Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141123 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Относно: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #285 -: Февруари 10, 2008, 03:28:36 am »
Човек по време на заспиване и сън може да бъде много податлив на внушения. Не е добре около него да действа електронна техника в такъв момент!

Ха, ха - напълно те поддържам! Навремето живеех в една къща където телефонния кабел на съседите влизаше отляво на прозореца на спалнята, а нашия - отдясно - стълба отсреща по средата - много симетрично!  :D

Да, ама откакто се нанесох в тази къща не мога да спя - защото слушам "безкрайно мелодичните" електронни трансмисии на сваляне от интернет, факсове или просто телефонни обаждания...намирайки се в страната на триъгълника (което се падаше в леглото ми).  >:(

И освен това, ако пък си пуснеш музика можеш да отключиш или заключиш някои неправилни чакри и на другия ден да се усмихваш с кръвясали очи или щастлив като глупак!   ;)

Неактивен vegan

• Четящ
  • *
  • Публикации: 47
« Отговор #286 -: Февруари 10, 2008, 13:36:05 pm »
 :o Това не го знаех.А може ли човек чрез музика да отключи някои правилни чакри :)

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Относно: Многоизмерни или паралелни преж
« Отговор #287 -: Февруари 10, 2008, 14:50:31 pm »
Музиката е голяма сила  :) Когато съм физически изтощен си пускам един вид музика, когато ми е "крива каруцата"-друг вид. Забелязал съм коя как ми действа и вече даже не се замислям защо именно това, а не другото ми се слуша. Например Рейнбоу и Рони Джеймс Дио ми действат възстановяващо  ;)
Много често съм си мислил, че музиката принуждава някакви сили и енергии от други измерения да прескачат в нашето, говоря за стойностната музика. Нещо като отключващ код действа, който пробива временна дупка между измеренията.
« Последна редакция: Февруари 10, 2008, 14:54:52 pm от Mirotvorec »
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #288 -: Февруари 10, 2008, 22:39:14 pm »
:o Това не го знаех.А може ли човек чрез музика да отключи някои правилни чакри :)

Може разбира се, но трябва да се избере правилната музика. Зависи какво искаш да постигнеш. Аз лично не препоръчвам да се слуша музиката със слушалки защото не действа. Първо защото мозъка има защитни бариери и ще преработи дори изключително лоша музика по начин по който няма да разберете че ви вреди и второ - защото вибрациите са много слаби за а се почувства веднага. Ще дам пример за "подходящи" вибрации - заставате в средата на триъгълник от 100 ватови тонколони и ги пускате до последно! Ако музиката е подходяща, ще ви идва да хвърчите, ако не - може и да припаднете по средата!

Неактивен vegan

• Четящ
  • *
« Отговор #289 -: Февруари 10, 2008, 23:05:49 pm »
Защо пък да не разбера дали ми вреди със слушалки?Мога да разбера това по емоциите си ;).

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #290 -: Февруари 10, 2008, 23:21:56 pm »
Защо пък да не разбера дали ми вреди със слушалки?Мога да разбера това по емоциите си ;).

Щото емоциите са външен слой на физическото ти тяло и енергийните ти меридиани. Както знаеш можеш да имаш и благотворни емоции и разрушителни... ОСвен това емоциите може и да са програмирани от това какво е модерно и какво се слуша - тъй, че... ;)

Неактивен vegan

• Четящ
  • *
« Отговор #291 -: Февруари 11, 2008, 01:44:01 am »
Да наистина извинявам се малко обърках защото гледах филма ,,Великата тайна на водата'' и там ставаше дума за променяне на структурата на водата чрез музика,а за чакрите са нужни вибрации затва че съм съгласен :).
Та да попитам можеш ли чрез такава вибрация например да отвориш чакрата на третото око?

Неактивен optimus7

• Четящ
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #292 -: Февруари 28, 2008, 18:07:45 pm »
Във всичките мои сънища аз притежавам огромна сила но не участвам пряко в действията сякаш всичко си се случва а аз съм само да наблюдавам и когато се намеся и променя хода на събитията няма доволни на края  :(  Примерно имах един сън с битка между българи и турци , българите бяха мн. малко и трябваше да изгубят и аз реших да се намеся и се включих и победихме и накрая турците бяха разгромени а българите отегчени  ??? 
В един мой сън присъствах на нещо като погребение или жертвоприношение в
което жив човек беше затворен в нещо като саркофаг и му изсипаха скарабеи от горе а аз не изявих желание да помогна  ???

Веднъж присъствах на магически ритуал в нещо като пещера. Имаше няколко персонажа които наблюдаваха един котел и един тъмносив облък намиращ се до котела . В един момент осъзнах че това което прилича на облък е зло с огромна сила и в същия този момент то ме усети и испрати тъмен сноп с огромна енергия срещу мен . В този момент се събудих с неприятно чувство на
нещо като гъдел в корема . Имам още няколко подобни съня .

Преди 2 години сънувах сън който много ме озадачи . Пренесох се на място
на което трябваше да има съревнование в което трябваше да участвам заедно с още няколко избрани които бяха от други светове ако мога така да се изразя . мястото се намираше във въздуха над нещо като гигантска триизмерна снимка на град . Вревето не съществуваше , всичко беше спряло . Изпитанието беше да се теглят едни клечки на които ние стъпвахме за да не полетим на долу . Започнахме да теглим и всички един по един пробадаха , защото теглеха така че не оставаше на какво да стъпят и на края останах само аз на една клеча и трябваше да я изтегля и за мое учудване не паднах като предишните а се понесох във въздуха . Оказа се че изпитът е бил за нов бог и пред мен се появи престол висящ във въздуха но беше зает от някой . Разбрах че това е моя престол , но той беше вече зает ..............

Най - странното ми изживяване обаче дори не мога да нарека сън . Бях заспал и по едно време сякаш се събудих в съня си ,осъзнах се че сънувам , но в същност не сънувах нищо , не се намирах никъде , нищо не се случваше и в един момент започнах да черпя информация от някъде , за миг оромен куп мистерии бяха разгадани за мен , разбрах всичко за всичко , сакъш имах достъп до съзнанието на Бог и в един момент, този от който черпех информацията се усети одряза ме моментално и започна да заличава всичко което бях разбрал , силата му беше бескрайна до толкова че не само не можех
да се противопоставя а и нямах желание да го правя , всичко се случваше много бързо и в последния момент си избрах нещо което да запомня и се одскубнах и отворих очи . Не казвам събудих защото просто бях със затворени очи , едно абсолютно реално изживяване   :o   А какво беше нещото което успях да спася като информация - 2013 година , края на света
Но имам чуството че по скоро се имаше в предвит края на света такъв какъвто го познаваме  ???     ??? 

От този момент на татък започнаха да се засилват дежа- вютата които си имах от преди и един много странен феномен се появи - винаги когато  погледна часовника несъзнателно часа и минутите са еднакви ,пр - 10 и 10 , 13 и 13 и тнт . Изключвам съвпадението защото ми се е случвало по 3, 4 пъти на ден

Тепърва ми предстои влизане н университет . Можете да предположите на колко години съм горе долу . Всичко това което ми се случва ме обърква много . Какво да предприема , как да разсъждавам . Като за начало чета наред из форума . Забелязвам че знаете доста неща но само загатвате за тях . Ееееех ако изнасяхте лекции някъде  ???   
In the spark of the enemy there will be salvation and in the darkness hour there will be light !!!

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #293 -: Февруари 28, 2008, 23:20:46 pm »
Много интересни сънища наистина ако имаш и други за които се сещаш давай  ;)

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
« Отговор #294 -: Февруари 28, 2008, 23:58:41 pm »
От лятото често когато погледна чесовника на компа или микровълновата все показва 11:11  :o само зимата не ставаше толкова често  ??? Иначе това май са нещо повече от сънища,особенно последния.Но това за часовника е много интересно понякого се случва да видя и други иднакви числа,но почти всеки ден 11:11 особенно лятото и последните седмици.
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #295 -: Февруари 29, 2008, 08:01:59 am »
Цитат
Ще ви задам няколко въпроса, които ще помогнат на вашите възприятия. Какво мислите, какви са в действителност годината 1987 и 11:11? Имате ли представа, че майсторите на планетата, демонстриращи своето майсторство в разни култури и обещаващи да се върнат в конкретното време, са свързани с 11:11?

Празнувайте 11:11! То представлява ново начало. Майсторите се върнаха! Те са част от новата енергия, част от Гея, част от състраданието на планетата. Тяхното връщане е един от главните признаци на това, което се случва.
http://xnetbg.com/new/forum2/index.php?topic=1099.15   :)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен optimus7

• Четящ
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #296 -: Февруари 29, 2008, 16:37:46 pm »
Сега ще раскажа и най - яркия си спомен за сън или по точно изживяване с извънземни . Беше през ноща , не знам точно колко , но нашите гледаха телевизия още , а аз бях с баба ми и сестра ми в съседната стая . Те двете спяха а аз в полусъница ме налегна едно неспокойствие , погледнах през прозореца и видях бял лъч който шареше по блока търсейки нещо . Изтичах при наще а те бяха застинали пред телевизора и не реагираха въобще . Върнах се да проверя и в другата стая дали не са се събудили , но не бяха . Легнах на пода и последното което помня от този момент беше как блесна право срещу мен лъча . Събудих се някъде си в зграда с хуманоиди ( изглеждаха като хора но бях сигорен чие не са ), всичко ми беше мъгляво но веднага хукнах по коридорите да се измъквам , странното беше че никой не ме спря или не можеше да ме спре - не си спомням добре но се сблъсках с няколко от тях . Друго не си спомням .
В едно друго мое осъзнато сънуване разбрах нещо което ми се стори доста интересно . Ние до сега сме смятали че най - краткия път за изминаване межсу две точки е правата , ооооооообаче извънземните не смятат че има нужда да изминават това разстояние . Изкривяват пространстното ( поне така го разбрах аз ) така че мястото на което искат да отидат за момент се намира на тяхното местоположение и когато прекратят изкривяването , пространството си се връща на мястото + едни извънземни в повече .  :D   

Ако има интерес ще расказвам още . Мерси за линкчето  :)
In the spark of the enemy there will be salvation and in the darkness hour there will be light !!!

stiver

• Гост
« Отговор #297 -: Февруари 29, 2008, 22:58:07 pm »
Ако има интерес ще расказвам още .

Има интерес  :) На мен ми е интересно.
Моля те, разкажи още малко и за сградата. Например какви бяха преобладаващите цветове там? Имаше ли прозорци? Как разбра, че са хуманоиди? Имаше ли нещо особено в тях? Може би нещо в движенията им, в очите им?  Каквото се сетиш. Според теб какво беше все пак - сън или реалност:)

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
  • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
« Отговор #298 -: Март 01, 2008, 12:09:37 pm »
Смятам,че това е темата,в която е подходящо да споделя нещо с вас :)

Става дума за онова нещо,което предполагам е наречено "намерение",но приложено в съня.
Това е например начинът,по който се движим в осъзнатото 3-Д - можем да искаме ръката ни да се мръдне,можем да си мислим ръката ни да се мръдне,но докато не направим едно друго нещо тя няма въобще да се мръдне  :P Може би тъкмо това "друго нещо" е наречено "намерение".

Много пъти ми до сега ми се е случвало да се опитвам насила да порявявам това "друго нещо" в съня си.Искам да разкажа последният ми такъв сън,но преди това нека спомена за предните два,които помня.

Първият сън е по-особен,защото в продължение на няколко дни се опитвах да програмирам съзнанието си да се самоосъзнава в съня си,тъкмо преди да заспя.Резултатът от тези няколко дни беше,че се сънувах в нещо като изпитателен полигон - остров.
Имаше група твърде различни един от друг хора,които изказваха мнения сле дкато направя нещо и даваха словесната си оценка.
Аз се виждах от трето лице,но когато трябваше да направя избор влизах в първо лице и от мен се искаше да направя избор за някакво действие - в тези моменти(които бяха общо три) наистина разсъждавах.Не съвсем трезво,но съзнателно можех да насочвам мисълта си.
Едно от нещата,които направих,беше да полетя и да накарам групата от хора да полети с мен.Напънах се,за да излъча тъкмо онова намерение,с което обикновено мърдам крайниците си в 3-Д...само че не знаех какво трябва да мръдна.Стана така,че тъкмо това "намерение" се синхронизира с желанието ми за полет и нещото,което трябвае да се мръдне,разбра какво трябва да направи и се мръдна сякаш само.
Летяхме дотогава,докато аз успявах да излъчвам това намерение и да съхраня същото желание в дадена пропорция.Също така летяхме толкова по-стабилно,колкото по-чисто беше желанието ми.

Друг път пък командвах  околното.Мен и мой спътник ни гонеше някакъв бая зъл магьосник,който ни замеряше с огнени топки,падащи от небето.
Бягайки,стигнахме една река - аз загребах шепа вода и напръсках спътника си.След това напръсках себе си и казах "сега водата ще ни защити/погълне/обвие/скрие".
Обърнахме се с лице към магьосника и направих нещо много естествено - сякаш мърдам совй крайник в 3-Д,но не беше насочено към мен,а към водата от реката.Сякаш стегнах мускулче някъде в себе си - някъде зад очите и малко по-нагоре от хоризонталната им линия,във вътрешността на черепа си.
Тогава водата ни всмука с невероятна сила - пътувахме гърбом с невероятна скорост в някаква огромна,бездънна водна маса.Нямахме никакви затруднения с дишането,което беше все така леко.Чувството на потъване в този огромен басейн и усещането как всеобхващата водна маса те поема и буквално поглъща към дъното си,беше неописуемо приятно.

Третият сън беше също странен - някаква древна битка (твърде често се сънувам като участник в древни битки,в които участват сумати митични същества и най-странното е,че никога до сега не съм умирал в тях.Губим в повечето случаи,но или с бягство,или с криене,или с някакъв друг метод винаги оцелявам и след това се разхождам сред мястото на клането)
Вражеската армия,или по-точно сган,беше сбор от всякакви изроди - деформирани човеци,ниски гърбести същества,като игуани на два крака и шипчето по гърба и тн.
В съня си без да искам вкамених с поглед един враг.Много се изненадах и се ме обвзе новаторска тръпка - правих го пак,и пак и пак.Вкаменявах някого за кратък период от време,сле дкоето го промушвах с някакво странно копиеобразно оръжие.
Когато погледнех някой усещах излъчване на намерение в същата област в главата като при потъването във водата.В 3-Д бих го оприличил на онова напрежение,което се усеща,когато затвориш очи и напънеш очните си ябълки максимално нагоре,сякаш за да се обърнат навътре.
Същото това чувство,но с отворени и неподвижни очи.

Извинявам се за дългото предисловие,но го направих,за да разясня чувството в ето този следващ сън :)
Класика в жанра - поне за мен - гонеха ме неизброими пълчища от вампирясали човеци по мрачните улици на София.Бяха твърде безмозъчни,за да са вампири,по-скоро кръвожадни зомбита.Дори ми е омръзнало да ги сънувам,така и не са ме хващали или хапали до сега :)

В този сън ме сгащиха.Влязох в блок,в апартамент,в стая - голяма грешка  :( Бяха толкова много,че разбиха витрината на балкона и ме заляха - започнаха да ме тъпчат.Казах си,по-скоро говорех на себе си "Или се събуждаш,или това е краят ти!"
Стиснах очи,почувствах същото това напрежение зад очните ябълки.Отворих ги и зомбитата ги нямаше.Беше ден и нямаше и следа от изверги.След това отново стиснах  очи,пак това "намерение" и като ги отворих,се озовах в завивките в леглото си...в доброто старо реално 3-Д  ::)

П.П.Имах и един много силен сън с ярко послание.
Отново ме гонеха вампири със светещи червени очи и змийски зеници.След сумати премеждия започнаха да ме хващат - стисках очи и веднага се озовавах някъде другаде - на светло,полянки,зелено...само че те все изникваха от някъде и се множаха.

Започнаха вкупом да викат на английски "The Bloodlords never return!" (Господарите на кръвта никога не се завръщат!)
Изведнъж се обърнах и един от тях ме сграбчи силно за раменете.Имаше огромни зъби и потресаващи червено-светещи очи с черна змийска зеница,разтресе ме здраво и ми изкрещя същото в лицето - Господарите на кръвта никога не се връщат!-казано на английски.

Стиснах очи и се озовах другаде,преди да ме захапе  ::)

Някой с подобни сънища?
« Последна редакция: Март 01, 2008, 12:27:00 pm от Спорт-Здраве2 »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

stiver

• Гост
« Отговор #299 -: Март 02, 2008, 02:06:36 am »
Става дума за онова нещо,което предполагам е наречено "намерение",но приложено в съня.

Радвам се, че засегна темата за намерението, защото според мен, това е една от най мощните сили, които съществуват в нивата на сънуването. (Някои ги наричат Астрал, с което аз имам известни проблеми, но за удобство - нека бъде Астрал.) На тези нива намерението е наистина достатъчно за да промениш действителността. Не е нужно дори особено напрежение, просто си помисляш нещо и то става. След време вероятно ще откриеш, че Астралната реалност е изключително неустойчива и нищо, което на пръв поглед изглежда реално, е стабилно и дълготрайно. Лекотата, с която човек може да контролира обкръжението си е толкова примамлива и увлекателна, че някои хора дори се пристрастяват към това. Познавах едно момиче, което се забавляваше да връзва на възел хората в сънищата си.

Аз не обичам да използвам термина "контрол над реалността". Човек, който се увлича от способността си да контролира реалността има склонността да се възприема като по-висше създание от вселената около себе си. Прекалено много проблеми имаме на този свят поради желанието на хората да го контролират. Така постепенно човек се оказва впримчен в собствените си илюзорни форми. От друга страна, имай предвид, че именно в тези нива се създава реалността, която прожектираме като 3Д действителност. Забърквайки неумело някои сили и енергии там, ние можем неволно да отворим кутията на Пандора. В по-добрия случай може да превърнем живота си в сапунена опера, където с години ще ни преследват нереални проблеми. Астралът има да ни предложи много повече от това  и ние можем да научим много за него, но само ако насочим намеренията си правилно. Самото намерение не е просто напрежението зад очите или в стомаха на астралното ни тяло. Намерението може да бъде един сложен и дълъг съзнателен процес, резултат от разбиране на истинските желания на душата. След като човек опипа и привикне с материята в астрала, и разбере, че тя се разсипва като пясък между пръстите, е време да си зададе въпроса - Какво е сънуваната реалност и какво искам да правя в нея?

Моите наблюдения са, че светът, в който ние се намираме когато сънуваме осъзнато, може да бъде променян само до известни граници. Под пъстрия килим от същества и събития се крие една стабилна закономерност, която си струва да бъде изследвана и разбрана. Достигането до фундаментите на тази непроменлива също е възможно с проява на намерение в съответната посока. Но само поставянето на правилни намерения може да доведе до првилни отговори.

След дълги съзнателни скитания и експериментиране в астрала моето лично впечатление и разбиране за него е, че там ние се намираме като чисто съзнание, което в същността си е безкрайно, безформено за нашите представи, но и ограничено. В астралното пространство съществуват и други съзнания като нас и не съвсем като нас. Всичко, което ние "виждаме" с астралните си очи е начин на изразяване на съзнанията, както и метод на общуване между тях. Илюзорните форми в сънищата ни могат да се оприличат на думите, с които ние общуваме в този свят. Променяйки ландшафта на съня е все едно да променим само изразните средства. Самите образи не съществуват в астрала. Това, което ние възприемаме като сънища е само отражение на онази действителност преведена на разбираем за 3Д човека език.  Затова сънуваните образи са наистина символични, но в същото време са и напълно реални. Концентрирай намерението си върху това да видиш истинската реалност и астралът ще започне да се разпада пред теб все е дно че падат една след друга пъстри завеси. Аз до сега не съм достигала до края на тази бутафория, но съм стигала до места и хора, които не мога да променя повече. Според мен това може да са моменти на навлизане в други съзнания, но това са само мои догадки.

Аз не съм аскет и не казвам, че не трябва да се забавлява човек в астрала, да експериментира, да твори, да се среща с причудливи създания и да посещава фантастични места. Само, в името на смирението, е добре да осъзнава, че контролът над реалността е само илюзия, фокус, трик. Въпреки, че често се замислям за същността на нещата и аз обичам да приемам сънищата си малко по-приказно - да приемам драконите и златните градове, които виждам за истински, да гледам театъра и да разговарям с моите сънувани учители, които имат великолепно чувство за хумор и ми обясняват на обикновен език колко гениално простички са всъщност нещата във вселената. Само че и внимавам с намеренията си да контролирам нещата около себе си, защото един ден, когато в осъзнат сън размахвах ръце в екстаз, създавайки планини и морета наоколо, моите учители дойдоха и ме откараха с цирково фургонче.

:)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27