Автор Тема: Какво може да стане през 2012 г.  (Прочетена 181238 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
2012
« Отговор #240 -: Септември 21, 2009, 15:39:44 pm »
За старгейта има из форума писано, а ако четеш английски потърси материали и лекции на William Henry.

Каква информация повече за Нибиру искаш :P Няма я :) Знам че е унищожена с particle beam accelerator, нищо повече :) Така или иначе това са си технологии на илюминати, нямаме допирна точка с тях, за да имаме база чрез която да обсъждаме каквото и да е.
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 19:46:27 pm от H. »

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
2012
« Отговор #241 -: Септември 21, 2009, 17:08:56 pm »
Скъпи Н.,

Ей това е да си провокиран. Я си спомни, откога не си писал толкова дълъг пост... :P
Съжалявам, че продължавам да пиша извън темата, но тя има много общо с 2012 и е част от проблема 2012.

Очаквах от теб повече, а не голи приказки. Исках да изнесеш реална информация, кояо води до изводите ти, а не разсъждения без покритие. Жалко...

1. Книгата за Монтаук. Я си спомни, какво пише там за 2012. Пък и аз да припомня за онези, които не са я чели. 2012 е времева бариера на събитията, ЕДНО ГОЛЯМО НЕИЗВЕСТНО, точка, непосредствено след която няма нищо... Прекрасно знаеш, че всички управляващи страшно много се страхуват от тази дата И ТЪКМО ЗАТОВА ВСЯВАТ СТРАХ, ПАНИКА, ОБЪРКВАНЕ И ИСТЕРИЯ, с което си мислят, че ще програмират нашето бъдеще по техен си тертип за след известната декемврийска дата. Обаче нещата са много комплицирани и Илюминати включително се опитват да извлекат изгода от промяната, ама тяхната няма да стане, както си мислят, защото събитията в последно време въобще не се случват по техния сценарий.
   2. Пределно ясно е, че Илюминати искат да се осъществи техния сценарий. Но /и ти го казваш/ нещата се развиват естествено в цикли и точно определената дата е тази, на която ще има ШИРОКО ОТВАРЯНЕ НА СЪЗНАНИЕТО, и бай Пешовите мераци за домашна-греяна в задния двор с надути с Преслава тонколони след датата постепенно ще умрат, ЗАЩОТО ЩЕ ИМА МАСОВА ПРОМЯНА В ЧУВСТВАТА ЗА ИЗМЕРЕНИЯТА. ТОЗИ, КОЙТО НЕ ЧУВСТВУВА ПО-ВИСШИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ, ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ГИ УСЕЩА, главно затова, защото ще има глобална промяна и в ДНК-то. Ти какво си мислиш, че непрекъснато и масово ще преобладават нечувствителните хора ли, че светът няма, и не е способен, да се променя ИЗВЕДНЪЖ ли? Хм... Извинявай, но имаш наивни представи!
   3. Наистина си прав - светът може да бъде променен само отвътре, не отвън. И това се твърди от авторите, които описват многоаспектната истина за 2012, разглеждат я от всичките й страни, а те са твърде малко и, поне у нас, са твърде малкоизвестни. Няма да ги споменавам, който се интересува, знае за кои автори говоря. Ако не си запознат с подобни материали, жалко.
   4. Феноменът на фигурите в житата. Ха, ами този феномен да не би хората от земята да го правят и да не би да съществува отскоро? В него, поне в последните години, непрекъснато се говори в символи за 2012.
   5. За датата в 2012 не говорят само маите, а има информация от древността от цялата планета. Нещата съвсем не се знаят от днес. Днес се говори най-много за това. Ами напълно естествено е като наближи момента, всички да живеят със събитието. С кое да запълват съзнанието си, с бъдещото си съществуване като богове в осмото измерение ли? Ами дотогава има много време - поне с нашето разбиране /в нашето четвърто измерение/ за пространството като време, докато дойде момента да навлезем в следващото пето измерение, когато част от разбирането ни за време ще се превърне в разбиране за пространство. С последното си изречение казах как по принцип се осъществява част от еволюцията /на съзнателно равнище, с по-пълно осъзнаване на пространството/ и е напълно естествено за това да има някаква начална дата, в която вече болшинството индивиди /а не само няколко йоги и няколко свръхсензитиви/ ще осъществят момента на зараждане на нова раса, с нови еволюционни възможности за всеки индивид, като осъзнаят вътрешните си сили и възможности. Караш да ти говоря за А-Б-то на езотеризма /учението за расите/, който е казан още от Блаватска. Бегло ще спомена, че в теб е една книга, писана от голям руски философ в началото на миналия век, която превеждах преди година и половина, в която се говори за еволюцията на съзнанието човека, на физическия човек, и на еволюцията въобще; точно в нея са изяснени нещата в еволюцията на съзнателно равнище. Може и да не си я чел още, жалко /руснакът е осъзнал нещата още преди сто години/...
   6. По последния ти пост, мога да направя следното заключение. Имаш много повърхностни заключения за 2012. Надявам се да греша, но възгледът в поста ти говори само за това. Определено не си се интересувал от многоаспектността на проблема 2012. А ако си се интересувал, си отсявал информацията, която обхваща само конспиративността, Илюминати, начините им за въздействие върху населението, целите им. Да, това е част от проблема 2012, но е само върхът на айсберга. Ами другите области в науката? Съществуват открития във всички области на науката като астрономически наблюдения, които са тайна за населението, съществуват открития в областта на структурата на материята, образуването й, управлението й, трансмутирането й, откриването на същността на материята и осъзнаване на факта, че първичността й е духовна, съществуват и съвсем нови научни направления като създаването на карта на геомагнитната мрежа на Земята, която е базирана на петте платонови тела, и това научно направление доста се приближава до възгледите на геният Джон Кийли, който е осъществил антигравитация в края на 19 век. Вече е осъзнато от доста мастити учени, че еволюцията на материята не е на физично ниво, а преди всичко на духовно, в цикли прескача между отделните си състояния на съществуване и организация /измеренията/ - точно тогава материята претърпява колосални промени /включително и на равнище ДНК/ и това се случва на определените за целта дати /иначе нямаше да има равномерност на циклите/, които са математически точни.
   7. Децата Индиго... /слагам многоточие, заощото няма смисъл да говоря за тях, те са най-невероятния пример за идващите промени/
----------------------------------------------------------------------------

Н., 2012 е многоаспектен проблем. Разглеждането му само от страна на конспиративното начало, което се опитват да внасят Илюминати в живота ни е поредната заблуда.  Те /Илюминати/ много ясно осъзнават, че 2012 има съвсем други аспекти, които ще разрушат техния илюзорен и изкуствен свят. И тъй като искат да ги скрият от нас, с цел да запазят позициите си на управляващи за по-далечно бъдеще /което е поредната им заблуда/, представят само малка част от истината за 2012 като отсяват за показ само информацията за катастрофални събития. Ще дам добър пример; последния филм на Хистори за предсказанията на Нострададамус за 2012 - ми то освен за катастрофи, хаос и паника за нищо друг не се говореше. Само на две три места се спомена останалите аспекти на 2012. И този филм е поредната поръчкова боза, която си мисли, че хората трева пасат и каквото му посочиш на стадото, това ще пасе. Да, ама все повече индивиди в стадото вече надигат глава, задават все повече въпроси, мислят повече и прозряват истината за лъжата все повече.
Ха задайте си въпроса, какво аджеба ще стане, когато поради високата слънчева активност електропроводите по цялата планета изгорят? Целият обществен ред ще се разпадне. Управляващите няма да имат контрол, ще настъпи хаос в управлението, вече никой няма да го е еня за пари и работа за някой експлоататор. Всеки ще тръгне да спасява себе си и семейството си. Тъкмо тогава ще се появи обществена организация от съвсем нов тип. Това ще стане спонтанно. И тъкмо тогава ще бъдат в пълна сила съветите, написани в повечето ченълинги: "да се научим да живеем не за себе си, а да живеем за другите"! Който не промени мисленето и поведението си в тази насока, няма да влезе в новото русло на живота, което няма да има нищо общо със старото. Илюминати знаят това и много ги е страх. Мислят си, че има начин да променят реалността, като масово внушават страх, паника, хаос, деградация и т.н. негативизъм. Бъдете сигурни, че нещата ще станат, както станаха на 11.09.2001 - масова световна проява на съчувствие, съпричастност и състрадание. С една дума резултатие от техните действия имат двуяк характер и те, може би, само си мислят за техния сценарий, и не мислят за другия възможен сценарий, А ИМЕННО ВЗРИВ НА ОСЪЗНАВАНЕ У ВСЕКИ ЧОВЕШКИ ИНДИВИД, ВЗРИВ НА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ СЪДБАТА НА ДРУГИЯ, НА ВЗАИМОМОПОМОЩ И ЧУВСТВО ЗА ЕДИНЕНИЕ. Случването на втория сценарий не е само въпрос на вероятност, той е въпрос на време, защото еволюцията има само един път на развитие, а той е ОСЪЗНАВАНЕТО, ЧЕ ВСИЧКО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА Е ЕДНО!
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 19:46:44 pm от H. »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
2012
« Отговор #242 -: Септември 21, 2009, 17:32:25 pm »
Скъпи Н.,

1. Книгата за Монтаук. Я си спомни, какво пише там за 2012. Пък и аз да припомня за онези, които не са я чели. 2012 е времева бариера на събитията, ЕДНО ГОЛЯМО НЕИЗВЕСТНО, точка, непосредствено след която няма нищо... Прекрасно знаеш, че всички управляващи страшно много се страхуват от тази дата И ТЪКМО ЗАТОВА ВСЯВАТ СТРАХ, ПАНИКА, ОБЪРКВАНЕ И ИСТЕРИЯ, с което си мислят, че ще програмират нашето бъдеще по техен си тертип за след известната декемврийска дата. Обаче нещата са много комплицирани и Илюминати включително се опитват да извлекат изгода от промяната, ама тяхната няма да стане, както си мислят, защото събитията в последно време въобще не се случват по техния сценарий.

Нещо си се объркал - там става въпрос за 6037г. а не за 2012г  ;)

Цитат
От наличната информация е известно, че са изпращали
всеки новобранец в бъдещето до 6037 г. сл. Хр., винаги
до едно и също място – до нещо, което изглеждало като
разрушен мъртъв град, целият в развалини. Всичко било
стационарно, малко подобно на сън. Нямало никакви
признаци на живот.
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 19:47:07 pm от H. »

Неактивен Salito

• Четящ
  • *
  • Публикации: 218
  • ТАЙНАТА Е В ХРАНАТА
2012
« Отговор #243 -: Септември 21, 2009, 17:52:59 pm »
От повече от година чакам Хорус да каже това което вече каза в последния си пост, ала това което сега ще каже след дубликата на SMSI-H е много по важно.
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 19:47:22 pm от H. »
най-добрият приятел на човека остава самият той, въпреки предателствата понякога.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
2012
« Отговор #244 -: Септември 21, 2009, 18:11:22 pm »
SMSI-H, очаквах този отговор :) Мога да го разчепкам точка по точка но е напълно безпредметно за мен :) Давам безкрайната свобода на всеки мой близък да вярва в каквото избере. Вярвайте в христовото съзнание, 2012, децата индиго и т.н. За мен това е като да вярваш в Бъгс Бъни >:( Да те убеждавам в каквото и да е или давам аргументи в моя защита е игра която не играя от доста време насам. Ти даваш решения и готови рецепти. Това за мен е подвеждащо. Всичко което се опитах да направя (и единственият начин по който действам от известно време насам) е да провокирам с някои въпроси. Вследствие хората могат да проверят за себе си и да стане промяна на вътрешно ниво генерирана от самите тях.
Спомни си ентусиазма ти когато извънземните щяха да кацат октомври миналата година. Яко тропаше с крак тогава, помниш ли? :) Същата вибрация като от сегашния ти пост - надежда, превъзбуденост, емоционалност. Бил съм там и знам какво е да съм на твое място :) Това е период през който трябва да се премине - дава много опит и познания за нещата и самия теб. В този ред на мисли, след като мине "свещаната" дата и всичко е по старому, обещавам да дойда на първи януари 2013-та и да ти стисна ръката. Единствено тогава, ще има смисъл отново да водим този разговор :)

Само една забележка за Монтоук, защото там чувствам личен ангажимент :P Датата 2012 г. не се споменава НИКЪДЕ в книгата ("Проектът Монтоук"), споменава се само на ЕДНО място в компилацията "Тайни Проекти" в едно от интервютата с Ал Биелек. Не са могли да видят какво има отвъд нея, защото датата е пресечна точка на много интереси - и човешки, и извънземни. В този ред на мисли не се знае коя реалност ще се осъществи. Също така 2012 г. мисля че се явяваше по някакъв начин пресечна точка с биоритмите на Земята, което е много важно за пулсациите които проекта ползва. Не случайно списанието за Монтоук се казва "Montauk Pulse" 8) Който е чел книгата внимателно помни че илюминати ползват това. Някъде четох че тогава ще се осъществи 3та част на експеримента Монтоук (Феникс III) и ще станат големи каши. Те вече са се случили де, тъй като време реално няма.
Тук е мястото да кажа, че не казвам че през 2012 г. няма да се случи нищо. Според мен ще има доста катаклизми (къде естествени, къде изкуствени), доста хора ще измрат вследствие на това, много ще бъдат затворени във вече подготвените за целта лагери, ще има инсценирана или истинска инвзия и т.н.
Просто казвам че няма да има никакво масово възнесение и промяна на измеренията :)

Ноооооооооо ако има читателски интерес може да ти отговоря подробно в темата за 2012 :bomb:
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 19:47:42 pm от H. »

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
2012
« Отговор #245 -: Септември 21, 2009, 18:49:36 pm »
Тук е мястото да кажа, че не казвам че през 2012 г. няма да се случи нищо. Според мен ще има доста катаклизми (къде естествени, къде изкуствени), доста хора ще измрат вследствие на това, много ще бъдат затворени във вече подготвените за целта лагери, ще има инсценирана или истинска инвзия и т.н.
Просто казвам че няма да има никакво масово възнесение и промяна на измеренията :)

Ноооооооооо ако има читателски интерес може да ти отговоря подробно в темата за 2012 :bomb:

С това трябваше да започнеш, а не да ме провокираш с първия си пост. Та на въпроса:Защо няма да има масово възнесение и промяна на измеренията(?),-  давай в темата за 2012. Ама давай с доказателства...

Много добре разбирам, че всеки е скроен различно, защото е чел и е запознат с различни материали за 2012 и може да има оптимистично отношение към проблема. Други пък може да са чели даже и същите материали, но пък имат песимистично отношение. Хе-хе-хе, въпрос на нагласи, осъзнаване, еволюция... Аз по принцип съм оптимист, въпреки черните периоди в живота ми, които всеки човек ги има и благодарение на които се учи. Няма да крия, че до преди 2 години, докато нямах нет в къщи, нямах ни най-малка представа за проблема 2012. Изчетох и научих доста за това време, което пък ме убеждава за пореден път в неповторимостта и обаянието на Земята. Именно, на енерго-информационната единица, наречена Земя. Не човечеството, което е набор от пак такива единици, но много по-малки, които де насила, де по желание, са дошли на Земята да се учат и да еволюират, или пък еволюцията им в разумни същества е произтекла изцяло на Земята /само те могат да се нарекат човеци и човечество, не чужденците/.

Н. и моля те, недей повече, да ме кориш, че имам подобно отношение! Ами такъв съм си от хлапе, мисля, че никога няма да се променя. Знам, че една от целите ти е предизвикаш вътрешна промяна в участниците на форума, ама какво да правя, когато тази промяна е у мен още като съм се родил ;). Ми такъв съм си, изпълнен с надежда, превъзбуден и емоционален. Нали знаеш, чергата, за да е черга, трябва да е шарена. :)

С този твой провокиращ пост, такъв таралеж си сложи в гащите, че сега трябва да отговаряш. Давай конкретно!Защо няма да има масово възнесение и промяна на измеренията? :-X
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 19:47:57 pm от H. »

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Re:2012
« Отговор #246 -: Септември 21, 2009, 22:32:55 pm »
И такааааа :) Всичко което ще прочетете го смятайте за провокация (а не "чиста истина") - нещо което new age литературата няма да ви го даде :P С две думи - всичко е изцяло лично мнение. Започвам подред.

Скъпи Н.,

Ей това е да си провокиран. Я си спомни, откога не си писал толкова дълъг пост... :P

Хм, прави си, бях забравил ентусиазма с който чакаш да погледнеш какво някой е отговорил на това, което си написал. Усещането все още е готино. Мерси за което приятелю :-* :flag_of_truce:
Тук обаче спираме да си плюем в устите, щото нещата стават сериозни вече :)

Очаквах от теб повече, а не голи приказки. Исках да изнесеш реална информация, която води до изводите ти, а не разсъждения без покритие. Жалко...

Първа пробойна ;D Охарактеризираш нещата които пиша като голи приказки. Смяташ така просто защото нямам цяла папка от доказателства в стил Дейвид Уилкок и е разбираемо :) Не очаквай това от мен. Лягайки на тези "доказателства" не усещаш собсвената им стойностна закостенялост. Няма НИТО ЕДНО доказателство което ТИ ЛИЧНО можеш да ми дадеш че реално се случва нещо. Всичко е прочетено и просто повярвано, не и проверено, не и преживяно. Всичко което казвам е пречупено през личния ми опит, което разбира се го прави субективно, но за мен е безценно, защото е истинско и работи за мен като извлек на идея и модел за нещата. Смея да твърдя че за всички тези години съм усетил механизма на някои неща и разсъждавам от тази камбанария. Твърдението, че няма лъскава опаковка е без всякаква стойност за мен, защото поне е лично изработено и проверено от мен :) И така - на тази база всички останали писания са лесно опревергуеми.

1. Книгата за Монтаук. Я си спомни, какво пише там за 2012. Пък и аз да припомня за онези, които не са я чели. 2012 е времева бариера на събитията, ЕДНО ГОЛЯМО НЕИЗВЕСТНО, точка, непосредствено след която няма нищо...

За Монтоук разясних по-горе.

Прекрасно знаеш, че всички управляващи страшно много се страхуват от тази дата И ТЪКМО ЗАТОВА ВСЯВАТ СТРАХ, ПАНИКА, ОБЪРКВАНЕ И ИСТЕРИЯ, с което си мислят, че ще програмират нашето бъдеще по техен си тертип за след известната декемврийска дата. Обаче нещата са много комплицирани и Илюминати включително се опитват да извлекат изгода от промяната, ама тяхната няма да стане, както си мислят, защото събитията в последно време въобще не се случват по техния сценарий.

Според моето проучване този начин на мислене е огромна грешка и е пропаганда на Светлата страна. Препоръчвам ти много силно този текст. Ако го осмислиш цялата дискусия приключва принципно. Писал го е човек който е живял сред илюминати и познава до болка начина им на мислене. Участвал е и в проекта Монтоук, надявам се един ден да издадем и неговата книга.
Както и да е. Илюминати не ги е страх от нищо. Когато мислите за илюминати мислете за гущерите. Няма разлика между двете. Това е раса която се е посветила от милион години да мачка всичко на пътя си. Това е техният избор, това е начина по който разсъждават - те вървят и завземат. Те са победители - галактиката е тяхна. Всички ги е страх от тях, не обратното. НЯМА от какво да ги е страх при положение, че те следват плана си тук от хилядолетия и всичко върви идеално. Начина ни на мислене е тяхно дело, конспиративните теории които обсъждаме нямаше да ги има ако не бяха те, дори ДНК-то ни е тяхно дело. Духа ни не е обаче. Вибрацията на нашия дух (тези които сме избрали да се инкарнираме на Земята) не ги плаши, но ги дразни изключително много, защото това е друг тип енергия, различен от тяхния, различен от начина им на мислене, вибрация решила да поеме предизвикателство, на което те не са склонни от милиони години. Те искат тази вибрация да бъде променена и уеднаквена с тяхната. Няма страх. Има мотивация.

2. Пределно ясно е, че Илюминати искат да се осъществи техния сценарий. Но /и ти го казваш/ нещата се развиват естествено в цикли и точно определената дата е тази, на която ще има ШИРОКО ОТВАРЯНЕ НА СЪЗНАНИЕТО, и бай Пешовите мераци за домашна-греяна в задния двор с надути с Преслава тонколони след датата постепенно ще умрат, ЗАЩОТО ЩЕ ИМА МАСОВА ПРОМЯНА В ЧУВСТВАТА ЗА ИЗМЕРЕНИЯТА. ТОЗИ, КОЙТО НЕ ЧУВСТВУВА ПО-ВИСШИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ, ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ГИ УСЕЩА, главно затова, защото ще има глобална промяна и в ДНК-то. Ти какво си мислиш, че непрекъснато и масово ще преобладават нечувствителните хора ли, че светът няма, и не е способен, да се променя ИЗВЕДНЪЖ ли? Хм... Извинявай, но имаш наивни представи!

По никакъв начин не мога да разбера как наричаш мен наивен, предвид че мислиш неща като: "защото ще има глобална промяна и в ДНК-то" и "че светът няма, и не е способен, да се променя ИЗВЕДНЪЖ ли?" :rofl2:

Сега сериозно :) Илюминати искат и осъществяват своя план. Това не е добро, нито лошо. Това е начина по който стоят нещата. Съзнателната ни стория, макар и кратка, го доказва (нали искаше доказателства апропо :P).
Няма да има масова промяна в чувствата и измеренията. Пропаганда. Няма "по-висши" и "по-низши" измерения. Има различна настройка. Има различно съзнание. Всичко се съдържа едно в друго. Тези които са на онова място някога са играли нещо подобно на това, което ние играем в момента. И съжалявам че трябва аз да го кажа, но - в "по-висшите измерения" няма същества направени от ефир, любов и светлина. Там има Баланс. За там няма смисъл дори да говорим, защото е отвъд думи и разбирания. Все едно да си в първи клас, а аз да ти говоря за стереометрия. Дори няма да разбереш че и аз говоря на български, нали? Също толкова безсмислено е да се говори и мисли за Източника (популярното му наименование в тоя форум е "Бог").
Това за промяната на ДНК-то е невероятна следа и тези които имат малко по-дълбоко разбиране ще го видят веднага. Всичко свързано с ДНК, неговата манипулация, промяна, "еволюция" и т.н. е с извънземен произход. Ако не запомните нищо от сичко написано дотук, запомнете поне това като следа, която може да ви отключи някои вратички на персонално ниво. Тъй като от Орион са невероятно и изключително ориентирани към тялото си, цялата им пропаганда, начин на живот и мислене внедрени в нашето общество, могат да бъдат открити чрез този модел - те винаги говорят и мислят чрез телата си и така е от милион години. Затова и не искат земни преживявания, защото ще трябва да загубят относителното си безсмъртие. ДНК няма да се промени. Било е с 2 нишки, в момента е с 2 нишки и докато има Игра в 3-то измерение ще си остане с 2 нишки. Няма никакви 12 нишки, никакъв светлинен ген и т.н. Нито едно същество във физическо тяло, не може да има повече от 2 нишки ДНК. New age пропагандата за 12 нишки не е възможна. Аргументът им е че 12-те нишки нямат нищо общо с физическото тяло, а е свързано с това да си "същество от светлина". Само за мен ли е очевидно, че за да си същество от светлина не е нужно тяло и в този ред на мисли – вече не става въпрос за никакво тяло и следователно за никакво ДНК, камо ли 12 нишки? В това просто няма смисъл. Всички тези истории са плод на new age средите, които са лост на илюминатите за подтикване на населението в определена посока. Знам дори точното място където всичката тази дезинформация е създадена за 1 път и разпространена сред хората (искаш ли координати на google earth?). Знам го от човек, който е присъствал на създаването на тези постановки. Знам с каква причина, знам с какво намерение, знам с какви очаквания. И знам колко сладко звучи, защото и аз съм вярвал в това. Само че не е истина.

Промяна в масов мащаб в положителен смисъл не е възможна. В отрицателен - да. В положителен - отнема няколко поколения.

3. Наистина си прав - светът може да бъде променен само отвътре, не отвън. И това се твърди от авторите, които описват многоаспектната истина за 2012, разглеждат я от всичките й страни, а те са твърде малко и, поне у нас, са твърде малкоизвестни. Няма да ги споменавам, който се интересува, знае за кои автори говоря. Ако не си запознат с подобни материали, жалко.

Запознат съм. И тъй като ти се занимаваш от 2 години (по твои думи), аз се занимавам от 5, като не го казвам за да акцентирам върху разликата в цифрите, а за да обясня един друг механизъм.
На втората година и аз бях в твоята позиция. Тогава беше 2005-та, информацията беше твърде оскъдна и откъслечна, предаваше се от ръка на ръка и уста на уста. Много малко хора четяха сериозно чужди форуми и много малко бяха тези които бяха в България, за да споделят. Поради тези причини имаше някаква мистичност в цялата работа и фрагментарността на информацията беше аргумент в полза на нейната истинност. Защото вероятността за нещо, за което не се говори и има по-скоро липса на знание, отколкото наличие - да е истина, е много по-голяма от "истината" изречена по CNN (където вече се говори за извънземни и 2012 г.). Така мислех тогава. Сега знам, че това не е непременно така. И дезинформацията също тръгва чрез слухове. И именно това е един от големите проблеми при отсяването на информацията - и информацията, и дезинформацията текат по едни и същи канали.
Не е сериозно - някои казват "не може всички автори да са поставени лица". Забравяте с кой си имате работа. Изправени сте срещу неограничен ресурс и машина за манипулации. Не всички са актьори, да. Само тези които са най-лансирани са. Другите които искат да кажат нещо са истински заглушаваните и сплашваните. Тях няма да ги видите в интернет, проект Камелот не ходи да им взима интервю. Принципа за повечето неща е общ. Не е нужно всеки един човек в телевизията да е поставено лице. Когато модела е налице и ти съвсем искрено си повярвал в неговата истинност схемата вече работи сама. По същия начин - когато доказателствата са подхвърлени всеки може да пише книги и говори в youtube чрез собствения си канал. Познавам толкова много "конспиратори", за които един тъп и натъпкан със синтетична емоция и "отговорност" филм на Ал Гор беше достатъчен да бъдат убедени, че наистина има глобално затопляне. Докато реално има глобално застудяване. Един илюзионист ще ти каже че тайната на всеки добър номер е толкова проста, че ти не можеш да повярваш когато откриеш метода на секрета. В конкретният случай. Колко от нас могат ЛИЧНО да отидат до Северния полюс и да видят "топенето на ледниците"? Един? Двама? И какво от това? Една снимка по bTV на айсберг и съпътсващ я надпис "глобалното затопляне" е достатъчна на над милион хора пред телевизора да повярват без всякакъв момент на критично мислене, че глобалното затопляне е факт. Само че познай какво. Едни хора се върнаха наскоро от екскурзия там и знаеш ли какво казаха? Че са наблюдавани рекордни досега минусови температури и всъщност навлизаме в ледников период който ще настъпи до няколкостотин години. Респективно - нямало е никакво топене на ледовете. Но колко могат да направят такова пътуване и да видят сами? И колко от тях могат да се появят в някоя медия (която има вече прокарана версия и няма да даде аудитория на никого който противоречи на партийната линия). И дори някой да излезе и да изнесе своя опит (а не "факти") колко ще му повярват? "Ебаси, Ал Гор направи филм и получи Нобелова награда за мир, що ме занимаваш с глупости?!?" Естествено че това ще е нормалната реакция.
Това се отнася за всичко в този свят, това е един от основните методи на Елита.

4. Феноменът на фигурите в житата. Ха, ами този феномен да не би хората от земята да го правят и да не би да съществува отскоро? В него, поне в последните години, непрекъснато се говори в символи за 2012.

Разбира се че го правят хора от Земята. Писал съм в темата за Житните Кръгове, можеш да го намериш. Прави се с микровълни от сателити от лабораториите Бруукхейвън. Пак мога да дам координати ;D Пак го знам от човек бил вътре в нещата. Повярвай има разлика да си бил в нещата и да си бил на лекция на Уилкок. Всичко се прави чрез компютри и изчисления, след което се програмират сателитите, които правят формациите. Не се чуди защо са с такава прецизност - вече знаеш. И за да изпреваря масовите въпроси "защо го правят", отговарям - за да се вкарат определени енергии в енергетиката на Земята. Защото Планетарния Дух точно както и ние, ги дразни с вибрацията си. Между хората и Земята има голямо сътрудничество на много фини нива. Това също ги дразни. Енергетиката с която тровят е закодирана в житните кръгове, защото всичко може да бъде изразено чрез форма. Истински важната част може да е само фрагмент от целия житен кръг, на който да не се обърне никакво внимание. Останалото е за декорация и търсачите на приключения из нивите. Има и такива които все още се правят от извънземни. Двата вида са напрактика неразличими, защото технологията напрактика е една и съща, ние правим формациите с технология дадена ни от тях.
Естествено че много от формациите (или по-скоро тълкуванията им) ще са ориентирани към 2012 бе! Нали всичко идва от едни и същи хора. Този с неясна перспектива, който не може да види нещата отгоре ще каже - "ок, има толкова различни източници, които казват едно и също!" Именно! Това не ви ли притеснява?! Естествено че ще е същото, нали идва от същите екипи, които разчитат да мислите точно по този начин и това да ви даде увереност в цялата схема! Мислете! Изучете добре начина им на мислене, за да можете да видите реално нещата! ТОВА НЕ СА ГЛУПАВИ ХОРА. ГЕНИАЛНИ СА. Именно защото са такива, те са на власт!

5. За датата в 2012 не говорят само маите, а има информация от древността от цялата планета. Нещата съвсем не се знаят от днес. Днес се говори най-много за това. Ами напълно естествено е като наближи момента, всички да живеят със събитието. С кое да запълват съзнанието си, с бъдещото си съществуване като богове в осмото измерение ли? Ами дотогава има много време - поне с нашето разбиране /в нашето четвърто измерение/ за пространството като време, докато дойде момента да навлезем в следващото пето измерение, когато част от разбирането ни за време ще се превърне в разбиране за пространство. С последното си изречение казах как по принцип се осъществява част от еволюцията /на съзнателно равнище, с по-пълно осъзнаване на пространството/ и е напълно естествено за това да има някаква начална дата, в която вече болшинството индивиди /а не само няколко йоги и няколко свръхсензитиви/ ще осъществят момента на зараждане на нова раса, с нови еволюционни възможности за всеки индивид, като осъзнаят вътрешните си сили и възможности. Караш да ти говоря за А-Б-то на езотеризма /учението за расите/, който е казан още от Блаватска. Бегло ще спомена, че в теб е една книга, писана от голям руски философ в началото на миналия век, която превеждах преди година и половина, в която се говори за еволюцията на съзнанието човека, на физическия човек, и на еволюцията въобще; точно в нея са изяснени нещата в еволюцията на съзнателно равнище. Може и да не си я чел още, жалко /руснакът е осъзнал нещата още преди сто години/...

Естествено че не се говори отсега, събитията са планирани, още от древен Вавилон. Чипирането, всичко. Струва ти се невероятно, нали? Хладна прецизност, наистина. Такива са си гущерите :) Ще има "доказателства" навсякъде. И в древността, и в палеолита ако щеш. Всички доказателства, които говорят за истинската история на човечеството са на 99% премахнати. Я познай как са "пропуснали" инфото за 2012-та? По погрешка? Те НЕ грешат. Винаги са 3 стъпки пред теб. За неориентирания човек всичко това звучи твърде налудничево, за много от интересуващите се от конспирации също ще звучи по подобен начин. Просто защото е твърде невероятно да бъде повярвано. Само че това е практика стара колкото вселената и се прилага на всяка завладяна планета.
Блаватска е тъмна като нощта, виждам че още не си разбрал :) Открито казва че се кланя на Луцифер (създава списание и движение Луцистръст), не знам си кой ранг масон е и т.н. Не й слагай етикет "езотерика", тя е всичко друго но не и това. Виждам че още си подвалстен на времената, в които просто нямаше друго освен Блаватска и всичките й писания бяха много впечатляващи. Оттогава обаче много вода изтече. Всъщност тя е причината да има ООН и дори до ден днешен теософското общество води медитациите в ООН, за което си имат и специална зала (официална информация е това). Наскоро научих и че самата Блаватска на смъртния си одър е признала, че всичките "възнесени учители", с които е контактувала са всъщност псевдоними на илюминатските и програматори. Мисля че този факт досега не изнасян в България. Та дори си е признала женицата в пристъп на угризение на съвестта явно или просто истинското й Аз е изплувало над множеството програми преди физическия й край.

Въпросният руснак говори за еволюцията на човека приятелю (която никога не съм отричал), а не на човечеството вървящо като самостойна единица. Не става дума за масовост, а за индивидуалност и точно тук ти е грешката. И не помня нищо споменавано за 2012 г.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #247 -: Септември 21, 2009, 22:33:34 pm »
  6. По последния ти пост, мога да направя следното заключение. Имаш много повърхностни заключения за 2012. Надявам се да греша, но възгледът в поста ти говори само за това. Определено не си се интересувал от многоаспектността на проблема 2012. А ако си се интересувал, си отсявал информацията, която обхваща само конспиративността, Илюминати, начините им за въздействие върху населението, целите им. Да, това е част от проблема 2012, но е само върхът на айсберга. Ами другите области в науката? Съществуват открития във всички области на науката като астрономически наблюдения, които са тайна за населението, съществуват открития в областта на структурата на материята, образуването й, управлението й, трансмутирането й, откриването на същността на материята и осъзнаване на факта, че първичността й е духовна, съществуват и съвсем нови научни направления като създаването на карта на геомагнитната мрежа на Земята, която е базирана на петте платонови тела, и това научно направление доста се приближава до възгледите на геният Джон Кийли, който е осъществил антигравитация в края на 19 век. Вече е осъзнато от доста мастити учени, че еволюцията на материята не е на физично ниво, а преди всичко на духовно, в цикли прескача между отделните си състояния на съществуване и организация /измеренията/ - точно тогава материята претърпява колосални промени /включително и на равнище ДНК/ и това се случва на определените за целта дати /иначе нямаше да има равномерност на циклите/, които са математически точни.

Както вече казах, занимавам се от доста години с тези тематики. Повярвай ми че съм гледал доста многоаспектно на нещата. Гледам най-вече езотерично, защото другото е част от езотериката, никога не съм разглеждал нещата поотделно. Науката има слаба роля в цялата история. Откога науката е от твоя отбор? Да ти изкарам ли поне 10 твои поста, в които по същия горещ начин разясняваш на младите потребители как науката е поръчкова и всъщност пречи на прогреса? Не е ли това лицемерие? Защо сега тя изведнъж е приятел? Защото има друго лице ли? Това е друга маска, не лице! Разделяй и владей бе - във всичко може да се открие. Не казвам да се гледа на всичко в света през тази перспектива и да се открива маниакално там където го няма, но по дяволите! - малко по-генерален поглед над нещата! Те доскоро се присмиваха и при споменаването на думата "НЛО"! Сега всеки ден има репортаж по CNN и свободно се говори за извънземни. Не се ли замисляте че медията е същата; защо тя вече има друго мнение като съвсем доскоро това беше табу? Заради развитието на плана - ето защо! Разсъждавайте отвъд моментната си емоция, че някой най-накрая казва частични истини за нещо на което силно държите и вниквайте в дълбочината на случващото се! То е точно пред очите ви! Много от научните факти за 2012 са истина, но ТЕ НЯМАТ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ "МАСОВОТО ВЪЗНЕСЕНИЕ". Просто ви казват че ще има промени, което аз не отричам!

7. Децата Индиго... /слагам многоточие, заощото няма смисъл да говоря за тях, те са най-невероятния пример за идващите промени/

Може би най-голямата измама от всички споменати дотук. Индигови и кристални деца просто няма. Indigo идва от indicate (от англ. - обозначавам). Ако сте чели new age книгите и си мислите че вашето дете е такова, вие най-вероятно ще искате да го промотирате. Това е и очакваната реакция (и изначалната причина това да е толкова популярна тема в момента) - така правителството локализира (indicate) децата с психични способности и ги отнема/отстранява/промива. Няма индигови деца. Така те следят ситуацията, защото всяко едно такова дете е запалаха за тях. Примери за това - безброй, не и във форума на xnetbg обаче.
Деца със способности винаги е имало през вековете. Да се твърди че сега има "бум" на такива деца не е сериозно, по простата причина, че досега няма водена статистика за това. Не е свързано с никакъв преход, "събудени души", вдигане на вибрацията и т.н. Най-нормалното нещо е някой да има способности. Това не го прави "индигов". Не лепете изкуствено вменени етикети на хората.
Между другото много от тях са извънземни, които ползват т.нар. "прозорец на възможностите", чрез който да решат дали искат да преминат към едновременен начин на съществуване. Те са един вид разузнавачи на "пробен срок". Бидейки последователно инкарниращи се те запазват доста от психичните си способности и спомена за миналите си животи, защото при тях, за разлика от нас има прераждане и има минали животи. При нас дефакто няма, защото инкарнациите ни се случват едновременно през времевата линия, която е условна. Това, което ние наричаме "минал живот" е всъщност най-близкия до сегашната ни инкарнация по честота.
Типичен пример за - Борката от Марс. Просто личи си отвсякъде.

Н., 2012 е многоаспектен проблем.

Ооо, да, надявам се вече разбираш колко многоаспектен е ;D ;D ;D

Разглеждането му само от страна на конспиративното начало, което се опитват да внасят Илюминати в живота ни е поредната заблуда.  Те /Илюминати/ много ясно осъзнават, че 2012 има съвсем други аспекти, които ще разрушат техния илюзорен и изкуствен свят. И тъй като искат да ги скрият от нас, с цел да запазят позициите си на управляващи за по-далечно бъдеще /което е поредната им заблуда/, представят само малка част от истината за 2012 като отсяват за показ само информацията за катастрофални събития. Ще дам добър пример; последния филм на Хистори за предсказанията на Нострададамус за 2012 - ми то освен за катастрофи, хаос и паника за нищо друг не се говореше. Само на две три места се спомена останалите аспекти на 2012. И този филм е поредната поръчкова боза, която си мисли, че хората трева пасат и каквото му посочиш на стадото, това ще пасе. Да, ама все повече индивиди в стадото вече надигат глава, задават все повече въпроси, мислят повече и прозряват истината за лъжата все повече.

Света създаден от тях не е изкуствен и илюзорен. Реален е. И колкото по-бързо го разберете, толкова по-бързо ще успеете да промените светоусещането си на реално ниво, а не в красивите си представи, където в момента виждам че сте постоянни обитатели.
Едни представят едната страна на "истината" за 2012, другите - друга. Хората зад двата типа хора са едни и същи. Следва объркване, разцепление - следва контрол. Това ли ще се случи, или това? Това или това? Много е просто. Заебаваш всичките тъпни с които си пълниш главата и започваш най-накрая да работиш върху себе си. Иначе ще си попочакаш още дълго време фотонния пояс да премине през Земята - хаха :hi:

Ха задайте си въпроса, какво аджеба ще стане, когато поради високата слънчева активност електропроводите по цялата планета изгорят? Целият обществен ред ще се разпадне. Управляващите няма да имат контрол, ще настъпи хаос в управлението, вече никой няма да го е еня за пари и работа за някой експлоататор. Всеки ще тръгне да спасява себе си и семейството си. Тъкмо тогава ще се появи обществена организация от съвсем нов тип. Това ще стане спонтанно. И тъкмо тогава ще бъдат в пълна сила съветите, написани в повечето ченълинги: "да се научим да живеем не за себе си, а да живеем за другите"! Който не промени мисленето и поведението си в тази насока, няма да влезе в новото русло на живота, което няма да има нищо общо със старото. Илюминати знаят това и много ги е страх. Мислят си, че има начин да променят реалността, като масово внушават страх, паника, хаос, деградация и т.н. негативизъм. Бъдете сигурни, че нещата ще станат, както станаха на 11.09.2001 - масова световна проява на съчувствие, съпричастност и състрадание. С една дума резултатие от техните действия имат двуяк характер и те, може би, само си мислят за техния сценарий, и не мислят за другия възможен сценарий, А ИМЕННО ВЗРИВ НА ОСЪЗНАВАНЕ У ВСЕКИ ЧОВЕШКИ ИНДИВИД, ВЗРИВ НА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ СЪДБАТА НА ДРУГИЯ, НА ВЗАИМОМОПОМОЩ И ЧУВСТВО ЗА ЕДИНЕНИЕ. Случването на втория сценарий не е само въпрос на вероятност, той е въпрос на време, защото еволюцията има само един път на развитие, а той е ОСЪЗНАВАНЕТО, ЧЕ ВСИЧКО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА Е ЕДНО!

Логично е да си подготвен за това, което сам ще предизвикаш. Най-удобната ситуация за въвеждането на НСР е паниката и хаоса. Точно тогава хората сами ще ги молят да въдворят ред. И точно тогава няма кой да има да оспори техните мерки, които ще предприемат, защото от това по-зле няма накъде. И така дори и малката свобода, която имаме в момента ще изчезне. До това се свежда цялата дата 2012 господа :)

Като цяло гледаш прекалено светло и по детски наивно на нещата (е много ясно че и аз ще те обвиня в наивност, как си мислеше че ще ти се размине? :blum1:). Искаш нещата да са добре за всички, а това няма как да стане. Принципа "свобода, равенство, братство" (масонски девиз между другото, знаеше ли?) е неосъществим в тази плоскост на съществуване. Именно и затова доброволно сме тук – за да вземем преживяването от тези условия. Когато спреш да гледаш на света дуално, много бариери и завеси пред теб ще паднат. Тогава според мен ще можеш да гледаш по-реално на нещата.

С този твой провокиращ пост, такъв таралеж си сложи в гащите, че сега трябва да отговаряш. Давай конкретно!Защо няма да има масово възнесение и промяна на измеренията? :-X

Защото приятелю, принципа не е такъв. Нищо тук не става масово, ти си индивидуалност. Това е и основния конфликт между хора и извънземни ако за тези години не си разбрал - индивидуалност vs кошерно съзнание. Ще се възнесеш когато си готов за това, не когато някой ти е казал че ще стане. Опита не винаги формира мъдрост и затова имаш хиляди инкарнации, които се случват в този момент. Благодарение на това учиш бързо. Рептилиите учат с милиони години, защото при тях има последователност в инкарнирането им, не едновременност. Те напредват като едно цяло, като род и затова са много изостанали в духовното си развитие за сметака на технологичното. За сметка на това пазят всичките си минали спомени и опитности. Страх ги е да се разделят с това и да минат към нашия начин на съществуване. Затова и вибрацията ни ги дразни. Затова е и цялата история. Да се последователизират преживяванията ни. Какво е НСР? Комунизъм. Еднаквост. Студенина. Типичния рептилски свят.
Затова няма да има масово възнесение. Защото механизма ни на съществуване не е такъв. Висшият ти аз може да реши Финалната ти инкарнация да е в Античността. Не днес. Как ще се възнесеш тук и как сега? Защото някой си е решил. Не става. Пропаганда. Веднъж ти ги чертах на листове всички тези неща. Май нищо не помниш или не те е впечатлило. Не че трябва де. Така или иначе причината е без значение :)

Също така, това което загатнах по-горе - много хора силно се впечатляват от въпросната пропаганда за 21-ви. Това е част от целта - да има отчасти предизвикани събития улесняващи въвеждането на НСР. НО! В този ред на мисли възниква нещо друго; нещо което обсъждахме одеве с Alien. Много хора, силно вживяли се във филма ще отидат на нивата на вярванията в астрала и ще си мислят че наистина са в 4-то измерение и Исус ще проповядва до тях. И тъй като ще има масова смърт това ще е много срещано явление. И отново тази енергия може да се канализира и т.н. ГАРАНТИРАМ, че след събитията ще има МАСОВО ченъли, в които умрелите ни близки ще ни говорят от "4то измерение", колко е хубаво "там" и ред причини защо някои не са "преминали". Което ще води до поредното зацикляне в илюзии и хората ще продължават да гледат в грешната посока - навън, а не навътре...

Н. и моля те, недей повече, да ме кориш, че имам подобно отношение! Ами такъв съм си от хлапе, мисля, че никога няма да се променя. Знам, че една от целите ти е предизвикаш вътрешна промяна в участниците на форума, ама какво да правя, когато тази промяна е у мен още като съм се родил ;). Ми такъв съм си, изпълнен с надежда, превъзбуден и емоционален. Нали знаеш, чергата, за да е черга, трябва да е шарена. :)

Знам бре ;D Не те критикувам, знаеш че имам слабост към теб - хихи :) Виждаш колко съм добронамерен :) Просто разбери че не съм песимист, а реалист :)
Започнахме с плюене в устата на другия, с това и завършваме :)

Айде стига толкоз, че се отнесох...
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 23:19:29 pm от H. »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #248 -: Септември 21, 2009, 23:26:16 pm »
@ H.

Изби рибата с един замах :hi:

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
« Отговор #249 -: Септември 21, 2009, 23:34:15 pm »
Н.,

Благодарско за откровението! :) :yes:

Честно да кажа, объркан съм ::) ???!

Ще трябва дълго да мисля... Сега мога само да кажа, че всички сме далеч от Голямата Истина!

Цитат
Затова няма да има масово възнесение. Защото механизма ни на съществуване не е такъв. Висшият ти аз може да реши Финалната ти инкарнация да е в Античността. Не днес. Как ще се възнесеш тук и как сега? Защото някой си е решил. Не става. Пропаганда. Веднъж ти ги чертах на листове всички тези неща. Май нищо не помниш или не те е впечатлило. Не че трябва де. Така или иначе причината е без значение Smiley

Хм, често се сещам за схемата, която ми рисува, и която касаеше прераждането. Да си кажа честно, тогава дълбоко ме мпечатли поради важността си, но - пусто да опустее,- имам слаба памет, а да не говорим, че и ми я разтълкува само веднъж /някои хора имат нужда даже и от потретване/.  :bad: Гореща молба: обясни я отново не само на мен, но и на множеството, защото ще бъде съществен завършек на изложението ти /ако можеш нарисувай и картинка за по-ясно онагледяване/. Ако има начин, дай инфо за източника или направо го предостави в темата. Горният ти намек е важна част от възгледа ти.

Още веднъж, благодаря за разясненията! Що не пишеш такива постове вече, а?

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #250 -: Септември 21, 2009, 23:43:14 pm »
Н.,

Благодарско за откровението! :) :yes:

Честно да кажа, объркан съм ::) ???!

Ще трябва дълго да мисля... Сега мога само да кажа, че всички сме далеч от Голямата Истина!

Цитат
Затова няма да има масово възнесение. Защото механизма ни на съществуване не е такъв. Висшият ти аз може да реши Финалната ти инкарнация да е в Античността. Не днес. Как ще се възнесеш тук и как сега? Защото някой си е решил. Не става. Пропаганда. Веднъж ти ги чертах на листове всички тези неща. Май нищо не помниш или не те е впечатлило. Не че трябва де. Така или иначе причината е без значение Smiley

Хм, често се сещам за схемата, която ми рисува, и която касаеше прераждането. Да си кажа честно, тогава дълбоко ме мпечатли поради важността си, но - пусто да опустее,- имам слаба памет, а да не говорим, че и ми я разтълкува само веднъж /някои хора имат нужда даже и от потретване/.  :bad: Гореща молба: обясни я отново не само на мен, но и на множеството, защото ще бъде съществен завършек на изложението ти /ако можеш нарисувай и картинка за по-ясно онагледяване/. Ако има начин, дай инфо за източника или направо го предостави в темата. Горният ти намек е важна част от възгледа ти.

Още веднъж, благодаря за разясненията! Що не пишеш такива постове вече, а?

Брееей, честно да ти кажа не очаквах да реагираш така :o
Благодаря че успя да погледнеш отвъд гледната си точка, всички трябва да го правим по-често!
Ами аз доста бързах като го писах, защото имах други неща да върша, пък и взе да става много дълго и се попитах кой ли ще седне да го изчете цялото. Можеше да стане доста по-подробно. Честно да ти кажа ми липсва провокацията във форума както беше едно време и затова не пиша. Затова още веднъж ти благодаря за днес, припомни ми някои неща... :)

Ще драсна едни картинки тези дни и ще ги кача :) Иначе нещата за едновременните и последователните инкарнации можете да ги намерите в Матрицата 5.

P.S. - sidewinder и аз мерси :)
« Последна редакция: Септември 22, 2009, 00:30:07 am от H. »

Неактивен eli

• Четящ
  • *
  • Публикации: 171
« Отговор #251 -: Септември 22, 2009, 00:04:06 am »
И аз искам да кажа , благодаря на Н. за отделеното време и дългите постове.  :hi:
Караш ме да си мисля, че някои неща, които съм имала като вътрешно усещане и подзрение са точно така, въпреки че се различават от всеобщото мнение.
Веднъж стоях и с голям ентусиазъм разглеждаш този сайт, от темата за житните кръгове, където са събрани всички по години и месеци / http://www.lucypringle.co.uk/photos/2009/aug.shtml /. Мислех си, наистина колко мистериозно, какви ли са посланията и как никой не е разгадал загадката. Докато не срещанах тази рисунка, която буквално ми попари ентусизма: http://www.lucypringle.co.uk/photos/2004/uk2004as.shtml - Hello Kitty. Ами то е очевидно просто - не само, че не ги правят извънземните, ама и тези които ги правят ни се подиграват. Не посмях да си изкажа мнението в темата и сега с радост откривам, че май е било правилно.
За темата 2012 - гледах едни филмчета от колибката From Jesus to Crist. И там историците обясняваха как още тогава през 1в, хората да чакали апокалипсиса, който щял да дойде да разруши системата, да останат праведните и да заживеят в по - добър свят. Пак попарване - минали са 2000 години, а ние все още вярваме в същото - никаква разлика, нищо не се е променило. Всички като тогава стоим и чакаме и се надяваме на спасител и незнаем, че спасителя не може да свърши нашата част от работата...
Както и да е, само исках да кажа, SMSI-H  и Н - благодаря за дискусията.  :hi:

Неактивен ddt

• Четящ
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #252 -: Септември 22, 2009, 00:44:44 am »
Най-вероятно нищо. Не е първата дата определена за свършека на света. И няма да е последната, просто поредното напомняне да се замислим за бъдещето на човечеството и дали можем да продължим така да се самоунищожаваме. Не че няма да има край, но 2012 е твърде близо,все още имаме шанс да променим нещата. От нас зависи.
« Последна редакция: Септември 22, 2009, 10:05:25 am от Mirotvorec »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #253 -: Септември 22, 2009, 00:59:58 am »
Н благодарности и от мен, за информацията :hi: Казаното от тебе потвърждава мисълта, че хората трябва да са все по-единни, посветени и убедени накъде и как да вървят.
Разликата в развитието ни-индивидуална и стадна-при тях, си е коз в повече за нас.Но мисля, че в развитието ни трабва да се наблегне повече на посоката оцеляване.

Неактивен Salito

• Четящ
  • *
  • Публикации: 218
  • ТАЙНАТА Е В ХРАНАТА
« Отговор #254 -: Септември 22, 2009, 04:35:30 am »
Аз получих свръхдоза мистика, главоблъсканици, загадки, задачи и оргазъм  :o ::)
А сега сериозно, поста на Хорус е по изчерпателен от най-добрите ми очаквания, всъщност ако продължи с това темпо още малко, може да ми спести десетки часове търсене в нета, друг е въпроса колко ще се мъчи да събира обсъжданите теми  в предназначения раздел и най близка тема  :P   :-*
След един час четене може би не схванах повече от 50%  от поста, утре надявам се на бистра глава да схвана още малко, останалото ще трябва да попитам туктаме нещо, получи се хубав пост и много полезен за което лично благодаря, ноооооооооо
в продължението е каймака и моралната отговорност на Хорус надявам се ще бъде на такова ниво, че да има достойно продължение във вид на отделни отговори на наши въпроси, защото нещата които казва са много важни за всички съфорумци.
А ти Хорус бъди жив и здрав и все така търпелив и полезен за останалите.
най-добрият приятел на човека остава самият той, въпреки предателствата понякога.

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
7509 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton
102 Отговора
71953 Прегледи
Последна публикация Август 09, 2009, 23:54:17 pm
от marhs
2012 г.

Започната от H. « 1 2 ... 90 91 » Езотерика