Автор Тема: Гробницата на Бастет в Странджа  (Прочетена 320174 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Re: Какво стана с гробницата на Бастет в Странджа???
« Отговор #120 -: Септември 15, 2007, 03:36:32 am »
И скалата....

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #121 -: Септември 15, 2007, 03:39:11 am »
Дупката се дели на две шахти от една напречна скала – лявата е ниша, а дясната има тунел горе вдясно. И двете са залети с вода, покрита с нещо като жълта луга, пред тях има пространство затрупано с изсъхнали листа, а до тях се стига по стръмен склон.

Аз СЛЯЗОХ долу! Водачката ме предупреди да внимавам, защото под листата също има вода и аз тръгнах покрай скалите вляво. Мимоходом забелязах ръждясало стоманено въже закрепено за скалата. Минутка по късно и водачката дойде при мен. Каза, че никога не е слизала и иска да дойде с мен.

Ето снимка на дясната шахта, в която има ненаводнен тунел горе вдясно.

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #122 -: Септември 15, 2007, 03:40:05 am »
Огледах внимателно всичко, а водачката се опита да снима, но каза, че всичките и снимки излизат абсолютно черни. След това ме попита: „Чувстваш ли енергията? Някаква много негативна енергия.” Чувствах я – чувствах я като въртящ се метален диск в главата си – минаващ като корона през челото...но откъде?! Не мога да кажа, че беше негативна. Завъртях се бавно в кръг....ВДЯСНО!

Тук е момента да кажа, че имах цифров фотоапарат и видео-камера, която е комби – видео-камера+фотоапарат. В момента държах видео-камерата. Насочих я вдясно...и светкавицата не сработи. Опитах пак и пак...и пак и накрая изумена поисках да ми спуснат фотоапарата в дупката. На него му работеше светкавицата, но и аз направих няколко черни снимки като водачката. Отчаях се, а черната дупка в дясния тунел ме привличаше неудържимо.

Мислейки за светкавицата на видео-камерата изведнъж РАЗБРАХ! – моята камера има инфра-червен режим и „нещо” ми подсказва да го включа. Включих на инфра-червено и завъртях наоколо. Когато насочих видеото надясно, без малко да падна в другата шахта зад гърба си, защото.....защото видях лицето на самия БОГ НА ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ – ХАДЕС! – в центъра на черния тунел! Изображението беше пулсиращо, тридименсионно...холографско! Лицето му беше с къдрава брада и къдрава коса, а устата му беше отворена, сякаш крещи в агония.

Нека да мина малко в технически подробности преди да продължа: Видео-камерата, както и фотоапарата приемат и обработват простичко казано с оптични лещи изображението и го предават или на светлинни сензори за запис или....на човешкото око през няколко други лещи.

И нека да попитам – кое е по-съвършено – снезорите с марка Linus примерно и произведени в Китай или – човешкото око? Не ми отговаряйте, защото като поснимах и аз си отговорих на този въпрос.

Следва една снимка на Хадес, която просто осветлих с Фотошоп. Ще кача и малка част от инфра-червеното видео за ентусиасти, но ви предупреждавам, че това което се вижда предадено от кой знае какви сензори на лентата е само бледа сянка на това което аз виждах през обектива. Показах лицето на водачката и тя лично го видя и даже коментира, че е „гадно”. Часа на снимката и на видеото са 2 часа назад от българското време, но това го забелязах чак като си прехвърлих материалите на компютъра. Добро качество на видеото на лицето е 48MB, а цялия инфра-червен запис е 162MB – ако някой се интересува, но намерете плейър, който може да осветли видеото – например Videolan (VLC). Снимките също са компресирани, за да мога да ги кача

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #123 -: Септември 15, 2007, 03:41:05 am »
И видеото....

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #124 -: Септември 15, 2007, 03:42:19 am »
Опитах да снимам още малко видео, но пред очите ми се преплитаха различни изображения. Накрая реших да сложа камерата на крайно увеличение и да снимам серия от участъци в дупката. Тествах светкавицата и проработи тоя път...ясно е, че е била блокирана от „нещо”.  ::) Седнах и се подпрях на скалата, за да не ми трепка ръката и ...добре, че седнах, защото на следващата снимка се появи самата ТЯ – БАСТЕТ – БОГИНЯТА КОТКА!  :o  :o  :o

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #125 -: Септември 15, 2007, 03:43:56 am »
И пак да повторя, че това на снимката е бледо изображение на това, което виждах с очите си през окуляра!

Може би затова като извадих снимките си спомних как останах с впечатление, че Бастет е захапала нещо и го влачи. Ако се вгледате внимателно, ще видите нещо като уши, очи и издължена муцуна отдолу под котешката глава. Не знам – разгледайте – повече глави мислят по-добре.

Докато нея я различих ясно всичко друго ми се мержелееше – затова заснимах напосоки, като внимавах да мърдам камерата по няколко милиметъра с това увеличение.

След разглеждането в компютъра се спрях на няколко успешни. Например до „главата на Хадес” се вижда една черна фигура на скалата – или като разпънат или като тичащ човек или...мнения?

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #126 -: Септември 15, 2007, 03:44:55 am »
Следващата снимка показва един „светещ” знак – като знак за високо напрежение. Някой с идеи?

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #127 -: Септември 15, 2007, 03:46:18 am »
Тук пък съм заснимала нещо като фигури, които надничат от дупката. Те са си скални образувания. Вдясно обаче - в най-тъмното малката фигурка ми прилича на дяволче и е пак от типа на светлото холографско изображение на Бастет и Хадес. Вие как мислите?

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #128 -: Септември 15, 2007, 03:47:19 am »
Завъртях се към лявата шахта. Погледа ми беше изморен от тъмнината в другата, затова реших, че в нея няма нищо интересно, но едно светло петно във водата ми хвана погледа. Сега като го разглеждам ми изглежда като диск със знаци и съжалявам, че тогава не го снимах по-подробно, но....

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #129 -: Септември 15, 2007, 03:48:10 am »
Простихме се с гробницата на Бастет или така наречената „дупка” от местните и слязохме в Мишковата нива при тракийското светилище на Аполон. Сега това което ще напиша за мен е важно, но ми беше убягнало като четях историческите пътепоказатели. Ето и снимка на самите развалини. Средния купол е било светилището.

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #130 -: Септември 15, 2007, 03:49:49 am »
Вляво от светилището започва стръмния склон към гробницата на Богинята Бастет, но и към „Градището” – тракийски развалини които са на самия връх над дупката. В пътеуказателя пише, че в Мишковата нива е намерен древен водопровод, но НЕ ПИШЕ, че свързва Градището (а може би и гробницата) със светилището в Мишковата нива. Водачката ни каза, че граничарите и досега намират останки от него по склона. Аз питам: ЗАЩО? Защо е било толкова важно „водата” да се докара отгоре и то – „неопетнена” – не по вада, ами затворена във тръби? Дали е била наситена с нещо? Разбрах, че храма е бил лечебен център! Хм! За мен определено е специална вода, която може би е минавала през гробницата. Жива вода? Мъртва вода?  :-\

Накрая ще се спра и на римските развалини които са на стотина метра от храма. Ако това е било рудодобивен център както се твърди, то аз съм Мария-Магдалена!  8) Малко, уютно, само два гроба и територия колкото да побере 15-тина човека с още толкова крави или коне. НИКАКВИ други следи от нищо наоколо – да не говорим за рудници. Определено ми прилича на секретен Римски лагер в който са живели много малко хора, правейки какво...?  :( Нещо като лагера на Кръстю Мутафчиев само че без войсковите части от специалните служби.... ;)

Да-а-а-а толкова е красива местността там, че спира дъха! Жалко, че е зад граничната ограда!   :)

Нека сега да ви напиша за честоти малко (да ме извиняват хората, на които тези неща са досадни, ама е важно  8)):

И Дънов, с чиито книги напоследък не се разделям, и други езотерични съвременни учители постоянно говорят за повишаване на вибрациите. Дънов казва на едно място, че божествените вибрации са с късо-вълнови с високо амплитуди, а земните дълго-вълнови с ниски аплитуди. Самата смърт се изразява със сърдечна дейност без амплитуди. Говорихме във форума как могат да се манипулират хората с микро-вълнови технологии.

Честотите на вълните намаляват в следаната последователност:
-   Гама
-   Рентгенови
-   Ултаравиолетови
-   Видима светлина
-   Инфра-червена
-   Радар
-   Микровълни
-   Телевизионни
-   Радио

Знаем, че има предупреждения за гама, рентгеновите и за микро-вълновите честоти, но се мълчи за радио и телевизионните. Естествено – кой не си обича сериалчетата! Това на майтап!  >:(

Въпреки, че не виждаме тези вълни, ние ги чувстваме – аз особено – мога да усетя кабел зад стена и да „чуя” телефонен разговор по кабел – като шумене – не се притеснявайте!  :D

Моята камера хвана на инфра-червено, но какво би хванал уред в още по-ниски честоти? Едни от признаците на ниско-честотните облъчвания са – по ред на намаляване не честотите - главоболие, нарушен говор, болки в гърдите, болки в стомаха и повръщане.....парализи на крайниците...разрушаване на клетъчно ниво. Върнете се на връзката със статията на Валентин Фъртунов и прочетете какво се е случило на войничетата, които са копали там.

Извода? Каквото и да е там – вибрира в много ниски-честоти. Докато тялото ми беше способно да „види” инфра-червените образи, сензорите не можаха да ги регистрират (почти).  :(

На всичкото отгоре моята видео-камера е детска играчка в сравнение с уредите на военните. Спомням си един специален приятел от едни специални части, който ми демонстрира своето оборудване за нощни бойни десйтвия. Инфра-червения му бинокъл беше изключително мощен и можеше и да записва. Имаше и апарати за топлинни снимки. (Голям цирк да си гледаш съседите какво правят през стените!) Първоначално в главата ми се въртяха идеи да се вземат алпинистки куки и въжета и да се влезе в дупката на дясната шахта (И това трябва да се направи – няма съмнение!), но напоследък си мисля, че някой от вас може да отиде и да направи един нагледно безобиден експеримент, за да не ни бият шута на всички конспиратори. Погледнете табличката и се сетете – кои са следващите ниски честоти: радар, микровълнови, телевизионни и радио.  :-\

Та предложението ми е следното: Аз вярвам, че може да се уловят още неща на телевизионните и радио честоти! Това значи някой да се разходи до дупката със телевизор, който може да записва и със радио, което също може да записва и да поспи край дупката за няколко часа. Като прослушаме записите, ще направим план за следващата офанзива.

;D И сетихте ли се защо богинята ми позволи да стигна до там при най-невъзможни обстоятелства? (да не ви измъчвам повече) – защото имах инфра-червена камера в ръцете си!  ;D

« Последна редакция: Септември 15, 2007, 04:01:14 am от Tina »

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #131 -: Септември 15, 2007, 08:51:46 am »
Tina,сигурно си изкарала страхотно,аз честно казано не успях да видя нищо,но смятам,че е заради това,че нещата не са пред мен а са на снимка.
  Иначе аз наскоро ходих в Леденика-там беше много странно-беше пълно с фигури навсякъде,непрекъснато имаше усещане,че нещо ще се спусне отгоре т,и адски много странни лица по скалите,а по едно време дори си помислихме че има още една огромна зала,която се оказа,че е просто отражение във едно езерце,и все пак отражениоето,не беше същото.А имаше места,където усещането беше нма уют и прегръдка,но те бяха навътре,и точно в дъното на пещерата

-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #132 -: Септември 15, 2007, 11:55:51 am »
Тина, искрено ти завиждам:)))

Аз също не успях нищо да различа, нито на видеото, нито на снимките :((((((
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #133 -: Септември 15, 2007, 12:15:52 pm »
Видеото трябва да се осветли - вижда се много бледо като се освети.

Но чувството е....не знам, но в никакъв случай не беше страх. Просто тотално приемане на това което е!

Аз съм много сериозна за честотите и мисля, че съм на прав път. Ако твърдението, че Людмила е получила нещо от Британското разузнаване е вярно, то то е направено с радари - следващите по-ниски честоти.

За съжаление съм безкрайно далеч от дупката - иначе бих си помъкнала портативно телевизорче с мощна антена и бих позаписала в дупката. И тази ми идея е много сериозна!

А що се отнася до "проклятието" - не се страхувайте - честоти като честоти! Като излезете от дупката се проснете на слънце и то ще ви вдигне вибрациите и ще прочисти каквито и да са ефекти от облъчването.

Неактивен Hannibal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 200
« Отговор #134 -: Септември 15, 2007, 23:10:14 pm »
 :) Здравей Тина, снимките и разказът ти адски ме заинтригуваха. Би ли могла да ми кажеш горе долу местонахождението на гробницата спрямо село Сливарово /Кладара/.
Преди месец наследих имоти от дядо ми там, имам намерение да ги видя скоро, а покрай тях и каквото успея от гробницата.
Стигал съм само до Малко Търново, имах възможността да посетя трите музея, но така и  не се възползвах  ???

Предварително благодаря :)
« Последна редакция: Септември 15, 2007, 23:13:06 pm от Hannibal »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27