Да върнем пак темата за кристала на базата на "видяното" от Julia:
Не съм чела темата от едно място нататък, но искам да споделя какво стана, тъй като когато исках да пиша, форумът спря да работи. Малко след като четох едната статия от темата, легнах да спя и сънувах, че ходя по една пътека и отивах към тази пещера или каквото е там. Когато стигнах минах с телепортация през входа и знаех, че бях във залата след някакъв коридор. Знаех, че има още една затворена зала и аз чаках отварянето й. Поразходих се в тъмното и по средата на залата имаше син кристал, беше като обърнат наобратно триъгълник, тоест с острото надолу. Аз се приближих и понечих да го докосна, но преди да стигна до него усетих някаква топлина и лека светлина и погледнах нагоре. Един лунен лъч започна да прониква в помещението и аз знаех, че е време. Ако добре си спомням, това се случваше на ден с много 11 в 11 часа....нещо от рода на 11тата луна от 11тото слънцестоене от 11 ден на еди кой си месец...тъй като беше отдавна, а не го записах, някои части ми се губят. След това се обърнах и мръднах една стъпка в дясно, за да не преча на лъча, той освети кристала. Кристалът започна да свети и с по-силен лъч да осветява стената, която беше гладка и черна. Сега по нея започнаха да се появяват златни букви на незнаен за мен език, нещо като символи, аз се приближих да ги разчета, но се събудих. Така че, дори и пещерата материално да е затворена за посещения, в другия свят е отворена за тези, които са готови за знанието вътре. Wink
Не беше само сън, разбира се... Wink
2) Кристалът само светеше, самата светлина те допускаше до себе си колкото ти е позволено...малко ме беше страх, че нещо ще ми се случи, но реших, че щом съм стигнала дотук няма защо да ме е страх и си приближих ръката много близо до самия кристал.
3) Да, няма време...хората трябва много бързо да направят огромна стъпка към познание и светлина, защото иначе ще се самоунищожим. Тази "гробница" ако вътре има труп изобщо, защото аз мисля, че има само чисто знание, е на много високо ниво, наистина се чувствах много щастлива, че съм допусната до там, но както написах вече имаше и една заключена зала.
4) Да, триъгълникът беше като обърната пирамида, а онова за Е-то е друг случай. Единствения път, когато съм сигурна, че съм видяла НЛО гледах през прозореца и през четирите крила мина нещо и аз извиках "падаща звезда", защото бях с една приятелка, тя продължи да си разказва историята и аз пак погледнах през прозореца и на едното крило се изписа нещо като гръцката Сигма. Хм?
5) Гробницата мисля, че беше от черен мрамор или гранит...
И всичко това във връзка със следното за Царичина:
Кристален човешки скелет... - матрица за произхода му... Мога да уточня така, всичко от което е изградено и съставено човешкото тяло... Още, уреди и инструкции... Но не от извънземни, а от децата на Атлантида в древността. Уредите или основното съоръжение в подземието, наравно по значимост с матрицата е многостенен кристал, непознат по състав на нашата наука. Височината му е около 3 м., излъчва определени вълни към Слънцето, Луната, планетите и звездите... КРИСТАЛЪТ ПАЗИ Б-Я ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ... Някой е искал да бъде изваден... Да бъде нарушена структурата или замърсена средата около него, разчитайки на човешката глупост. Запомни, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ ДО НЕГО. Радиацията от излъчването му ще убие всяко живо същество...- спря за миг и добави: - ТЕ няма да си позволят... Прекалено рано е. А военните постъпиха правилно. Взеха, каквото им се позволи и наляха бетона. Да се проникне занапред през бетона е невъзможна. КРИСТАЛЪТ Е МОНТИРАН ПО ВРЕМЕ НА ИЗСИЧАНЕ НА КОННИКА (Мадарския).
Манол Манолов - "Тайните подземия на Б-я", първа част
Та възможно ли е да има връзка между Царичина и Гробницата на Бастет ?