Автор Тема: Слънчево хранене и феномена ХРМ  (Прочетена 150804 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

karutzar

• Гост
Re: Слънчево хранене и феномена ХРМ
« Отговор #75 -: Април 13, 2007, 18:13:43 pm »
http://www.rawpaleodiet.org/sungazing/ има доста инфо за сънгейзинга. Има и доста нюз гупи по въпроса. Обменял съм впечатленията си с хора от целият свят. Никога не съм минавал границата от 7 минути.
Жоро Велев - браво на теб братко!
Ще се опитам да опиша с няколко думи моят опит.
Не е задължително да започнеш от 10тина секунди. Сам знаеш колко можеш да издържиш.
Първите опити ги направих 99-та година във Финландия. Тогава и прочетох в нета инфо за сънгейзинга. Тези страници вече ги няма. Кому и защо са били неудобни е друга тема. Появиха се много гурута по сънгейзинг. Повечето в Индия и с яка такса за курса. Считам повечето за дизинформация. По форумите също има доста дизинфо. Например, че трябва да бъдеш бос и на почва (земя). До някъде има основание, но не е задължително. Както и не е задължително да повишаваш секундите с 10-15 всеки ден. Ако можеш да издържиш - може и повече да повишиш. Мисля, че всичко е въпрос на собствена вибрационна среда. И генетично/информационна нагласа. Сутринното слънце е по-добро. Атмосферата не го изкривява толкова, колкото вечерното. Но това е естествено мое лично мнение. Има една повратна точка. Тя е след като видиш слънцето че почернява отвътре. След няколко дни упражнения слънцето почернява за миг, а после става бяло и студено. И си много щастлив. И лек. Този момент усилва паранормалните човешки способности. Поне при мен беше така. И храната. Просто и не помисляш за нея. Не си и гладен. И! АБСОЛЮТНО ОТВРАЩЕНИЕ САМО ПРИ МИСЪЛТА ЗА АЛКОХОЛ! Щастието, което имаш през целия ден ти е достатъчно за всичко. И не изпитваш студ (знаете финския прословут студ - бррррр).
Но така и не довърших експеримента - смених апартамента и ми беше трудно да намеря близо високо място за сънгейзинг. А и работата ми е такава - през ноща до 3-4 часа - не ми се ставаше.
Но го продължих в Пловдив през лятото на 2004-та. На Бунарджика. 3 месеца. Същите ефекти. Нямал съм проблеми с очите. Никакви. Но е възможно и да има ако се гледа дневно слънце. Не съм пробвал.
Alien е прав че това е бъдещето. Но не съм съгласен, че проблемите на човечеството са пренаселеността. Земята в по-голямата си част е безлюдна. И човешките души, които инкарнират са също определен брой. Така, че не го считам въобще за проблем. Истинския проблем за човечеството е да си спомни това което изначало е знаело. И тази информация може да се прояви отново чрез каталитичното действие на слънчевите лъчи.
И озона - бих добавил... :D
« Последна редакция: Април 13, 2007, 23:32:45 pm от H. »

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #76 -: Април 14, 2007, 03:20:49 am »
За срамотите аз доста време съм прекъснал заниманието си.
През това време прочетох, че Слънцето трансформира и ретранслира Човешка енергия. На всички Човеци (и хора ;) )

Ето на руски материал за Манек съгласуван с него:
http://www.sunson2005.narod.ru/HRM-1.html

А това е неговия сайт:
http://www.solarhealing.com/

karutzar , благодаря за материалите предизвикали прекрасни спомени
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

karutzar

• Гост
« Отговор #77 -: Април 14, 2007, 11:52:21 am »
Жоро, браткиш, мисля че трябва да продължим с опитите. http://www.solarhealing.com/ отново съществува. Не знаех. Когато го потърсих преди време го нямаше. А сега отново е активен. Прави ли на някого впечатление колко млад изглежда гуруто Манек за 70 годишен мъж? Често си задавам въпроса защо не изкарах сънгейзинга до край. Какво направи така че да не го изкарам до края? Житейски и лични проблеми? Едва ли. Така както аз го чувствам - така и ще го кажа. Мисля, че в нас има нещо тъмно и черно, което си е и нашия проблем. Нещо свързано с материята и женското долно начало. И то ни пречи. Във всичко. То прави и незначителните проблеми ООООгромнииии и нетърпящи разрешаване, игнорирайки полезните ни и възвишени занимания. Така го разбирам - така го казвам. Връщам се в края на май - началото на юни и си поставям като задача три месеца всяка сутрин да ходя на Младежкия хълм при изгрева на слънцето. И този път да докарам сънгейзинга до края. Всички желаещи да опитат (от Пловдив) са добре дошли. И ги приветствам. Слънцето е студено, но топли сърцата ни. И е нашата врата към божественото, чиято неразделна част сме и ние.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #78 -: Април 14, 2007, 18:33:53 pm »
Цитат
Нещо свързано с материята и женското долно начало.
Те това не го разбрах...   :-\
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #79 -: Април 14, 2007, 19:59:45 pm »
От гледна точка Ин и Ян предполагам ;)

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #80 -: Април 15, 2007, 21:41:20 pm »
Паралелно с нашата подновена дискусия, в conspiracycentral-а пуснаха книга за слънчевото хранене. Интересно, нали :D Закачам торента :)

Сътрудник

• Гост
« Отговор #81 -: Април 16, 2007, 11:29:19 am »
Чух, че храненето със слънчева светлина не е задължително свырзано с очите. Или поне засега с очите. После слънчевата светлина ще се вызприема изцяло със кожата. Във шеста няма да имаме физически тела, но уплътнени астрални. Тогава наистина ще останат само плодове и Слънце. А засега всички, които могат да практикуват хренене със Слънчева светлина имат във кръвта повишено съдържание на кремний (не знам как точно по български), та нали всички элементи, които преобразуват слънчевата светлина са на базата на полупроводници със кремниева основа.

С уважение,
Сътрудник.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #82 -: Април 16, 2007, 11:59:10 am »
Да!... "Слънчевото" "хранене" не е чак толкова физически въпрос, нито касае сетивата ни такива, каквито си ги представяме в момента; заради това и двете думи горе поставям в кавички.

"Слънчевото хранене" не е "слънчево", защото истинската субстанция, която има да приемаме като храна, е нещо отвъд видимото слънце; нещо много по-близко до Любовта, до една висша енергийна същност, за която по-нагоре в темата се писа. Слънцето е най-близкият до нас видим образ на божественото, Което, само по Себе Си не е видимо (с нашите очи) и тепърва ще има да бъде видяно - в този смисъл, съзерцаването на изгряващото Слънце е добро подготвящо упражнеие за преклонението пред Онзи, Който има да дойде.

"Слънчевото хранене" не е и "хранене", защото тук не става въпрос за наяждане с нещо, което трябва да набави необходимите въглехидрати и белтъчини на организма. Този процес е общуване между лъчите на казаната горе субстанция с едни по-висши измерения на нашето тяло, които все още не се приемат насериозно от официалната доктрина. Това е процес, много близък до изпитването на радост, до разведряването и до повдигането на настроението.

Разбира се, хората имат нужда от изграждането и поддържането на веществени образи - символи и илюстрации на собствените им убеждения. В този смисъл няма нищо лошо, дори напротив - в това, да се събудиш рано, да се изкачиш до върха и там да изчакаш да видиш как Слънцето ще се подаде над отсрещния източен хоризонт. Това е едно от най-възвишените знамения, оставени ни в природата като илюстрация на скорошното възшествие на Бога във видимия свят. Същото това "нахранване" със "Слънцето" може да се случи и по напълно "дистанционен" път - дори само чрез вашата мисъл... Сега например, докато преглеждах тази тема (и мисълта ми, естествено, беше насочена към въпроса за "Слънчево хранене"), аз естествено почуствах прояснение на мисълта и разведряване, повдигане; сигурен съм, че това е някакъв вид "слънчево подхранване", независимо, че стоя в стая със спуснати щори, пред монитора, където имам северно изложение и никаква директна светлина от слънцето не ме е докосвала... Слънцето е във вас самите и можете да се храните от него - изобилен извор на живота - по всяко време, когато само решите да се обърнете към доброто у себе си и да отворите вашето съзнание за някоя възвишена мисъл. Разбира се, да се направи това и с ритуално посрещане на Изгрева, е хубаво, но не съществено.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Julia

• Четящ
  • *
  • Публикации: 25
« Отговор #83 -: Май 06, 2007, 18:49:32 pm »
На мен частта със почва под краката ми е трудно изпълнима, затова я пропускам. Ефекта на зареждане пак присъства, а и очите ми се оправиха. Винаги съм имала много силно зрение, но заради висенето пред компютъра приблизително две години  :( .... сега зрението ми се възстановява, въпреки че аз гледам слънцето по обяд. По принцип ям само веднъж дневно, но когато гледам слънцето се случва да не ям с дни  :P  Според мен това е един много добър начин за директно зареждане с космическа енергия ^^  :-*
Изборът е ваш, последиците – също.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #84 -: Май 06, 2007, 19:12:42 pm »
Цитат
въпреки че аз гледам слънцето по обяд

Как точно го гледаш по обяд ? С двете очи ли и за колко време, по колко серии... ?

Неактивен JulesWinnfield

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #85 -: Май 06, 2007, 19:18:12 pm »
На мен частта със почва под краката ми е трудно изпълнима, затова я пропускам. Ефекта на зареждане пак присъства, а и очите ми се оправиха. Винаги съм имала много силно зрение, но заради висенето пред компютъра приблизително две години  :( .... сега зрението ми се възстановява, въпреки че аз гледам слънцето по обяд. По принцип ям само веднъж дневно, но когато гледам слънцето се случва да не ям с дни  :P  Според мен това е един много добър начин за директно зареждане с космическа енергия ^^  :-*
И как започна да усещаш ефекта на зареждането , тоест след колко време или още със самия старт ? Възможно ли е тази ти способност да съществуваш на слънчева светлина да е резултат от други занимания и практики или си я придобила след някакъв период на взиране в слънцето  ? Ако разбира се имаш желание да отговаряш на въпросите , защото доста ме интересува тази тема  :)
Живи и здрави  8) 8)
« Последна редакция: Май 06, 2007, 19:19:03 pm от JulesWinnfield »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #86 -: Май 06, 2007, 21:25:23 pm »
Цитат
въпреки че аз гледам слънцето по обяд

Как точно го гледаш по обяд ? С двете очи ли и за колко време, по колко серии... ?
Бих ослепял още след първата минута сигурно .... Аз и така не мога без очила, когато е светло, та какво остава право в Слънцето да гледам.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Julia

• Четящ
  • *
  • Публикации: 25
« Отговор #87 -: Май 06, 2007, 23:49:13 pm »
Гледам слънцето докато чакам рейса, следователно около 6-7 минути с двете очи. Някои дни очите са ми по-чувствителни от други и тогава се насълзяват, но пък е приятно  :D Серии не правя, просто гледам докато не преценя че е достатъчно. Зареждането усетих преди много време на морето, след време попаднах на въпросната статия за феномена  и реших да опитам. Аз нямам нужда от много енергия като цяло, никога не съм била лакома или нещо подобно, така че предполагам, че и това има значение. Други практики няма кой знае какви, правя упражнения, но на периоди, а в момента никакви, защото уча за изпити >.<
Цитат
Бих ослепял още след първата минута сигурно ....
  И аз имам лека непоносимост съм светлината като цяло, но не и когато гледам към слънцето. При мен вероятно има някакъв психически елемент, защото като бях малка ми се караха като гледах към слънцето и ми казваха, че ще ослепея... (конспирация  :-\  ;D ) а и като гледам към слънцето благодаря на Бог, че е с мен, казвам си молитви и т.н. и затова може би тогава светлината не ми влияе така, както през останалото време на деня.
С любов.  :P
Изборът е ваш, последиците – също.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #88 -: Май 11, 2007, 20:44:21 pm »
"When I was a little kid my mother told me not to steer in to the Sun. So ones when I was six I did.
The doctors didn't know if my eyes will ever heal. I was terrified. Alone in that darkness.
Slowly daylight crept in through bandages and I can see. But something else has changed inside of me."

Jedi Mind Tricks - Speech Cobras в песента цитират главният герой от "Pi"   ;)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

ipnovst

• Гост
« Отговор #89 -: Май 16, 2007, 16:30:20 pm »
 Ще пробвам :).Доста се въодушвих от идеята.Звучи доста добре да можем да се захранваме от слънцето.И успех на другите!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27