Автор Тема: Илюминатите  (Прочетена 143127 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 759
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Илюминатите
« -: Юли 11, 2005, 16:48:41 pm »

Доказателства за една конспирация на Джон Робисон. Библиотека Берлин


Оригинални документи на Ордена на Илюминати. Публикувано от баварското правителство. Библиотека Мюнхен.
Трудове на Вайсхаупт, публикувани в Оригинални документи на Ордена на Илюминати.


Спартакус и Фило (Вайсхаупт и Книге) и тайните за Илюминати. Из Оригинални документи на Ордена на Илюминати
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Илюминатите
« Отговор #1 -: Юли 11, 2005, 23:19:27 pm »
Много ще разказвате, ей!

П.С - Има ли по-големи и детайлни фотоси???

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 759
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Re: Илюминатите
« Отговор #2 -: Септември 10, 2005, 18:23:16 pm »
Някой от вас е написал тази статийка и съм му много благодарен. Доста интересна е.

http://www.xnetbg.com/www/site/index.php?option=com_content&task=view&id=143&Itemid=40

Коментарите тук.  ;)
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 783
 • Невъзможно е нищо
Re: Илюминатите
« Отговор #3 -: Септември 11, 2005, 03:35:29 am »
Супер статия, леле! Не знаех, че в СЕЩ има лагери подобни на концентрационните. И знаете ли как да сваля статията?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Илюминатите
« Отговор #4 -: Септември 11, 2005, 04:13:14 am »
Ммда - копи - пейст на документ оттук: http://www.imadrugpat.org/illuminati-new.htm ;)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Илюминатите
« Отговор #5 -: Септември 11, 2005, 04:14:30 am »
А за лагерите в СЕЩ можеш да си изтеглиш този филм от eDonkey - Texe Marrs - Gulag USA Concentration Camps In America ;)

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 783
 • Невъзможно е нищо
Re: Илюминатите
« Отговор #6 -: Септември 11, 2005, 22:19:58 pm »
Тенкю! Определено това една от най-систематизираните статии във форума. Имам предвид, че на едно място са събрани доста неща и човек може да си отговори на много въпроси катоя прочете.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен targy

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 35
Re: Илюминатите
« Отговор #7 -: Октомври 06, 2005, 16:19:10 pm »
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8

във википедията има много много интересни работи.
where is the truth

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re: Илюминатите
« Отговор #8 -: Октомври 25, 2009, 11:02:13 am »
Логиката на филма е желязна, но я да видим твоята... :blum1:

Ами тогава проект Венера е проект на господарите на света, които в момента го управляват.
Дори и така да е (а не е задължително), замисли се на кого пък са проект господарите на света, защото съм почти сигурна, че знаеш отговора и тогава ще разбереш защо те са неизбежни. Ако "неизбежността" на проекта (която от какво зависи?) задължително го вписва в плановете на илюминатите, то техните планове не зависят ли от същото, от което и самата "неизбежност"?

Доколкото схванах контекста на въпроса ти, питаш за следното:

Естествено, че всичко идва от космоса и илюминати са наместници... отношението е нещо като МВР(космоса) и кварталния(илюминати).

Защо проект Венера е неизбежен? - защото сегашният социален ред наистина има давност, и наистина сега е моментът на неговото разпадане, както се казва във филма.Понеже никой няма да позволи хаос на тази планета, значи никой няма да позволи да няма социален ред, след като давността на този изтече.И след като филмът е откровение на сега контролиращите, значи те просто ни информират какъв ще е следвещият ред - проектът Венера.

Но ти питаш и за нещо по-дълбоко.

Кое фактически прави дневния ред на илюминати(на извънземните) неизбежен.

Илюминати(в ролята им на чуждопланетни посланници) действат според законите на Вселената и Вселената е това, което прави политиката им неизбежна.Какво означава това.

1.Астрологията.Планетите оказват влияние на нашия начин на мислене, емоции и поведение, но те оказват само влияние, те са потенциал, подправка в ястието и не се мешат в свободната воля на човека.
2.Номерологията също е система от петенциали - изчислявайки актуалните потенциали, можеш да избереш да действаш потенциално(препоръчано от числата действие) или непотенциално(непрепоръчано от числата действие).Потенциалните действия са "подпомогнати" по естествен начин, непотенциалните са "затруднени" от естествения поток на околните вибрации.

Илюминати предвиждат всички потенциали(които са неразривно свързани) - номерологични, астрологични, циклични(източните науки) и кой знае още какво.
След това, създават такива физически предпоставки, които да материализират потенциалите.Също така те взимат такива действия, които винаги да са потенциални - винаги подкрепени от общата вибрация.

Пример:
Илюминати искат да промотират дадена стока и да се купи от повече хора, щото е отровна.
Имат нужда от такива потенциали, които им дават потенциал "ще сте по-щедри днес", и които дават на хората потенциал "ще развържете кесиите си днес, време за почивка и развлечения".
Ако трябва ще чакат десетилетия, докато Вселенските цикли се напаснат по този начин.
И, когато се появят такива потенциали, те правят потенциалното - намалят цената на стоката и ти пускат измамно инфо.Ти си казваш "брей, това е яко, и е в промоция.Супер! В хороскопа ми пише "развлечения!" И готово.

Един вид илюминати подтискат полезните за нас потенциали на вселенските цикли, като ги оставят в "потенциал", а засилват потенциалите, изгодни за тях самите, като ги овеществяват.

Но свободната воля винаги съществува и вероятността нещо да се случи никога не е 100%.Може да е 95%, 90%, 98%, но не и 100%.
Затова:

3.Илюминати винаги действат масово и никога единично.Математическото изчисляване на вероятностите също е вселенски цикъл.Ако вероятността планът им да има успех е 95%, те го правят да е 100%, като го правят масово.
От 8 млрд. човека 10 ще вземат точно онова решение, което контрира плановете им.И останалите (8млрд.-10) човека ще са взели изгодното за илюминати решение.

И затова имат нужда от човешка маса.Органични портали, пропагандни агенти, био-роботи, заплахи, принуда - всичко, което да принуди свободната воля, за да намалят този малък процент(5% в случая) колкото се може повече.


Конкретно, защо проект Венера е неизбежен? Ето защо:

Защото използвайки всички потенциали за деградация на човека, илюминати са успели да го деградират.Сега човешката раса е в такова положение, че най-доброто, което може да направи, за да се консолидира и да не се разпадне, е да премине към проект Венера.Това е в интереса на човечеството.
Само че проект Венера ще се завежда от илюминати, които искат да използват този потенциал на човечеството - защото са го изчислили преди хилюдолетия, изчислявайки формулите на вселенските цикли.
Така, контролирайки овеществяването на потенциала на човечеството, те имат контрол върху силните страни на човечеството(потенциално подкрепените действия).

Още повече:

Аз съм намразил човечеството заради това, което е в момента и искам да го напусна и да отида в планината.Само че ако човечеството се разбунтува срещу чипа, планината ще се напълни с хора!
Тоест аз не искам човечеството да се бунтува срещу чипа, не е в мой интерес.Ако пък стане потоп, планините пак ще се напълнят с хора, и това не искам.
Всъщност искам всички да бъдат чипирани, за да не могат да се измъкнат от градовете и да ме оставят на мира в планината и да живея така, както искам.

Но как? Защо това е мой интерес? Защото илюминати са изчислили потенциалите на моето поколение, на моето време, и са знаели, че аз(и поколението ми) имам потенциала да намразя човечеството, АКО то сатне еди какво си.
И те са направили нужното, за да стане човечеството такова, че да мога да го намразя.Едновременно с това са ми подхвърлили нужните ситуации, за да се развия така, че със сигурност да използвам потенциалите си - тоест да намразя човечеството.
Така илюминати са изчислили много преди да се родя, че моите поколения са потенциални техни съюзници и агенти, имащи общ интерес с тях.


Човечеството е хванато в много по-здрава примка, отколкото се пише.За първи път виждам написано това, което пиша и дори това, което написах, не може да обхване цялата здравина на примката.Човечеството е повече роб, отколкото някой до сега си е пердставял.

Това отговаря на въпросите защо правят това и защо го правят сега.

Има много източници, които предричат, че човечеството ще спечели и илюминати ще се разпаднат.
Ами естествено.Защото след чипирането илюминати стават излишни и се пенсионират.Няма нужда вече да се пропагандира, да се подтиска, да се плаши, да се взимат дейстивя за намаляне на малкия процент вероятност на издънка, защото вече всеки ще има чип и извънземните вече нямат нужда от посредници, за да манипулират свободната воля.

И защо не са ни чипирали в самото начало? Защото хороскопа им е казвал "ще имате власт, но за кратко".И са чакали тези десетки хиляди години, докато хороскопът покаже "ако действате сега, победата е сигурна вовеки".
Те са ЗНАЕЛИ, че това ще се изпише, и са ЗНАЕЛИ, че ще се изпише след десетки хиляди години с точност, защото са го изчислили.И понеже знаят, че не може да се бориш с Вселената, са решили да чакат това време.


За тези десетки хиляди години са ни дали астрономията, но не са ни дали начина да я използваме.
Дали са ни пистолет, без да споменат как да се прицелваме.Дали са ни статия във вестника за медицински метод, който никога няма да излезе от вестника.Дали са ни МНОГО знание, и са премълчали ВСИЧКИ спусъци.Ние сме безпомощни и невъоръжени.

Освен ако не успеем да се развием така, че да преоткрием спусъците.Като всички, които са елминирали - Тесла например и много други.
« Последна редакция: Октомври 25, 2009, 11:13:28 am от Спорт-Здраве4 »

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re: Илюминатите
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2009, 12:54:31 pm »
Когато Илюминати създават определено поколение, се появява следния въпрос.

Явно моето развитие е било насочено в определена посока.Моите преживявания, емоции, мисли и избори са ми били подсказани.Ясно е, че аз съм култивирана личност(част от култивирано общество).
Само че това отменя ли това, което съм? Не - това, което съм преживял(насочен да преживея или не), съм го преживял.Мислите, които са ми хрумнали(подсказани или не), съм си ги помислил и премислил.Емоциите, които съм изпитал(въвлечен в тях, или не), са част от моя емоционален опит.

Тоест, култивиран или не, аз съм това, което съм.сам съм го избрал(подсказано или не) и съм станал това, което съм.Оттук насетне аз мога или да приема себе си, да започна да живея със себе си и да живея по начина, който е логично следствие от така сформираната ми личност,    или мога да не приемам себе си, да вляза във вечно отрицание на себе си, в борба със себе си и докарвайки си огромни нещастия, само заради криворазбраната идея, че съм култивирана личност.

Какво значи да съм култивирана личност - означава да съм целенасочено полезен за дадена обществена фракция.
Ако не бях култивирана личност, аз щях да съм полезен за някоя друга фракция(не направила постъпки за моето естествено приобщаване).

Тоест проблемът на хората, които не могат да приемат себе си, се заключва в това, че не могат да се възприемат като обществено полезни.Човек трябва да разбере, че тъй като всеки елемент и орагнизъм в природата е част от цялата био-сфера, човек не може да е изолиран.

Затова човек винаги ще бъде полезен за едни и не полезен за други.Човек винаги ще е един годен за манипулация елемент - както всяка тухла е годна да участва в някакъв строеж, а строежите в природата са безчет.Ето така действат илюминати.Те действат в синхрон с природата и затова да се върви срещу техинте решения е все едно да се върви срещу реда във Вселената.Това фактически ги поставя в положение, в което е невъзможно да съществуват противници.

Какво ми остава на мен? Остава да си изживея живота, заради който съм дошъл тук.Владеенето на планетата не е мой интерес, нито владеенето на хората.Моите интереси са други и следователно не ме е грижа дали съм едно малко елементче, слежущо на Илюминати в голямата им машина, или не.

Може би, ако не бях култивирана личност, аз ЩЯХ да развия интерес да контролирам планетата и да се превърна в конкурент на Илюминати, но те са се погрижили аз да не се развия по този начин.Може и да съм искал да контролирам хората, конкурирайки Илюминати, но в настоящето, в този момент, тук и сега, така както са се стекли обстоятелствата(нарочни или не) аз НЕ ГО искам.

Ето така действат Илюминати за своето собствено благо, защото разбират законите на Полярността - те просто не влизат в противоречие с никой от законите на Вселената.Те действат според закона и закона ги закриля.Ако някой реално има интерес, противен на интереса на Илюминати на тая планета(нещо, в което се съмнявам) то той няма да спечели за интереса си, воювайки с тях.
Той трябва да ги манипулира по същия начин, който те използват - съгласно законите на Вселената.

Този някой трябва да се запознае със законите на Вселената в най-големи подробности, и трябва да резбере начините на тяхното прилагане в най-големи подробности.
Само така някой може да открадне интересите на Илюминати.
« Последна редакция: Октомври 25, 2009, 12:58:48 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Re: Илюминатите
« Отговор #10 -: Октомври 25, 2009, 13:26:53 pm »
Ето така действат Илюминати за своето собствено благо, защото разбират законите на Полярността - те просто не влизат в противоречие с никой от законите на Вселената.Те действат според закона и закона ги закриля.
Ако някой реално има интерес, противен на интереса на Илюминати на тая планета(нещо, в което се съмнявам) то той няма да спечели за интереса си, воювайки с тях.
Той трябва да ги манипулира по същия начин, който те използват - съгласно законите на Вселената.
Този някой трябва да се запознае със законите на Вселената в най-големи подробности, и трябва да резбере начините на тяхното прилагане в най-големи подробности.
Само така някой може да открадне интересите на Илюминати.
Спорте, нещата са така и не са така. Препоръчвам ти да гледаш тези уникални лекции: http://pravdu.ru/lessons/petrov/ . Има ги и в Колибка, в секцията Човек.
В тези лекции са разкрити необявените закони на Вселената. Лекциите са около 30 часа, но загубеното време мно-о-о-о-о-го си заслужава. Нещата отдавна се знаят и разпоростаняват по света. Въпросът е доколко искаме и желаем да приемем истината.
И в друго си много прав, че  войната със Световната Мафия е ненужна, немислима и безсмислена. А в теорията, която ни се разкрива от руския генерал, който е много навътре в нещата, ни се дава пътят, по който можем да се противопоставяме на илюминати, съгласно укриваните от нас закони на Вселената.

Неактивен sasho90

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 452
 • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
Re: Илюминатите
« Отговор #11 -: Октомври 25, 2009, 14:16:09 pm »
Това има ли го преведено на български или английски език някъде? Много искам да го изгледам, но не разбирам почти нищо от руски. :D
Keep 'em occupied!

Неактивен mlc

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 17
 • No conspiracy can withstand EXPOSURE
Re: Илюминатите
« Отговор #12 -: Октомври 25, 2009, 16:33:32 pm »
Ето така действат Илюминати за своето собствено благо, защото разбират законите на Полярността - те просто не влизат в противоречие с никой от законите на Вселената.Те действат според закона и закона ги закриля.
Ако някой реално има интерес, противен на интереса на Илюминати на тая планета(нещо, в което се съмнявам) то той няма да спечели за интереса си, воювайки с тях.
Той трябва да ги манипулира по същия начин, който те използват - съгласно законите на Вселената.
Този някой трябва да се запознае със законите на Вселената в най-големи подробности, и трябва да резбере начините на тяхното прилагане в най-големи подробности.
Само така някой може да открадне интересите на Илюминати.
Спорте, нещата са така и не са така. Препоръчвам ти да гледаш тези уникални лекции: http://pravdu.ru/lessons/petrov/ . Има ги и в Колибка, в секцията Човек.
В тези лекции са разкрити необявените закони на Вселената. Лекциите са около 30 часа, но загубеното време мно-о-о-о-о-го си заслужава. Нещата отдавна се знаят и разпоростаняват по света. Въпросът е доколко искаме и желаем да приемем истината.
И в друго си много прав, че  войната със Световната Мафия е ненужна, немислима и безсмислена. А в теорията, която ни се разкрива от руския генерал, който е много навътре в нещата, ни се дава пътят, по който можем да се противопоставяме на илюминати, съгласно укриваните от нас закони на Вселената.

Разгледах лекциите преди време. Още заглавието ме грабна. Обаче са на руски, а на мен този "старо-български" език ми отнема много енергия в разгадаване какво точно се казва, което прави гледането доста тегаво, в смисъл че тнема време, вместо да става на един дъх. Търсих английски превод, ако не български, но не намерих. Ако някой открие нещо да го закачи някеде в темата.
А колкото до Законите на Вселената, това е може би най-плодотворната посока за размисъл, в която съм се движил до сега. Иска ми се да синтезирам размишленията си или да открия такива на едно място от други хора. Можеби е добре да отворя тема с това заглавие.
Л Ю Б О В

Неактивен Oneness

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
Re: Илюминатите
« Отговор #13 -: Октомври 25, 2009, 16:57:43 pm »
 Спорте, направо ме разбиваш честно!  ;D Имаш отговора и как успяваш да се оплетеш така в собствените си разсъждения и да пропуснеш съществената част, направо не знам... Истински ментален акробатизъм! ;D Всъщност знам, но искам да го отбележа с удивителна.  ;D Въпроса, който зададох, търсеше отговор насочен към теб. Аз не очаквах да обясняваш, а ти самият да се замислиш. Защото си противоречиш и някъде дълбоко в себе си усещаш това.
« Последна редакция: Октомври 25, 2009, 16:59:46 pm от Oneness »
For The Internets! :D

Неактивен Oneness

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
Re: Илюминатите
« Отговор #14 -: Октомври 25, 2009, 17:43:57 pm »
 Темата си е баш по темата и е крайно време, който има очи да види, че няма неща без смисъл и това важи за абсолютно всичко. Хаос реално не съществува, той е само илюзия, а да се "противопоставяш" на нещата по смисъла, който повечето хора влагат относно действието на илюминатите е продукт на егото, което в ролята си на инструмент (какъвто именно е) позволява на невежите ни малки мозъчета да си създадат понятия за нещата. Но с цялата тази информация, която имаме, за нас този инструмент би трябвало да е изиграл ролята си и да го оставим да закърнява, както следва да се случва с всеки един ненужен орган. Не е нужно да се мъчим да го изтрием, защото е нежъзможно в настоящата ситуация, но поне можем да го накараме да си седи тихо и кротко в някой ъгъл на съзнанието ни и да не ни се бърка в работите.
For The Internets! :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27