Автор Тема: Посланията на водата  (Прочетена 66817 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

tarikkat

• Гост
Re: Посланията на водата
« Отговор #45 -: Септември 13, 2005, 15:45:13 pm »
Внимавайте с кукичките ;D ;D ;D

Неактивен Zikko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 95
  • The Sleeper must Wake Up
« Отговор #46 -: Септември 13, 2005, 17:10:35 pm »
Не бях чувал за такива дискове. Би ли пояснил? На Бг пазара на български? Щото на друг език, дори и да го говориш май ефекта няма да е като на родния ти.
  Общо взето май не искат да се изучава хипнозата именно защото много лесно ще прозреш от къде се мъчат да ти вкарат хипнотични внушения и т.н.
Ами да прав си - ако този дето те обработва - хипнотизатора де - ако е с нашите виждания би могъл доста неща да ти покаже и да те извади от подвластно състояние. Т.е. точно обратното на това, което се споменава като отрицателни възможности....
И сам войнът е войн!

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #47 -: Септември 13, 2005, 17:29:10 pm »
Изходът е в автохипнозата и всички матеряли изпозлвани за целта да бъдат направени от теб самия което в днешно време е много лесно а аз на никакви купешки хипнотични неща не вярвам колкото и да са добронамерени. Обаче мноо офтопик стана по-добре да почнем нова тема

tarikkat

• Гост
« Отговор #48 -: Септември 13, 2005, 17:31:18 pm »
Без навигатор никой не може да се справи  ;D

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #49 -: Септември 13, 2005, 18:01:24 pm »
Само за разнообразие, системата и методиката на ускореното обучение "relaxa", е създадена от българин. Мисля, че има коректно (до колко ли?) инфо на сайта на relaxa.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #50 -: Септември 13, 2005, 20:24:59 pm »
Ми май няма на бългаски :( Единствено гореспоменатата релакса мисля че е подобна,ама не съм запознат с нея и не знам
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #51 -: Септември 14, 2005, 01:15:40 am »
За relaxa и  метода на д-р Лозанов създател на науката Сугестология и Десугестология :
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=pedagogika&Number=1938573716&page=0&view=collapsed&sb=5&part=

пуснете в www.google.com "Сугестология и Десугестология" има над 100 попадения.
« Последна редакция: Септември 14, 2005, 01:18:39 am от IYIjorovelev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Hermes

• Четящ
  • *
  • Публикации: 80
  • Хармонията е ЛЮБОВ, която носи МИР!
Посланията на водата
« Отговор #52 -: Октомври 31, 2005, 23:38:50 pm »
Аз от петнадесет години правя жива и мъртва вода ,това не е никаква сложнотия .Принципа  на диафрагмената електролиза ...Вземате съд (пластмасова кофичка )и залепвате бризент (плат подобен на текстила на чадъра) за да резделите на две пространството.Когато налеете вода от еднат страна -не трябва да преминава в другата.Правите си токоизправител 220V( с грец) и два електрода от неръждаема стомана( или сребро )Слагате електродите в двете простанства ,наливате вода и поляризацията започва .Водата се поляризира ,около анода са катионите , а около  катода -анийоните .Едната вода е жива (основна),а другата мъртва (киселинна).Проверява се с лакмус за да разберете ph .Мисля че е ясно за лакмуса -червен киселина,син -основа.Ефекта е огромен ....Опитайте !
ТЕЗИ КОИТО ПОБЕЖДАВАТ, СА ОНЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ МОГАТ!

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #53 -: Ноември 01, 2005, 02:06:08 am »
а какво правиш с "мъртвата вода"?
за какво служи?
musica universalis

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #54 -: Ноември 01, 2005, 02:16:26 am »
Пийни и ще разбереш :P :P :P ;) ;D :D

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #55 -: Ноември 01, 2005, 14:16:37 pm »
сериозно питам...
чувал съм какви ли не версии за приложения на мъртва вода,но малко от тях ми се струват правдоподобни // - чудя се - къде отива този "остатъчен продукт"?
musica universalis

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #56 -: Ноември 01, 2005, 14:22:02 pm »
Ако тва в приказките е вярно живата вода се пие а с мъртвата човек се мие  ;D

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #57 -: Ноември 01, 2005, 16:13:51 pm »
В новият брой на "Съвременник" имало огромна статия за японеца и експериментите му с водата. Около 30-тина страници. Ако някой може да ги скени и даде. Ако не - аз след нова година ;)

Oberon

• Гост
« Отговор #58 -: Ноември 01, 2005, 17:04:14 pm »
Аз ше го сканирам ама кажи кой брой и тн.

Обе

Eon

• Гост
« Отговор #59 -: Ноември 01, 2005, 17:28:26 pm »
Искам да ви дам един пример за водата....

В село има една баба туркиня. Когато дете или животно (кон, яре, агънце и т.н.) се разболее по непонятни причини.... Примерно детенцето постоянно реве, има температура, коня спира да яде или залинява....
т.е. става дума за такива болести които се дължат на негативно енергийно влияние...
Примерно ако са урочасали детето или коня, като урочасването може да бъде умишлено
или неумишлено. Урочасват предимно хората със светли очи, сиви, сини и т.н.
И идва жената с детето или мъжа например с една стъклена бутилка пълна с вода при бабата.
Бабата, чете една молитва от Корана т.е. молитва за анти-уроки и фатката е, че говори сурата от Корана на водата, все едно тя е живо същество и й говори. Та след като казва тези думички на водата т.е. издекламира сурата, връща водата на човека и казва да даде тази вода на коня или детето да я пие...

и резултата какъв е  ;)

коня и детето оздравяват
и нищо не им остава....

същото е и когато подобна сура се говори на болен човек, като през определени интервали се духа в лицето на болния, и накрая лекичко се плюе в/у него (сериозно) и му се казва да гледа към гората или планината...
т.е. по-този начин болестта (разбирай отрицателната енергия при урочасване) да отиде вдън гори тилилейски и да се махне от болния.... ако наистина болния е бил урочасан (било умишлено или не) този който е прочел сурата веднага почва да се прозява, ама такова прозяване, че сякаш не е спал от дни....поне 5-10 мин. се прозява. И ако урочасването е било умишлено или много силно, веднага го заболява глава....

правете си изводите сами....
не си измислям, всичко е вярно

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27