Автор Тема: "Получаваш това което искаш?"  (Прочетена 44680 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

virtual

• Гост
Отг: "Получаваш това което искаш?"
« Отговор #90 -: Юли 29, 2006, 18:00:52 pm »
Аз мисля че дъвиян е отчасти прав, но не напълно, защото нали все пак ние сме продукт от работата на нещо. Но дори цял ден да говорим не можем да го обясним по простата причина, че ние реално себе си не познаваме за да можем да се опишем като цало ,а сме тръгнали да обясняваме за нещо много по могъщо, силно  и дори в този момент думите свършват.

dolphain

• Гост
« Отговор #91 -: Юли 30, 2006, 00:42:13 am »
И ти си Бог,и аз съм Богиня.А всъщност Бог Бог ли е или БОгиня ? ;)(в отговор на Дъвиан Аз виждам Бог навсякъде....
« Последна редакция: Юли 30, 2006, 01:58:54 am от dolphain »

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #92 -: Юли 30, 2006, 15:38:35 pm »
И ти си Бог,и аз съм Богиня.А всъщност Бог Бог ли е или БОгиня ? ;)(в отговор на Дъвиан Аз виждам Бог навсякъде....
Ми и двете-има и Бог и Богиня,,ама ако отидеш в църката и почнеш да говориш за Нея няма да е мого забавно
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Дъвиан

• Гост
« Отговор #93 -: Юли 30, 2006, 18:31:43 pm »
Ми и двете-има и Бог и Богиня,,ама ако отидеш в църката и почнеш да говориш за Нея няма да е мого забавно

Чакай сега! Нали каза по-рано това:

Бог освен това е и нищо-просто една идея.

На кое да ти вярваме?

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #94 -: Юли 30, 2006, 18:48:22 pm »

На кое да ти вярваме?
и на двете

viryska

• Гост
« Отговор #95 -: Юли 31, 2006, 15:26:39 pm »
А от януари насам,някой получи ли това,което е искал?....
......просто питам :-\

dolphain

• Гост
« Отговор #96 -: Юли 31, 2006, 16:03:01 pm »
М дам през юни тази година :D

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #97 -: Юли 31, 2006, 16:26:06 pm »
Аз пак  да подчертая дебело че ако някой е получил това което е искал като реалност е отговорен  и за всички страдания на планетата. Кой от вас е искал да има войни страдание и   гладна смърт  ? Така че след като не сте го искали това а го има  не разсъждавайте егоистично да подчертавате какво сте получили в личен план !

dolphain

• Гост
« Отговор #98 -: Юли 31, 2006, 18:00:47 pm »
Аз пак  да подчертая дебело че ако някой е получил това което е искал като реалност е отговорен  и за всички страдания на планетата. Кой от вас е искал да има войни страдание и   гладна смърт  ? Така че след като не сте го искали това а го има  не разсъждавайте егоистично да подчертавате какво сте получили в личен план !
Трябва ли да се чувствуваме виновни затова че в личен план имаме реализирани желания?Сбъднати мечти?И не вярвам някой от нас тук да е искал да има воини ,страдания,гладна смърт!

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #99 -: Юли 31, 2006, 19:53:36 pm »
аз-нова видеокарта

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #100 -: Юли 31, 2006, 20:16:24 pm »
аз-нова видеокарта
Абе аз цял нов комп си взех обаче това няма особено значение. Ами ако никой не иска да ги има тези войни стардания и смърт то просто няма да ги има. Очевидно е обаче че някой иска! Относно реализирането на желанията - много трябва да се внимава да не се въплетете чисто и просто в една пирамидална структура в която реализирането на вашето желание и вашият успех означват чисто и просто нереализирането на желанията на друг или загубата на друг! Да се замислим на каква цена получаваме това, което искаме !
Изобщо ако се гледа глобално на нещата някои са много доволни от света в който живеят и аз искам да ви обърна внимание че този свят е силно манипулиран и няма от какво те да са доволни!

dolphain

• Гост
« Отговор #101 -: Юли 31, 2006, 20:22:31 pm »
аз-нова видеокарта
Абе аз цял нов комп си взех обаче това няма особено значение. Ами ако никой не иска да ги има тези войни стардания и смърт то просто няма да ги има. Очевидно е обаче че някой иска! Относно реализирането на желанията - много трябва да се внимава да не се въплетете чисто и просто в една пирамидална структура в която реализирането на вашето желание и вашият успех означват чисто и просто нереализирането на желанията на друг или загубата на друг! Да се замислим на каква цена получаваме това, което искаме !
Изобщо ако се гледа глобално на нещата някои са много доволни от света в който живеят и аз искам да ви обърна внимание че този свят е силно манипулиран и няма от какво те да са доволни!
А защо мислиш моля, че това което получаваме има само материални измерения?Въпросът е дали някой е получил това което е искал,а не дали си е купил това което е искал(или са му купили респект.) ;)

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #102 -: Юли 31, 2006, 20:43:10 pm »
Войни,дори никой да не ги иска ще ги има.Просто е в природата.Само дето ние хората ползваме артефакти,докато всяко уважаващо себе си животно има я зъби,я нокти,я рога.
 Не е задължотелно нашият триумф да е загуба з адруг,всичко е настройка на вълната

@долфайн: Материалното е просто следствие

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #103 -: Август 01, 2006, 02:31:36 am »
Вече не съм сигурен какво да искам. Може с дадено мое желание неосъзнато да навредя на много повече хора, отколкото ако го целя съзнателно (не, че наистина го целя). Сложна работа.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #104 -: Август 01, 2006, 10:31:28 am »
Ами аз пък нищо не съм искал.
Следва, че всичко съм си получил, та дори и отгоре. ;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
12897 Прегледи
Последна публикация Май 01, 2006, 17:33:08 pm
от fisk
51 Отговора
73866 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
14 Отговора
26209 Прегледи