Автор Тема: Великани  (Прочетена 67633 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
Re:Великани
« Отговор #60 -: Януари 01, 2011, 00:00:54 am »
Един въпрос към форума. Чисто анатомически как гигантите са "влизали" в земните жени, които едвали са били по-високи от 1,6 м., както е посочено в библията и са се родили гигантите. При височина 10-15 метра на тялото???? Не оспорвам фотосите и книгата на книгите, но това изречение от библията винаги ме е карало да си задавам този въпрос. А нали след тези "прегрешения" са настъпили важни промени в живота на хората.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #61 -: Януари 01, 2011, 01:34:22 am »

10-15 м. ама не се знае какви са били "другите" размери. ;D  :drinks:

Може да е ставали и по метода "Ин витро" ;)
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 08:23:36 am от Mirotvorec »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #62 -: Януари 01, 2011, 13:42:46 pm »
Един въпрос към форума. Чисто анатомически как гигантите са "влизали" в земните жени, които едвали са били по-високи от 1,6 м., както е посочено в библията и са се родили гигантите. При височина 10-15 метра на тялото???? Не оспорвам фотосите и книгата на книгите, но това изречение от библията винаги ме е карало да си задавам този въпрос. А нали след тези "прегрешения" са настъпили важни промени в живота на хората.
Е,аз пък не мисля,че"синовете божи дето се чукали със земните девойки",са били именно тези гиганти..

Неактивен teni

• Пишещ
« Отговор #63 -: Януари 01, 2011, 14:47:02 pm »
 А кои? Но може би са били около 2 метра високи. Така по-става, нали? Защото става въпрос все пак за гиганти, великани. Дали са били тези или онези, няма значение. Важно е че поколението е било също от гиганти. Поне така пише в Бибилията. А, аз на тази книга й вярвам, независимо че  е минала много преводи и редакции докато дойде до нас. Въпроса остава открит.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #64 -: Януари 03, 2011, 15:02:45 pm »
Два метра,не е като 5.Знеш ква разлика има..А ако ще говорим за двуметрови мъже..най-добре,за инфо от първа ръка,,може да питаш на Л.Ганев жената..Като я гледам,много доволна и нахилена е по всички снимки и тв.предавания..И хич не се оплаква,тъй,че си правете сметката колко и е"трудно".Не..наистина,сериозно..не мисля,че е било кой знае какъв проблем.
А пък и..в библето става въпрос за един по късен етап,когато човешките дъщери вече ги е имало.Не са се таковали с маймуни я..Та въпросните"богове"описани там,не мисля,че са тези гиганти. 
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 16:21:50 pm от Mirotvorec »

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #65 -: Януари 03, 2011, 22:05:27 pm »
Малиййй ... кога от 3-4метрови станаха 15м тия великани бре, ша ма спукате от смях
С извинение и ако малко грубо прозвучи, но да направим една груба сметчица, на мъж висок 1,8м ... да речем е 10% от височината, въпросче, колко ще е на мъж висок 15м  ;D? Мдааа излиза долу-горе една средностатистческа гредичка  ;D.
Та простотиите писани по разни апокрифи и ..... не сме от гората хванати все пак е 21век, и трябва да сме наясно за какво иде реч ;).
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #66 -: Януари 03, 2011, 22:18:32 pm »

Ами има вероятност и някой по-заспал преписвач по веригата, преди векове да е объркал някоя цифра : вместо 3 да е писал 5, или пред 5 да е сложил и 1, и край размерите вече са други. Или ако е превеждано, някой пишман преводач, да объркал числата. ;)
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 22:55:43 pm от Mirotvorec »

Неактивен old4

• Доста Писал
« Отговор #67 -: Януари 03, 2011, 22:32:17 pm »
Тъй, тъй то има и друго:
Цитат
Например през 1812 г. средната височина не американските моряци е била 1,55 м.
Средностатистическият мъж днес носи обувки 42-43, докато неговият дядо е носил обувки 39
Колко ли високи са били юдеите че да им се види един двуметров човек за великан, да не говорим пък за два и петдесе ;)
Та работата отива къде филма "кит" ако сте го гледали, там една цаца по веригата стана първият черноморски кит  ;D, та и тук сега има да точим локуми до утре сабалян ;D.
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен blade

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 467
« Отговор #68 -: Януари 04, 2011, 02:03:43 am »
Аз лично не мога да си представя някой разумно същество с дължина 15 метра да живее.Просто защото има нужда от много енергия и тя е много трудно да добави.
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #69 -: Януари 04, 2011, 07:21:40 am »
По-трудното е как тия жени ще износват бебето, след като забременеят.

На мен лично не ми се вярват такива работи.
Дори ако вземем един великан да е два човешки ръста (т.е към 3.50м),
това прави 2 пъти по-висок, 2пъти по-широк и 2пъти по дебел.
Т.е. теглото ще е умножено с 2 повдигнато на куб.
Ако средно един 1.75 мъж тежи 80кила (толкова е горе долу средното),
то 3.50м мъж ще е 80*8=640кила.
Сегашните новородени бебета спокойно са по 3.5, и по 4 кила даже.
Значи новороденото от великана трябва да е 4*8=32кила

Новороденото ще е 32 кила !!!!
Отделно още толкова за околоплодни води, плацнета, напълняване и не знам какво още.
Значи майките ще си удвояват теглото като забременеят.

Как ще го изхрани това дете? Как ще стане раждането?
То ще е много по-голямо и по-широко, отколкото на великана оная му работа.

В Библията са писани и глупости. Който иска да си вярва.
Аз предпочитам да вярвам на собствената си глава.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен old4

• Доста Писал
« Отговор #70 -: Януари 04, 2011, 08:01:58 am »
Първо неможе да се получи съвокупление, за да говорим за плод износване и раждане на бебе ..... абе изобщо празна работа, и за тези великани бях писал, защо няма нито един скелет ами само снимки и после всичко изчезва, айде холан ние не ядем доматите с колчетата  ;).

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
« Отговор #71 -: Януари 04, 2011, 10:08:31 am »
Великаните вероятно са различен вид от нашия(различни хромозоми) не знам дали е възможно между-видово кръстосване без генно инженерство.
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен voodoogoo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #72 -: Януари 04, 2011, 12:16:25 pm »
Според библията от кръстоската на божиите синове и човешките дъщери се родили гиганти.Никъде не е опоменат размера на синовете а те децата могат да се раждат нормални и при ДНК комбинацията да се развиват в последствие в друга насока.Има и една теория за огромен катаклизъм на Земята при сблъсък с небесно тяло,може би комета по известна като Тиемат или Луцифер който светел по силно от слънцето(опитвайки се да засенчи Господ)коята пада на земята и забавя въртенето и (от 36 денонощието става 24,правени са опити на хора без светлина и те автоматично преминават на този ритъм,питайте пещерняците и саверняците,вероятно и потопа се вписва в тая теория),та дотогава условията на земята били други и тези гиганти са останки от древни цивилизации изчезнали с времето и строали мегалитите с познание и техника което ние нямаме.Заличаването на историята с цел да ни накара да мислим ,че сме млада цивилизация и нищо незнаем затова някой трябва да ни казва е неуспешно при наличието на толкова невъзможни за унищожаване каменни доказателства.Ако са били по 15м то много от склупторите на древноста са в естествен размер.Живея на север и тук е още по фрапиращо защото много от хората са червеногоси и зеленооки(по лапланските затънтени селца),жените са 1,5-6 високи мъжете 2-2,5.Не всички но са много.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен teni

• Пишещ
« Отговор #73 -: Януари 04, 2011, 12:50:36 pm »
Заличаването на историята с цел да ни накара да мислим ,че сме млада цивилизация и нищо незнаем затова някой .....

Вуду,прав си.Тук се крие истината за изчезналите скелети на великани. Но огромните блокове от терасата на Баалбек, не могат да се откраднат и да се скрият, но може да се спусне информационно затъмнение. За това много малко се пише за тях. Отделно много открити неща от платото Гиза също са забулени в тайна.

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
« Отговор #74 -: Януари 04, 2011, 12:55:21 pm »
Със сигурност не сме млада цивилизация, има информационно затъмнение.
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27