Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 156652 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
Re: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #195 -: Февруари 27, 2007, 20:41:46 pm »
Остаряваш, ето какво  :D

Според мен живите сънища са признак на неспокойствие или стрес + излишна неизразходвана енергия + желание за себедоказване и релизация.

многото четене на книжки, филми или игране на игри допринася.

Всичко изброено по-горе типично за възрастта около 18-22.

И аз на тия години бях така ...
 ;)
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 368
« Отговор #196 -: Февруари 27, 2007, 21:53:29 pm »
Ако и ти си бил така, Танграта, случвало ли ти се е някои сънища после да станаха реалност? Случвало ли ти се е, щото на мен постоянно. Няма сега да ви разправям за лични неща и неща свързани с мои близки. Та като сънувам нещо такова като горноописаното почва да ме притеснява да не вземе да се случи. Не знам за какви книжки ми говориш, не съм чел такива дето китайците са в милата ни родина. Подчертах вече, че сънищата, които разказвам сега съм ги сънувал преди да стана конспиративен.
Ти от както си във форума май на всякакви езотерични теми си скептик. Просто приеми, че има сънища, които предупреждават и толкоз. Даже историята е записала за такива сънища, а за Библията да не говорим, не че съм и голям почитател.
Плюс това каква е тая неизразходвана енергия, колко пъти да повтарям, че такива сънища сънувам когато съм размазан от работа и не мога да мисля за нищо, а просто лягам и заспивам. И определено не сънувам така от 18 годишен, а от дете, както казах вече някъде по - нагоре.
Сигурен съм, че ако и ти си беше записвал сънищата, както съм правил аз, щеше с годините да видиш, че наистина са били предупреждение за нещо или някаква насока. Най-простият пример е да си легнеш с фокусирано внимание върху някаква задача, чието решение не можеш да намериш, гарантирам ти, че решението ще го измислиш насън. Принципът е същият като при медитацията или и нея отричаш, ако е така просто нямаш място в тоя форум явно.
И стига сте измисяли все някакви логични обяснения. Тея сънища не се сънуват всяка вечер, не ви разказвам какво да е. Подобни сънища идват веднъж на месец или даже на два, ако не и на повече, освен, ако не сънуваш над важен проблем, който може да се развие в поредица от сънища. Разказвам ви сънища, които са различни от останалите, които оставят особено усещане, които имат смисъл, а не типичните сънища, които човек сънува като дремне за час-два - без всякакъв смисъл, с привкус на подсъзнание, инстинкти, сексуалност и каквото там си щеш. Естествено и аз имам такива сънища, за това правя разликата. Ако нямах и обикновени как щях да знам, че другите са необикновени.
Миротворец, лошото е, че и при мен отслабва, не мога да спя както преди на последък. Малко съм подложен на стрес и не изпадам в такъв дълбок сън, нощтните смени също влиаят зле, особено подремването. Това показва, че стресът въобще не предизвиква такива сънища, защото колкото и странен и притеснителен сюжет да имат, на сутринта винаги се събуждам абсолютно спокоен, добре наспан, говоря за 10 часа сън минимум, като изпадането в този дълбок стадий според мен става горе долу около четири пет часа сутринта и продължава до събуждането, та колкото по-рано ставаш сутрин, по-малък шанс за подобен сън, но това не е задължително.
Добър метод за запомняне е да не се става веднага от леглото след събуждане, а веднага да се насочи мисълта към това какво си сънувал, да се структурира като последователност, да се припомнят основните моменти и усещания. След това като станеш няма да забравиш за съня вече. Просто е приминал на съзнателно ниво. Запиташ ли се какво сънувах ще си припомниш първо какво си си преговорил преди ставане, а от там веднага ще ти се възтановят емоциите и усещанията. Това е. Всеки може да сънува така, но просто не помни. Признайте си господа, колко пъти въобще можете да си спомните какво сте сънували. Не е просто от годинките. Има общо със стреса но в обратната посока в която сочи Танграта. Има общо с прекалено рязкото навлизане в тази реаност след събуждането. Аз примерно след особени сънища ходя в нещо като унес поне пет минути след събуждане - няма никакви чувства, няма притеснение, няма никакви излишни мисли, още не си осъзнал къде си, приятно е, чувсташ се сякаш над всичко което те заобикаля - после удряш една вода на лицето и реалността те удря в главата. А има хора, които просто скачат от леглото и се хващат веднага за реалността. Попиташ ли ги даже тридесет секунди след събуждането какво са сънували ще ти кажат или, че не помнят или просто, че нищо не са сънували, а науката вече доказа, че няма човек, който да не сънува.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #197 -: Февруари 27, 2007, 22:02:18 pm »
Цитат
Разбирам, че става въпрос за космически полет, но преди да попитам каквото и да е се събуждам.
:P

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #198 -: Март 07, 2007, 05:02:22 am »
   За логиката и 3D.
   Дори да са различни законите в другите измерения, самите закони са логични. Т.е. логика има в цялото Творение. Но със сигурност може да кажат само онези, които са били в другите измерения, и то съзнателно.

Сега да споделя едно преживяване, което не е сън, защото си бях абсолютно буден.
   Наслаждавайки се, след период на интимна близост ;), видях (със затворени очи) едно дребно сиваче да ме фиксира. Ни в клин, ни в ръкав..... В момента бях потопен във взаимността на чувствата ни.... С присъщата си безстрастност и беземоционалност, онова си ме бройкаше. Произнесох мисленно личната си мантра (с цел да се представя учтиво, нали това е същностното ми Име) и онова, за хилядна от мига ;) изчезна. Сори ако съм го изпържил но никой не ме е питал дали желая свидетели за момента. :)
   Тази практика не е подходяща за хора, които още не са имали щастието Някой да им предаде личната мантра.
   Много гурута дават уж лични мантри. Но малко от тях предават познанието. В повечето случаи изискват само безпрекословно изпълнение...
   Според моето знание, лична мантра може да даде само онзи, който е излязъл от психо-физичния океан. Т.е., който е извън системата - Матрицата.
   С това не казвам, че другите мантри са менте, но с тях е по-сложно и опасно да се работи, защото са със специфична насоченост.

Нямам лична опитност дали командоренето помага за спасяване от сивите. Едва ли, имайки предвид теорията, че се ръководят от колективен разум. Вероятно биха дошли още "любимци"  ;).
   Но определено мантрата върши работа.
« Последна редакция: Март 07, 2007, 05:10:23 am от Joro Velev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен eowin

• Четящ
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #199 -: Март 08, 2007, 16:44:59 pm »
Аз с години съм сънувала повтарящ се сън.Може би над 5 години.Научих много неща от него.Научих се да контролирам изцяло съня без да се събудя... да летя... да съм бърза, да се събудя когато пожелая.
Винаги търсех мама и татко( и както става по филмите.. ги нямаше или бяха мъртви.. или вече не бяха те).Като си малък , пък и не само, е нормалко да бягаш първо към семейството.Това е така да се каже ,единствената защита ,която имаш.А, за повтарящите се сънища ,моята логика е ,че сънят се сънува докато не направиш това,което е трябвало.:).Аз лично много години се блъсках :).В последствие си съставих план, редуцирах.. и когато му дойде времето пак да сънувам...  действах.Естествено ,че умрях.Тогава спрях да го сънувам.
Прекалено много пъти ми се е случвало да отразяват реалността, която се случва около мен  , без дори да подозирам за нея.
А, най-якото беше :), когато сънувах извънземни.Тогава бях прекалено малка .. и години по-късно разбрах какво съм сънувала.И че изобщо (евентуално) има такова нещо като извънземни.

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
« Отговор #200 -: Март 08, 2007, 19:11:24 pm »
Видяхте ли, че не съм единствен, а? Айде пак някой да се присмее на сънищата. Само не разбрах, еоуин, това за умирането. Защо смяташ, че е естествено накрая да умреш, за да спреш да сънуваш повтарящият се сън, нещо не ми е ясно.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #201 -: Март 08, 2007, 19:47:59 pm »
Поне 10 пъти съм сънувал един и същи сън, който винаги завършваше с моето убийство по един и същ начин. Значи може и не един път да бъдеш убит.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gabaro

• Четящ
  • *
  • Публикации: 245
  • Джангър тайфа "Тенеке ханъм"
« Отговор #202 -: Март 08, 2007, 19:56:28 pm »
Поне 10 пъти съм сънувал един и същи сън, който винаги завършваше с моето убийство по един и същ начин. Значи може и не един път да бъдеш убит.
А сигурен ли си че е било сън? Може просто да са те трепали по един и същи начин в паралелна реалност и да си прихванал усещането по някакъв начин и да се повтаря толкова много пъти, защото не си осъзнал какво е. Това си е лично моя хипотеза. Ама сигурно си е гадничко... аз като сънувам (или поне така си мисля) такива работи всеки път ме убиват по различен начин... и все си спирам съня точно преди да се мре... май че един път трябва да го оставя да ме утрепе, че и аз да видя какво е да си мъртъв, макар и на сън.

Btw заглавието на темата не е "сънища".
[/U

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
« Отговор #203 -: Март 08, 2007, 20:13:12 pm »
Дам, наистина заглавието не е сънища, обаче ние май броим сънищата за разходка в други измерения или по-точно в едно определено. Шесто ли беше?  :-\ Къде го бях чел това? :-\ Така, че сънищата се броят, предполагам.
Иначе и аз съм умирал на сън веднъж и веднъж съм изпадал в безсъзнание. Тоя с изпадането в безсъзнание съм го разказвал тука май. А за умирането не, но там се събудих като ме убиха. Кофти, ще ми се да го повторя тоя сън, но едва ли ще стане.  :(

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
« Отговор #204 -: Март 08, 2007, 20:39:29 pm »
ССДС, съмняваш ли се, че има интерес?
Въобще не се учудвам от съня ти, този за падането, знаеш защо. Там си беше доста височко. Аз пък никога не съм сънувал, че падам, просто като сънувам прозорец първата ми работа е да изляза от него и да се понеса като в безтегловнот. Още в онзи квартал си беше така. И до днес на сън понякога си летя между добрите стари червени небостъргачи. Просто мястото е предразполагащо.
А сънят ти с падането дали не е свързан с онзи трагичен случай с бутнатото от покрива момче, в смисъл да си се повлияла някак си?
Иначе това, че си се видяла първо себе си, а си била извън тялото си, това е една от вратите на сънищата. Това си е чисто мулти измерно преживяване - три ти събрани на куп, сепр!  :D ;)

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #205 -: Март 08, 2007, 20:40:53 pm »
Аз пък сънувах инвазията онзи ден. Над Пловдив небето беше пълно. Ама не бяха добронамерени laugh

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
« Отговор #206 -: Март 08, 2007, 20:49:44 pm »
Хорусе, ама ти това сериозно или просто да се подиграеш малко с нашите съновидения, а? Взе простосмъртните съфорумци на прицел ли?
Ако е сириозно разкажи по-подробно нещо!

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #207 -: Март 08, 2007, 20:55:11 pm »
Сериозно е ве и са пускали импланти в кожата.....

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #208 -: Март 08, 2007, 20:55:57 pm »
Е, аз не се шегувам с тези неща...

Имам 3 сънища за инвазията в Пловдив.
Първите два са всъщност един, но с продължение, което е интересно и говори само по себе си.

А третия го сънувах онзи ден. По центъра, точно пред входа на Градската градина. Изведнъж небето се изпълва с хиляди кораби. Като казвам "хиляди" не преувеличавам. Чувстваше се страх. Аз не чувствах страх, а опасност. Знаех че не са от добрите. Започнаха да изстрелват безбройни малки черни дискове, които се забиваха под кожата и потъваха в нея. Никой не го подмина това... Аз също. Почнах да бягам и се скрих под подлеза на Тримона. Имаше и много други неща, трябваше да го запиша, сега ми е избелднял...

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
« Отговор #209 -: Март 08, 2007, 21:09:25 pm »
Познат сън, обаче аз не бях в Пловдив. Я кажи какви бяха корабите по-точно. Щото при мен не бяха летящи чинйки.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27