Автор Тема: Великани  (Прочетена 67656 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Re:Великани
« Отговор #75 -: Януари 04, 2011, 23:56:59 pm »
По-трудното е как тия жени ще износват бебето, след като забременеят.

На мен лично не ми се вярват такива работи.
Дори ако вземем един великан да е два човешки ръста (т.е към 3.50м),
това прави 2 пъти по-висок, 2пъти по-широк и 2пъти по дебел.
Т.е. теглото ще е умножено с 2 повдигнато на куб.
Ако средно един 1.75 мъж тежи 80кила (толкова е горе долу средното),
то 3.50м мъж ще е 80*8=640кила.
Сегашните новородени бебета спокойно са по 3.5, и по 4 кила даже.
Значи новороденото от великана трябва да е 4*8=32кила
Новороденото ще е 32 кила !!!!
Отделно още толкова за околоплодни води, плацнета, напълняване и не знам какво още.
Значи майките ще си удвояват теглото като забременеят.

Как ще го изхрани това дете? Как ще стане раждането?
То ще е много по-голямо и по-широко, отколкото на великана оная му работа.

В Библията са писани и глупости. Който иска да си вярва.
Аз предпочитам да вярвам на собствената си глава.

Ами ако става въпрос за Рептили. Толкова ли е невъзможно?  Динозавър от 15 м. и останалите големи размери-това се е нормално ве хора.

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #76 -: Януари 05, 2011, 13:18:53 pm »
Марш, направо изтрепа рибата. ??? ??? ???

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #77 -: Януари 05, 2011, 13:21:52 pm »
А що си мислим,че Ева е била 1,60 примерно..Ми може"дъщерите човешки"също да са били по 2 метра

Неактивен teni

• Пишещ
« Отговор #78 -: Януари 05, 2011, 13:39:40 pm »
Коце, става въпрос, че са се почнали да се раждат ВЕЛИКАНИ. Тоест нещо различно от преди. Ако джуджетата раждат джуджета, това новина ли е? Мисля, че вече ми разбрахте въпроса. :hi:

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #79 -: Януари 05, 2011, 19:00:34 pm »
Марш, направо изтрепа рибата. ??? ??? ???

;D ;D Исках да кажа хора, но с рептилски корени.За динозавъра се измайтапих.
Говора във връзка с необичайно големите човешки черепи на снимките,изкопани от земята.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #80 -: Януари 06, 2011, 08:56:18 am »
Коце, става въпрос, че са се почнали да се раждат ВЕЛИКАНИ. Тоест нещо различно от преди. Ако джуджетата раждат джуджета, това новина ли е? Мисля, че вече ми разбрахте въпроса. :hi:
Ами...нормално е..В зависимост от положението на планетата де..Т.е.от гравитационните сили действащи към определения момент.Но не вярвам,че обикновенните жени са раждали великани.Изключения разбира се винаги има,но не говорим за раса от великани.Расата им,когато я е имало,би трябвало да е съществувала при определени физ.условия.Напр.бях чела за организмите с екзоскелети,как в един момент гравитацията започвала да оказва такова силно влияние върху тях,дори и на размерите им,понеже външният скелет започнал да става толкова тежък,че увреждал органите с натиска си.
Мисля си нещо подобно и за великаните.Нижни са били определени условия може би.И не вярвам да сме се ...така де..таковата с великани,нито пък щерките на човека да са родили тая раса..По-скоро те ни предхождат..

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #81 -: Януари 06, 2011, 09:05:16 am »
това с екзоскелетите и натиска към вътрешните органи е пълен абсурд. Не знам къде си го чела, но е нагла измислица.

Също и промяна в гравитацията. Няма такива работи.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен teni

• Пишещ
« Отговор #82 -: Януари 06, 2011, 11:37:44 am »
Едва ли гравитацията има отношение към великаните, родени от земните щерки и описани в библията. Върнахме се на изходно положение. Сори. ???

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #83 -: Януари 06, 2011, 12:24:32 pm »
това с екзоскелетите и натиска към вътрешните органи е пълен абсурд. Не знам къде си го чела, но е нагла измислица.

Също и промяна в гравитацията. Няма такива работи.
Гравитацията не се ли влияе от електромагнитното поле?Ако е така,то според неговият ритъм,засилване-отслабване,би трябвало да се променя и гравитационната сила.А организмите живеещи на една планета,се структурират в съобразност със условията на живот,което включва и гравитацията.Така мисля.Не помня къде бях чела онова за екзоскелетите,но лично на мен ми звучи логично.

Едва ли гравитацията има отношение към великаните, родени от земните щерки и описани в библията. Върнахме се на изходно положение. Сори. ???
Ми като вярваш на библето..така е..изходно положение.. ;)

Неактивен blade

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 467
« Отговор #84 -: Януари 06, 2011, 12:59:09 pm »
Друго необходимо условие за наличие на великани е например заобикалещата го флора и по-точно размера и и размера на неживата материя(скали,пещери и т.н.) .

Ето един пример.Преди много време даваха филм на дискавари за динозаври.Та там един динозавър хищник от който има само един хищник по-голям в неговия ареал.Този динозавър живееше на континента,но някаква буря го закара на остров където всичко бе в умален вид.Хищника който бе по-голям от него на континента бе горе-долу неговия размер.Огромните тревопасни не бяха толкова огромни.

П.п. извинявам се,че не помня имената на динозаврите.
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен teni

• Пишещ
« Отговор #85 -: Януари 06, 2011, 22:19:34 pm »
Костадинке,ако не беше написаното в библията, нямаше да коментираме за раса от великани, родени след кръстоска между щерки на Земята и "паднали ангели". А снимките със скелетите-може да нямат нищо общо??????

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #86 -: Януари 06, 2011, 22:30:37 pm »

Гравитацията не се ли влияе от електромагнитното поле?Ако е така,то според неговият ритъм,засилване-отслабване,би трябвало да се променя и гравитационната сила.А организмите живеещи на една планета,се структурират в съобразност със условията на живот,което включва и гравитацията.Така мисля.Не помня къде бях чела онова за екзоскелетите,но лично на мен ми звучи логично.

konstantin2007 гравитационните и електромагнитните сили, полета и взаимодействия са различни работи. Магнитното поле на земята зависи от земното ядро, а гравитационните сили от масата на космическото тяло.Различават се и по това, че гравитацията може само да привлича тела (все още не е открита антигравитацията)а магнитните сили са двуполюсни-могат да привличат ако са с противоположен заряд или да отблъскват, ако са с еднакъв заряд. :drinks:
А и не виждам, как земната гравитация би действала активно на земни организми, и техният ръст.
Освен ако същество дойде на земята от планета с по-голяма маса и по-силна гравитация и тук да достигне по-големи размери, вследствие на по-слабата за него земна гравитация. :-X
« Последна редакция: Януари 06, 2011, 22:34:30 pm от marhs »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #87 -: Януари 07, 2011, 08:42:54 am »
Костадинке,ако не беше написаното в библията, нямаше да коментираме за раса от великани, родени след кръстоска между щерки на Земята и "паднали ангели". А снимките със скелетите-може да нямат нищо общо??????
КОСТАДИНКА НЕ Е КОНСТАНТИН!!!!!!!!Да си имаме уважението!

konstantin2007 гравитационните и електромагнитните сили, полета и взаимодействия са различни работи. Магнитното поле на земята зависи от земното ядро, а гравитационните сили от масата на космическото тяло.Различават се и по това, че гравитацията може само да привлича тела (все още не е открита антигравитацията)а магнитните сили са двуполюсни-могат да привличат ако са с противоположен заряд или да отблъскват, ако са с еднакъв заряд. :drinks:
А и не виждам, как земната гравитация би действала активно на земни организми, и техният ръст.
Освен ако същество дойде на земята от планета с по-голяма маса и по-силна гравитация и тук да достигне по-големи размери, вследствие на по-слабата за него земна гравитация. :-X
Марш,съгласна съм.Физиката не ми е най-силна страна и благодаря за разясненията(макар и ненужни)
Ей ти го отговора..вследствие на по-слаба гравитация организмите развиват по-големи размери..
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 08:54:28 am от konstantin2007 »

Неактивен teni

• Пишещ
« Отговор #88 -: Януари 07, 2011, 11:23:47 am »
Коце, извинявай много. В твой пост прочетох нещо с женски род и останах с такова впечатление. Вероятно е било печатна грешка. Тогава се зачудих, но го приех така. Оше веднъж извинявай. :hi: Обаче се отплеснахме от темата.
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 11:25:12 am от teni »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #89 -: Януари 07, 2011, 12:05:47 pm »
Костантин от константа..костадинка я мани..Иначе си прав..в женски род съм :)

Замислял ли си,се библията какво всъщност описва и доколко трябва да се приема буквално?И мислиш ли,че тя се отнася за периода преди 4млн.години на колкото примерно датират костите от първата снимка в тази тема?Щото днешните жени,са най-близо като генетика до кроманьонаеца,а той датира отпреди 40 000 години.И както знаем,40 000 с 4млн.има огромна разлика.Та излиза,че библията говори за времена милиони години назад,когато според учените сме били австралопитеци(макар нещо не ми се връзва "боговете"да се таковат с маймуни,ма карай,все пак и содомията е тръгнала отнякъде..)А причините,женска да не може да износи такъв плод,Танграта ги е обяснил.Освен ако под"кръстоската"нямат предвид днк-експерименти и мутации,друго обяснение не виждам.
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 16:32:26 pm от konstantin2007 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27