Автор Тема: Слънчево хранене и феномена ХРМ  (Прочетена 151084 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Re: Слънчево хранене и феномена ХРМ
« Отговор #90 -: Май 28, 2007, 17:12:54 pm »
Филм за Хира Ратан Манек (човека от началната статия на темата) и учението му. 650 MB, 1 час и 45 мин. Закачам торент-файла.

THE HRM PHENOMENON: The Healing Powers of the Sun Produced by Solar Healing Center / 2005 (length of film: 1-hour & 45-minutes) Watch this documentary and gain a deeper insight into the HRM Phenomenon and how you can harness the sun's energy to heal illnesses within the mind and body through the process of safe sungazing through a fascinating lecture by Hira Ratan Manek and an interactive question & answer forum with the filmed audience.

Неактивен Fiery

• Пишещ
  • Публикации: 543
« Отговор #91 -: Май 28, 2007, 19:58:13 pm »
 Хира Ратан Манек
Solar Gazing with HRM

Първа част

Втора част
« Последна редакция: Май 28, 2007, 20:00:54 pm от tan4e »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Спорт-Здраве

• Гост
« Отговор #92 -: Май 29, 2007, 18:42:35 pm »
Крайно любопитно! Дали има бременна майка,която е опитала да храни плода със слънчева енергия? Дали детето ще бъде особено?

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #93 -: Май 30, 2007, 00:02:00 am »
Интересен въпрос :) Вероятно ще има само положителен ефект.

Спорт-Здраве

• Гост
« Отговор #94 -: Май 30, 2007, 14:18:58 pm »
Мислех си в последни дни...не съм намирал сведения как действа това на подрастващи.Много е възможно Слънчевата енергия сама да създава нужните й атоми в тялото,а оттам и молекули на вещества.

Но също така е вероятно тялото да има нужда да набавя градивния материал от околното? Иска ми се да вярвам,че това не е вярно.Но не намирам достатъчно сведения...

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #95 -: Май 30, 2007, 14:22:28 pm »
Ако разбираш английски гледай лекцията, която съм прикачил по-горе като торент. Сигурен съм че ще отговори на много твои въпроси :)

Спорт-Здраве

• Гост
« Отговор #96 -: Май 30, 2007, 14:38:34 pm »
Да,изгледах я три пъти...с английския съм на ти.Само че не се споменава нищо за израстването на тялото.За еволюцията(доколкото съществува) да,но за това откъде ще добие тялото веществата,нужни за израстването,не.

Може би искам всичкото инфо за два дена :D  ще се търси още.

Аз съм на 10 секунди за сега  ;) Имам идея да събера някаква групичка от слънценаблюдаващи,често ходя да медитирам на Витошкото плато...ще видим.
« Последна редакция: Май 30, 2007, 14:40:52 pm от Спорт-Здраве »

Спорт-Здраве

• Гост
« Отговор #97 -: Май 30, 2007, 14:57:57 pm »
Julia,аз също се опитах да гледам слънцето към 11 часа на обяд.Аз хубаво си го гледах,с желание и любов.

После седнах на компютъра,да си проверя форумите.Пускам Бсплейър,само че не му виждам иконката...виждах размазано.Мислех,че е от монитора,но не беше.Напрегнах се и я видях светлосива.Затворих,пак отворих,беше сива,а иначе е синя.

Погледнах една книга с обикновено синя корица и тя също беше чистак сива  :P  След десетина минути си върнах синия цвят,само че вече го гледам само на изгрев...

Неактивен Julia

• Четящ
  • *
  • Публикации: 25
« Отговор #98 -: Юни 03, 2007, 21:57:28 pm »
И аз виждах смеещата иконка на скайп розова, но това отмина, все пак не препоръчвам никого да гледа слънцето през деня.
А относно групата за слънценаблюдатели: подкрепям.
Изборът е ваш, последиците – също.

Неактивен Fiery

• Пишещ
  • Публикации: 543
« Отговор #99 -: Юни 03, 2007, 22:33:07 pm »
И аз виждах смеещата иконка на скайп розова, но това отмина, все пак не препоръчвам никого да гледа слънцето през деня.

И едва ли някой би препоръчал такова нещо! Индийците, които познавам и с които съм говорила , си имат ритуал-това за тях не е нещо ново - който се извършва единствено и  само при Изгрев и Залез Слънце.
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Mystic

• Четящ
  • *
  • Публикации: 169
« Отговор #100 -: Юни 04, 2007, 09:12:18 am »
А какво се прави в случаите,когато времето е лошо и не се вижда нито изгрева,нито залеза.При една таква практика до колко дена е допустимо да не се практикува и такива прекъсвания оказват ли някакво вличние на това?

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #101 -: Юни 04, 2007, 11:10:05 am »
Мисля, че индиеца в началото казваше, че може да се визуализира и без да се вижда, и пак да се черпи енергия от него.

Неактивен nord

• Четящ
  • *
  • Публикации: 15
« Отговор #102 -: Август 17, 2007, 18:41:55 pm »
Някой може ли да даде неопровержима и достоверна информация, че Манек е бил наблюдаван от НАСА по време на постенето му, независимо за какъв период от време?
Моите търсения в интернет показват, че няма проведени подобни наблюдения.

Неактивен JulesWinnfield

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #103 -: Август 18, 2007, 09:13:05 am »
НАСА отричат да са го изследвали и наблюдавали за какъвто и да е период.

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
  • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
« Отговор #104 -: Юни 24, 2008, 02:47:32 am »
Днес,24.06,в безбожно рано часа сутринта,Луната има странен ореол.

Цялата е оградена от тъмносин тънък обръч,а на горния й край(ако предположим,че има теме или фуликул :P ) свети по-дебела малка полудъгичка в ярко червено.Никога до сега не съм виждал Луната да свети в нещо такова.

Има ли слънцегледачи сред форумците? :) Дали е възможно практикуването на слънцегледане да прави окото по-чувствително за отделните спектри или просто сега нещо става с Луната?
« Последна редакция: Юни 24, 2008, 02:49:42 am от Спорт-Здраве2 »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27