Автор Тема: 2012 г.  (Прочетена 576619 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
Re: 2012 г.
« Отговор #810 -: Януари 27, 2012, 22:49:09 pm »
Без притеснения и колебания, отчитам и обявявам нашата цивилизация за една от най-тъпите съществували някога. Ние дори не успяхме да стигнем до извода, че на всеки 26 000 години се случва някакво много фундаментално "обновяване". За тези 26 000 години цивилизациите преди нас са го установявали, мислили са какво могат да направят по въпроса и са си направили труда да ни оставят послания и предупреждения. Ние дори не можем да разгадаем и да приемем тези очеизвадни послания. Кой построил пирамидите ?: "Някакви си роби, които влачили каменни блокове от по 8 - 10 тона, осемстотин километра, за да си построят гробници. Кой е изсякъл каменните, няколко тонни "моаи"(статуи) на Великденските острови ?: "Някакви си туземци, които не се сещали с какво друго да се занимават". Кой не може да направи връзката между всички тези "чудеса на света" и кой не може да зацепи че те са послание ?: "Ние !" - Защо ? - Защото сме страхливи егоисти ! При това много тъпи :) Добрата новина е че до декември не остава много.

Общо взето, съгласен съм с теб, само дето искам да уточня 2 неща:

- какво точно се случва на 26 000, освен че Земята прави един цял прецесионен кръг?
- камъните на пирамидите са по 1.5 тона:) и са от околностите на пирамидите, а не от 800 км:) ( макар че, една част е от по-далеч )
- добрата новина е, че се вижда края на монетарната система
- лошата новина е, че идва война, най-ужасната, която сме преживявали последните 3000 години.
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен gogetit

• Четящ
  • *
  • Публикации: 96
« Отговор #811 -: Януари 28, 2012, 00:36:52 am »
Какво виждаш да замести монетарната система? Бартер  :)
Нещо повече знаеш ли за предстояща война?
наистина са ми интересни тези въпроси  :hi:

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #812 -: Февруари 07, 2012, 22:42:35 pm »
FED (федералния резерв на щатите) е създаден на 13.01.1913 година и сключва договор с правителството да печата пари срещу 1% от златото на Америка на година, или така наречения сеньораж.

На 21.12.2012 година, точно след 100 години, този договор изтича и FED ще притежава всичкото злато. Явно тук е конспирацията за 2012г. ;)......Как мислите? Дали изобщо маите са писали за 21.12.2012г., или някой друг?
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен ети

• Четящ
  • *
  • Публикации: 152
« Отговор #813 -: Февруари 07, 2012, 22:55:40 pm »
То не пречи пак маите да са го написали.. ;D

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #814 -: Февруари 07, 2012, 23:45:57 pm »
Ами!, написали са го друг път. Всичко си е строго режисирано. Уж офффчестадото ще премине в друго измерение, уж ще станем по добри и др. бози. Интересното е какво ще се случи с обама. Дали ще подпише новия 100годишен договор с фед или ще последва съдбата на Кенеди и ще се сбъдне пророчеството на Ванга(бялия дом ще почернее, и той ще е последния 44 президент на сащ)....... ??? Ей тва конспирацията за 2012г. А, че нещата ще си продължат по старо му, но под друга обвивка изобщо не се и съмнявайте. Илюминантската фиеста ще продължи 8). За това излизайте от екзотеричната.....езотеричната.....екзотичната и пр. летаргия и слизайте на земята. Стягайте се да бачкаме.......утопични времена не очаквайте. Сори, че ви разочаровам. Екзотериката е да ви направи по-кротки и по-покорни добичета. Приземяване...приземяване...приземяване....... 8)
« Последна редакция: Февруари 08, 2012, 09:01:50 am от Mirotvorec »
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен ети

• Четящ
  • *
  • Публикации: 152
« Отговор #815 -: Февруари 08, 2012, 11:55:15 am »
Всъщност маите не казват какво ще се случи, просто календара свършва на тази дата.Събитията може да са всякакви, вкл. това да се самоунищожим, саморедуцираме и т.н. Това исках да кажа.

Неактивен Lulchev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 12
« Отговор #816 -: Февруари 08, 2012, 12:42:36 pm »
FED (федералния резерв на щатите) е създаден на 13.01.1913 година и сключва договор с правителството да печата пари срещу 1% от златото на Америка на година, или така наречения сеньораж.

На 21.12.2012 година, точно след 100 години, този договор изтича и FED ще притежава всичкото злато. Явно тук е конспирацията за 2012г. ;)......Как мислите? Дали изобщо маите са писали за 21.12.2012г., или някой друг?
Ако имаш някакво количество и всяка година вадиш по 1% от него, прогресията продължава до безкрай, а не свършва след сто години!
А това дали 21.12.2012 е предопределено от Маите или от някой друг не зная. Зная само, че голямата част човечеството говори за край на света, а именно това ни е проблема. Всяването на страх.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #817 -: Февруари 08, 2012, 19:57:05 pm »
То това за страха е стар номер:)

Както ви казах в началото на темата, аз ще стоя с биричка в ръка и ще се наслаждавам на шоуто. АКО, дотогава не съм се изнесъл към някоя уютна пещера, с интернет и тн:)
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810
« Отговор #818 -: Февруари 08, 2012, 23:18:16 pm »
Това е което пак казвате, и това е и причината и дали не е основната да се стигне дотук и по-натам по лошата стълбичка е точно това, че не разбирате, че самостоятелно някои ще се спасят, но незнам дали си дават сметка доколко добре може да им бъде в един такъв свят, а не усетят че истинско спасение поединично няма да стане. Така мисля аз.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #819 -: Февруари 09, 2012, 00:09:37 am »
Съгласен съм с теб. Няма начин да се спасяваме по единично, както се опитват да ни втълпят ''от горе''.  Тяхната формула ''разделяй и владей'' така ги е захапала повечето от нас, и не се усещат, че езотериката вместо да ги направи свободни ги оковава. Отделят се умишлено от нас, вглъбяват се в себе си....твърдят, че бог е бил вътре в тях, а не около тях......интересуват се какво е било и са били преди да се родят...изправят някакви грешки ли грехове ли със своето смирение и покорство...и пр. смехории, с които са заринати рафтовете на езотеричните книжарници. И така са се вглъбили в спуснатата им програма, че не се усещат как животът ги подминава....изтича...отива си, а те не са по свободни от нас. Не се усещат, че е без значение, дали идваме тук да изправяме грешки, понеже няма как да го помним при следващото си прераждане, с две думи се занимаваме с безсмислен спорт, от който нямаме полза. А ние трябва да живеем Тук и Сега. Всички ние сме взаимносвързани. Ето например бедстващите хора в с. Бисер. Ми те точно сега имат нужда от нас. Държавата с нейното безхаберие и незаинтересованост ги удави и им унищожи домовете. Сега те са без дом. Грешка е и ние хората да абдикираме като държавата, както ни учат книжлетата на новата религия-езотериката. Грешка е да си мислим само за нас, понеже видите ли, проблемът на давещият е в самия давещ, и всеки да се спасява по единично. Грешка е да се разделяме, а трябва да сме сплотени. Тук, сега и на Земята. За съжаление, някои се отлепиха от Земята и заживяха в своя измислен свят. Пишат, говорят...коментират за 2012г., а никой от най-изтъкнатите форумни езотерици не отвори реч за бедственото положение в с.Бисер. А уж са просветени, посветени и пр., но уви с тези тяхни алабализми се превърнаха в саможиви егоисти. Факт. Спасение по еденично няма. Ние сме взаимносвързани....АЗ не мога да бъда и лекар, и замеделец и обущар....и всичко от което имам нужда. За това ходя на зъболекар, а не си пломбирам сам зъба. До като те със своите промити мозъци се вживяват на свръхчовеци и не искат да живеят сред нас. А когато тръгнат да се давят, пак ние непросветените тъпаци ще ги спасяваме. Съединението прави силата. Точка. Останалото е егоизъм.

Неактивен Ashaman

• Пишещ
« Отговор #820 -: Февруари 09, 2012, 16:42:45 pm »
Аз обаче не говоря за хората, които се занимават с езотерика, защото те са една доста малка част, и макар да има нещо вярно в това което е казал АРРИ, няма нищо общо с това, което аз съм имал предвид и съвсем не да визирам конкретно някои роли които изпълняват хората или заниманията им.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #821 -: Февруари 11, 2012, 20:50:49 pm »
2012г., ше е годината на т.нар. Световно правителство. Макро управление на планетата не е лесно. То изисква стратегическо и тактическо планиране на големи мрежи от мозъчни центрове, свързани с големи елитни университети, където легиони от учени, лобисти, журналисти и парцалеси(политици), да работят заедно, което ще се финансира от глобалното корпоративните и банкови свръхструктури(банкстерите).
1. Създадоха изкуствено финансовия колапс. От 2008г. буквално системата е на изкуствено дишане. Бен Бернанке, Тимъти Гайтнър и американската банда от икономически килъри - Робърт Рубин, Лари Съмърс, банкстерите от Goldman Sachs, Citigroup, JP Morgan Chase, които работят с Банката на Англия и ЕЦБ не възнамеряват и няма да предприемат никакви действия за подпомагане на населението и икономиките, ще се режат разходи и ще се затягат колани :(. Това е така защото НЕ правителството контролира Goldman Sachs, Citicorp, HSBC, Deutsche Bank, JPMorganChase, а точно обратното.
2. Днешния т.нар. корпоративен капитализъм, унищожава националната и регионална икономики, и ги превръща в международни лагери за работна сила. Нашите проблеми не са в реалната икономика, а в един фалшив свят на финанси, банковото дело и борсови спекулации.
3. Кризите в Гърция, Ирландия, Португалия, Исландия, и скоро в Италия, Испания и други страни ще станат пусков механизъм за насилствени въстания на обществото - дори в САЩ и Англия.
4. Глобалното затопляне. Тъй като световната икономика е заседнала на нулев ръст, икономическите фактори, са се преориентирали от растеж към намаляване на потреблението, глобалното затопляне ще се притече на помощ ;). Пазарът на ''въглеродните емисии''(кредити) е начин за пълен контрол над обществото.
5. Отвличащите вниманието мегаактове на ''терористите''. Ще могат ли нови атаки, засенчващи 9/11 да дадат оправдание за глобалните войни, нашествия и геноцидид? Естествено, че да.
6. Започване на война в Близкия изток. Докато ние си пишем и говорим за възнасяне и пр., военноморските сили, бомбардировачите, цялата войска е готова да атакува Сирия и Иран ...Факт. Това може някой просветен да не го е усетил ч/з 7 финно и ефирно тяло и 12 чакра на аурата си но това са фактите.
7.  Чернобилската катастрофа през 1986 г. предизвика началото на края на СССР, което показа на света и на руснаците, че държавата вече не може да управлява своите ядрени съоръжения. През април 2010 г. се случи второто бедствие в Мексиканския залив, през март 2011 г., в Япония. През тази година очаквайте още по-голяма катастрофа на ядреното съоръжение от тези във  Фукушима. Бяха ли тези бедствие по никакъв начин организирани? Разбира се, че да.
8. Очаквайте убийства на основни политически и религиозни фигури, като врагове на мирното население. Мосад, ЦРУ и МИ-6 са крале на този вид мръсни игри.
9. Очаквайте режисирано религиозно чудо. Нарастващото търсене от масите на смисъла на живота им-езотеричната литература. Възнасянето и превъзнасянето по нея, ги прави лесна плячка за 3D холограмните шоута на ''магьосниците'' от Холивуд. Може даже да им организират постановката ''Второто пришествие'', или ''Мадоната с младенеца''.....колко сладко ще е да видим в небето как се е родил малкия исусчо ;D. И как след като сме видяли холографския ''месия'' у небето, ще се осмелим да тръгнем срещу Бог, или да не повярваме в него ;)? Естествено, това е добре за елитите.....знаем защо.
10. Очаквайте и постановката ''Контакт с извънземни''(фалшив разбира се, на нас няма да ни покажат нещо истинско). Тук холографските технологии могат да показват кацане на космически кораб, (разбира се на тревата в Белия дом), което подчертава необходимостта на човечеството от ''единно представителство'' пред чуждоземците(извънземните).
Разбира се, ще се запитате, какво общо има във всички тези кризи, глобалното затопляне, пандемиите, ''международния тероризъм, на финансовия колапс, икономическата депресия, дори контакта с извънземни и идването на исус за втори път? Всички те служат да покажат, че с тях може да се справи само една глобална държава, обосновавайки по този начин необходимостта от световно правителство. А целта на исусчо ще е да подсили вярата ни в НСР.....той ще ни препоръча точно този нов ред. Не комунизъм, не социализъм, не капитализъм, а точно едно глобално правителство. За това не спете, а бдете......не, че ще променим нещо де, но поне ще сме с отворени очи и будни......Наистина 2012г. е специална.....

Поздрави от Гърция ;). Песента е от преди 6години, но е предвидила дереджето им.

http://vbox7.com/play:fdc6c30d

« Последна редакция: Февруари 11, 2012, 20:55:49 pm от ARRI »

Неактивен Ashaman

• Пишещ
« Отговор #822 -: Февруари 18, 2012, 23:41:52 pm »
Лятото, като се постопли започват революциите, така чух аз преди време и за момента ми звучи логично.

Неактивен Doran

• Четящ
  • *
  • Публикации: 52
« Отговор #823 -: Май 29, 2012, 15:25:22 pm »
Имам позната в Австрия. Там се запознала с някакъв негър от Гана, чийто баща бил шаманът на племето. На въпроса, какво ще стане на 21.12.2012г., шаманът казал, че няма да има толкова страшни катаклизми, както се пророкуват, но........Слънцето ще слезе на Земята.
Как го тълкувам. Исус е символ на Слънцето. Второто пришествие на Исус, дефакто Слънцето, ще е доста буквално, ако тогава магнитния щит падне или отслабне достатъчно. До това тълкуване бях стигнал преди 2 години и думите на шамана ме хвърлиха в тъча. Въпросът е какво ще стане с нас преди този момент? Ако сме си с тези тела, вероятно няма да преживеем физически това слизане. Или има неща които не знаем за Слънчевите лъчи?
"Не буди спящия, преди да му е дошло времето. Напразно ще е..."Буда

Неактивен balar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 212
« Отговор #824 -: Май 29, 2012, 16:58:27 pm »
Още около шест месеца и ще разберем, ако оживеем до тогава де:). И аз дочух нещо за огън от небето, който щял да сложи край на "света". Въпреки, че моят источник не е толкова сигурен. Както и да е, ние не сме само физическа форма, така че защо въобще да се притесняваме за някакъв си апокалипсис, масово измиране на биологични видове и подобни? Ставало е и пак ще става, но животът винаги продължава напред и нагоре :drinks:

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
3 Отговора
8337 Прегледи
Последна публикация Април 20, 2006, 15:08:56 pm
от H.
6 Отговора
9710 Прегледи
Последна публикация Декември 30, 2010, 20:02:41 pm
от Raw Deal
2012

Започната от Jean-Luc Picard FUN