Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141200 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Re: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #210 -: Март 08, 2007, 21:10:40 pm »
Е летящи бяха. А в двойния сън бяха триподи. А този с чиниите е интересно че го сънувах, когато не бях в Пловдив.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #211 -: Март 08, 2007, 22:33:54 pm »
В моя сън преди години бяха пурообразни и идваха с най-добри намерения. Даже си обменихме по няколко думи   :P   ;)
« Последна редакция: Март 08, 2007, 22:35:26 pm от Mirotvorec »
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 368
« Отговор #212 -: Март 08, 2007, 22:58:44 pm »
Мале пък мойте от инвазията бяха паралелепипеди, но не съм сигурен, че вътре имаше извънземни, сега като си спомням. Да не е било нещо автоматизирано??
Яко са ни наточили зъбите май, много инвазии, много мераклии!!!

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #213 -: Март 09, 2007, 00:19:06 am »
...Яко са ни наточили зъбите май, много инвазии, много мераклии!!!
Да, прожектират филмчета за да можем с успех да ги поканим в нашата реалност (или измерение) кой както му хареса.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Gabaro

• Четящ
  • *
  • Публикации: 245
  • Джангър тайфа "Тенеке ханъм"
« Отговор #214 -: Март 09, 2007, 00:20:12 am »
@Капанчето(Dreamcatcher ;)) Вярно е, че в сънищата се "излиза" от тялото, преминава в паралелна реалност или както искаш го наречи, но не във всички! Така като ти чета писанията имам чувството, че сънуваш и докато си буден бе човек. Аз ли бъркам нещо... хмм... Добре, а не си ли си мислил, че това ти увлечение към сънищата не е твое собствено? Примерно нещо или някой има изгода да го правиш това? Задавал ли си си въпроса "Защо?" а? Питаш ли се защо ти се приисква да направиш нещо конкретно? Защо сънуваш толкова много? Защо точно ти? А? Като се замисля е гадно, защото повечето пъти на въпроса "Защо?" се отговаря по навик, по да го наречем хмм... инстинкт, по... ШАБЛОН . Ми какво става когато си отговориш "правилнмо"? Когато намериш отговора в себе си и си кажеш ама аз всъщност не искам да правя това (говоря в общия случай, не за сънищата). Какво става тогава?!? Бъг в системата. Това става. Започваш малко по малко да придобиваш контрол над себе си. Не мислиш по някакви норми. Не правиш каквото системата очаква от теб. Придобиваш някакъв сорт лична свобода. В момента в който успеем да го направим това, вече ще можем да си говорим за многоизмерност и паралелни преживявания.
« Последна редакция: Март 09, 2007, 23:31:07 pm от Horus »
[/U

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #215 -: Март 09, 2007, 13:43:33 pm »
В моя сън преди години бяха пурообразни и идваха с най-добри намерения. Даже си обменихме по няколко думи   :P   ;)

Miro, и аз съм сънувала пурообразни и наистина не се чувстваше напрежение, даже  усещане, че имат закрилящо отношение и проучваха, като наблюдатели...
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 368
« Отговор #216 -: Март 09, 2007, 21:07:34 pm »
Спокойно Габаро, знам, че не всички сънища са такива. За това говорихме за определени врати, през които трябва да се премине и за осъзнато сънуване. Да не мислиш, че всяка вечер сънувам така, такива сънища, които съм разказал, вече казах по-горе, че и аз имам обикновени. Естествено, че имам и нормален живот, не сънувам докато ходя (макар, че тази сутрин след нощтна смяна ми се случи нещо странно, но за това следмалко). Осъзнати сънища се сънуват при желание, както и сънища, които ти дават отговор на определен проблем, който те вълнува. Не се притеснявай, не ме облъчват с нищо, щях да се усетя.  ;) Освен това не си давам зор да сънувам все осъзнати сънища, то това си е изморително бе, все едно два живота да живееш.

Кой ти каза, че контрол липсва. В осъзнатото сънуване контрол има и още как. Вече го говорихме и това по-горе. Недей да прилистваш така темите набързо, ясно, че не ти е кой знае колко по вкуса тази тема, но малко уважение все пак. Явно трябва и ти да опиташ някой път.
И стига вече с това философско иронизиране, разбирам го втемите където се опитваш да накараш хората да мислят, но тука вече направо се подиграваш. Какво не те кефи в думата паралелепипед - описва определена форма, също като чиния, сфера, пирамида. Нямам страх от геометрията, нито от тригонометрията защото задачите с паралелепидети са там. А колкото до фалусите и мераклиите, ами да не мислиш, че няма да се погаврят с теб, ако имат възможност, ще им отделиш малко луш да му се порадват. За тва не се смей, ами стягай духовните гащи, щото за тях железните не са проблем.

Опала, да не забравя за случката.
Та отивам аз на спирката сутринта след нощтната, да си чакам рейса. И на спирката няма никой, само едно спряло такси. Бакшиша вътре дремеше. А аз като след нощтна в един такъв лек унес. Опулил съм се и погледа ми се рее върху таксито. И в тоя момент се получава нещо като потрепване в самия образ, не знам как да го опиша. Реших, че е от това, че не съм доспал, случвало ми се е и друг път. Погледнах втори път с леко зареян поглед - същият ефект, но забелязах, че става само около таксито, а когато ми се е случвало друг път от преумора на очите примерно, е става с цялата картина и някак си се усеща, че е от преумората. А това само с таксито. Реших да погледна трети по същия начин, но първо реших да видя да не са изпарения някакви от топлия въздух на двигателя примерно, обаче нямаше такива. Пак зареях поглед леко и се получи същото нещо, само върху таксито. Много странно, все едно виждаш леко трептене на материята. След третия път се отказах да го пробвам повече. Пък и рейса дойде бързо. Цялата работа беше около три минути, а трепетнията ги виждах за по две три секунди. Много странно.  :-\ Е може и просто да съм сънувал буден, както каза Габаро.
« Последна редакция: Март 09, 2007, 21:22:32 pm от DreamCatcher »

Неактивен Gabaro

• Четящ
  • *
  • Публикации: 245
  • Джангър тайфа "Тенеке ханъм"
« Отговор #217 -: Март 10, 2007, 00:08:04 am »
Спокойно Габаро, знам, че не всички сънища са такива. За това говорихме за определени врати, през които трябва да се премине и за осъзнато сънуване. Да не мислиш, че всяка вечер сънувам така, такива сънища, които съм разказал, вече казах по-горе, че и аз имам обикновени.
Предполагах, че знаеш за осъзнатите и исках да внеса малко яснота. Просто явно съм останал с грешно впечатление за това, че само сънуваш.
Кой ти каза, че контрол липсва. В осъзнатото сънуване контрол има и още как. Вече го говорихме и това по-горе. Недей да прилистваш така темите набързо, ясно, че не ти е кой знае колко по вкуса тази тема, но малко уважение все пак. Явно трябва и ти да опиташ някой път.
Това е така, обаче аз не говоря за контрол в сънищата. Аз говоря за контрол над себе си, свързано с темата. Всичките въпроси, които съм написал в поста си бяха свързани с реалността, доколкото тя е реална естествено. Темата много ме кефи всъщност, но заглавието не включва само сънища и затова обхванах и общия случай. Тези въпроси са свързани с начина на съществуване на всеки един... т.е. те може би са нещото чрез което можем да започнем да ставаме независими от системата.

Реших, че е от това, че не съм доспал, случвало ми се е и друг път. ...
... Много странно, все едно виждаш леко трептене на материята. ...
...Е може и просто да съм сънувал буден, както каза Габаро.
Ето това вече много пасва на темата. Колкото и странно може да ти се види не смятам, че си бил уморен или че си сънувал буден. :o И на мен ми се случва от времне на време и наистина е странно... абе нямам думи да го опиша. Все едно част от действителността иска да ти избяга от погледа, все едно, че виждаш нещо което не би трябвало да виждаш. В такива моменти имам чувството,че съм на прага да "прогледна", ама явно все не ми достига нещо.
« Последна редакция: Март 10, 2007, 00:23:19 am от Horus »
[/U

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #218 -: Април 19, 2007, 02:00:00 am »
Аз съм имал два съня доколкото си спомням за инвазия, въпреки, че тогава не мислех за тази дума. Но и в двата случая беше на лошо особено вторият. Първият път гледах, че идват странни летящи чинии, които изпускаха нещо след себе си (все едно бяха на бензин ;) ) и се люлееха много странно в пространството, все едно не бяха реални. Другият беше когато планината се разтресе и небето почерня, но тогава май не бяха извънземни. При вторият си спомням, че всичко стана светкавично, а аз се чувствах много малък и безпомощен да реагирам по някакъв начин. Спомням си, че се събудих почти като по филмите с мощно стряскане, точно преди черното да ни обгърне.  Също са ме гонили извънземни, които приличаха на нещо като демони и все едно, че корабите им бяха живи. Аз бях в някакъв джип и беше тъмна нощ в някакво пусто място, но май избягах.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #219 -: Април 19, 2007, 03:07:18 am »
Преди седмица-две пак сънувах инвазията. Пак на същото място в Пловдив. Небето просто беше почерняло от НЛО. Едно до друго, едно до друго... Идваха да вземат някакъв техен човек... Правителството го държеше...

anna

• Гост
« Отговор #220 -: Април 19, 2007, 14:09:39 pm »
Преди седмица-две пак сънувах инвазията. Пак на същото място в Пловдив. Небето просто беше почерняло от НЛО. Едно до друго, едно до друго... Идваха да вземат някакъв техен човек... Правителството го държеше...
  Впрочем и аз преди време сънувах нещо подобно, ако не същото... Точно в Пловдив, точно на главната и то до градската градина. Ужас- наистина се чувстваше страхът от негативното. Но паметта ми сякаш се изтри, не си спомням почти нищо важно. ::)
  Опасно е дори на шега да си помислим, че това може да се случи. Нека първо да дойдат добрите извънземни, нека лошите да почакат! :P
А и сънищата ми са свързани с хълма Альоша- там според мен има нещо под земята, нещо странно, незнам какво е. Преди мноого години съм сънувала(в наистина реален сън!), че това място принадлежи на недотам добри сили. А на самото тепе, сводестата "арка"(за първи път я видях реално съвсем скоро, някои ще се досетят за това... :P, иначе съм я виждала насън)  представлява(ше) подземен вход, вход към някакво военна база. Но има нещо...

Неактивен Hannibal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 200
« Отговор #221 -: Април 19, 2007, 18:42:33 pm »
Дали бихте могли да ми го  изтълкувате някак този сън? В последно време се повтаря доста често и ми се е запечатал в главата.

Сънувам, че съм в някаква сграда през нощта, на нещо като балкон или там каквото е... и съзерцавам изгряването не на Луната, а на ... Земята !?! в  целия и блясък огрята от слънцето...
Сънят ми е толкова силен и ясен, че докато спя го бъркам с реалност... в смисъл  :) аз никога не бъркам сънищата с реалността и докато спя знам, че те са просто сънища. Но специално този ме обърква много...

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #222 -: Април 19, 2007, 21:23:17 pm »
Двама мои познати, момче и момиче, ми разказаха нещо много интересно, което им се е случило през 1999г.
Хубав слънчев ден през пролетта било, решават просто така да се поразходят с колата извън София. Минават през Бояна и продължават по-нагоре по пътя, като се движат с скорост 40-50км, свалили прозорците, за да усещат вятъра, приятен разговор си водят... Коли ги задминават, разминават се с насрещно движещи се такива. Направило им впечатление, че срещали и застигали и доста хора, тръгнали пеша. Всичко било нормално, направо идилия.
В един момент обаче започнало да притъмнява и то много бързо, за минута горе-долу вече се движели в някакъв сумрак, забелязали, че вече никакви други коли не  се движат, а също и хората-пешаци изчезнали. Най-странното било, че вятърът изчезнал, нямало никакво движение на въздуха, а също така настъпила тотална тишина. Още с настъпването на сумрака радиото в колата спряло да свири, малко по-късно установили, че джиесемите им нямали никакво покритие, което за този район е абсурдно.
Видяли леко разширение на пътя и спрели, не слезли от колата, поогледали се - били съвсем сами. Не изпитали никакъв страх или тревога, само им било чудно какво за Бога става. Естествено решили да се върнат, все пак това безвремие, в което се озовали, не било най-доброто място, на което са били. Обърнали и след няколко километра околният пейзаж придобил отново нормалния си вид - слънце, вятър, птички с техните песни, коли и хора.
Едва три месеца след тази разходка решили да коментират, през това време и двамата са си мълчали по негласно споразумение. Момчето попитало дали и то, момичето, е видяло "нещото", което и той е видял, когато са спряли на отбивката. Момичето отговорило утвърдително. Какво всъщност е било това "нещо"?
Все едно човешка фигура, върху която има бял  чаршаф, но много плътно прилепнал по тялото. Доста висока фигура, около 3 метра , на ширина също го докарвала, изобщо хуманоида излъчвал много мощ. Най-смешното било, че главата му била доста по-малка от нормалната човешка. Цялата фигура светела с някаква бяла луминисцентна светлина, много приятна, но без да осветява около себе си. Другото странно нещо било, че краката под колената ги нямало, като отрязани били и той си висял над земята.
Най-странното е, че момичето го е видяло с очите си и то добре го е видяло, а момчето го е "видяло" в съзнанието си, след като е обърнало колата да се връщат. Казва, че все едно някой  му е проектирал този образ, и само си рекъл-това пък откъде ми дойде в главата.
По никакъв начин не могат да си обяснят всичко това-обстановката, в която са били и тази фигура.

Е, това е историята... Някакви коментари?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #223 -: Април 19, 2007, 22:07:20 pm »
В Хималаите има легенди за снежни човеци...
Твърдят, че тези човеци са високи към три метра
и бели...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #224 -: Април 20, 2007, 00:42:18 am »
Някакво облъчване и последвали халюцинации? Иначе случката ми прилича, все едно са попаднали в някой тунел. Доста заинтригуващо.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27