Автор Тема: Гробницата на Бастет в Странджа  (Прочетена 320091 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
Относно: Гробницата на Бастет в Странджа
« Отговор #210 -: Април 07, 2008, 10:28:52 am »

Може би и този сън има връзка. Сънувах да съм на гости в някакво селце на познати. Бях отседнал в къщата им и си почивах под едно дърво. Тях ги нямаше и бях сам. Съседите се притесняваха нещо, че непознат стои сам в къщата им, затова се отправих да ида при познатите. Изведнъж се оказах на обект при жената, която се оказа че е археоложка. Имаше и други хора от екипа, които внимателно търсеха нещо около една скала. Зарадвах се, когато я видях и се качихме двамата на скалата в горния десен край, където седнахме и започнахме да си говорим. По време на разговора започнах да се вглеждам в скалата под крата ни. Там изпъкна квадратно очертание, което започна да добива някакъв вид. Много наподобяваше Мандала. Вече вниманието ми беше изцяло в скалата, като в квадратът започнаха да се открояват все повече и повече детайли. Изведнъж вече се спусках бавно от високо, а детайлите се разшириха в размерите на цял град. Първите неща които бяха видими от високо бяха огромните статуи на котки, някои от тях гледащи нагоре. Статуите бяха много, а градът изключително красив. Това беше, което екипът търсеше. Напуснах съня с радостното изражение на археоложката.

Привет !

Сънят ти е много интересен, и най-вероятно има връзка с конкретни събития. С интерес ще очаквам нови детайли от това озарение...  :)
musica universalis

Неактивен cheese

• Четящ
  • *
  • Публикации: 56
« Отговор #211 -: Април 17, 2008, 18:20:53 pm »
Зравейте, колеги! Това е първата ми писанка в тоя форум. Днес го намерих случайно и цял ден скачам от радост от това събитие  :)

Темата за Бастет е страшно интересна, изчетох я от край до край, но ... снимките на Tina не се виждат никакви!! В моя телевизор ли е повредата???

Малко по-нататък се споменава Беленташ, във връзка с намерения за посещаване.  Знам къде е мястото, ходил съм, това лято планирам да водя едни приятели (въпреки, че поради събития от предишното посещение се бях заклел, че там повече кракът ми няма да стъпи), и ако някой от съфорумците тук иска да иде, може да се присъедини. За мене ще е удоволствие да домакинствам и целенасочвам  :)

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #212 -: Април 17, 2008, 23:44:29 pm »
Темата за Бастет е страшно интересна, изчетох я от край до край, но ... снимките на Tina не се виждат никакви!! В моя телевизор ли е повредата???

Не е проблема в твоя телевизор - опитвах се да преобразувам видеото, но не става.... Даже си писах с водачката и установихме, че това което виждахме на екранчето на видео-камерата не се е записало на лентата. Аз вече писах доста за това и проучих доста източници за видео-записи. Моя късмет е, че изобщо съм превключила на ниско-честотни (инфра-червени честоти), но самия запис на Сони видео-камерите не гарантират чистотата на записите на тези честоти. И все пак това е първия запис на ниско-честотни вълни, който показва макар и сянка на това което се виждаше през екранчето...

Ще трябва да са осланяте на моите "голи" приказки, но който и да е от форума навътре с видео и спектъри честоти ще потвърди ограниченията на което и да било оборудване. Аз затова апелирах към всички тука - най-добрата камера и проводник е вашето тяло - вдигнете си "задниците" дето се вика и идете там - ще го усетите и видите със собствените си био-приемници! Както стана с МЕН!

Пак потърждавам - видях две основни фигури - глава на мъжа като на бога на подземното царство - Хадес и главата на котка - Богинята Бастет - тя беше много ярка и красива непосредствено зад "Хадес" който беше по-в началото на отвора.

Както писах и се повтарям - май-доброто оборудване ще е военното - нискочестотно или за нощно виждане или в най-ниските спектри на инфра-червеното!

Неактивен cheese

• Четящ
  • *
« Отговор #213 -: Април 18, 2008, 07:51:12 am »
Значи няма нито една снимка от това интересно пътеществие ????  Жалко  :(

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #214 -: Април 18, 2008, 13:57:47 pm »
Значи няма нито една снимка от това интересно пътеществие ????  Жалко  :(

Имаше - бяха на страница 8 и 9-та на това съобщение. Виж тука:

Снимки: http://community.webshots.com/album/563137227EJjxRw

Видео: http://www.youtube.com/watch?v=o4iEFc9ZBtg

Неактивен cheese

• Четящ
  • *
« Отговор #215 -: Април 18, 2008, 20:11:02 pm »
Благодаря! Видях ги!

Неактивен =======

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 391
« Отговор #216 -: Април 18, 2008, 21:12:42 pm »
    Цитат от една книга :"2 период - Атлантида е от 35000 до 18000 г. Месемврия се оформя от Изида и Озирис, а по-късно от София-Пистис. Богиня Бастет минава през Ан-Тау, изгражда своя храм и минава в състояние сомати в Странджа."
     Това е от една контактьорска книга, която чета в момента. Информацията е разхвърляна и неподредена, звучи доста объркана. Това изречение е единственото за Бастет. Но все пак дава повод да се размисли човек дали самата Бастет не е в състояние сомати там.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #217 -: Април 19, 2008, 13:37:04 pm »
Днес по радио Дарик имаше уникално предаване  дълго час и половина за гробницата на Бастет. Имаше интервю с Илия Прокопов. Беше описано почти всичко което е написано и в тази тема. Сериозно беше обсъден и интереса на всички тайни служби както български така и чужди като българските са действали против експедицията стартирана от Людмила живкова.Много хора от тайните служби са умрели мистериозно след това. Освен предполагаемия кивот за който има съмнения дали е бил  открит и изнесен след това още през 1944г. има сведения че руснаците са изнасяли оттам цели контейнери с артефакти.Освен това място обаче се говори че в България има и втори такова.Американска неправителствена организация през 1999г. е предложила да обезпечи с техника и пари експедиция и намереното да стане достояние на целия свят но наще отказват.
Същевремнно още по комунистическо време се е знаело че ако бъде намерен предполагаемия кивот България ще стане напълно независима държава във всяко отношение.

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #218 -: Април 19, 2008, 15:29:19 pm »
Същевремнно още по комунистическо време се е знаело че ако бъде намерен предполагаемия кивот България ще стане напълно независима държава във всяко отношение.

КАК?!

Неактивен cheese

• Четящ
  • *
« Отговор #219 -: Април 19, 2008, 16:00:55 pm »
Ами никак ... Каквото и да се намери тука, ще се намери и продажна гадина, която да го експедира към господарите си в чужбина  >:(

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #220 -: Април 19, 2008, 16:06:34 pm »
Освен това място обаче се говори че в България има и втори такова.Американска неправителствена организация през 1999г. е предложила да обезпечи с техника и пари експедиция и намереното да стане достояние на целия свят но наще отказват.
Къде е второто място? И защо България ще стане напълно независима?

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #221 -: Април 20, 2008, 11:32:42 am »
Второто място не го казаха или поне аз не го чух. По отношение на независимостта отговора се крие в самия кивот и това което представлява. Очевидно артефакта е доста мощен или дава огромно знание което да осигури  мощ. Като гледаме обаче сегашното положение на България и пълната ни зависимост от западни и руски влияния или артефакта отдавна е изнесен или просто не могат да го докопат заради някаква енергийна защита но второто е малко вероятно  ;)

Неактивен Тук и сега

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 253
« Отговор #222 -: Април 20, 2008, 12:36:16 pm »
Аз си мисля,че такива неща не могат да попаднат в ръцете на хора,които не ги заслужаватт,или искат да ги използват с нечестиви цели.
Има ли някъде запис от това предаване?

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #223 -: Април 20, 2008, 20:13:37 pm »
Освен това място обаче се говори че в България има и втори такова.Американска неправителствена организация през 1999г. е предложила да обезпечи с техника и пари експедиция и намереното да стане достояние на целия свят но наще отказват.
Къде е второто място? И защо България ще стане напълно независима?

Ами, например - като оповести на всеослушание истинската история на човечеството - нещо, на което всячески се пречи, още от самото зараждане на науки като археология, антропология, и т.н.... Тази смелост няма как да се възнагради по друг начин, но надали Някой и тогава би позволил на този проект да приключи така...
Определено смятам, че ако това там е, което се предполага че е, то ще има силна енергийна защита, която няма как да се преодолее по никой от конвенционалните начини...
musica universalis

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
  • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
« Отговор #224 -: Април 20, 2008, 20:46:08 pm »
А може би преодоляват тази защита от хиляди години насам...
Намаляйки нейната сила и интензивност,колейки,бесейки,обърквайки...Намаляйки ни до минимум,докато не изчезнем,а с нас и защитата.Защото може би тя е свързана с всеки един от нас и е захранвана от нашата Искра.
И може би,опазил Бог,вече да е достатъчно слаба...Много се надявам, да не е така.

А може би единственият начин това нещо да бъде достигнато,е като се разбие защитата му,защото това би означавало,че Българската Искра вече тлее към смъртта си.Защото,може би,това което се охранява,е предназначено тъкмо за евентуалния злокобен момент,когато Българите ще бъдат на ръба на силите си.

Ако някой иска да открадне Това,то логично първо да докара Българите до ръба на силите им,а после да се опита да ги изпревари в находката,когато бариерата е свалена, и така да открадне предназначеното за нас Спасение.
И дано това да е невъзможно...
« Последна редакция: Април 20, 2008, 20:52:07 pm от Спорт-Здраве2 »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27