И такааааа

Всичко което ще прочетете го смятайте за провокация (а не "чиста истина") - нещо което new age литературата няма да ви го даде

С две думи - всичко е изцяло лично мнение. Започвам подред.
Скъпи Н.,
Ей това е да си провокиран. Я си спомни, откога не си писал толкова дълъг пост...
Хм, прави си, бях забравил ентусиазма с който чакаш да погледнеш какво някой е отговорил на това, което си написал. Усещането все още е готино. Мерси за което приятелю

Тук обаче спираме да си плюем в устите, щото нещата стават сериозни вече

Очаквах от теб повече, а не голи приказки. Исках да изнесеш реална информация, която води до изводите ти, а не разсъждения без покритие. Жалко...
Първа пробойна ;D Охарактеризираш нещата които пиша като голи приказки. Смяташ така просто защото нямам цяла папка от доказателства в стил Дейвид Уилкок и е разбираемо

Не очаквай това от мен. Лягайки на тези "доказателства" не усещаш собсвената им стойностна закостенялост. Няма НИТО ЕДНО доказателство което ТИ ЛИЧНО можеш да ми дадеш че реално се случва нещо. Всичко е прочетено и просто повярвано, не и проверено, не и преживяно. Всичко което казвам е пречупено през личния ми опит, което разбира се го прави субективно, но за мен е безценно, защото е истинско и работи за мен като извлек на идея и модел за нещата. Смея да твърдя че за всички тези години съм усетил механизма на някои неща и разсъждавам от тази камбанария. Твърдението, че няма лъскава опаковка е без всякаква стойност за мен, защото поне е лично изработено и проверено от мен

И така - на тази база всички останали писания са лесно опревергуеми.
1. Книгата за Монтаук. Я си спомни, какво пише там за 2012. Пък и аз да припомня за онези, които не са я чели. 2012 е времева бариера на събитията, ЕДНО ГОЛЯМО НЕИЗВЕСТНО, точка, непосредствено след която няма нищо...
За Монтоук разясних по-горе.
Прекрасно знаеш, че всички управляващи страшно много се страхуват от тази дата И ТЪКМО ЗАТОВА ВСЯВАТ СТРАХ, ПАНИКА, ОБЪРКВАНЕ И ИСТЕРИЯ, с което си мислят, че ще програмират нашето бъдеще по техен си тертип за след известната декемврийска дата. Обаче нещата са много комплицирани и Илюминати включително се опитват да извлекат изгода от промяната, ама тяхната няма да стане, както си мислят, защото събитията в последно време въобще не се случват по техния сценарий.
Според моето проучване този начин на мислене е огромна грешка и е пропаганда на Светлата страна. Препоръчвам ти много силно
този текст. Ако го осмислиш цялата дискусия приключва принципно. Писал го е човек който е живял сред илюминати и познава до болка начина им на мислене. Участвал е и в проекта Монтоук, надявам се един ден да издадем и неговата книга.
Както и да е. Илюминати
не ги е страх от нищо. Когато мислите за илюминати мислете за гущерите. Няма разлика между двете. Това е раса която се е посветила от милион години да мачка всичко на пътя си. Това е техният избор, това е начина по който разсъждават - те вървят и завземат. Те са победители - галактиката е тяхна. Всички ги е страх от тях, не обратното. НЯМА от какво да ги е страх при положение, че те следват плана си тук от хилядолетия и всичко върви идеално. Начина ни на мислене е тяхно дело, конспиративните теории които обсъждаме нямаше да ги има ако не бяха те, дори ДНК-то ни е тяхно дело. Духа ни не е обаче. Вибрацията на нашия дух (тези които сме избрали да се инкарнираме на Земята)
не ги плаши, но ги дразни изключително много, защото това е друг тип енергия, различен от тяхния, различен от начина им на мислене, вибрация решила да поеме предизвикателство, на което те не са склонни от милиони години. Те искат тази вибрация да бъде променена и уеднаквена с тяхната. Няма страх. Има мотивация.
2. Пределно ясно е, че Илюминати искат да се осъществи техния сценарий. Но /и ти го казваш/ нещата се развиват естествено в цикли и точно определената дата е тази, на която ще има ШИРОКО ОТВАРЯНЕ НА СЪЗНАНИЕТО, и бай Пешовите мераци за домашна-греяна в задния двор с надути с Преслава тонколони след датата постепенно ще умрат, ЗАЩОТО ЩЕ ИМА МАСОВА ПРОМЯНА В ЧУВСТВАТА ЗА ИЗМЕРЕНИЯТА. ТОЗИ, КОЙТО НЕ ЧУВСТВУВА ПО-ВИСШИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ, ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ГИ УСЕЩА, главно затова, защото ще има глобална промяна и в ДНК-то. Ти какво си мислиш, че непрекъснато и масово ще преобладават нечувствителните хора ли, че светът няма, и не е способен, да се променя ИЗВЕДНЪЖ ли? Хм... Извинявай, но имаш наивни представи!
По никакъв начин не мога да разбера как наричаш мен наивен, предвид че мислиш неща като: "
защото ще има глобална промяна и в ДНК-то" и "
че светът няма, и не е способен, да се променя ИЗВЕДНЪЖ ли?"

Сега сериозно

Илюминати искат и осъществяват своя план. Това не е добро, нито лошо. Това е начина по който стоят нещата. Съзнателната ни стория, макар и кратка, го доказва (нали искаше доказателства апропо

).
Няма да има масова промяна в чувствата и измеренията. Пропаганда. Няма "по-висши" и "по-низши" измерения. Има различна настройка. Има различно съзнание. Всичко се съдържа едно в друго. Тези които са на онова място някога са играли нещо подобно на това, което ние играем в момента. И съжалявам че трябва аз да го кажа, но - в "по-висшите измерения" няма същества направени от ефир, любов и светлина. Там има Баланс. За там няма смисъл дори да говорим, защото е отвъд думи и разбирания. Все едно да си в първи клас, а аз да ти говоря за стереометрия. Дори няма да разбереш че и аз говоря на български, нали? Също толкова безсмислено е да се говори и мисли за Източника (популярното му наименование в тоя форум е "Бог").
Това за промяната на ДНК-то е невероятна следа и тези които имат малко по-дълбоко разбиране ще го видят веднага.
Всичко свързано с ДНК, неговата манипулация, промяна, "еволюция" и т.н.
е с извънземен произход. Ако не запомните нищо от сичко написано дотук, запомнете поне това като следа, която може да ви отключи някои вратички на персонално ниво. Тъй като от Орион са невероятно и изключително ориентирани към тялото си, цялата им пропаганда, начин на живот и мислене внедрени в нашето общество, могат да бъдат открити чрез този модел - те винаги говорят и мислят чрез телата си и така е от милион години. Затова и не искат земни преживявания, защото ще трябва да загубят относителното си безсмъртие. ДНК няма да се промени. Било е с 2 нишки, в момента е с 2 нишки и докато има Игра в 3-то измерение ще си остане с 2 нишки. Няма никакви 12 нишки, никакъв светлинен ген и т.н. Нито едно същество във физическо тяло, не може да има повече от 2 нишки ДНК. New age пропагандата за 12 нишки не е възможна. Аргументът им е че 12-те нишки нямат нищо общо с физическото тяло, а е свързано с това да си "същество от светлина". Само за мен ли е очевидно, че за да си същество от светлина не е нужно тяло и в този ред на мисли – вече не става въпрос за никакво тяло и следователно за никакво ДНК, камо ли 12 нишки? В това просто няма смисъл. Всички тези истории са плод на new age средите, които са лост на илюминатите за подтикване на населението в определена посока. Знам дори точното място където всичката тази дезинформация е създадена за 1 път и разпространена сред хората (искаш ли координати на google earth?). Знам го от човек, който е присъствал на създаването на тези постановки. Знам с каква причина, знам с какво намерение, знам с какви очаквания. И знам колко сладко звучи, защото и аз съм вярвал в това. Само че не е истина.
Промяна в масов мащаб в положителен смисъл не е възможна. В отрицателен - да. В положителен - отнема няколко поколения.
3. Наистина си прав - светът може да бъде променен само отвътре, не отвън. И това се твърди от авторите, които описват многоаспектната истина за 2012, разглеждат я от всичките й страни, а те са твърде малко и, поне у нас, са твърде малкоизвестни. Няма да ги споменавам, който се интересува, знае за кои автори говоря. Ако не си запознат с подобни материали, жалко.
Запознат съм. И тъй като ти се занимаваш от 2 години (по твои думи), аз се занимавам от 5, като не го казвам за да акцентирам върху разликата в цифрите, а за да обясня един друг механизъм.
На втората година и аз бях в твоята позиция. Тогава беше 2005-та, информацията беше твърде оскъдна и откъслечна, предаваше се от ръка на ръка и уста на уста. Много малко хора четяха сериозно чужди форуми и много малко бяха тези които бяха в България, за да споделят. Поради тези причини имаше някаква мистичност в цялата работа и фрагментарността на информацията беше аргумент в полза на нейната истинност. Защото вероятността за нещо, за което не се говори и има по-скоро липса на знание, отколкото наличие - да е истина, е много по-голяма от "истината" изречена по CNN (където вече се говори за извънземни и 2012 г.). Така мислех тогава. Сега знам, че това не е непременно така. И дезинформацията също тръгва чрез слухове. И именно това е един от големите проблеми при отсяването на информацията - и информацията, и дезинформацията текат по едни и същи канали.
Не е сериозно - някои казват "не може всички автори да са поставени лица". Забравяте с кой си имате работа. Изправени сте срещу неограничен ресурс и машина за манипулации. Не всички са актьори, да. Само тези които са най-лансирани са. Другите които искат да кажат нещо са истински заглушаваните и сплашваните. Тях няма да ги видите в интернет, проект Камелот не ходи да им взима интервю. Принципа за повечето неща е общ. Не е нужно всеки един човек в телевизията да е поставено лице. Когато модела е налице и ти съвсем искрено си повярвал в неговата истинност схемата вече работи сама. По същия начин - когато доказателствата са подхвърлени всеки може да пише книги и говори в youtube чрез собствения си канал. Познавам толкова много "конспиратори", за които един тъп и натъпкан със синтетична емоция и "отговорност" филм на Ал Гор беше достатъчен да бъдат убедени, че наистина има глобално затопляне. Докато реално има глобално застудяване. Един илюзионист ще ти каже че тайната на всеки добър номер е толкова проста, че ти не можеш да повярваш когато откриеш метода на секрета. В конкретният случай. Колко от нас могат ЛИЧНО да отидат до Северния полюс и да видят "топенето на ледниците"? Един? Двама? И какво от това? Една снимка по bTV на айсберг и съпътсващ я надпис "глобалното затопляне" е достатъчна на над милион хора пред телевизора да повярват без всякакъв момент на критично мислене, че глобалното затопляне е факт. Само че познай какво. Едни хора се върнаха наскоро от екскурзия там и знаеш ли какво казаха? Че са наблюдавани рекордни досега минусови температури и всъщност навлизаме в ледников период който ще настъпи до няколкостотин години. Респективно - нямало е никакво топене на ледовете. Но колко могат да направят такова пътуване и да видят сами? И колко от тях могат да се появят в някоя медия (която има вече прокарана версия и няма да даде аудитория на никого който противоречи на партийната линия). И дори някой да излезе и да изнесе своя
опит (а не "факти") колко ще му повярват? "
Ебаси, Ал Гор направи филм и получи Нобелова награда за мир, що ме занимаваш с глупости?!?" Естествено че това ще е нормалната реакция.
Това се отнася за всичко в този свят, това е един от основните методи на Елита.
4. Феноменът на фигурите в житата. Ха, ами този феномен да не би хората от земята да го правят и да не би да съществува отскоро? В него, поне в последните години, непрекъснато се говори в символи за 2012.
Разбира се че го правят хора от Земята. Писал съм в темата за Житните Кръгове, можеш да го намериш. Прави се с микровълни от сателити от лабораториите Бруукхейвън. Пак мога да дам координати ;D Пак го знам от човек бил вътре в нещата. Повярвай има разлика да си бил в нещата и да си бил на лекция на Уилкок. Всичко се прави чрез компютри и изчисления, след което се програмират сателитите, които правят формациите. Не се чуди защо са с такава прецизност - вече знаеш. И за да изпреваря масовите въпроси "защо го правят", отговарям - за да се вкарат определени енергии в енергетиката на Земята. Защото Планетарния Дух точно както и ние, ги дразни с вибрацията си. Между хората и Земята има голямо сътрудничество на много фини нива. Това също ги дразни. Енергетиката с която тровят е закодирана в житните кръгове, защото всичко може да бъде изразено чрез форма. Истински важната част може да е само фрагмент от целия житен кръг, на който да не се обърне никакво внимание. Останалото е за декорация и търсачите на приключения из нивите. Има и такива които все още се правят от извънземни. Двата вида са напрактика неразличими, защото технологията напрактика е една и съща, ние правим формациите с технология дадена ни от тях.
Естествено че много от формациите (или по-скоро тълкуванията им) ще са ориентирани към 2012 бе! Нали всичко идва от едни и същи хора. Този с неясна перспектива, който не може да види нещата отгоре ще каже - "
ок, има толкова различни източници, които казват едно и също!" Именно! Това не ви ли притеснява?! Естествено че ще е същото, нали идва от същите екипи, които разчитат да мислите точно по този начин и това да ви даде увереност в цялата схема! Мислете! Изучете добре начина им на мислене, за да можете да видите реално нещата! ТОВА НЕ СА ГЛУПАВИ ХОРА. ГЕНИАЛНИ СА. Именно защото са такива, те са на власт!
5. За датата в 2012 не говорят само маите, а има информация от древността от цялата планета. Нещата съвсем не се знаят от днес. Днес се говори най-много за това. Ами напълно естествено е като наближи момента, всички да живеят със събитието. С кое да запълват съзнанието си, с бъдещото си съществуване като богове в осмото измерение ли? Ами дотогава има много време - поне с нашето разбиране /в нашето четвърто измерение/ за пространството като време, докато дойде момента да навлезем в следващото пето измерение, когато част от разбирането ни за време ще се превърне в разбиране за пространство. С последното си изречение казах как по принцип се осъществява част от еволюцията /на съзнателно равнище, с по-пълно осъзнаване на пространството/ и е напълно естествено за това да има някаква начална дата, в която вече болшинството индивиди /а не само няколко йоги и няколко свръхсензитиви/ ще осъществят момента на зараждане на нова раса, с нови еволюционни възможности за всеки индивид, като осъзнаят вътрешните си сили и възможности. Караш да ти говоря за А-Б-то на езотеризма /учението за расите/, който е казан още от Блаватска. Бегло ще спомена, че в теб е една книга, писана от голям руски философ в началото на миналия век, която превеждах преди година и половина, в която се говори за еволюцията на съзнанието човека, на физическия човек, и на еволюцията въобще; точно в нея са изяснени нещата в еволюцията на съзнателно равнище. Може и да не си я чел още, жалко /руснакът е осъзнал нещата още преди сто години/...
Естествено че не се говори отсега, събитията са планирани, още от древен Вавилон. Чипирането, всичко. Струва ти се невероятно, нали? Хладна прецизност, наистина. Такива са си гущерите

Ще има "доказателства" навсякъде. И в древността, и в палеолита ако щеш. Всички доказателства, които говорят за истинската история на човечеството са на 99% премахнати. Я познай как са "пропуснали" инфото за 2012-та? По погрешка? Те НЕ грешат. Винаги са 3 стъпки пред теб. За неориентирания човек всичко това звучи твърде налудничево, за много от интересуващите се от конспирации също ще звучи по подобен начин. Просто защото е твърде невероятно да бъде повярвано. Само че това е практика стара колкото вселената и се прилага на всяка завладяна планета.
Блаватска е тъмна като нощта, виждам че още не си разбрал

Открито казва че се кланя на Луцифер (създава списание и движение Луцистръст), не знам си кой ранг масон е и т.н. Не й слагай етикет "езотерика", тя е всичко друго но не и това. Виждам че още си подвалстен на времената, в които просто нямаше друго освен Блаватска и всичките й писания бяха много впечатляващи. Оттогава обаче много вода изтече. Всъщност тя е причината да има ООН и дори до ден днешен теософското общество води медитациите в ООН, за което си имат и специална зала (официална информация е това). Наскоро научих и че самата Блаватска на смъртния си одър е признала, че всичките "възнесени учители", с които е контактувала са всъщност псевдоними на илюминатските и програматори. Мисля че този факт досега не изнасян в България. Та дори си е признала женицата в пристъп на угризение на съвестта явно или просто истинското й Аз е изплувало над множеството програми преди физическия й край.
Въпросният руснак говори за еволюцията на човека приятелю (която никога не съм отричал), а не на човечеството вървящо като самостойна единица. Не става дума за масовост, а за индивидуалност и точно тук ти е грешката. И не помня нищо споменавано за 2012 г.