Вляво от светилището започва стръмния склон към гробницата на Богинята Бастет, но и към „Градището” – тракийски развалини които са на самия връх над дупката. В пътеуказателя пише, че в Мишковата нива е намерен древен водопровод, но НЕ ПИШЕ, че свързва Градището (а може би и гробницата) със светилището в Мишковата нива. Водачката ни каза, че граничарите и досега намират останки от него по склона. Аз питам: ЗАЩО? Защо е било толкова важно „водата” да се докара отгоре и то – „неопетнена” – не по вада, ами затворена във тръби? Дали е била наситена с нещо? Разбрах, че храма е бил лечебен център! Хм! За мен определено е специална вода, която може би е минавала през гробницата. Жива вода? Мъртва вода?

Накрая ще се спра и на римските развалини които са на стотина метра от храма. Ако това е било рудодобивен център както се твърди, то аз съм Мария-Магдалена!

Малко, уютно, само два гроба и територия колкото да побере 15-тина човека с още толкова крави или коне. НИКАКВИ други следи от нищо наоколо – да не говорим за рудници. Определено ми прилича на секретен Римски лагер в който са живели много малко хора, правейки какво...?

Нещо като лагера на Кръстю Мутафчиев само че без войсковите части от специалните служби....

Да-а-а-а толкова е красива местността там, че спира дъха! Жалко, че е зад граничната ограда!

Нека сега да ви напиша за честоти малко (да ме извиняват хората, на които тези неща са досадни, ама е важно

):
И Дънов, с чиито книги напоследък не се разделям, и други езотерични съвременни учители постоянно говорят за повишаване на вибрациите. Дънов казва на едно място, че божествените вибрации са с късо-вълнови с високо амплитуди, а земните дълго-вълнови с ниски аплитуди. Самата смърт се изразява със сърдечна дейност без амплитуди. Говорихме във форума как могат да се манипулират хората с микро-вълнови технологии.
Честотите на вълните намаляват в следаната последователност:
- Гама
- Рентгенови
- Ултаравиолетови
- Видима светлина
- Инфра-червена
- Радар
- Микровълни
- Телевизионни
- Радио
Знаем, че има предупреждения за гама, рентгеновите и за микро-вълновите честоти, но се мълчи за радио и телевизионните. Естествено – кой не си обича сериалчетата! Това на майтап! >
Въпреки, че не виждаме тези вълни, ние ги чувстваме – аз особено – мога да усетя кабел зад стена и да „чуя” телефонен разговор по кабел – като шумене – не се притеснявайте!

Моята камера хвана на инфра-червено, но какво би хванал уред в още по-ниски честоти? Едни от признаците на ниско-честотните облъчвания са – по ред на намаляване не честотите - главоболие, нарушен говор, болки в гърдите, болки в стомаха и повръщане.....парализи на крайниците...разрушаване на клетъчно ниво. Върнете се на връзката със статията на Валентин Фъртунов и прочетете какво се е случило на войничетата, които са копали там.
Извода? Каквото и да е там – вибрира в много ниски-честоти. Докато тялото ми беше способно да „види” инфра-червените образи, сензорите не можаха да ги регистрират (почти).

На всичкото отгоре моята видео-камера е детска играчка в сравнение с уредите на военните. Спомням си един специален приятел от едни специални части, който ми демонстрира своето оборудване за нощни бойни десйтвия. Инфра-червения му бинокъл беше изключително мощен и можеше и да записва. Имаше и апарати за топлинни снимки. (Голям цирк да си гледаш съседите какво правят през стените!) Първоначално в главата ми се въртяха идеи да се вземат алпинистки куки и въжета и да се влезе в дупката на дясната шахта (И това трябва да се направи – няма съмнение!), но напоследък си мисля, че някой от вас може да отиде и да направи един нагледно безобиден експеримент, за да не ни бият шута на всички конспиратори. Погледнете табличката и се сетете – кои са следващите ниски честоти: радар, микровълнови, телевизионни и радио.

Та предложението ми е следното: Аз вярвам, че може да се уловят още неща на телевизионните и радио честоти! Това значи някой да се разходи до дупката със телевизор, който може да записва и със радио, което също може да записва и да поспи край дупката за няколко часа. Като прослушаме записите, ще направим план за следващата офанзива.
;D И сетихте ли се защо богинята ми позволи да стигна до там при най-невъзможни обстоятелства? (да не ви измъчвам повече) – защото имах инфра-червена камера в ръцете си! ;D