Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141223 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
Re: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #180 -: Февруари 26, 2007, 17:30:18 pm »
логиката е валидна за всички измерения.
С чувства, интуиция, озарение можем да познаем нещата от другите измерения, но не и да ги обясним.

Бтв всички духовно по-напреднали хора от мен, които съм срещал на живо са имали брилянтна логика. Може би доразработена чрез медитация, или просто самоусъвършенстване. Самото вървене напред по пътя, и отърсването от излишни мисли, те прави трезв и мислещ.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #181 -: Февруари 26, 2007, 17:37:20 pm »
Логиката не важи извън 3 D.

Неактивен Gabaro

• Четящ
  • *
  • Публикации: 245
  • Джангър тайфа "Тенеке ханъм"
« Отговор #182 -: Февруари 26, 2007, 18:24:59 pm »
Защо?
[/U

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #183 -: Февруари 26, 2007, 18:29:51 pm »
Защото във всяко измерение съществуват различни, по-висши закони, колкото по-"нагоре" отиваш. Логиката е 3 D "прийом". Това ще ти го каже всеки квантов физик.

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 368
« Отговор #184 -: Февруари 26, 2007, 19:16:55 pm »
Танграта гледам, че се присмиваш нещо на сънищата ми. На тоя същия сън дето споменаваш да му прочете случайно втората част, а?
И още нещо, тоя сън съм го сънувал преди две години, тогава не само, че не съм прекалявал с конспирацията, ами нищо не съм знаел. Написал съм зона 51 щото това беше аналогията която ми се появи след съня, понеже беше единственото такова място за което знаех тогава. Сега прекалявам с конспирациите и нищо не сънувам да те светна. Плюс това, ако се видим даже няма да разбешер, че се интересувам от конспирации, не съм някой откачалка, спокойно. Така, че това какво точно сънуваш няма нищо общо. Такива сънища - осъзнати или с твърде силни усещане за реалност и силни чувства сънувам, когато спя спокойно и съм си легнал с чист ум, без да мисля за нищо в момента на заспиването. Трябва да опиташ някой път - иди да копаш цял ден или да бъркаш вар на някой строеж и после направо легни да спиш, да видиш колко е приятно сънищата ти да не зависят от филма, който си гледал или песента която си слушал преди да си легнеш.
Между друготоато, що не вземеш ти да опишеш някое по-интересно преживяване.
Мислех, че поне в тая тема няма да има скептицизъм а само ще се описват преживяванията без много коментари, но....

Между другото не гледайте на сънищата винаги буквално, това си заслужава само при осъзнатите сънища - другите трябва да се тълкуват символно, но това е много сложно и си трябва дарба. Мога да ви дам пример за символно тълкуване с един интерсен сън, който имах. За символно тълкуване могат да ви помогнат и съновниците, но те са само помощно средство, навръзването на символите в нещо смислено се прави от тълкуващият по интуиция. И този сън изглежда доста егоцентричен, което може да се стори на някои малко прекалено.

Седя под подслон от камъни. Прилича на монолитна постройка, но служи като някаква стреха на вход на сграда. Леко извън подслона съм си направил легло от бетонни тротоарни плочи. Започва буря и въпреки всичко аз искам да легна на плочите. Дъждът ми харесва. Облаците над мен стават много черни и започва да гърми. На където и да погледна небето е тъмно. В далечината има някакви планини и от тях се задава една червена фигура на жена, доста огромна фигура. Правя движение с ръка, чрез което я отблъсвам от разстояние, но тя се връща няколко пъти. Накрая успявам да я отблъсна за постоянно. В този момент под подслона нахлуват множество животни, диви, питомни и т.н, едно от тях беше огромно прасе. Те се опитват да ме ударят или сгазят, но аз слагам ръката си на челото на всяко от тях и те се усмиряват. След това нашествие влизам в сградата. Тя е с продълговати коридори които са пълни с хора. Те ми се радват, а аз минавам между тях като не ходя, а се нося леко над земята и ги докосвам по челата. Облечен съм в някаква бяла тога. Някъде назад в коридора виждам къдравата главица на моето ......., но движейки се сред хората някак си съм я подминал. Изведнъж обаче се спирам и искам да се върна към вратата пред която стоеше. В мен се води някаква борба между желанието да помагам на всички тези хора и това да съм с нея, но някак си разбирам, че въпреки отговорността ми към всички хора тя си остава най-важна за мен и любовта ми към нея е най-силна, тя ми дава сили за всичко останало. Връщам се и я целувам по челото. Навеждам се надолу и виждам, че бута детска количка с бебе в нея. Знам, че е наше, а вратата се оказва кабинет по детски консултации. Двамата влизаме вътре където преглеждат бебето. То е добре и аз казвам, че пак трябва да тръгвам, за да помагам на хората, а .......... ме подкрепя напълно, а това ми вдъхва увереност и спокойствие. В една по-голяма зала на сградата са се събрали много хора. Някои са в черни доспехи и на коне. Всички се карат шумно. Аз пак съм облечен в бялата тога, но този път изваждам един меч. Той е много особен. По-дълъг е от обичайните и по-тънък, но изключително лек. Предпазителя за ръката е златен, а острието е блестящо. Започвам да го развявам изключително силно и споровете в залата спират напълно. След това смътно си спомням някаква стрелба по мишени в същата зала, но аз за разлика от другия човек до мен, който стреля с пушка, стрелям с арбалет и имам по-голям успех.

Това е сънят, а той изобилства от символи: буря, животни, жена в червено, бяла дреха, меч, черни доспехи. Тези символи са примесени с много силни мои емоции. Този сън е доста личен и по принцип въобще не бих го споделял, но е идеален пример за този вид тълкуване, а не буквално приемане. Както казах може да се помага със съновник, но той не е всичко. Ето ви и извадка от Пълен Български Съвременен Съновник (ПБСС)

- Буря от много мрачно небе – размирици в страната

- Животни много на брой диви и питомни – ще бъдеш в опасност (но аз ги отблъсквах само с едно докосване)

- Да носиш бяла дреха – ще те приемат радушно (така ме и приемаха хората)

- Меч – чест и слава

- Да стреляш с арбалет – бизнесът напредва твърде бавно ( с каквото и да помага човек на хората, доброто никога не идва лесно и бързо)

Съня е сънуван в Сряда срещу Четвъртък, а според съновника това означава, че той предвещава.
Има естествено и символи, които няма да намерите другаде, като жената в червено, която идва от планината на хоризонта и излиза от бурята. Хайде сага да видим има ли тука добри тълкуватели.  ;) Оставете личните части на съня и разгледайте символите като бурята, жената в червено, животните и ми кажете какво мислите. Пък после може и аз да споделя нещо, макар, че почти съм на път да се откажа да разказвам в тая тема вече.

ПС И отново за скептиците искам да кажа, че първо в нощта в която съм сънувал съня буря не е имало въобще и не съм гледал никакви особени филми. Подобни сънища сънувам когато съм с освободено съзнание след преумора и при заспиване не мисля за нищо.

Heinie

• Гост
« Отговор #185 -: Февруари 26, 2007, 20:32:47 pm »
Гледам хората си разказват сънищата. Ето какво сънувах нощес:

Отварям Библията (Новия завет) и забелязвам, че първите 3 Евангелия ги няма - не просто липсват, а на тяхно място има Нищо. Четвъртото си е там, но на мястото на повече от половината също има от същото Нищо

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
« Отговор #186 -: Февруари 26, 2007, 20:37:15 pm »
Символи, символи. Замисли се - какво е останало, кое е четвъртото евангелие и какво е останало от него точно. Което е минало е минало, каквото е останало има сигурно още да става по него.  ???

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #187 -: Февруари 26, 2007, 21:25:45 pm »

Седя под подслон от камъни. Прилича на монолитна постройка, но служи като някаква стреха на вход на сграда. - Мисля, че отразява желание за сигурност, но и търсене на собственото аз, самоутвърждаване и желания за проучване  на вътрешният човек.

Леко извън подслона съм си направил легло от бетонни тротоарни плочи. - Все пак някакъв все още непреодолян страх от това начинание.

Започва буря и въпреки всичко аз искам да легна на плочите. Дъждът ми харесва. Облаците над мен стават много черни и започва да гърми. На където и да погледна небето е тъмно. - Усещане за навлизане в непознатите територии и глъбини на неизвестното, които предизвикват противоречиви реакции изразени със символите.

В далечината има някакви планини и от тях се задава една червена фигура на жена, доста огромна фигура. Правя движение с ръка, чрез което я отблъсвам от разстояние, но тя се връща няколко пъти.  - Усещане за опасностите, които имат израз в червения цвят, а е жена, и то огромна - вероятно интуитивно усещане за трудното  овладяване  на силите, изпълващи и заобикалящи  човека и доминиращите енергии на усещанията ти  в момента. Хееей ;) да не се страхуваш от жените  :P  шега :D

Накрая успявам да я отблъсна за постоянно. - Израз на пътя на себеутвърждаването.

В този момент под подслона нахлуват множество животни, диви, питомни и т.н, едно от тях беше огромно прасе. Те се опитват да ме ударят или сгазят, но аз слагам ръката си на челото на всяко от тях и те се усмиряват. - Отново първичната реакция на страх от непознатото, от грозното и нечовешкото, но и резултата от едно израстване  вследствие на което е установен контрол над първичните инстинкти.

След това нашествие влизам в сградата. - Куража да погледнеш  в микрокосмоса, а така всъщност да опознаеш своята вселена.

Тя е с продълговати коридори които са пълни с хора. Те ми се радват, а аз минавам между тях като не ходя, а се нося леко над земята и ги докосвам по челата.   - Изпълнен си с любов към света, добронамерен си и усещаш как това се връща към теб като израз и отговор на твоето отношение.

Облечен съм в някаква бяла тога. - Стремиш се към чистота и хармония, и вярваш в себе си, че я постигаш.

Някъде назад в коридора виждам къдравата главица на моето ......., но движейки се сред хората някак си съм я подминал. Изведнъж обаче се спирам и искам да се върна към вратата пред която стоеше. В мен се води някаква борба между желанието да помагам на всички тези хора и това да съм с нея, но някак си разбирам, че въпреки отговорността ми към всички хора тя си остава най-важна за мен и любовта ми към нея е най-силна, тя ми дава сили за всичко останало.  - В теб е силно желанието да си устремен изцяло към духовното извисяване и растене, но съзнаваш, че любовта е мощен двигател и вдъхновител на доброто у теб.

Връщам се и я целувам по челото. Навеждам се надолу и виждам, че бута детска количка с бебе в нея. Знам, че е наше, а вратата се оказва кабинет по детски консултации. Двамата влизаме вътре където преглеждат бебето. То е добре и аз казвам, че пак трябва да тръгвам, за да помагам на хората, а .......... ме подкрепя напълно, а това ми вдъхва увереност и спокойствие.  - Вероятно имаш колебания по отношение на това което е свързано с чисто материалния начин на живот и отблъскваш подобни идеи, защото си концентриран в духовната сфера.

В една по-голяма зала на сградата са се събрали много хора. Някои са в черни доспехи и на коне. Всички се карат шумно. Аз пак съм облечен в бялата тога, но този път изваждам един меч. Той е много особен. По-дълъг е от обичайните и по-тънък, но изключително лек. Предпазителя за ръката е златен, а острието е блестящо. Започвам да го развявам изключително силно и споровете в залата спират напълно. След това смътно си спомням някаква стрелба по мишени в същата зала, но аз за разлика от другия човек до мен, който стреля с пушка, стрелям с арбалет и имам по-голям успех. - Съзнаваш, че пътя ти е свързан с множество битки, най-напред със собствената личност, затова и меча е светъл блестящ и чист защото е духовна сила, но и с нечистотата на този свят изразяваща се в негативните ситуации с хора и събития извън теб. Стягаш се един вид, подготвяш духа си, каляваш го за устояване и победи.

DreamCatcher, опитах се да разсъждавам така както аз възприемам съня ти , но това нищо всъщност не означава, защото някой друг може би би приел символите по друг начин, пречупен през призмата на собствения си светоглед  :) ;) :D
« Последна редакция: Февруари 26, 2007, 21:31:37 pm от Albinoni »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
« Отговор #188 -: Февруари 27, 2007, 00:15:33 am »
Албиони, Б Л А Г О Д А Р Я!
Полъскан съм от нализа. Прочетох го с удоволствие и съм благодарен за труда. Разбира се, че всеки тълкува според своите виждания, няма лошо.
За благодарност ще анализирам твоя коментар - при теб личи опит за тълкуване на база на психологията (поне в началото), а също така и позоваване на личните ти усещания и на езотеричното. Албиони, и ти си в борба май.  ;D ;D ;D Това в кръга на шегата, но всъщност кой ли не води подобни битки от нас тук.

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #189 -: Февруари 27, 2007, 02:39:48 am »
Албиони, и ти си в борба май.  ;D ;D ;D Това в кръга на шегата, но всъщност кой ли не води подобни битки от нас тук.

Хехе, така е, DreamCatcher, това е истина, ако няма тази борба, няма и напредване :)  И аз си имам моите битки ;)
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #190 -: Февруари 27, 2007, 14:25:16 pm »
Отварям Библията (Новия завет) и забелязвам, че първите 3 Евангелия ги няма - не просто липсват, а на тяхно място има Нищо. Четвъртото си е там, но на мястото на повече от половината също има от същото Нищо
не е голяма разлика с реалността....

Иначе Албинони,готян анализ на съня

Хорус,всеки квантов физик ще ти каже и че не живеем в 3д :)
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Gabaro

• Четящ
  • *
  • Публикации: 245
  • Джангър тайфа "Тенеке ханъм"
« Отговор #191 -: Февруари 27, 2007, 15:35:14 pm »
Защото във всяко измерение съществуват различни, по-висши закони, колкото по-"нагоре" отиваш. Логиката е 3 D "прийом". Това ще ти го каже всеки квантов физик.
Всъщност логиката е приом на съзнанието. Изцяло от собствените възприятия зависи дали логиката ти ще работи в 2D, 3D, 4D и т.н. Въпрос на това как гледаш върху нещата. Ако някой не може да си промени възприятията спрямо няколко измерения повече или по-малко това не означава, че всички не могат. Адаптация към и асимилация на информацията. Повечето хора наистина свързват логиката с 3D, да речем че им липсва хмм... въображение.
[/U

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • Публикации: 518
  • *terrafim*
« Отговор #192 -: Февруари 27, 2007, 16:13:58 pm »
липсва ни въображение, защото не използваме картезиановата философия и н@тъновата физика, за да опишем преживявания, които не принадлежат на атомното тяло? ОМГаутама! за да опишеш подобно преживяване, или поне да опиташ, с логика ти трябват две неща от моя гледна точка. първо твоята структура, светлинното тяло да е със занижени вибрации и неактивно, поради което да може да кристализира до такава степен, че да пропадне на вълните на третото измерение, и второ, да имаш непоколебима вяра, че причинно-следствените връзки във вселената тръгват отдолу-нагоре.

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
« Отговор #193 -: Февруари 27, 2007, 19:23:44 pm »
Така, този сън е специално за Alien, който се заинтересува от това, че съм сънувал китайци на българска територия. Естествено и за всички други на които им е интересно. Сънят е от края на 2004 година, тогава не знаех нищо за илюминати, американци и китайци управлявани от едно място или каквото и да е. Та за това след съня бях много объркан. Естествено от тогава много неща ми се изясниха. Искам да подчертая, че сънят естествено е много личен, т.к. някои емоции и преживявания в него въобще не бяха приятни. Забелязал съм и друго, че при сънища, които сякаш те предупреждават за нещо, краят винаги е там, където трябва да направиш избор. Тук краят също е отворен за съжаление.

Спомням си кулминацията на съня. Тя започва пред една огромна сграда с формата на буквата П, като централния вход е точно между двете крила, т.е. на лицето на третото. Входове има и на дъното на краката на буквата, но те са по-малки, странични. Спокоен съм. Вървя покрай лицето на дясното крило и ще завивам на дясно, за да вървя през вътрешната част на буквата към централния вход. Отивам в сградата, за да се срещна със свои близки. Тъкмо завивам зад ъгъла и тръгвам към входа, чувам изстрели, а след това викове. Стъписвам се и замръзвам на място. Стрелбата продължава. Някой вика на китайски, а след това се чупят стъкла, които падат около мен. Пак викове и от двете крила на П-то започват изстрели към вътрешната част на буквата, по-точно към мен. Ококорвам се светкавично и се връщам колкото мога по-бързо зад ъгъла. Там се сблъсквам с мъже в униформи, но не парадни, а бойни. Виждам, че са военни, говорят английски. Странното е, че ми козируват, а аз не се учудвам, а им отвръщам. Казвам им, че сградата е превзета от китайци, а те искат разрешение да щурмуват. Притеснен от факта, че близките ми са в сградата издавам такава заповед малко прибързано. Момчетата, които се опитват да щурмуват централния вход загиват под дъжд от куршуми, а малкото влезли чувам, че ги разтрелват още на партера. Разбирам, че едва ли някой от близките ми е останал жив след атаката на китайците, а сега загубих и групата войници. Някак нареждам да се повикат подкрепления, но да щурмуват сградата от покрива с хеликоптери. Десантът пристига, но китайците се оказват не по-малко умни. Те заемат позиции на някои от балконите и обстрелват машината. Тя се опитва да се доближи максимално до сградата и на войниците им се налага да извършат десанта не на покрива, а на балконите под прекия китайски огън. Едно от въжетата се закача там и един китаец виждайки, че съм останал съвсем сам решава да слезе по него, за да ме довърши. В този момент изпитвам само едно чувство, желание за мъст. Загубил съм всичко, душата ми е изтормозена и вече и е безразлично какво ще последва. Изваждам двата автоматични пистолета, които не знам как са се указали у мен и докато китаецът се спуска с бесни викове по-въжето, очевидно незнаещ, че съм въоръжен, не носех униформа. Обстрелвам го бясно. Когато той пада на паважа, чувам, че някой го вика, но като не го намира излиза на терасата и се подава над перилата, за да погледне. За мое учудване това е жена, която ми изглежда позната. Тя ме вижда и се връща обратно в сградата. Решавам да я преследвам, за мен тя е предателка, т.к. не беше китайка, а викаше китаеца на китайски и се скри когато забеляза, че я гледам. Нахълтвам в сградата през малкия вход на крилото на П-то. На партера заварвам голяма група въоръжени китайци и жената, очевидно готвещи се да се изтеглят. Започвам да ги обстрелвам, но след като свалям няколко жената дава нареждане да спрат огъня точно в момента, когато пълнителите ми се изпразват и трябва да заредя. Тя им казва да се изнасят по стълбището нагоре към покрива и остава сама с мен на партера. После ме пита защо не се отказвам, каква цел преследвам, не знам ли, че нямам шансове да ги спра. Аз с истински дълбоки болка и отчаяние в душата, такива каквито не съм изпитвал никога на сън и отвръщам, че явно преди не се изправяла срещу човек, който просто вече няма какво да губи в живота. Презареждам и откривам огън по нея, но тя се шмугва между куршумите и разпилените мебели в един асансьор с овална форма, чиято шахта е като колона в края на партера, опряна на стената. Решавам да я преследвам по стълбите и се затичвам по тях. Тогава забелязвам, че китайците минират цялата сграда, очевидно за да прикрият чрез експлозията какво точно са търсили в нея. Стълбите са блокирани от групата китайски войници, която се изтегли по тях с купчина отломки от стените и мебели. Към мен се спуска китайски дракон и се опитва да ме сграбчи (типичен символ на Китай). Аз се затичвам към асансьора и го викам. Вмъквам се вътре в последния момент. Вратата се плъзга и се затваря, а аз се заглеждам в копчетата. Нямам време, ако искам да хвана предателката трябва да решавам бързо на къде е отишла като се е качила, т.к. се оказва, че асансьора водил и към подземни етажи. Забелязвам, че под таблото нещо със стената не е наред. Част от покритието е като отлющено, оказва се, че това е капаче и отдолу има още един панел само с едно червено копче. Явно в бързината си тя не го е затворила както трябва. Натискам копчето и асансьорът тръгва с бясна скорост надолу. Спира се след известно време, колкото да се качиш на 20 етаж на сграда, помислям си аз. Врата се отваря и влизам в затъмнена стая. Пред мен с учудено изражение седи изправена същата жена, държи някакви папки и гледа ту мен, ту едно бюро в тъмния край на стаята, на което стоят трима генерали в униформи, чиито лица не виждам. Жената се обръща и отива на едно друго бюро, където започва да подрежда папките си най-безцеремонно, сякаш не съм дошъл, за нейната глава. Нещо обаче ми подсказва, че сега не е моментът да се поддам на желанието за отмъщение, нещо не е такова каквото съм го мислил. Генералите ме повикват. Поглеждам към тях, не говорят на китайски, а на английски. Похвалват ме за изпълнението, за това как съм се справил, а аз недоумявам, т.к. не знам кои са и освен това от моя гледна точка не съм се справил въобще добре. Но те настояват с похвалите. Накрая взимат решение, че аз съм подходящ за следващото начинание. Още преди да попитам какво начинание и защо аз, жената се сепва и нервно започва да пита, как така аз, нали тя била избрана. Генералите и заявяват, че аз съм по-подходящ, т.к. вече нямам нищо за губене и съм по-независим материално и психически, т.е. не може да ми бъде повлияно. Разбирам, че всичко онова, което се случи горе в сградата беше нарочно разигран сценарий, за да стана човекът който им трябва. Жената също май го разбира, т.к. тя всъщност помогна за това, а сега заемам мястото и. Тя също бе изиграна от генералите. Но аз решавам да не се бунтувам преди да чия какво имат да кажат господата в парадните униформи. А те ме питат дали съм съгласен да поема мисията. Съгласявам се, а те отвръщат, че в такъв случай е решено – аз ще извърша полета. Разбирам, че става въпрос за космически полет, но преди да попитам каквото и да е се събуждам.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #194 -: Февруари 27, 2007, 20:14:35 pm »
Уха, много обичам такива приказки  :P  До преди няколко години и аз сънувах по същия начин и на сутринта можех да го разказвам със също такива подробности. Какво стана не знам, но вече не е така и ми липсват сънищата.
Не мисли като човек!-Крион

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27