Върху скалата се появяват две фосфоресциращи човешки фигури. Едната на седящ в царствен трон мъж, а другата - втора мъжка фигура зад него.
С риск да се повторя, бях споменавал преди време, че по-напреднал в опитностите и познанието приятел е проверявал точно тази ситуация и това време. Според наблюдаваното от него това е разговор между Мойсей и Орфей. Приблизително със следния смисъл:
- Да им кажем ли?
- Не, рано е още.
- Да, рано е. Не са готови ... Ако някой знае имат ли и каква е връзката между тях, може и да изскочи нещо от това?
Мисля, че са съученици (съпосвещенци

)
Tina, поздрав за вълнуващото преживяване. Адмирации за последователноста ти.
Настръхнах в момента когато зърнах снимката
Vhoda.jpg още преди да прочета описанието. Нямам обяснение. Може да се дължи на над 50 часовото ми будуване (не ми се спи) или на нещо друго. Изостових у дома гости от Европата да си спят с обяснение, че имам важна работа с компютър (на моя харда му се сдоби с плеяда лоши сектори ..... няма връзка но стана след посещението от НАСА за което писах в друга тема).
Ама какво се сетих в момента.

Преди няколко дни се гледахме с един образ. Опитваше се да ми внуши, че виждам свое огледално отражение - номера не мина. Онзи беше абсолютен хуманоид но с очи като на симпатягата долу и с наличие на бялото:

На снимките мисля съзрях Бастет. Хадес не успях но на
Figura.jpg тъмната фигъра ми напомня стрелка сочеща нагоре. На
Figuri nadnichat.JPG "дяволчето" ми докарва на Пинокио.

За
Diska.JPG ... имам мои празнични новогодишни снимки (с цифров апарат Олимпус), на които между мен и апарата се виждат такива дискове. С този апарат нито преди нито след това са правени такива снимки.
За честотите.
Както е известно вече, човек е многомерна сложна самоподдържаща се динамича система. Със съответните апарати са засичани и плазмени "образувания" с държание насочващо към предположение за наличие на интелект. Повечето плазмени обекти са наблюдавани за кратки периоди. Предполагам, че ако се ползва широко спектърна апаратура, наслагваща всички спектри в единен образ, ще се установят многопосочни взаимосвързани "преливания" от спектър в спектър (съответно от спектър в спектри и от обратно).
Една от посоките в които се водят проучвания е човека да се окаже симбиоза между полева и веществена форма на живот (съзнание). Ако се погледне малко по-иначе "всичко е енергия с различни вибрации". Т.е. определенията "веществена" и "полева" се ползват за описанието на различни вибрации-честоти, като не забравяме и ролята на поляризацията оказваща огромно влияние в разнородните реакции (взаимовръзки). Поляризация а не полярност. Много от основните химически реакции в живите системи (дали има неживи?) се определят от поляризирани източници. Химическите реакции по природа са електрически.
Ако разсъжденията ми са верни то една полева форма на живот би могла да оказва влияние на веществената посредством собствените си поляризирани вибрации-честоти, кратни на по-низскочестотите веществени.
Това според мен е причината да реагираме осезателно на невидими, за основните ни сензори, прояви на различни типове по ниво на осъзнатост и свобода полеви същности. Наличието у нас на полева "съставка" би обяснило способността на някои, вероятно по-осъзнати, по-свободни и по-запознати човеци да регистрират и взаимодействат с по принцип невидимото за мнозина.
.....
Дано сте схванали мислата ми защото излязох от "фаза". Т.е. потока секна.
Време е за интердисциплинарни проучвания на всичко заобикалящо ни. А в човека присъстват много повече честоти от която и да е апаратура създадена от него .... като патерица, временно докато проходи.