Ти S-4 знаеш ли какво е? Погледни темата, която съм пуснал във форума за S-4.
Щом вярваш на инфото за S-4 значи дезинформацията работи с пълна сила.
Иначе ти кво викаш, тва са следи от "сивите" а? ;D
Това горното го приемам като неуспешен опит за подигравка.
Интересните места не са в Ареа-51 и S-4. Не знам има ли още хора, които да мислят, че там е останало нещо важно и секретно.
Ти сигурен ли си, че това не е равнината с ядрените тестове? 
Сигурен съм. В Ареа-51 не са правени ядрени тестове. Мисля че тука спора трябва да приключи. И не можах да разбера, защо пусна снимката от ядрения полигон? Как тя подкрепя твърдението ти, че Зоната е била ядрен полигон?
Приятелю показах ти разтоянието от ядрения полигон до базата, това са по-малко от 30км, даваш ли си идея, както каза колегата кефещ се на Досиетата Хъ, колко кафета са разляти?
И искаш да кажеш, 24км напрактика не е в една местност ли? Много ясно, че ядрените опити няма да се правят точно до пистата

Не несъм погледнал какво си писал за S-4, но в повечето случай тук има недобре подплатени с доказателства теории

затова ще погледна и тогава мога да коментирам

Сега намерих снимката която си показал два пъти laugh и честно да си призная малко прибързах, защото я видях в друга дирекция, та ова по-скоро са складове за оръжия, вертолети или самолети, като последното го изключвам защото няма писта...
Само неразбах, защо ака бързо приключи спора от твоя страна, тези тръби с какви координати са? така и неможах да ги намеря...