Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141119 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен optimus7

• Четящ
  • *
  • Публикации: 18
Относно: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #300 -: Март 05, 2008, 21:24:26 pm »
Виж stiver - имах предвид, че имам доста странни сънища и ако има желаещи, ще разкажа още. Относно това преживявяне с извънземните - всичко след като се събудих в сградата ми беше в мъгла, беше повече усещане. Прозорци нямаше. Не бяха хора, поне така го усещах. Иначе като се събудих не съм изпитвал притеснения или страх, не чуствах злонамереност от тяхна страна. Дори да е истина, дори да се случи пак не се притеснявам. Приемам го като нормално за времето и мястото в което живеем ;)
Снощи сънувах как в тъмното небе малко над блоковете имаше голям кораб. Никой не го забелязваше. Имах чуството, че никой освен мен не го вижда. Отидох и повиках майка ми от другата стая да го види и когато тя дойде аз се обърнах, но той беше изчезнал :(   
Ето един мой сън който доста ме озадачи: в близкото бъдеще, хората бяха станали много агресивни, озверели като животни обикаляха и търсеха с кой да се бият. Аз знаех причината. Изкуственият интелект на компютрите се беше обърнал срещу хората. Компютрите използваха телевизията за целта. Погледнах в един телевизор и видях едно съвсем леко доловимо премигване, изглеждащо като смущение. В момента си обясних това като използване на 25-ти кадър за внушаването на тази агресия у хората. Аз обикалях в едно място тънещо в разруха (занемарено) и търсех още 5 или 6 човека незасегнати като мен. Когато вече бях намерил няколко от тях и продължавахме търсенето, се натъкнахме на група свръхагресивни. Всички се уплашиха, а аз им казах да се успокоят и да не ги гледат в очите и да не спират. Всичко това се случваше докато бяхме на стълбите в един блок и се засякохме с агресивните на един от етажите, докато търсехме останалите незасегнати. Качихме се на горните етажи и влязохме в един изоставен апартамент докато онези се разкарат на някаде. След това и останалите се присъединиха към нас. Трябваше да намерим къде се намират главните компютри, отговорни за агресията на хората.  Стигнахме до мястото на което се намираше 1-вия. Той беше защитен с нещо като плексиглас или по-скоро енергиен щит, през който успях да премина само аз. Веднага грабнах тая гад и я затрясках в земята, но компютъра не се строши. Помислих малко и разбрах, че не това е начина ииииии по-нататък се събудих и не успях да си довърша мисията ::)
« Последна редакция: Март 06, 2008, 22:58:07 pm от H. »
In the spark of the enemy there will be salvation and in the darkness hour there will be light !!!

Неактивен WhiteKnight

• Четящ
  • *
  • Публикации: 230
Относно: Многоизмерни или паралелни преж
« Отговор #301 -: Март 07, 2008, 16:45:12 pm »
И аз тази нощ сънувах супер реалистичен сън, нещо средно между Final Fantasy, World of wacraft i 3d shooter с извънземни!  ;-)  И пътувах между realm-овете с портали като от stargate  ;-)  стрелях с калашник, ама едни деца ми го преебаха и се върнах вкъщи да си взема пистолета  ;-)  Ама много, много реалистичен! Важното е, че контролирах насоката... истинско RPG.
« Последна редакция: Март 07, 2008, 19:41:29 pm от Mirotvorec »

Неактивен Зурастър

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #302 -: Март 12, 2008, 08:27:38 am »
Амиии ... Всичките сте някакви странно готини  8) Ама аз за такива неща мога да дам пример защото си записвам сънищата . Но ми се случи дори нещо по интересно след като правих едни ритуали за медиумни способности получих няколко видения в "будно" състояние ... Първото ми видение ... беше за мен страхотно,за града ужасно. Целият ми град Стара Загора беше сринат до основи от една гигантска вълна ... И аз бях малко по голям от сега тоест след няколко години и бях облечен в Една Роба с голяма качулка и спасих хората от града заедно с една жена . С някакъв енергиен щит ги защитихме на върха на хълма до града ... Интересно :)  8)
Searching to the bottom of my Soul ... Seeking the truth ... All of it ... A New Era is coming     a

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • Публикации: 518
  • *terrafim*
« Отговор #303 -: Март 13, 2008, 01:02:41 am »
само се чудя защо тези приказки са в темата "многоизмерни преживявания"

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #304 -: Март 13, 2008, 22:06:30 pm »
Щото темата от "многоизмерни преживявания", постепенно се превърна в съновник.

Неактивен Зурастър

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #305 -: Март 14, 2008, 09:20:41 am »
Абсолютно.Извинявам се за поста си тогава, но ако може да ми кажете какво мислите ще бъде страхотно :)  8)
Searching to the bottom of my Soul ... Seeking the truth ... All of it ... A New Era is coming     a

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #306 -: Март 14, 2008, 12:45:56 pm »
Абсолютно.Извинявам се за поста си тогава, но ако може да ми кажете какво мислите ще бъде страхотно :)  8)
Мисля, че трябва да се позаинтерисуваш и от сънищата на хората около теб.Задължително в тях ще откриеш разрушаващи огромни вълни или инвазия на извънземни.Естествено, съпроводени с чувство за истинност и неизбежност. Така мисля аз. След това е твой ред ;)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

stiver

• Гост
« Отговор #307 -: Март 14, 2008, 17:54:58 pm »
...ако може да ми кажете какво мислите ще бъде страхотно :)  8)

Аз винаги ще мисля, че сънищата са изключително важен елемент по пътя към разбирането на цялостната реалност на света, неговата многоизмерност и осъзнаването на нас като част от всичко това. За мен, моите сънища са моят храм. Това, че си водиш дневник е много добра идея. Но никога няма да се уморя да препоръчвам на хората, които са решили да работят по-сериозно със сънищата си, да овладеят осъзнато сънуване, OOB, хипногогията, съвместното сънуване и т.н.преди всичко да научат някои елементарни методи за психическа защита. А за да не ядосваш батковците тук, ако искаш да говориш за сънищата си, по-добре отвори отделна тема. Но преди това изхвърли всички съновници и психологии откъщи.

Неактивен Mothman

• Четящ
  • *
  • Публикации: 54
  • Отвори ума, сърцето и душата си!
« Отговор #308 -: Март 14, 2008, 23:52:06 pm »
Много интересно наистина! Между другото при мен осъзнатото сънуване се появи отскоро като е доста приятно - летя си из приказни страни или над града. Последният път, когато се реех над квартала обаче, въпреки че беше късно през нощта имаше много хора по улиците, при които долитах и разговарях, а също и много странни автомобили, които никога не съм виждал. Понякога осъзнавам, че съм попаднал в паралелна реалност и срещам хора, които никога не съм виждал, а въпреки всичко сякаш цял живот съм познавал. И най-странното е че съм там като пратеник и че им предавам много важна за тях информация, която за съжаление не мога  да си спомня след преживяването :(, но знам, че е важна и за мен. Затова реших отсега да си записвам преживяванията :D. А не знам доколко това е свързано с темата, но освен осъзнатото сънуване, при ОИТ, когато  "пътувам" из т. нар. "реален свят" почти винаги  в стаята ми има по някоя тъмна същност от низшия астрал , която се спотайва из сенките и ме сдухва брутално (мамицата им искат да ни плашат >:() За щастие при астралните пътешествия в дебрите на съня досега не съм ги засичал. Пътуванията ми винаги са били приятни. Надявам се номера със записването да свърши работа, понеже дори и да не е осъзнато сънуване, а обикновен сън сънувам ярко всяка нощ и то доста психарски неща, които може би ще ви бъдат интересни.
« Последна редакция: Март 15, 2008, 00:02:02 am от Mothman »
Истината е винаги пред очите ти, стига само да не си ги затворил за нея! ;)

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #309 -: Март 15, 2008, 04:28:25 am »
Наскоро имах едно странно преживяване, което със сигурност не беше сън. Казвам "със сигурност", защото се появи веднага , щом си легнах. Сякаш някой ми затвори очите и ми го прати. Никога не заспивам веднага, щом легна, имам да премислям толкова неща.. ;)
"Яви"/слагам всичко в кавички,защото не съм наясно, какъв термин да използвам)ми се Сатана, който първо беше някакъв черен вихър, после постепенно придоби очертания като прие образа, който често се използва за обрисуването му. (Впрочем никога не съм си го представяла по някакъв начин и такива изображения винаги са ми изглеждали малко смешни...)Присмиваше ми се и ми се подиграваше заради вярата ми в Бог, като ме убеждаваше, че няма такъв. Гласът беше боботещ, сякаш идваше от някаква тръба, отдалеч.Очите му бяха като огнени, просвяткащи.Изглеждаха като лазерен лъч, но жълт на цвят. Пронизваше ме с тях и въпреки, че исках да си затворя очите, не можех.
Най-интересното е, че не изпитах никакъв страх.Бях постигнала пълното му изключване.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #310 -: Март 15, 2008, 23:09:03 pm »
Едно подмолно въпросче (както винаги) :D:

А не са ли сънищата част от многоизмерните и паралелни преживявания, когато излизаме от тялото си и контактуваме с други дименсии и паралелни реалности?  ;)

Това, че хората тук ГО наричат сънища нищо не значи - значи нещо което са преживели в състояние на активирани мозъчни вълни в спектъра на Делта и Тета вибрациите (или пък излизайки от тялото си). Ъ?

georgi_nz

• Гост
« Отговор #311 -: Март 16, 2008, 00:09:42 am »
Цитат
“- И това не е реално?
- Какво е "реално"? Как определяш "реалното"? Ако то е онова, което може да се усети, помирише, вкуси и види, тогава "реалното" е серия електро- импулси, познати на мозъка ти. Това е светът, който познаваш. Днес той съществува само като част от нервно-интерактивна симулация, която наричаме Матрицата. Ти живееше в един сън, Нео. Ето го светът, какъвто е той днес. Добре дошъл в "пустинята... на реалността". Какво е Матрицата? Контрол. Матрицата е компютърно генериран свят-мечта, създаден, за да ни държи под контрол...”
:D

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810
« Отговор #312 -: Март 17, 2008, 22:03:24 pm »
Аз от едно известно време насам имам чувството, че си забравям сънищата още докато сънувам. Вече незнам дали сънувам, но сънувам, щото само тоя спомен ми се утаява, че съм сънувал, но какво? Направо прогресира това нещо.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #313 -: Март 18, 2008, 11:33:01 am »
Нагласи си часовника на 30-50 минути по-рано,отколкото обинковено се събуждаш. Би трябвало да има ефект.
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #314 -: Март 18, 2008, 20:55:48 pm »
Аз от едно известно време насам имам чувството, че си забравям сънищата още докато сънувам. Вече незнам дали сънувам, но сънувам, щото само тоя спомен ми се утаява, че съм сънувал, но какво? Направо прогресира това нещо.

Не помня кой и не помня кога (съжалявам), но някой препоръча "бабина рецепта" да се изпие половин чаша вода преди лягане и да се сложи остатъка до главата (нощно шкафче?). При събуждане да се изпие веднага останалата половина и ще си спомним сънищата. От страна на физическите закони и откритията на Емото това ще работи, но не сработи за мен. Ти обаче пробвай, защото много хора потвърдиха, че работи!  :)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27