Автор Тема: Малко снимки на NAZI UFO's  (Прочетена 27073 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 520
Re: Малко снимки на NAZI UFO's
« Отговор #60 -: Април 11, 2007, 18:45:42 pm »
За нацистките "летящи чинии" чух за пръв път в началото на 1979 година в Старозагорския затвор. Разказа ми Иван Янков от Кърджали, който от 1988 г. живее в Норвегия. Честно казано, тогава не вярвах много. сега като гледам снимките почвам да се замислям, че изглежда има нещо вярно. Само че е много трудно да се отсее истината от фалшификациите. И ве пак! Една десета част да е истина, не можем да подминем въпроса защо при наличието на тези технологии Германия губи войната.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Малко снимки на NAZI UFO's
« Отговор #61 -: Април 11, 2007, 18:51:17 pm »
КАК САЩ ИЗГУБИХА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА – RFA37

“Америка не спечели войната. Адолф Хитлер спечели ВСВ.” - Гватемалският президент Хосе Аревало, след като беше сменен от диктатора Яокабо Арбенц през 1951 г.
Следващото е резюме от обширни изследователски серии на Дейвид Емъри разкриващи действащите хипотези, че по време на Студената Война, германският фашизъм и Третият Райх не са изчезнали, както е вярвано, а оцелели под земята и придобили много реална и политическа победа над Съюзниците. В последиците от ПСВ, германските нацисти научили, че анти-комунизма може да бъде използван за постигане на стратегическо предимство над бъдещите врагове на Германия също като Великобритания и САЩ. Третият Райх използвал тази стратегия за установяването на пето колонните движения в страни, които са избрали за завоюване. Тези движения били съставени главно от симпатизанти, които виждали Третия Райх като крепостна стена срещу комунизма.
Третият Райх се опитвал да избегне пълните последици от военната загуба във ВСВ отново чрез играенето на анти-комунистическата карта. Когато е станало ясно, че армиите на Третия Райх ще бъдат победени, той (Райха) отворил тайни преговори с представители от Западните Съюзници. Представители от двете страни принадлежали на трансатлантическото финансово и индустриално братство, които активно подкрепяли фашизма... Видяно от нацистите като средство за оцеляване от военната победа, (това сътрудничество) включило Райхът без Хитлер присъединявайки се към (международните финансови култове на) САЩ, Британия, Франция и други европейски нации в трансатлантически, пан-европейски анти-съветски алианс (Това очевидно е довело до Европейската Икономическа Общност - по-късно позната като Европейска Общност (Съюз) - ЕО - завладяване на Европа чрез икономическа манипулация, а не чрез сила. - Брантън). Де-нацизацията на Германия е била отменена. Въпреки, че няколко от най-явните и противни елементи на нацизма били премахнати, нацистите се завърнали на власт буквално на всяко ниво и място във Федерална Република Германия. Райхът без Хитлер е бил инкорпориран в анти-съветският алианс, а лидерите на Третия Райх вече си представяли (планирали) НАТО.

Един от централните елементи в RFA37, шпионската организация Райнхард Гелен, функционирала като Троянски Кон срещу САЩ. Чрез преднамерено и обмислено преувеличаване на Съветските намерения и възможности, за да алармират САЩ, организацията Гелен великолепно утежнила напрегнатата ситуация около Студената Война и я манипулирала в предимство за Германия.

Може би най-важното следствие от дейността на Геелен е било да внедри “отблъскването назад” или “освободителната теория” в американското стратегическо мислене. “Отблъскването назад” е била вид политическа война и тайна операционно-разузнавателна стратегия, която има своя генезис в Ostministerium-а на Третия Райх начело с Алфред Розенберг. Тази стратегия повлече след себе си привличането на помощ от дисидентски съветски етнически малцинства за побеждаване на Съветския Съюз. В замяна на това, тези малцинства и респективно техните републики щели да бъдат наградени с формална независимост докато служат като сателити на “Велика Германия”.

В нейната американска инкарнация, теорията за освобождението се състои в “отблъскването назад” на комунизма, извън Източна Европа и раздробяването на Съветския Съюз на неговите съставни етнически републики, като въвеждането на демокрацията в тях ще бъде ще бъде само на думи. Били са дадени само на думи обещания, за началото на демокрацията в “освободените” страни. Теорията за освобождаването е била проектирана в американското политическо преобладаващо съзнание чрез Кампанията за Свобода. Тази огромна ЦРУ домашна медийна кампания не само установила теорията за освобождението като доминиращ елемент в американското стратегическо мислене, но също и проектирало европейските фашисти асоциирани със средата на Гелен в забележителни позиции в силните етнически гласуващи блокове в Америка.

Гелен заедно с реакционните домашни елементи се опитват да създадат форма на фашизъм, под прикритието на “отблъскването назад” на комунизма или установяването на “обществена среда на свободата”.

RFA37 очертава еволюцията на тази среда и нейното влияние върху домашните и интернационални политически афери. Обществената среда на освобождението циментира своя триумф в американската политика чрез убийството на президента Кенеди. Най-съществената част от програмата са ролите на елементите свързани с Гелен и разузнавателните агенти асоциирани с петролната индустрия (както и свързаните с Рокфелер EXXON, ZAPATA и ATLANTIC RICHFIELD или ARCO компаниите - Брантън) в убийството на JFK. Специфично подчертаване върху връзките на Джордж Буш към тази среда, както и връзката на средата с отбранителната индустрия, военното разузнаване и корпоративна Америка.

RFA37 вижда в администрациите на Рейгън и Буш реализацията на целите на теорията за освобождението, както и онези на Националния Съвет за Сигурност #68. NSC 68 е бил отпечатъкът за американската стратегия по време на Студената Война. Тежко повлияна от работата на организацията Гелен, NSC 68 е посветен на дестабилизацията на СССР чрез масивно въоръжаване на САЩ. Тази стратегия довела до банкрута на Съветската икономика чрез надпреварата във въоръжаването и насърчаване на агитацията сред дисидентските съветски етнически групи, от елементи свързани с разузнаването на Гелен. В добавка, документът e посветен на една акомпанираща блиц пропаганда в САЩ за убеждаване на американците да подкрепят въоръжаването както и подтискането на политическите дисиденти.

Администрациите на Рейгън и Буш институционирали принципите на NSC 68 и осъществили целите на теорията за освобождението. Реализацията на тези цели също донесло огромна вреда на САЩ. Цената на банкрута на СССР, превърнала САЩ в страната с най-големи дългове с света, причинила известна вреда в инфраструктурата и накърнила конкурентното икономическо предимство в международен план. В добавка, САЩ много лошо компрометирали демократичните си институции по време на Студената Война, вероятно без възможност за поправяне.

RFA37 прави хипотеза, че реализацията на теорията за освобождението главно е в печалба на Германия, отколкото на САЩ. Наистина, възстановяването на германските “изгубени територии” е била целта на алианса на Гелен със западните сили и била съществената причина за Vertviebene групите. Основани от SS и финансирани от германското правителство, Vertriebene групите били част от средата на освобождението описана по-горе. (Забележка: Не е ли съвпадение тогава, че истинският невронен център на Европейската Общност или ЕО също познат като “Новият Световен Ред” е ГЕРМАНИЯ? - Брантън). Тяхната активност се увеличила драматично след края на Студената Война. BND, текущата служба на германското правителствено разузнаване и последното въплъщение на организацията Гелен, е била крайно активна в новите “освободени” територии, където е работила в много близки отношения с главните германски корпорации и разнообразни нацистки партии на Германия за реализиране на целта на Хитлер за “Велика Германия”.


ИСТИНСКИЯТ “ФАЙЛ ОДЕСА”?:

Потвърждение на горното, изглежда е дошло от един анонимен, който е разкрил следната информация - сред други изложения - през новинарските групи чрез един анонимен новинарски сървър... Следващото ми напомня за темата на филма “Файлът Одеса”, в който участва Джон Войт и е представен през 1963 г. в Западна Германия:

Новинарски групи: alt.conspiracy.jfk,alt.mindcontrol
От: an166618@anon.penet.fi
Дата: Събота, 11 Декември, 1994 г. 23:52:22 UTC
Тема: убийството на JFK – малка част от конспирацията


Branton - Omega Files
« Последна редакция: Април 11, 2007, 18:54:29 pm от H. »

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 333
Re:Малко снимки на NAZI UFO's
« Отговор #62 -: Юли 15, 2009, 13:06:02 pm »
Щатски инженери възстановиха несъстоялия се “стелт”-бомбардировач на Третия райх


Въпреки че не е напълно невидим за радарите, с “летящото крило” Horten Ho 229 нацистите можели да спечелят войната


http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=4&id=19824

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 136
Re:Малко снимки на NAZI UFO's
« Отговор #63 -: Юли 20, 2009, 09:45:42 am »
Изглежда нацистките НЛО са можели да се връщат назад във времето :P

« Последна редакция: Юли 20, 2009, 09:46:32 am от Peacekeeper »

Неактивен tops

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 27
 • Ами ако науката може да надмине въображението ни?
Нацистки учени докопали тайната на летящите чинии
« Отговор #64 -: Ноември 25, 2009, 20:05:41 pm »
Хитлеристкият спец по секретни операции Ото Скорцени подбирал отряд от пилоти
Нацистки учени докопали тайната на летящите чинии
Умовете на Третия райх разработвали и “машина на времето”, за да търсят тайни в миналото

Безспорен факт е, че германските нацисти са си падали по мистиката. Те не само са ровели в дебрите на необяснимото, но натрупаните знания използвали за направата на различни чудесии като летящи чинии и "машина на времето", например. Обяснението на това трябва да се търси в далечното минало.

Идеологията на фашизма е измислена и разпространена от тайни общества много преди създаването на нацистката държава. Тези възгледи обаче придобили голяма сила след поражението на Германия в Първата световна война. През 1918 г. в Мюнхен е основан филиал на "Тевтонския рицарски орден". Новата структура приема името "Тайното общество Туле". Името е взето от легендата за изчезнала и древна арктическата страна, където е била люлката на човечеството. Официално целите на обществото "Туле" били изучаване на древногерманската култура, но истинските задачи били значително по-различни.

Един от първите членове на "Туле" станал младият окултист с неуравновесен характер Адолф Шикългрубер, по-известен като Хитлер. Бивш ефрейтор, с мистични уклони, той допаднал на организаторите на обществото. През 1918 г. го приели в тайната организация и скоро станал един от активните членове. Идеите на теоретиците от "Туле" са намерили отражение и в книгата на Хитлер "Моята борба". Най-общо казано, обществото "Туле" търсело отговор на задачата как германската раса да господства над целия свят.

"Този, който вижда в националсоциализма единствено политическо движение, знае малко за него". Тези думи принадлежат на самия Хитлер. Окултните господари на Хитлер имали и друга важна цел ­ да победят и в света на невидимото и метафизичното. За целта в Германия създавали все нови и нови закрити общества. Така през 1919 г. била основана тайната "Света ложа", по-късно известна под името "Врил".

Името є идва от древноиндийското название на космическата енергия на живота. По-късно, през 1933 г., е основан елитарният мистичен орден "Аненербе" или "Наследство на предците". През 1939 г., по инициатива на Химлер, орденът става главната научно-изследователска структура в рамките на СС. Обществото имало на разположение изследователски институти и се занимавал с търсене на древни знания. Те обаче трябвало да улеснят фашистите в разработките на нови технологии, управлението с магически методи на човешкото съзнание и генетичните манипулации за създаване на "свръхчовек". В елитарния орден практикували и нетрадиционни методи за получаване на знания ­ халюциногенни наркотици, транс и контакти с "Висшия външен разум". В "Аненербе" издирвали и използвали старинни окултни формули и заклинания за контакти с т.нар. "Чужди". За тези сеанси привличали най-опитните медиуми и контактьори. За по-сигурно, независимо едно от друго, експериментите се правели едновременно в тайните общества "Туле" и "Врил". Най-потресаващата версия е, че чрез тези контакти нацистите са успели да се сдобият с техническа информация за нестандартните летящи обекти. Тя била чертежи и описания на летящи дискове, които по своята характеристика значително превъзхождали авиационната техника за онези времена.

Другата задача, която била поставена пред учените, и според слуховете, била частично решена, е създаването на "машина на времето". Чрез нея нацистите искали да проникнат в дълбините на историята и да се получават знания за древни високоразвити цивилизации. Сред тях били сведенията за изчезналата Атлантида, която нацистите смятали за прародина на арийската раса. Особен интерес за нацистките учени представлявали техническите знания на атлантите, които им позволявали да строят огромни морски съдове и въздушни кораби. Освен това резултатите от изследванията са използвани пак за създаването на летящи чинии.

В архивите на Третия райх са намерени рисунки, обясняващи принципа на завъртането на физичните полета, което позволява създаване на техномагически апарати. Един от разработвалите техномагически устройства е знаменитият учен д-р Шум. Неговите електродинамични машини използвали бързото въртене. Така те изменяли структурата на времето и загрявали въздуха около себе си. В интерес на истината и сега учените твърдят, че бързовъртящите се обекти изменят около себе си не само гравитационното поле, но и пространствено-времевите характеристики. Така че, че при разработката на "машина на времето" нацистите са постигнали ефект на антигравитация. Друг е въпросът доколко управляеми са били тези процеси. Има данни, че апарат с такива възможности бил монтиран в тайна лаборатория под Мюнхен и там изследванията продължили. В резултата на това техническото подразделение СС създало серия летящи дискове от типа "Врил".

Следващото поколение летящи чинии били от серията Haunebu. Според изследователи, в тези апарати са използвани някои идеи и технологии на древните индийци и двигателите на Виктор Щаубергер ­ виден учен в областта на хидродинамиката. В своите опити Щаубергер успял да създаде нещо като "вечен двигател".

Нацистите създали Четвърти опитно-конструкторски център. Зад него стояло тайното обществото "Черно слънце". В този център била разработена особено секретната летяща чиния "Хонебу-2". В своята книга "Немските летящи чинии", изследователят Ото Бергман дава някои технически характеристики. Диаметърът им е бил 26,3 м, двигателят ­ тахионатор, от тип "Туле", управлението ­ чрез импулсен генератор на магнитно поле. Дисковете се движели със скорост 6000 км/ч, като е било възможно да достигнат 21 000 км/ч. Продължителността на полета им била над 55 часа. Те имали 100 процента способност за излитане в Космоса. Екипажът им бил от девет души, а пътниците ­ 20 души. Дори е било планирано серийно производство в края на 1943 ­ началото на 19 44 г.

Американският изследовател Владимир Терсицки съобщава, че серията била продължена с апарата Haunebu-III. Той бил предназначен за борба от въздуха с морски ескадри. Диаметърът на тази чиния бил 76 м, а височината й ­ 30 м. На нея имало четири оръдейни купола, с по три оръдия на всяка. Според Терсицки през март 1945 г. чинията е направила дори и една обиколка около Земята и се е приземила в Япония. Двигателят є работел със "свободна енергия", т. е. използвал неизчерпаемата енергия на гравитацията. В наши времена учените, които работят по алтернативните енергийни източници, използват т. нар. "конвертор на Ханс Колер". Той превръща енергията на гравитацията в електрическа, така че нищо необичайно няма в научните похвати на германците. Има сведения, че именно такива конвертори за използвани в т.нар. тахионатори от типа "Туле" и "Андромеда". Конверторите са произвеждани през 1942 ­ 1945 г. в заводите на "Сименс" и АЕГ.

През 50-те години австралийци намерили трофейна кинолента на германски документален филм-отчет за проекта за летящия диск "Фау-7". За него дотогава не се е знаело абсолютно нищо. Известно е обаче, че знаменитият специалист на Райха по специалните операции Ото Скорцени имал задачата да подбере отряд от пилоти за управление на летящи чинии. Смята се, че трофейните документи за метафизичните разработки на Третия райх дали тласък за аналогични разработки в САЩ и СССР.

Нацистите са организирали и експедиции за търсене на древни знания в най-отдалечените кътчета на земното кълбо ­ Тибет, Южна Америка и Антарктида. На Антарктида те отделяли особено внимание. Мнението на окултистите на Райха било, че Антарктида е била обитавана от високоразвита цивилизация. Дори преобладаващото мнение било, че това всъщност е изчезналата Атлантида. Тази теория особено паснала на нацистките учени. Така Антарктида станала една от главните им цели. Дори се говори за свръхсекретна операция на нацисткото разузнаване за създаването на огромна подземна база на ледения континент.

http://www.-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/article?id=79778
Ами ако науката може да надмине въображението ни?  Ами ако невъобразимото стане действителност?

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re:Малко снимки на NAZI UFO's
« Отговор #65 -: Декември 01, 2009, 22:07:27 pm »
Цитат
Американският изследовател Владимир Терсицки съобщава, че серията била продължена с апарата Haunebu-III.


Тоя дето е писал статията просто е избил рибата - изследователя е български и е Владимир Терзийски  ;)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27