Автор Тема: Какво правим???  (Прочетена 26138 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
Отг: Какво правим???
« Отговор #45 -: Април 30, 2006, 11:32:12 am »
Край на света е много силно казано.Може би земята ще се изчисти от 2 милиарда паразити.Никой не се е родил лош,просто всеки сам решава си живота.
...не е важно какъв си,важното е да не пречиш на останалите....
Лошите започнаха да пречат.

Вярно си е Рикардо, но не бъди зъл към тях, защото дори и за тях има място в Царството небесно..
Да не ти обяснявам какъв смях ще падне, когато самите те разберат какви са ги  вършили в материалните си години... ;D
musica universalis

firma

• Гост
« Отговор #46 -: Април 30, 2006, 11:37:07 am »
 :D :D :D
Смях е силно казано.Бих казал мъка.
Това да се разделиш с кола за 500 000лв и хотел за 50 000 000 не е до смях.
Мъкааа. :'( :'( :'( :'(
Толкова години усилия и сега какво..

aro

• Гост
« Отговор #47 -: Април 30, 2006, 12:19:34 pm »
Добре, :) явно не съм ви разбрала :)
Тези, които ги боли толкова за колата им или някаква такава глупост, надявам се, ще се научат, че не това е първостепенното по важност.Ако не разберат, again, докато схванат.Разни пък други, които си мислят, че има пряк път ще се върнат от доста по - далечна точка.Надявам се, знаете какво чудо е страданието и как бързо се научаваш чрез него на това онова...
Има разни зловещи създания, за които доста се говори във форума и аз съм попрочела мъничко за тях, незнам какъв е изхода им, но сигурно ще има прошка и изкупление и за тях.
Земята се е тресла от размествания на земните пластове винаги, това не значи, че дошъл е краят...и магнитни бури има от време оно...малко повече оптимизъм(Не мога да повярвам, че аз го казвам.Не съм пример за оптимист :))Надявам се - надеждата умирала последна :)
Ами най- малкото е да се научим да бъдем съпричастни с болката на другите и да се опитваме да помогнем, а не да чукаме на дърво, да си дърпаме ушите и да злорадствеме, че ето виждате ли, имало по-зле и от нас - това пък е масово явление!
« Последна редакция: Април 30, 2006, 12:21:26 pm от aro »

firma

• Гост
« Отговор #48 -: Април 30, 2006, 12:36:10 pm »
Ами най- малкото е да се научим да бъдем съпричастни с болката на другите и да се опитваме да помогнем, а не да чукаме на дърво, да си дърпаме ушите и да злорадствеме, че ето виждате ли, имало по-зле и от нас - това пък е масово явление!
Нали за това сме българи.
На мен ми е зле,ама нека на Вуте и на него да му е зле. ;D
Не може да се отрече факта,че тези години България е в духовен подем.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #49 -: Април 30, 2006, 13:02:07 pm »
Цитат
Да не ти обяснявам какъв смях ще падне, когато самите те разберат какви са ги  вършили в материалните си години...
Първата реакция в отвъдното е: "Е, какво, добре ли си изиграхме ролите?"   ;D

Не сте ли забелязвали, че и най-големите гадове имат някакви кратки моменти на проблясъци, когато излъчването им е съвсем човешко, добронамерено? Само че тези около тях си мислят: "Да бе, да, не мож` ма излъга, хич не ми се правИ на такъв!"
Да не забравяме, че всичко е игра и всеки е с ролята си.  :D
Не мисли като човек!-Крион

Amenun

• Гост
« Отговор #50 -: Април 30, 2006, 16:46:05 pm »
Нали за това сме българи.
На мен ми е зле,ама нека на Вуте и на него да му е зле. ;D
Не може да се отрече факта,че тези години България е в духовен подем.

Напоследък сънувам сънища, които са свързани с именението на Земята- не унищовението й :) И все си мисля, че от мен се иска любов и отдаденост към това което ми е положено по пътя. България е една свещена земя, а това че някои хора Тук действата егоцентрично, смятам че това е една манипулация от страна на управниците ни. Озлобление един към другиго, ако хората имаха минималното от което имаха нужда, щяха да са по единни. И смятам, че на хората които, имат и знаят трябва да не спират да говорят за тези неща, които прочетох тук. Защото не всеки, независимо добър или лош, му е подадена информация. Това е като мисия :)

Amenun

• Гост
« Отговор #51 -: Април 30, 2006, 16:55:46 pm »
Нещата и отношенията са прекалено мутирали, и имам чуството, че имаме нужда от пътеводител както Христос е бил. Лошото е че повечето хора се припознават в разни политици, а не е там истината-ЗНАЕТЕ. Така че трябва да се държим и развиваме НАГОРЕ, а останалото е Божа работа :)

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #52 -: Април 30, 2006, 21:49:49 pm »
. И смятам, че на хората които, имат и знаят трябва да не спират да говорят за тези неща, които прочетох тук. Защото не всеки, независимо добър или лош, му е подадена информация. Това е като мисия :)

Aз се побърква да говоря,ама кой ли ме слуша.Общо взето съм кукуто на класа и училището.А не екато да казвам разни шантави неща.Ограничавам се до близки на умувете на повечето неща и факти,които са лесни за проверяване,ама...Тва да си будител ще е много гадна работа.Горкия Иисус
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #53 -: Май 01, 2006, 10:10:56 am »
Цитат
Да не ти обяснявам какъв смях ще падне, когато самите те разберат какви са ги  вършили в материалните си години...
Първата реакция в отвъдното е: "Е, какво, добре ли си изиграхме ролите?"   ;D

Не сте ли забелязвали, че и най-големите гадове имат някакви кратки моменти на проблясъци, когато излъчването им е съвсем човешко, добронамерено? Само че тези около тях си мислят: "Да бе, да, не мож` ма излъга, хич не ми се правИ на такъв!"
Да не забравяме, че всичко е игра и всеки е с ролята си.  :D

да, така е - именно в това се крие разковничето.!
Ако всичко е игра, значи всичко е простимо и оправдано в една илюзия на живот/смърт и прераждане....
Ако си способен да погледнеш в себе си и да търсиш навътре, ти би могъл да достигнеш да най-голямото богатство - твоят собствен магически реализъм ?
А ако търсиш богатства навън, то ти ще си обречен защото колкото и да намиряш, все няма да те задоволяват напълно ?
 ;)
musica universalis

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #54 -: Май 07, 2006, 11:12:23 am »
Откъде е тази щуротия ?
musica universalis

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #55 -: Май 08, 2006, 13:47:17 pm »
Цитат
...имаме нужда от пътеводител както Христос е бил. Лошото е че повечето хора се припознават в разни политици, а не е там истината

Днес ще бъде използван нов метод - този на дифузното, не-институционално проясняване на истината... Ако си спомните разказа за Мойсей, който се качва на планината само за няколко дни, то ще видите как народът му веднага се отдава на разврат - построява си златен телец и започва да му се кланя... Хората са склонни, ако възприемат Месията въобще и не Го пречукат с камъни, да Го разбират моментно, като изваждат истините Му от ковнтекста и ги въздигат в догма. Така се стига до явление, което започва от самия единороден Син, и в последна сметка се сгромолясва до прогнилостта на една склерозирала, злобна и дребнава, отстъпваща от социалните си позиции св. Църква. Жалко е онова, което се зове Тяло Господное, да се явява като толкова упадъчна гнида в човешкото съзнание... Хората си изграждат кумири с радост, защото това им позволява да не се приближават към Високия идеал, а да свеждат сакралното до някакъв маниер за доказване на социално-признатото им достойнство. Ето защо Иисус и Неговите няма да Се появят с лица, няма да Се покажат видими, поне не на онези, които искат такова Богоявление, за да повярват. (Останалите - и да ни Се яви, и да не Се, вярваме еднакво и няма значение за нас (: ) И така, Amenun, днес твърди ориентири няма да се появят. Но ако се заровиш из тази тема, или другаде из форума, или из други форуми и говорилни, ще чуваш тук-там истински диамантени проявления на истината, загърнати сред безспирния брътвеж - също като безценни крехки пратки, изпратени от далече в дървена кутия и увити в меката слама на невинно невежество... Дори някои от подателите на тези диамантени пратки няма да осъзнаят, че сам Бог е говорил чрез техните уста! И, най-важното, винаги ще остане като определящ породеният и възпитан ЛИЧЕН КРИТЕРИЙ - личната воля за въздигане, която постоянно пречиства душата и неуморно настройва ушите на ония честоти, на които звучат всичките свидетелства за светостта.

Цитат
Ако си способен да погледнеш в себе си и да търсиш навътре, ти би могъл да достигнеш да най-голямото богатство - твоя собствен магически реализъм ? А ако търсиш богатства навън, то ти ще си обречен, защото колкото и да намираш, все няма да те задоволяват напълно!

Истина... Защото този път Бог няма да дойде в тяло, за да говори по площадите и по CNN, но ще влезе с тихата и кротка любов в сърцата на всички, от където ще причини едно златисто излъчване или инфаркт - в зависимост от честотата, на която това сърце се е настроило... Навътре, навътре е пътят към небесните висини - ето защо големите телескопи няма да намерят нищо в бездната, освен неорганизиран прах, но последният аскет, заринат под листата на индийската джунгла, борави в засмяна лекота със свръх-галактически купове...Ето защо най-богатите идиоти развиват най-неутешимия гняв и страх, защото няма утеха в продънените им от материални пре-изобилия търбуси, но утехата и наслаждението се намира в покоя на един свободен от всякаква материалност ведически химн; ето защо с всичка сила опитват да наложат демоничната си воля за подтисничество, защото цялата вселена с тихо съжаление им показва как всичките им сгради, всичките им каси и трезори корозират, разпиляват се, изчезват през пръстите им и нищо не може да ги задържи... Истина - навътре е магическият реализъм и той е най-голямото богатство!
« Последна редакция: Май 08, 2006, 14:04:45 pm от Eon »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Eon

• Гост
« Отговор #56 -: Май 08, 2006, 14:12:46 pm »
Защото този път Бог няма да дойде в тяло, за да говори по площадите и по CNN, но ще влезе с тихата и кротка любов в сърцата на всички

Така си е.
« Последна редакция: Май 08, 2006, 17:58:03 pm от Horus »

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #57 -: Май 08, 2006, 20:26:14 pm »
Навътре, навътре е пътят към небесните висини...

;)
musica universalis

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #58 -: Май 08, 2006, 21:52:43 pm »

Защото този път Бог няма да дойде в тяло, за да говори по площадите и по CNN, но ще влезе с тихата и кротка любов в сърцата на всички
Това ако си го набием в кратуните ще избегнем опасността да се прекланяме пред всякакви въплътени водачи, пророци и спасители.
Не мисли като човек!-Крион

Amenun

• Гост
« Отговор #59 -: Май 10, 2006, 14:31:40 pm »

И така, Amenun, днес твърди ориентири няма да се появят. Но ако се заровиш из тази тема, или другаде из форума, или из други форуми и говорилни, ще чуваш тук-там истински диамантени проявления на истината, загърнати сред безспирния брътвеж - също като безценни крехки пратки, изпратени от далече в дървена кутия и увити в меката слама на невинно невежество... Дори някои от подателите на тези диамантени пратки няма да осъзнаят, че сам Бог е говорил чрез техните уста! И, най-важното, винаги ще остане като определящ породеният и възпитан ЛИЧЕН КРИТЕРИЙ - личната воля за въздигане, която постоянно пречиства душата и неуморно настройва ушите на ония честоти, на които звучат всичките свидетелства за светостта.

Цитат
Ако си способен да погледнеш в себе си и да търсиш навътре, ти би могъл да достигнеш да най-голямото богатство - твоя собствен магически реализъм ? А ако търсиш богатства навън, то ти ще си обречен, защото колкото и да намираш, все няма да те задоволяват напълно!

Има една много хубава легенда, която гласи, че хората едно време са били птици. Били, обаче, с едно крило и за да полетът им е било необходим втори човек. Смятам, че човек откривайки какво притежава и има дадено от горе, би развивал света и себе си много по-пълноцено отдавайки тази информация на някого или някои. Защото еденичната енергия ако самоцирколира тя ще се унищожи, трябва да има обмен, както земята храни цветята, а те пчеличките, а те нас :)   Това което човек изпитва и научава докато разговаря, докосва, усмихва, гали, другиго никога не може да научи сам. Богатството е всичко това което е извън теб и си богат когато успееш да кажеш, че то е Ти. :))

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27