Автор Тема: Какво правим???  (Прочетена 24161 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Отг: Какво правим???
« Отговор #60 -: Май 11, 2006, 20:08:52 pm »
Само да не сбъркаш висшите измерения на Любовьта с определена романтика за двама... ;)
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ----------

• Доста Писал
« Отговор #61 -: Май 23, 2006, 17:24:37 pm »
Какво правим ? ? ?

Доколко разработвате планове за възвисяване на себе си и на околните?
Доколко въвличате близките и приятелите си в усилия по тези планове?
Доколко преобразувате начина си на живеене, за да се усъвършенствате?
Доколко си набелязвате и изпълнявате непосредствени междинни цели?
Доколко мислите ежедневно за задвижването на някакво висше дело?
Цитат

AIA22

• Гост
« Отговор #62 -: Май 25, 2006, 13:08:38 pm »
Аз ще ви кажа какво правим.
Стоим пред РС-то и чакаме на екрана да се появи            Wake up Neo .... 
Другото е чешене на езика или пръстите.

Неактивен TRADEKTOM

• Четящ
  • *
  • Публикации: 100
  • KILLUMINATI WARRIOR
« Отговор #63 -: Май 26, 2006, 08:01:11 am »
От известно време си задавам въпроса Защо? Нима сме телкова велики, мисля че Да ние хората сме господ всичко около и в нас, каквито сме ние, каквото е нашето енергиино излъчване, в такова се настройва и нашата майка земя, наистина триабва да се научим да обичаме и да се уважаваме един друг, ане да се превръщаме в канибали на духовно и материално ниво чрез омраза страх и войни, за това всеки който е познал себе си трябва да помага на другите хора за да израснат и да се познаят, трябва да се борим за всяка душа, а не само да стоим отстрани и да гледаме безпристрастно, иначе оковите на масонскя сатанаил скоро няма да паднат, трябва да променим първо себе си за да искаме и същото от другите, иначе нищо  няма да се получи.Бог е в нас и ние сме в Бог. Ще дойде, ТОЙ ще дойде и тогава никой няма да има с какво да се оправдае, защото душата си е само твоя и сам ти отговаряп за себе си и не можеш да кажеш така се получи защото някой ти е заповадал не не може.Крайно време е да се събуди Neo в всеки един от нас, защото Сатан бърза да завземе колкото се може повече души и поне ако не можем да спасим всички което е ясно то поне тези който можем, защото всеки е важен. 
Махатма Ганди, Млаколм-Х,  Мартин Лутер Кинг, Джон Ленон, Джон Ф. Кенеди, 2Pac Всички те, умряха в и

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #64 -: Май 26, 2006, 09:47:43 am »
Това е един достоен отговор на въпроса...[/
musica universalis

AIA22

• Гост
« Отговор #65 -: Май 27, 2006, 01:47:29 am »
Цитат
Нима сме телкова велики, мисля че Да ние хората сме господ

Хммм, странно твърдение. Това го срещам доста често, обаче като се позамисля какъв господ сме! :P
Не сме ли ние едни слепци? Всеки може да каже "Не" и това твърдение да му харесва. Не смe ли??? Какво знаем за света, в който живеем, какво знаем за себе си, какво знаем за природата и нейните закони, какво знаем за космоса? Ами да, знаем много, знаем, че Еди Кой си учен е открил еди какво си, знаем, че Еди Кой си свят човек е казал еди какво си. Хайде сега като отделим на страна това знание за "еди какво си" дадено ни от "Еди Кой си" да преценим колко много знаем... xмм.Сега можем да кажем... "Да, ние сме господ! Един нищо не знаещ господ"!
« Последна редакция: Май 28, 2006, 22:08:42 pm от Horus »

Неактивен TRADEKTOM

• Четящ
  • *
  • KILLUMINATI WARRIOR
« Отговор #66 -: Май 27, 2006, 09:02:35 am »
мм виж ако ти не знаеш това си е чисто и просто твоя грешка, аз знам как е устроен нащата планета, крайно време е и всички други да се научат това отнема време но който иска може да го постигне, и извинявай но май нищо не си разбрал от товамкоето съм написал, основната ми мисъл че можем всичко и нищо, зависи изцяло от нашата вяра и постоянство, в смисъл колко искаш едно нещо и дали това което искаш е същото нещо, надявам се да си ме разбрал.Ако не пак ще обясня.
Махатма Ганди, Млаколм-Х,  Мартин Лутер Кинг, Джон Ленон, Джон Ф. Кенеди, 2Pac Всички те, умряха в и

AIA22

• Гост
« Отговор #67 -: Май 27, 2006, 16:02:26 pm »
Цитат
мм виж ако ти не знаеш това си е чисто и просто твоя грешка

То на това май му се викаше първородния грях  ;)
« Последна редакция: Май 28, 2006, 22:09:37 pm от Horus »

AIA22

• Гост
« Отговор #68 -: Май 27, 2006, 16:09:40 pm »
Забравих да спомена, че знание от сорта на ....
 -Знаеш ли колко е вкусно питка със сирене?
 -Ял ли си?
 -Не, бати чул.
 .... не може да ти послужи.

Неактивен TRADEKTOM

• Четящ
  • *
  • KILLUMINATI WARRIOR
« Отговор #69 -: Май 28, 2006, 18:38:15 pm »
sasi  това ми хареса много точно казано, всичко е около нас само трябва да се огледаме

AIA22

• Гост
« Отговор #70 -: Май 29, 2006, 05:02:58 am »
 Първо само да кажа, че продължавам с отговорите по тази тема само за да се доуточня, не искам да влизам в глупави и безсмислени спорове кой колко и какво знае.Аз лично не притендирам за големи знания, даже бих казала, че са нищожни в сравнение с вашите.
Това, което лично мен ме притеснява и се опитох да го споделя е, че не притежавам истинско познание за света придобито от личен опит и по мои наблюдения това се отнася за болшинсвото от хората (за това постнах и лафа с питката като пример как придобиваме знанията си). Не смятам, че знаем "всичко необходимо".
Винаги съм се интересувала от ненаучните теории.Все търся някаква истина или някакво откритие, нещо,  което да преобърне света ми, да ме въодушеви. Някак си вътре в мен сякаш усещам присъствието на едно безмълвно знание, което постоянно ме дразни и човърка, защото е там вътре в мен, а не мога да го стигна.Все търся да открия нещо, което ще ме накара да изкрещя ЗНАЕХ СИ!!!! Когато започвам да чета нови теории,  някоя току що открита тайна,  теории за конспирации и т.н. съм супер вдъхновена при мисълта, че може тук да е истината, но след прочита( или там каквото и да е) независимо колко вълнуващи неща съм "научила", независимо колко външно съм развълнувана, вътрешно оставам неудовлетворена, непроменена, апатична сякаш онова безмълвно знание ми шепне "Не, това не е истината, не е това, което търсиш".И в крайна сметка е така, тези знания не могат да ми послужат за нищо освен да ги разказвам на познати, чакайки те да се развълнуват така, както аз не съм. Та усещам, че докато не го намеря това прословуто НЕЩО (знание, истина ...)  ще съм вечно търсеща, вярваща, сляпа!
И това, което исках да кажа във връзка с тази тема е ... Какво може да направи един незнаещ човек, един слепец (като мен), освен да чака и да се подготвя за времето когато на екрана му ще се появи  "Wake up Neo".

... и ще познаете истината и истината ще ви направи свободни ...
« Последна редакция: Май 29, 2006, 05:38:31 am от Horus »

Неактивен TRADEKTOM

• Четящ
  • *
  • KILLUMINATI WARRIOR
« Отговор #71 -: Май 29, 2006, 09:37:03 am »
AIA  мила всеки който търси истината минава по този път търсиш търсш. намираш нещо но усещаш че все не е това което търсиш, познато ми е до болка, но какво е истината, вижда ме ли я, чуваме ли я, помирисваме ли я, докосва ме ли я, ако знаеш как да я разпознаеш кажи и на мен да знам, това е бил основбият двигатл на човешкото развите от хилядолетия насам, търсенето на истината, и все пак каквото и да сме намерили никой не може да ти каже дори и ти самата че това е истината, а относно знанията колкото и сложно да изглежа всъщност е много просто, най-трудното е да освободиш съзнанието си за информационните полета навсякаде около нас, наистина е много трудно в началото но веднъж успееш ли няма спирачки, не се ли се питала "баси това го знам но от каде, като нито съм го чела някаде, нито някой ми го е казвал" е те това е информационното поле докоснала си се до него и си разбрала нещо но без да го правиш умишлено.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #72 -: Май 29, 2006, 09:59:31 am »
Думите ти звучат много мъдро, и в никакъв случай не си слепец, просто в този аспект на реалността всичко изглежда непостижимо и всяко постижение изглежда недостатъчно. Егото властва и само силата или красотата на човешката душа може да я спаси от съмненията на живота...
musica universalis

Неактивен ----------

• Доста Писал
« Отговор #73 -: Май 29, 2006, 14:06:20 pm »
Все търся някаква истина или някакво откритие, нещо,  което да преобърне света ми, да ме въодушеви. Някак си вътре в мен сякаш усещам присъствието на едно безмълвно знание, което постоянно ме дразни и човърка, защото е там вътре в мен, а не мога да го стигна.Все търся да открия нещо, което ще ме накара да изкрещя ЗНАЕХ СИ!!!!

И все пак, не мислиш ли, че е несправедливо да очакваш нещо да ти дойде отвън и да те преобрази?; не е ли по-добре да го подбуждаш отвътре да избликне, още повече, че УСЕЩАШ ТАКОВА ПРИСЪСТВИЕ вътре в себе си!
« Последна редакция: Май 29, 2006, 14:09:17 pm от flyDragon »
Цитат

AIA22

• Гост
« Отговор #74 -: Май 30, 2006, 11:55:58 am »
flyDragon, не съм много привърженичка на теорията за вън и вътре, не защото все повече хора доказват, че има само вътре, а защото имам такива лични наблюдения, с две думи не ги деля (много).
Малко откликнахте на поста ми като зов за помощ  :P  до колкото знам, не съм писала никъде SOS  ;D
ultrafutur, от малка си знам, че няма невъзможни неща, яд ме е само, че все още не мога да си го докажа, което пък значи, че не го знам на 100%.
За тези 100% ставаше дума, ако имам дори 99 все още ще съм си сляпа, ама все пак не съм тръгнала да цивря, просто не бих поела отговорността да помага и да водя "ниско процентовите", така бих и отказала помощ от някой, който няма "пълната версия"  ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27