Автор Тема: Гробницата на Бастет в Странджа  (Прочетена 320164 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Re: Какво стана с гробницата на Бастет в Странджа???
« Отговор #135 -: Септември 16, 2007, 01:22:38 am »
Здравей Hannibal!

Ето една карта тука - точно където е точката под Малко Търново и пише Градище - там е! Задължително трябва да ти уредят от музея - и то 2-3 дена предварително. Иначе не пускат. (Само за мен имаше изключение - явно е било писано да стане.)

Ако не можеш да си уредиш джип, всичките обекти се обикалят пеша за 5-6 часа.

Аз пуснах връзки да търся пещерняци - някой да познава?

Щя трябва да кача картата, че не работи връзка към нея.....гледам, че Сливарово е отдясно на Малко Търново.

Успех!

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #136 -: Септември 16, 2007, 01:56:06 am »
Ох, трудно пиша, че съм с някакъв махмурлук. Поздравления Тина за посещението, но защо не се обади след като си идвала? Знаеш, къде живея израстнал съм в Малко Търново като малък, едно ЛС да беше драснала. Тази седмица отивам за неопределен период в "джунглата" по Велека и даже си мисля ако успея да навия групата да вземем дядото и да идем до гробницата. Цифров апарат и такива екстри нямам затова не се надявайте на снимки, но може да замъкна някое радио. Сега отивам да се възстановявам.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #137 -: Септември 16, 2007, 04:13:06 am »
Върху скалата се появяват две фосфоресциращи човешки фигури. Едната на седящ в царствен трон мъж, а другата - втора мъжка фигура зад него.
   С риск да се повторя, бях споменавал преди време, че по-напреднал в опитностите и познанието приятел е проверявал точно тази ситуация и това време. Според наблюдаваното от него това е разговор между Мойсей и Орфей. Приблизително със следния смисъл:
- Да им кажем ли?
 - Не, рано е още.
 - Да, рано е. Не са готови ...

Ако някой знае имат ли и каква е връзката между тях, може и да изскочи нещо от това?
   Мисля, че са съученици (съпосвещенци ;))

Tina, поздрав за вълнуващото преживяване. Адмирации за последователноста ти.
   Настръхнах в момента когато зърнах снимката Vhoda.jpg още преди да прочета описанието. Нямам обяснение. Може да се дължи на над 50 часовото ми будуване (не ми се спи) или на нещо друго. Изостових у дома гости от Европата да си спят с обяснение, че имам важна работа с компютър (на моя харда му се сдоби с плеяда лоши сектори ..... няма връзка но стана след посещението от НАСА за което писах в друга тема).
   Ама какво се сетих в момента.  :-\ Преди няколко дни се гледахме с един образ. Опитваше се да ми внуши, че виждам свое огледално отражение - номера не мина. Онзи беше абсолютен хуманоид но с очи като на симпатягата долу и с наличие на бялото:

На снимките мисля съзрях Бастет. Хадес не успях но на Figura.jpg тъмната фигъра ми напомня стрелка сочеща нагоре. На Figuri nadnichat.JPG "дяволчето" ми докарва на Пинокио. ;) За Diska.JPG ... имам мои празнични новогодишни снимки (с цифров апарат Олимпус), на които между мен и апарата се виждат такива дискове. С този апарат нито преди нито след това са правени такива снимки.

За честотите.
   Както е известно вече, човек е многомерна сложна самоподдържаща се динамича система. Със съответните апарати са засичани и плазмени "образувания" с държание насочващо към предположение за наличие на интелект. Повечето плазмени обекти са наблюдавани за кратки периоди. Предполагам, че ако се ползва широко спектърна апаратура, наслагваща всички спектри в единен образ, ще се установят многопосочни взаимосвързани "преливания" от спектър в спектър (съответно от спектър в спектри и от обратно).
   Една от посоките в които се водят проучвания е човека да се окаже симбиоза между полева и веществена форма на живот (съзнание). Ако се погледне малко по-иначе "всичко е енергия с различни вибрации". Т.е. определенията "веществена" и "полева" се ползват за описанието на различни вибрации-честоти, като не забравяме и ролята на поляризацията оказваща огромно влияние в разнородните реакции (взаимовръзки). Поляризация а не полярност. Много от основните химически реакции в живите системи (дали има неживи?) се определят от поляризирани източници. Химическите реакции по природа са електрически.
   Ако разсъжденията ми са верни то една полева форма на живот би могла да оказва влияние на веществената посредством собствените си поляризирани вибрации-честоти, кратни на по-низскочестотите веществени.
   Това според мен е причината да реагираме осезателно на невидими, за основните ни сензори, прояви на различни типове по ниво на осъзнатост и свобода полеви същности. Наличието у нас на полева "съставка" би обяснило способността на някои, вероятно по-осъзнати, по-свободни и по-запознати човеци да регистрират и взаимодействат с по принцип невидимото за мнозина.
   .....
   Дано сте схванали мислата ми защото излязох от "фаза". Т.е. потока секна.

Време е за интердисциплинарни проучвания на всичко заобикалящо ни. А в човека присъстват много повече честоти от която и да е апаратура създадена от него .... като патерица, временно докато проходи. ;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Life

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
« Отговор #138 -: Септември 16, 2007, 17:58:08 pm »
Съвсем наскоро гледах по Нешънъл Джеографик филм за Хорус,нефертити,бастет,Сет мисля и други
Та там казват че гробницата и отдавна е открита,със съответните ритуални предмети,разни глинени статуетки на жена котка,глинени кочешки глави пълни със церемониални отвари,които се правели часове преди и съответно след смърта по египетски обичай
Също така споменават златни тиара,маска на котка и предлакътници със отново котешки орнаменти

Това във Странджа по скоро ми прилича на одисея тип Живкова-НДК,ала Царичина...НДК-то струваше пенсионния фонд на БГ ,предполагам знаете,има няма 2 милиарда $$:тя беше събрала доста лумпен-интелигенция около себе си,под нечие давление
Ако имаше нещо стойностно там досега да са го разкопали я иманяри,я някой роден Индиана Джоунс :)

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #139 -: Септември 16, 2007, 21:06:10 pm »
Ще разкопаят ако не ги изпържи мрежата или не ги изпозастрелят граничарите. Хората ти казват, че там без позволение не можеш да отидеш. Освен това там правителството е копало навремето, но после са спрели - дали са открили това, което търсят или просто не им е било позволено да продължат? Чувал съм за защити по - ефективни от мрежата и граничарите.

Иначе да поговорим за предоставените материали. На видеото съвсем ясно се вижда лице, трябва да си сляп да не го забележиш, не е нужно да се вторачвате отблизо, достатъчно голямо е. Изглежда намръщено с полуотворена или затворена уста - "обратна усмивка" изобщо не изглежда да е на кеф. Първия път като го гледах (още бях под влияние на алкохола) и ми се стори, че устата му се движи леко и говори нещо.
 Да попитам обикновенно радио ще свърши ли работа за експеримента, телевизор няма как да домъкна?

А подобен светлинен кръг, но по - голям ми се е появявал когато ми правеха снимка под скалите на местноста Индипасха пак в Странджата. Същите кръгове са се появявали и на други хора на същото място, другаде не съм имал подобни.
« Последна редакция: Септември 16, 2007, 22:17:25 pm от asdfghjkl »
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #140 -: Септември 29, 2007, 04:19:01 am »
   Като понаучих това-онова, разумно ми се стори да оставя жените да достигнат до истината. Само те могат някои неща в "случая" с Бастет. За мъжете са достъпни само фрагменти.
   Аз бях до тук по темата Бастет. И без това вече казах нещо вповече. :(
   Успех дами!
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #141 -: Септември 29, 2007, 23:33:23 pm »
Аз пък щото се разприказвах предварително и ми се провалиха всички планове.

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #142 -: Септември 30, 2007, 16:22:09 pm »
   Като понаучих това-онова, разумно ми се стори да оставя жените да достигнат до истината. Само те могат някои неща в "случая" с Бастет. За мъжете са достъпни само фрагменти.
   Аз бях до тук по темата Бастет. И без това вече казах нещо вповече. :(
   Успех дами!

Цитат
Аз пък щото се разприказвах предварително и ми се провалиха всички планове.]

Дали пък нещо не ви кара да напишете това?  ::) Бастет е котка, а досега единствено жените са сравнявани с котки.... Хм!  :-\
« Последна редакция: Септември 30, 2007, 16:22:59 pm от Tina »

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #143 -: Октомври 01, 2007, 14:25:52 pm »
Дали пък нещо не ви кара да напишете това?  ::) Бастет е котка, а досега единствено жените са сравнявани с котки.... Хм!  :-\
   Да се надяваме, че достигнатото познание ме е накарало да напиша горните слова.
   Бастет е жена сравнявана с котка.
   А дали мога да спомена и още нещо? Мислих как едновремено да споделя и да не наруша приетото от мен обещание ... от уважение пред Бастет (както е прието да се нарича тя).
   За да се вместя в позволеното, т.е. в безопасното за момента инфо, ще подметна само откъслечени думички:

Жрици, шест, котки, много, Бастет, една, саможертва, сливане, Души, пътуване, безкрайност, безвремие, запис.
   ---
   Жреци, безброй, котка, фрагментарност.

Ще подскажа и още нещо. Изображенията в Египет на хуманоиди с кучешки глави. Една от характеристиките, функциите на кучето е "пазач". Какви са характеристиките на котката? Освен деветте живота ;).
   Ако всички изображения на хора с животински глави и тела бъдат анализирани и осъзнати като носители на някоя от характерните особености на животното с чийто глава или тяло  са изобразени, ще разберем какво са постигнали и какви функции са изпълнявали.
   Опитайте! Сред Вас има потребители, които знаят за това повече отколкото са осъзнали. :)
   Бихме постигнали повече при разговор на живо сред природата, но за сега ще се примирим с виртуално обсъждане....

Неактивен Julia

• Четящ
  • *
  • Публикации: 25
Относно: Какво стана с гробницата на Бастет в Странджа???
« Отговор #144 -: Февруари 01, 2008, 19:28:39 pm »
Не съм чела темата от едно място нататък, но искам да споделя какво стана, тъй като когато исках да пиша, форумът спря да работи. Малко след като четох едната статия от темата, легнах да спя и сънувах, че ходя по една пътека и отивах към тази пещера или каквото е там. Когато стигнах минах с телепортация през входа и знаех, че бях във залата след някакъв коридор. Знаех, че има още една затворена зала и аз чаках отварянето й. Поразходих се в тъмното и по средата на залата имаше син кристал, беше като обърнат наобратно триъгълник, тоест с острото надолу. Аз се приближих и понечих да го докосна, но преди да стигна до него усетих някаква топлина и лека светлина и погледнах нагоре. Един лунен лъч започна да прониква в помещението и аз знаех, че е време. Ако добре си спомням, това се случваше на ден с много 11 в 11 часа....нещо от рода на 11тата луна от 11тото слънцестоене от 11 ден на еди кой си месец...тъй като беше отдавна, а не го записах, някои части ми се губят. След това се обърнах и мръднах една стъпка в дясно, за да не преча на лъча, той освети кристала. Кристалът започна да свети и с по-силен лъч да осветява стената, която беше гладка и черна. Сега по нея започнаха да се появяват златни букви на незнаен за мен език, нещо като символи, аз се приближих да ги разчета, но се събудих. Така че, дори и пещерата материално да е затворена за посещения, в другия свят е отворена за тези, които са готови за знанието вътре.  ;)
Изборът е ваш, последиците – също.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #145 -: Февруари 01, 2008, 20:38:00 pm »
А смяташ ли, че е било само сън?

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #146 -: Февруари 01, 2008, 21:14:45 pm »
Julia,

а триъгълния кристал не беше ли в нещо като кръг - рамка може би?

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #147 -: Февруари 01, 2008, 21:32:03 pm »
Цитат
по средата на залата имаше син кристал

Много интересно защото намерих някакъв сценарий за пиеса или нещо подобно в която се описва нападение на извънземни над Земята и  в него имаше следното:

Тези от вас които се интересуват от такива неща  трябва да знаят че Синия Кристал е основния компонент на вашият  Земен компютър, който контролира  всичките ваши поддържащи системи. Без кристала  вашият компютър скоро ще изключи. Животът на Земята както го познавате ще изчезне.

Ся остана в гробницата да има наистина такъв кристал и най-вече шоуто ще е наистина да служи за това  което пише в пиесата  ;)

Ето линк към нея на английски  http://64.233.183.104/search?q=cache:eB9pfWOBeLIJ:www.starshine.co.uk/content1/productlist/musicalsforallyearround/thebluecrystal/scriptsample.thebluecrystal.pdf+blue+crystal+Alien&hl=bg&ct=clnk&cd=19&gl=bg&client=firefox-a

P.S Последен потребител:  kristal  ;D ;D ;D :P
« Последна редакция: Февруари 01, 2008, 22:18:26 pm от Alien »

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #148 -: Февруари 01, 2008, 22:29:20 pm »
Тези от вас които се интересуват от такива неща  трябва да знаят че Синия Кристал е основния компонент на вашият  Земен компютър,
който контролира  всичките ваши поддържащи системи.
Без кристала  вашият компютър скоро ще изключи. Животът на Земята както го познавате ще изчезне.

P.S Последен потребител:  kristal  ;D ;D ;D :P

Е това вече е много за една вечер!  ::)  ::)  ::)

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #149 -: Февруари 02, 2008, 05:32:04 am »
Млечно-син кристал със зелен отенък....напира ми някакъв спомен... :-\

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27