Автор Тема: Илюминатите  (Прочетена 176132 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 203
  • Castigo corpus meum
Re: Илюминатите
« Отговор #90 -: Юни 09, 2010, 21:25:37 pm »
Първо не вярвам на цялата история, но не всичко е конспирация. Само да кажа за илюминатите, че те са възникнали в областа Бавария (от там е и името "Баварските илюминати"). Когато е възникнало христянството е нямало такава област. Не казвам нищо, но просто вие твърдите, че илюминатите са създали христянството (което е абсолютна ерес), а тогава просто е нямало илюминати. :P
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен SunMoon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #91 -: Юни 09, 2010, 21:55:36 pm »

Почни да четеш малко по-задълбочено:
http://www.xnetbg.com/new/blogs/alienhorus/?p=32#more-32
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 20:06:49 pm от Mirotvorec »

Неактивен rammstein

• Четящ
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #92 -: Юни 10, 2010, 10:23:54 am »
Как илюминати са превзели властта на цялата планета?Измами,подлост,манипулации,фалшификации,заговори,лъжи,лъжи,лъжи,лъжи,лъжи,лъжи.100% съм сигурен че 95 % от информацията с която разполагате е дело на самите масони.От къде по дяволите някой непросветен ще знае кога са основани илюминати,кой ги е основал,на коя дата,къде?Не говоря за мишоци като политици бизнесменчета и т.н. а за тия които въртят света.Изобщо няма да ви чета линкчетата те са толкова истински колкото Осама Бин Ладен. :P

Неактивен SunMoon

• Четящ
  • *
« Отговор #93 -: Юни 10, 2010, 13:03:45 pm »
В предните постове не казваше ли че между илюминати и масони няма разлика?! Ако все още мислиш така, ще е добре да прочетеш поне втория линк, всъщност от статията може да разбереш доста интересни неща, но избора си е твой :P
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 20:07:30 pm от Mirotvorec »

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #94 -: Юни 10, 2010, 18:34:14 pm »
Първо не вярвам на цялата история, но не всичко е конспирация. Само да кажа за илюминатите, че те са възникнали в областа Бавария (от там е и името "Баварските илюминати"). Когато е възникнало христянството е нямало такава област. Не казвам нищо, но просто вие твърдите, че илюминатите са създали христянството (което е абсолютна ерес), а тогава просто е нямало илюминати. :P

ХАХА!!! Ако вярваш на всичко коетето пише в блога на Alien i Horos просто живееш в огромна заблуда. Едно нещо ще ви кажа и то е да не вярвате на всичко което пише в разни форуми и книги. Всичко което съм прочел съм осмислил и преценил дали е така по пътя на логиката или някакви доказателства.
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #95 -: Юни 10, 2010, 19:02:29 pm »
Политици и прочие които са масони от великата ложа са просто пионки на илюминатите.
Да. :hi: И не само политици и прочие. А те колко подлоги имат знаеш ли? Навсякъде са
повръща ми се като се замисля. Долни протежета на дявола и мамона. Гъзоблизци.:bad:
Спирам дотук. Омръзна ми да ги гледам.

Неактивен SunMoon

• Четящ
  • *
« Отговор #96 -: Юни 10, 2010, 19:04:20 pm »

ХАХА!!! Ако вярваш на всичко коетето пише в блога на Alien i Horos просто живееш в огромна заблуда. Едно нещо ще ви кажа и то е да не вярвате на всичко което пише в разни форуми и книги. Всичко което съм прочел съм осмислил и преценил дали е така по пътя на логиката или някакви доказателства.

А ти вярваш ли си на това което си копирал от уикипедия :rofl: ? Та това е същински комерс ;D. Наистина почни да четеш по-сериозна литература. Можеш ли да обориш фактите от линка който ти дадох или не :)?!

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #97 -: Юни 10, 2010, 19:36:54 pm »
Да съм казал, че това е вярно???

Неактивен SunMoon

• Четящ
  • *
« Отговор #98 -: Юни 10, 2010, 19:58:41 pm »
А да си казал че не е вярно :)?
По отношение на инфо за илюминати/масони, уикипедия е пълна боза :).

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #99 -: Юни 11, 2010, 16:16:03 pm »
Просто свалям някаква информация, за да видя ваште мнения. Съгласен съм обаче, че "уикипедията е пълно боза" по отношение на илюминатите, защото веднуж прочетох, че голямата тайна на илюминатите била, че Земята е с формата на куб.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #100 -: Юни 11, 2010, 22:40:32 pm »
Просто свалям някаква информация, за да видя ваште мнения. Съгласен съм обаче, че "уикипедията е пълно боза" по отношение на илюминатите, защото веднуж прочетох, че голямата тайна на илюминатите била, че Земята е с формата на куб.

Може и да е под формата на куб  :-X . Никой от нас четящите и пишештите у форума и не само ние , не сме напускали планетата . Т.е. не сме астронавти и не сме я виждали планетата Земя от Луната . Каквото ни спуснат илюминанти като инфо , това четем и в това вярваме .
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #101 -: Юни 11, 2010, 22:46:32 pm »
Да се докаже, че планетата е кръгла е лесно. Би трябвало да си виждал корабите, който се показват от хоризонта. Но защо свещенниците са вярвали,че Земята е правоъгална? :unknown:

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #102 -: Юни 11, 2010, 22:49:53 pm »
Да се докаже, че планетата е кръгла е лесно. Би трябвало да си виждал корабите, който се показват от хоризонта. Но защо свещенниците са вярвали,че Земята е правоъгална? :unknown:

Сори пич , ти не разбра замисълът на това , което написах  :drinks:
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен rammstein

• Четящ
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #103 -: Юни 11, 2010, 23:12:18 pm »
Защото са кретени те са вярвали и в някъв Бог 3в1, отец син и свети дух.И разберете вече че информацията която имате за илюминати,е тази която те решат да имате.

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #104 -: Юни 11, 2010, 23:14:16 pm »
Напълно споделям твойто мнение.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27