Много интересно наистина! Между другото при мен осъзнатото сънуване се появи отскоро като е доста приятно - летя си из приказни страни или над града. Последният път, когато се реех над квартала обаче, въпреки че беше късно през нощта имаше много хора по улиците, при които долитах и разговарях, а също и много странни автомобили, които никога не съм виждал. Понякога осъзнавам, че съм попаднал в паралелна реалност и срещам хора, които никога не съм виждал, а въпреки всичко сякаш цял живот съм познавал. И най-странното е че съм там като пратеник и че им предавам много важна за тях информация, която за съжаление не мога да си спомня след преживяването

, но знам, че е важна и за мен. Затова реших отсега да си записвам преживяванията

. А не знам доколко това е свързано с темата, но освен осъзнатото сънуване, при ОИТ, когато "пътувам" из т. нар. "реален свят" почти винаги в стаята ми има по някоя тъмна същност от низшия астрал , която се спотайва из сенките и ме сдухва брутално (мамицата им искат да ни плашат >

) За щастие при астралните пътешествия в дебрите на съня досега не съм ги засичал. Пътуванията ми винаги са били приятни. Надявам се номера със записването да свърши работа, понеже дори и да не е осъзнато сънуване, а обикновен сън сънувам ярко всяка нощ и то доста психарски неща, които може би ще ви бъдат интересни.