора като дилемата на Натали Холоуей. Кино-индустрията също ще бъде реструктурирана.

Активистите ще работят много усилено да спасят горите и нашите брегове съсипвани от петролната индустрия. Да медиите ще разпространят новини за нова инфекциозна болест и огромен процент на самоубийства вследствия на злоупотреби с адиктивни и вредни лекарства по предписания. Очаквайте много съдебни дела срещу фармацевтичните компании, които ще предизвикат тяхното реструктуриране. Нови фармацевтични компании ще се обединят под нови имена за да избегнат съдебните процеси и ще обявят банкрути.

Сезона на ураганите и вихрушките ще предизвика сериозни наводнения и с това и много инциденти / тероризъм / петрол в морето.Нептун управлява и петролните компании и ще предизвика много сериозни ре-структуриране и обединяване на петролни гиганти. Цената на газта ще достигне до космически цени и населението ще настоява съдилищата да спрат качването и. Очаквайте година на много сериозни наводнения и супер урагани които ще разрушат крайбрежията и острови по целия свят. Рибната индустрия също ще се пре-структурира, докато военни химикали и нервни газове ще станат постоянна опастност за много страни които са  съюзници на щатите.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 698
Отг: Астрологията
« Отговор #33 -: Април 10, 2006, 03:02:52 am »
Очаквайте тревожни новини за естествени резервоари, езера и реки. Очаквайте също катастрофи на кораби и ядрени подводници през периодите на Супернова през 2006-та. Главата на дракона и опашката му в Риби / Дева ще донесе много арести, вълнения и бунтове в затворите и мног хора сериозно ще пострадат – самоубийства и смърт. Очаквайте бунтове в затворите където разправата е безмилостна, което от своя страна също ще доведе до ре-структуриране на поправителната система. Нова нарко-мафия ще бъде разкрита и много хора ще умрат или отидат в затворите.

Нептун (лъжа и измама) управлява Риби (религия) и тази планета управлява целия Близкия Изток – район абсолютно отровен от от трите най-млади и смъртоносни религии – християнството, исляма и юдаизма създадени от глупостта на хората и манипулативни правителства в миналото. През вековете митовете са приети за истина от необразованата работническа класа и са се разпространили като рак по целия свят.

Очаквайте целия район да се обедини и поддържа тайната терористична (религиозна) война. Най-лошото влияние на главата / опашката на Дракона ще е през Март и Септември и специално през периодите на Супернова през 2006 и 2007-ма.
Очаквайте трудни и тревожни новини за Елизабет Тейлър, Майкъл Джаксон и имението му Невърленд, бившите президенти Буш и Клинтон, Говернатора Арнолд Шварценегер, актьори и звестни хора от зодиите на Риби и Дева.

Затъмнения – две централни слънчеви и две лунни:

14 Март 2006: Пенумбрално лунно
29 Март 2006: Пълно слънчево
7 Септември 2006: Частично лунно
22 Септември 2006: Ануларно слънчево

14 Март в знака на Риби:

ЧОВЕЧЕСТВОТО НАТРОВЕНО, КЪСОГЛЕДО, ЕКСТРИМНИ РЕЛИГИИ
СТОНОВЕ, КРЪВ И ЧЕРВЕНИ РЕКИ СЕ РАЗЛИВАТ
ОКЪРВАВЕН НОЖ СЕ ОБРЪЩА КЪСНО
ХАРМОНИЯТА Е ЗАГУБЕНА В СЪЛЗИ

Това лунно затъмнение ща узрее във войнствения знак на Овен и ще предизвика още повече военни действия и елементи и ще привлече повече страни в опитите да доведат мир в Азия и Близкия Изток. САЩ, Франция, германия, Япония и Китай ще бъдат директно засегнати.

29 Март в Овен

ЗЛОКОБЕН СМЪРТОНОСЕН ЕЗИК НА ДРАКОНА
ГОРЧИВИНА ЗАСЛЕПЯВА СЪРЦАТА ОКЪРВАВЕНИ
УПРАВЛЯВА ЗЪЛ ДУХ НА ИЗМАМА
РИДАНИЯТА НА БОЖИТЕ ВОЙНИ НА МЪДРОСТТА СЕ ГУБЯТ В САТАНАТА

Осъзнаване какво доктрини, алчност, власт, религия и война могат да донесат на света. Марсианска луна ще предизвика още повече войни и печал на много нации. Повече смъртоностни конфликти и борба за власт ще заразят Близкия Изток и техните врагове. Това затъмнение ще има разрушителен ефект на Земята. Сензационен танц на смъртта ще се разиграе над земята и ще зарази хората. Известни чужденци (извън Щатите) и тези на власт ще умрат от насилствена смърт или ще признаят греховете си. Природата ще се присъедини и ще докара смърт и драма на земята.


Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 698
Отг: Астрологията
« Отговор #34 -: Април 10, 2006, 03:05:18 am »
7 Септември – в Дева на главата на дракона

БЕЗРЕЗУЛТАТНО ОТКАЗВАНЕ Е ПРЕКРАТЕНО
ЗА МЪЛЧАНИЕ НАКАЗАНИЕТО Е АГОНИЯ
ЗАМЪГЛЯВАНЕ НА ПОГЛЕДА ДА ВИДИ КАК СЪРЦЕТО ИЗЧЕЗВА
ОТВРАЩЕНИЕ ЗАСЛЕПЯВА ДУШАТА ДА УБИВА

Това лунно затъмнение ще донесе чувство на религиозен фанатизъм докато много правителства ще въведат нови религиозни закони. Повик за пробуждане на скрити смъртоностни групи, но тяхното ужасно появяване ще се почувства чак най-високото ниво на много правителства и много водачи ще станат жертви. Да се очакват бедствия с вода.

22 Септември в Дева на опашката на дракона

ГОСПОДСТВА БОГАТСТВОТО И ЗЛИЯ МАТЕРИАЛИЗЪМ
МЕЧТАНАТА ЦЕНА НА ПЕТРОЛА Е КРЪВ
ЗАМЪРСЕН Е МОРАЛА НА МРЪСНАТА ВОДА
ВРАТАТА НА ДЯВОЛА ВЛАСТВА В ЧЕРВЕНО

Това слънчево затъмнение на опашката на Дракона ще има ефект на нови и опасни развития в Близкия Изток. Резултантното чувство на мъченичество ще прозведе нови и опасни заплахи от нестабилни части на света. Главното чувство ще бъде съпричастност в религиозната война и може да има разрушителен ефект в целия свят. Сигурността на хиляди хора в Близкия Изток ще бъде засегната. Нека да се надяваме, че религиозната глупост на хората ще свърши и ще се превърне в благорпятно развитие за Близкия Изток.

2006 Драконови Червени Предупреждения

1- Реструктуриране на Близкия Изток и петролната индустрия.
2- Неприятности с Иран, които ще предизвикат САЩ и Британия да вземат драстични мерки.
3- Химикали ще бъдат използвани тайно, но истината ще излезе наяве.
4- Бившите президенти Буш и Клинтън ще имат сърдечни атаки (очаквайте най-лошото).
5- Най-важните мсеци през 2006 ще бъдат март и Септември (борсата също!).
6- Реструктуриране на морските военни вследствие на инцидент с ядрена подводница или сблъсък с друг кораб.
7- Реструктуриране на поправителните системи вследствие на сериозни вълнения и бунтове в затворите.
8- Реструктуриране на фармацевтичните компание, вследствие на много съдебни дела за опасни лекарства.
9- Най-лошата година за актьорите свързана със смърт или сериозни проблеми.
10- Арнолд Шварценегер, Лиз Тейлър, Майкъл Джаксон и т.н.
11- Очаквайте натравяния на естествени резервоари, езера и реки от тиксични химикали.
12- Сериозно разтопяване на полярната шапка и големи наводнения. Дилема със озонния пласт над по-топли води.
13- Масови самоубийства свързани с религия или култ.
14- Ватикана ще работи още по-усърдно заради умиращата епоха на Риби и ще се опитва да спаси християнството.
15- Много сериозни поражения от вода и урагани през 2006.
16- Давам ви датите: 23 Юли, 19 Август, 16 Септември и 13 Октомври.
17- Сериозно и положително откритие за рак и спин.
18- Много сериоани и положителни акции да се запази природата.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 698
Отг: Астрологията
« Отговор #35 -: Април 10, 2006, 03:10:09 am »
Някои от най-лошите дни за 2006-та

Негативната енергия на Дракона която предизвиква всички природни бедствия не е случайна. Има божествен ред произведен от Универсалния интелект и неговото звездно представяне още не е разбрано от съвременната наука. Този порочен стимул засяга и земята и неподозиращото и население.

Моля ви да изпратите тези предупреждения на всички които познавате. Помнете, че знанието е сила и невежеството е дело на сатаната. Да се игнорира опашката на Дракона или универсалните закони ще донесе тежко наказание на неинформираните. Помогнете ми да направим човечеството със космическо съзнание и да спасим скъпоценни животи. Планивайте около тези дати и внимавйте какво казвате, какво правите или подписвате в тези дни. Не бъдете жертви!

Благословии до всички!


2006 Универсални предсказания

Легенда: * - # - +

+ Значи новини за Космос / Взривове / Земетресения / Вулкани / Вихрушки / НАСА / Въздушни инциденти.

* Значи новини за Начало или край на важна част от живота / Преселване.

# Значи новини за Смърт / Драма / Плиция / Тайни / Скандали / Тероризъм / Финанси / Секс / Новини.

Януари 2006: *13 / #22 / +29
Февруари 2006: *11 / #19 / +26
Март 2006: *8 / 13 / #18 / +25
Април 2006: *6 / #14 / + 21
Май 2006: #13 / +18 / *30
Юни 2006: #7 / +16 / *26
Юли 2006: #6 / +13 / *23
Август 2006: +9 / *20 / #30
Септември 2006: +7 / *16 / #25
Октомври 2006: 6 / *12 / #22
Ноември 2006: 9 / *19 / +26
Декември 2006: *7 / #17 / +24

НЕ ПЪТУВАЙТЕ СЛЕД ПЪЛНА ЛУНА! Всички тези американци можеха да се спасят или да прекарат по-добре, ако имаха космическо съзнание. УВАЖАВАЙТЕ УНИВЕРСАЛНИТЕ ЗАКОНИ ИЛИ ЩЕ ПЛАТИТЕ СКЪПО! НЕВЕЖЕСТВОТО НЕ Е ИЗВИНЕНИЕ!

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 698
Отг: Астрологията
« Отговор #36 -: Април 10, 2006, 03:22:40 am »
Докато превеждах предсказанията, получих емайл от Др Тури с последните новини. Ето част от съобщението му:
------------------------------------------------------------

Със всички факти в ръцете си и сериозно съобщение от вселената, че религиозните сбирки носят смърт невежите души все още загиват. Нашите смели войни умират в Ирак всеки ден, засмукани от религиозната отровна енергия на Нептун и те самите са измамени заради техните религиозни вярвания. Но аз мога да ви гарантирам, че след като са видели драмата и смъртта в Близкия Изток много от тях бавно започват да осъзнават че травмата, смъртоносната религия и догмата са смърт за духовната свобода на човечеството. 
 
Много от тези деца се молят на Господ да ги опази за да се върнат при скъпите си и обичани в къщи. Досега Господ не чу молбите на 2,553 човека и техните семейства. 
 
2,346 Американци, 1 Австралиец, 103 Британци, 13 Българи, 3 Датчани, 2 Холандци, 2 Естонци, 1 Фиджан, 1 Унгарец, 26 Италианци, 1 Казахтанец, 1 латвиец, 17 Поляка, 2 Салвадорци, 3 Словака, 11 Испанци, 2 Тайландци и 18 Украинци умряха във войната досега – 7 Април, 2006.
 
Това те кара да се замислиш над цялата история за Бог, Исус, религия и т.н. – дали си заслужава. Но когато целия свят е отровен религиозно от детски години е невъзможно да се види истината и да се приемат фактите такива каквито са. Също като да искаш от някой да спре след 20 години сериозно пиене и пушене. Символа на рибата приет от християните показва невероятните усилия на душата да плува срещу измамното течение и неговите страхове, невежество и липса на информация.

2000 години на религиозни тайни и митове не могат да се разберат и изтрият от този свят за кратко време. Но отново – знаците показват войната между Рибите – религия, наркотици / лекарства и измами и новата епоха на водолея – звездите / извънземни / технология и напредък.

Войните вече се водят в небесата и бавно се пренасят в този плътен физически свят. Моите предсказание продължават да се сбъдват....

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 698
Отг: Астрологията
« Отговор #37 -: Април 10, 2006, 11:25:26 am »
Да вържем астрологията с религията.

Когато Гея - нашата майка земя си почива (К < 4 на диаграмата - в зелено), ние сме подложени на космически атаки и влиянието на другите планети се увеличава 10-кратно.
Когато обаче тя е будна и ни защитава - (К > 5 в червено) ние сме добре.

Когато окото на Ра - нашето слънце хвърля гневни искри, 48 до 72 часа по късно те ще ударят Гея и ще предизвикат урагани, неочаквано време (както сняг през късна пролет), наводнения или вихрушки.Ако сме били послушни, нашата майка ще мине в червена защита (К > 5) и гнева на слънчевия ни баща няма да ни засегне, но ако сме я обидили, ще бъдем наказани.
« Последна редакция: Април 10, 2006, 16:07:38 pm от Horus »

firma

 • Гост
Отг: Астрологията
« Отговор #38 -: Април 10, 2006, 12:30:10 pm »
Благодаря за обилната информация Тина. :D
Да така е земята е жива и тя е като нас има душа.
Астрологията да не ти е хоби или бизнес. ;D

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 698
Отг: Астрологията
« Отговор #39 -: Април 10, 2006, 15:05:07 pm »
Не хоби ми е космологията, но сега видях, че картинките се губят, защото се зареждат през интервал:

Ето връзка към геомагнитното поле на земята: http://www.sec.noaa.gov/rt_plots/kp_3d.html

А снимките на слънцето от Сохо са тук: http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime/eit_284/512/

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 798
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Астрологията
« Отговор #40 -: Април 10, 2006, 17:37:44 pm »
Много апокалиптично звучи, за мен е прекалено. Можеше и някоя позитивна вест да пусне...
Не мисли като човек!-Крион

firma

 • Гост
Отг: Астрологията
« Отговор #41 -: Април 10, 2006, 18:11:52 pm »
Много апокалиптично звучи, за мен е прекалено. Можеше и някоя позитивна вест да пусне...
След лошото идва хубавото.5 г. катаклизми ще ги изтраем.За последно вече. :D

Oberon

 • Гост
Отг: Астрологията
« Отговор #42 -: Април 10, 2006, 18:15:50 pm »
Знаете ли какво си мисля аз? Всеки, който разполага с много ингормация в днешния информационен век, може да стане пророк. Какво имам предвид? И аз знам, че трябва да очаквам градушки, урагани, земтресения и тн. Защото откак я има Гея, ги има и тези неща? Какео значи "да внимавате с шофирането"? Това е наистина пророчество за мен.
Пророк ( гадател ) за мен е човек, който не борави с общи приказки - ще има урагани, ще има земетресения, внимавайте с шофирането.
Аз ви предсказвам - до края на 2006 ще има още 11 слънчеви затъмнения:) По ппостия факт, че се случват м/у 10-13 пълни и частични слънчеви затъмнения за 1 слънчева година, в различни точки на Земята.

Очаквайте Дракона да изяде Ра още поне 10 пъти !!!

Пророк ли съм аз:)?

Оберон

firma

 • Гост
Отг: Астрологията
« Отговор #43 -: Април 10, 2006, 18:18:51 pm »
Вече сме достатъчно съзрели за да правим разлика между пророкуване и предупреждение.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 698
Отг: Астрологията
« Отговор #44 -: Април 10, 2006, 18:40:00 pm »
Оберон и аз като теб - прочетох, че затъмненията предизвикват земетресения по траекторията на пълното затъмнение и го "предсказах" и ми казаха да си гледам работата.  :D :D :D

Да ама наистина се разлюляха доста страни и точно по траекторията на затъмнението - през арабските страни чак до афганистан. Удари по-слабо и Гърция и Турция защото бяха в периферията на следата.

Ето още нещо което не е изучено от учените - каква е тази аномалия в космичните енергии които предизвикват това. Ако пък знаеш кога са затъмненията, си и пророк - виж колко лесно. Стига да знаеш коя небесна енергия как влияе.

Като гледам снимките на слънцето и видя изригване по-голямо от клас "М" ми е ясно, че 2-3 дни по-късно ще се озъбим... ;D


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27