Автор Тема: Парад на измяната  (Прочетена 22832 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #30 -: Септември 29, 2008, 14:42:40 pm »
13.ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА МАРОДЕРСТВАШ УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ  ФОРУМ И ДА ГИ КАРАШ ДА ТЕ ИЗДЪРЖАТ?

            /Да мародерстваш, значи да изнудваш и да настояваш. Пък и не мисля, че нашите взаимоотношения са твоя работа./

14.Защо лъжеш така нескопосано и пишеш невероятни фантасмагории за твоите приключения в Русия? Не си ли даваш сметка,че всичко е проверено? Не ти ли минава през алкохолизирания мозък,че има, все още има хора с огромни връзки и възможности и че тези хора могат да те разобличат? Какви са тези идиотизми за проф. Золотов, Ген. Рогозин, Ген. Коржаков и т.н. Като си прочел някъде нещо, поне го чети по-внимателно! Какво знаеш ти за Н.Л.П.? Та това е американски институт,а не руски! В каква Балашиха си бил и кога? Може би на сън? В случая е лесно да се лъже,тъй като и децата в Москва знаят,че в малкото градче в Подмосковието се намира Централата на Г.Р.У. Едно пояснение, Ангеле: Няма К.Г.Б., отдавна не съществува такава организация. Руските служби са 3:

---ВНЕШНАЯ РАЗВЕДКА РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ / В.Р.Р. /

---ФЕДЕРАЛЪНАЯ СЛУЖБА БЕЗОПАСНОСТИ / Ф.С.Б. /

---ГОЛОВНОЕ РАЗВЕДЬІВАТЕЛЬНОЕ УПРАВЛЕНИЕ  РОССИЙСКОЙ АРМИИ / Г.Р.У. /

И значи ти си бил в Централата на Г.Р.У. ? Едно от най-охраняваните места на планетата! Твърдиш,че си бил отвлече от Сектата на Висарион ? Това пак ли по време на сън стана? А защо тук,в България се беше свързал с тях? Каква работа имаше ти с хора като Стефан Калайджиев от"Хелиопол".

            /И това е описано и документирано. Включително посещението ми в Балашиха. Разполагам с признание от техния Интернет форум. Стефчо Калайджиев? Именно той ме подмами да замина за Русия. Приех, защото вярвах, че ще се справя. Избягах, защото усетих, че не ми е по силите да се справя. Или ще кажеш, че изобщо не съм ходил в Русия? Или те е яд, че съм успял да избягам? Малка снимка от форума за доказателство. Личи си, че момчето нещо е било уплашено. Сигурно е имало за какво./

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #31 -: Септември 29, 2008, 14:43:55 pm »
15.Каква работа имаше ти в Дубай и защо искаш да ходиш в Иран? Ангеле, забравяш ли, че в Иран властва Шериатът и няма алкохол?

            /А-а-а-а, ето го въпросчето. Защо съм ходил в Дубай! Няма да ти кажа. Всички за това ме питате, но нямам намерение да разкривам личните си тайни. Обаче ще ти кажа, че искам да отида не само в Иран. Искам да отида и в Китай, и в Япония, и в Перу. И на Канарските острови, как можах да ги пропусна! Засега в Ташкент не ми се ходи. Още въпроси?/

16.Колко пъти се прощаваш до сега с участниците във форума ? Колко пъти "напускаш"? Колко пъти "си отиваш"?

            /Не съм ги броил. Вероятно причината е, че съм склонен да прощавам на хората дребните им прегрешения. Защото и аз не съм безгрешен. Този път обаче не напуснах, именно защото ти и такива като теб много държахте да напусна. Като истински твърдоглав Българин се стремя да върша обратното на онова, което искат враговете ми. Ако обаче забелязваш, вече половин година не участвам в дискусии. Затова пък пуснах доста на брой качествени текстове. Вярвам, че това е много повече, отколкото да водя безсмислени спорове с такива като теб./

17.ЗАЩО НЕ КАЖЕШ НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ТЕ ПОЗНАВАТ, КАК СИ ИНСЦЕНИРА ПОГРЕБЕНИЕТО, ЗА ДА ВИДИШ КОЙ ТЕ УВАЖАВА И КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ?

            /Чети, Мите, чети! „Погребението” ми също е подробно описано./

18.И накрая,един последен въпрос:

ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА КОЛКО ЧОВЕШКИ СЪДБИ СИ РАЗБИЛ ДО СЕГА С ТВОИТЕ ДОНОСИ, ЛЪЖИ, КЛЕВЕТИ И ИНСИНУАЦИИ ?

            /Е, тук ти лъжеш и клеветиш. Освен, ако не се отнася до реални служители на ДС и за реални агенти. Само че нещо си противоречиш. Как така ще разбивам съдби и ще навреждам на толкова много хора, ако наистина съм никой? Колкото до моите „доноси”, те са журналистически публикации, подписани с моето име и публикувани. Било в някой вестник, било в Интернет. Когато пиша, аз предназначавам моите писания до всички. И се подписвам, никога не оставам анонимен. Само веднъж се опитаха да ме съдят, и то не заради лъжа, клевета или инсинуация, а заради думичката „глупак”. Ако си прочел дотук, значи си видял документа./

Наясно ли си,че заради теб и твоите гнусни лъжи на двама нещастници им е  забранен достъпът до 4 натовски държави? Знаеш ли какво те очаква сега, когато в момента 6 души завеждат дела срещу теб за  обида, клевета, злепоставяне, нарушаване тайната на личните данни и т. н.

            /Вероятно също се отнася до бивши, и не само до бивши служители, реални служители на реални служби. Последния път например написах и пуснах в Интернет „донос” срещу сегашния Главен секретар на МВР Павлин Димитров, бивш Началник на ДС – Ботевград. Вероятно сте го чели. Пуснах го и до „Епохални времена”, още не съм проверил дали са го публикували. За делата не знам. Чакам ги от половин година. Но я теб да те питам Димитре, на кой съд да предам изродите от ДС, които вече 30 години съсипват живота ми? На кой съд да предам, Димитре комунистите, които след 30 години преследвания и терор ме превърнаха във физическа развалина? На кой съд да предам, Димитре агентите, които ти така усърдно защитаваш, и които наравно с техните началници ми причиниха неизброими злини? Има ли въобще съд и законност, Димитре в свят, в който такива като теб живеят в жилища на НСО, бивше УБО, а срещу хора като мен, които излизат с името си и разкриват истината се вършат атентати? Плашиш гаргите, Димитре! Плашиш ги още от 1990 година, откакто те познавам. Блъфът е твоето основно оръжие. Блъфът и лъжата. Не си глупак, напротив, доста си интелигентен. И това е най-лошото. Ако беше глупак, злините, причинени от теб нямаше да са така големи. Само не знам след като си в такова състояние как може да изливаш такава помия. Или и ти като покойния вече Стефан Николов Качамаков от Русе ще кажеш, че не искаш да умираш сам?/

МНОГО ВРАГОВЕ ИМАШ, ЕЛТИМИРЕ, И ТИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ЗАЩО !!! ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ФИЗИЧЕСКАТА СМЪРТ БИ БИЛА ИЗБАВЛЕНИЕ ! ТЕБ ТЕ ОЧАКВА НАЙ-СТРАШНОТО - МОРАЛНАТА СМЪРТ!............. На всички останали участници във форума на "Войни на Тангра" поднасям моето и на другарите ми съжаление за това,че ви направихме съпричастни на всичките тези мерзости. Но, все пак, вие трябваше, макар и късно, да научите истината! НЕ ПОВЕРЯВАЙТЕ ДУХА СИ, МИСЛИТЕ СИ, ИДЕИТЕ СИ НА НЕДОСТОЙНИ ХОРА!

СБОГОМ , ВОЙНИ ! НЕКА ТАНГРА БДИ НАД ВАС !Един от позивите, заради които ме съдиха през 1978 година. Да, тогава се увличах по нацизма. И по тази причина в досието ми още пише „неофашист”. Ченгетата обаче не разбират как човек може да претърпи еволюция в своето мислене и все още залагат на старата карта. Позивът го взех от съдебното ми досие и това е единственото нещо, което съм крал през живота си.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #32 -: Септември 29, 2008, 14:45:09 pm »
 /Знам, че имам много врагове. Именно затова се опитах да разкажа с нужните доказателства кои именно и какви са моите врагове. Нека и те разкажат защо са мои врагове Малка негова фраза за размисъл: „моето и на другарите ми съжаление”. Димитър Радев има другари, аз имам приятели. Той има противници, аз имам врагове. Ето, аз казвам кои са моите врагове и кои са моите приятели. Нека той разкаже кои са неговите другари и кои са неговите противници./Долавяте ли еднаквостите в отношението на Димитър Радев с това на типовете от Йоловата дружинка? Долавяте ли ръката на ДС, опитваща се да очерни всички противници на комунистическата власт?

 

Посланията му завършиха със заплахи, този път по телефона: Написано от Запознат на 22 ноември 2007 година: „Ето и самите съобщения от Димитър Радев, преправени в първо лице:

1. Аз съм с добри чувства лично и само към теб! Искам незабавно да баннеш Ангел, доказан агент.

2. Ще излязат данните скоро. Искам да те предпазя. Използвай информацията само за теб.

3. Ще започнат дела срещу агента и админите, които не са го спрели. Делата ще бъдат няколко.

4. Съжалявам, че не дойдохте юни месец. Тогава щяхме да начертаем стратегията и тактиката за новия етап.

5. Сега е крайно наложително да започнем начисто. С общи сили заедно с X-net и други.

6. Условията са сменени. Има нова и могъща служба, която ще следи жестоко.

7. Не можем да продължаваме така. Бъди умен, действай решително и бързо. Искам да успеем, искам да вървим заедно напред.

8. Не искам да пострадаш заради някого от Ботевград или Добрич.

9. Не участвай повече в това. Админа е по-отговорен от автора на сайта.„

            След толкова време се видя кой е бил прав. Само се питам защо Димитър Радев плаши с новата служба ДАНС? От тях ли търси помощ и съдействие? От така наречената „съдебна система” ли? Той ли е техен човек, те ли са негови хора, или пък толкова им вярва, че решава да се опре именно на тях?

***

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #33 -: Септември 29, 2008, 14:46:28 pm »
 Сега за едни други клевети. Лично на мен ми е много интересно как толкова различни хора повтарят една и съща лъжа. Няколко примера:

Из лично писмо от 14 септември 2005 година: „…се сетих, че едно от нещата които Ифандиев каза, че Галев казал за теб, било че си си подпалил сам дома и после си обвинил комунистите за това!”

Честно казано, за Николай Митков Галев от радомирското село Върба нямам обяснение. Помагал съм му, писал съм и съм публикувал в различни вестници само добри неща за него. На митинга в Скравена, проведен през април 1990 година, на който бях организатор и водещ, го поканих за оратор, та после някои ми чукаха сол на главата. Защо изведнъж се обяви за мой враг, не знам. Ще ми се да науча. Не съм го виждал от пролетта на 1992 година, когато той ми каза, че се оттегля от всичко и иска да си погледне живота. Сега ви показвам една от статиите, писани от мен за Галев. Имаше и още публикации. Бяха го обвинили за палеж на някакви купи сено, та с Милчо Попов, също от хората на Илия Минев трябваше да го защитаваме. Всеки може да прецени как съм го „оклеветил” тогава. А можеше. Ако съдиите имаха малко ум в главата, щяха да преценят, че статията, в която пишеше, че поредната купа пламва в мига, когато Галев се намира в съдебната зала, е дадена за печат още преди купата да пламне. Все пак четете и преценете моето отношение към Галев от онова време:

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #34 -: Септември 29, 2008, 14:47:33 pm »
Впрочем статията ми дава повод да отговоря на още един от въпросите, зададени от Д. Радев. За отношението на моите съзатворници. Те така не ме понасяха, че имам десетки снимки от техни гостувания в моя дом, и от мои гостувания в техните домове. И в мемоарните им книги не съм срещал лоши думи. С повечето от тях ние просто си останахме добри приятели. И нека не звучи като самохвалство, но не знам друг, освен моя приятел Ганчо Савов да е писал толкова за бившите политически затворници и за участниците в Съпротивата, колкото аз съм писал. Тук привеждам още един пример.

            Думите са на Александър Долев, син на Иван Долев от Пловдив. Само ще допълня, че Иван Илиев Долев беше един от съпроцесниците на Илия Минев по процеса през 1946 година. За втори път влиза с 4 годишна присъда през 1977, заедно с Васил Златаров, Стефан Вълков и Георги Гавазов. Оттам именно се познаваме. Мога да замерям Митето Радев с подобни доказателства оттук до Москва. Да, ще продължавам да описвам живота си. С факти, с доказателства, със свидетелства на заслужаващи доверие хора. Точно затова, че такива като Димитър Радев се опитват да го изопачат.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #35 -: Септември 29, 2008, 14:49:38 pm »
Разполагам с още много такива снимки. В случай на необходимост мога да пусна и тях.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #36 -: Септември 29, 2008, 14:51:19 pm »
Тема от Интернет форума на в-к „Атака”: Олигофренът Елтимир (Ангел Грънчаров) е изпаднал в параноя!!!”, 26 юли 2007 година. Написано от Калоян Христов от Русе, подписващ се като FELDMARSHAL: „Въпросният лайнар от Война на Тангра - Ангел Грънчатов (Елтимир) е изпаднал в ситуация да качва в галерията на сайта си наши изказвания, и отдолу прави коментари, че  сме свързани с НСС и НСО!!!  Обвинява ни, че дори сме свързани с палежа на апартамента му миналото лято, като казва, че това е съвсем логично, защото "От Атака всички са шестаци" (Дебила иска да каже-шесто управление на ДС)   Такъв изрод като тоя рядко се среща! Миналата година СКАТ единствена отрази палежа в апартамента му (който нищо чудно той да си го е направил за да стане известен).” И по-надолу, написано от същия: „Елтимире подчовешка твар! Кво стана с апартаментчето миналата година...нещо май имаше проблеми, а!”

За НСО не съм споменавал, не съм използвал думата „шестаци”, избягвам тази дума. И не съм казвал, че всички са такива, а че има доста провокатори между тях. Което си е така. Казвал съм, че вулгарният език и гнусотиите отблъскват нормалните хора от каузата на българския национализъм. Което пак си е така. От същата тема: „ташко-самосвала - Тоя Елтимир е тотално изперкал психопат! И около него има още няколко психопата + някаква откачена лелка психопатка!    и преди всичко - Елтимир е черен като циганин. извинете ама ако аз бях толкова черен щях да се изселя някъде. Все пак е нагло да си некакъв негър и да ми говориш за българите. Според мен той е сложен там от някакви еврейски служби, и май взима бая парички за това.”

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #37 -: Септември 29, 2008, 14:52:40 pm »
Да, някои много искат да докажат, че не е имало палеж, че сам съм се подпалил, и че комунистите и Службите нямат нищо общо с палежа. Че някакъв изперкал тип занимава хората със своите халюцинации. Странно защо „антикомунисти” и „националисти” толкова упорито се опитват да оневинят Службите? Едновременно с това упорито бранят и хитлеризма:
    
Письмо     
    
 


От кого:
   
"Българският националистически форум" <[email protected]>     

Кому:   
[email protected]

Дата:   
20 Ноя 2007 20:33:55

Тема:   
Ново Лично съобщение: (Без заглавие)


      
 
   Вие току що получихте лично съобщение от FELDMARSCHALL по Българският националистически форум.

ВАЖНО: Запомни, че това е само уведомление. Моля не отговаряй на този е-мейл.

Съобщението, което Ви изпратиха бе:

Ако не говорехте против Лорд Вейдър и националсоциализма, нямаше да имам
такова мнение за тебе и Войните на Тангра!
Изтрийте всички глупости, които сте писали за Нацистка Германия и тогава ще си подобря мнението за вас! ОК ?

Заплахите им съвсем не са безобидни, само където същите обвинявани от мен Служби изобщо не реагират. Вижте: „Metoman Публикувано на: Nov 22 2007, 02:32 PM 

Участник

Група: Потребители

Съобщения: 56

Потребител # 938

Дата на регистрация: 20-April 07

Елти-апартамента лъже,че получава подаръци от интернет феновете му Някаква фенка му подарила PC. Питам се кога ще изтрезнее тоя? Само да внимава с апартамента си,че да не стане пак фал....Пък разбрах има и дещеричка.” Показах част от моите многобройни врагове. Обаче отново се питам защо са ми врагове? Та те изобщо не ме познават и нищо не знаят за мен. Кой и защо им е наредил да ми бъдат врагове? И още един въпрос. Спомнете си как за едничката думичка „глупак” ме разкарваха по съдебни дела от Ботевград до Варна и преценете кой е човек на властите и кой е техен враг. На Калоян Христов посветих допълнителни няколко реда.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #38 -: Септември 29, 2008, 14:54:32 pm »
ВОНЯЩА МЪРША

В нашия форум отвреме-навреме се регистрира някакво момченце от Русе на име Калоян Христов. Поведението му е явно провокационно. Сипе заплахи, включително заплахи с терористични действия. Заплашва със смърт семейството ми. Псува, ругае и възхвалява Адолф Хитлер. Уж бил студент по право, а действията му нарушават половината Наказателен кодекс. Как да не заподозра, че е нарочно пратен провокатор? Доскоро Христов, по прякор Фелдмършата действаше напълно безнаказано. Хубаво, ама всяко нещо е до време.

Всички знаете, че не цепя басма нито на служби, нито на службички. Поведението на Фелдмършата Христов ми даде чудесен повод да обвиня НСС, че нарочно предизвиква пронацистка пропаганда, та да намира повод за разправа с неудобни личности. Само че ние не сме рибки, та да се хващаме на разни въдици. Затова им пратихме обратно малката кукичка. Да я лапат ли, да я гълтат ли или пък направо да я схрускат – тяхна работа. От НСС дълго не отговаряха. Само че НСС се преобрази в ДАНС и май реши да изчисти името си от обвиненията. На Сертов Петко изглежда не му харесва, когато му казват, че праща нацистчета да провокират невинни мирни граждани. Още по-малко му харесва, когато напиша, че случаят с Калоян Христов за мен е доказателство, че те, службите са замесени в палежа на жилището ми. Ако не беше така, то би следвало да го арестуват за заплаха с терористичен акт. Ама не го арестуват, което означава, че обвиненията ми са верни. И знаете ли какво се случи?

При мен дойдоха едни мили хора и ми обещаха безплатна адвокатска помощ в случай, че реша да дам Калоян Христов под съд. А като го дам под съд, делото за заплахи и други подобни деяния ще прерасне в дело по член 108 от НК. Тоест от гражданско, делото ще бъде преобразувано в наказателно. Някой се сетил, че в бивша България има нещо като закони. Хубаво, че се е сетил, на мен подобно нещо не би ми дошло на ум. Та много се чудя как да постъпя. От една страна пазя всички заплахи и гадости на Фелдмършъла. Документирал съм и от кои Ай-Пи-та е писано. Цяла папка съм му посветил и в тая папка се пазят много и различни документи. И честно казано, макар последните месеци да влизам рядко в Интернет, взе да ми писва от тъпите му и на неговата дружинка провокации. Пък и защо все мен да ме съдят, защо поне веднъж и аз да не осъдя някого? На тепсия ми предлагат главата на провокатора, защо да не я взема? От друга страна обаче аз самият съм съден по чл. 108 – за антикомунистическа пропаганда. Та малко ми е съвестно. По времето на Тодор Живков антикомунизмът бе приравняван към фашизма и нацизма. Дали няма да си опетня името, като вкарам в затвора един, макар потенциален антикомунист? Впрочем тя и социалдемокрацията бе приравнена към фашизма, но да не се отвличаме. Въпросът ми беше за Калоян Христов. Той вярно служеше на своите господари от НСС, само че НСС го няма. Вече си имаме ДАНС, а ДАНС някак не ще да се свързва с бившите деяния на не толкова бившата ДС – НСЗК – НСС. И както е обичайно в подобни случаи, като първи жертви падат дребните провокаторчета. Малките бушончета на миличките ни службички. Казано с други думи, мършата се разсмърдя, развоня се. Ама пък не е ли твърде дребна фигурка тоя Калоян, та с негова помощ службите да се изчистят? Предпочитам да арестуват Ахмед Доган за взрива на влака. Предпочитам да арестуват Румен Петков за прикриване на пазарджишките цигани-убийци. Затова се чудя. Хем ми е съвестно да вкарам някого в затвора, хем Фелдмършата е твърде незначителен, хем напълно си заслужава да поседи в една килия с извратени мангали. Защото сега няма политически и ми е бедна фантазията какво може да му се случи на това младо момче. Особено, когато циганите-рецидивисти научат, че искал да ги прави на сапун.

Да оставя ли мършата да се доразложи самичка или да помогна малко, като заведа дело? Някакъв анонимен бизнесмен обещал, че ще поеме всички разходи по делото, а каквото осъдя Калоян да ми заплати, то си е за мен. Не искал да научавам името му, но за неговата коректност ми гарантираха. Изглежда примамливо. Вие как мислите?

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #39 -: Септември 29, 2008, 14:56:01 pm »
ЗАПЛАХИТЕ НА ЕДНА МЪРША

Много обичам да ме заплашват. Твърдя го съвсем сериозно. Обичам да ме заплашват, защото тогава кръвта ми кипва и отново се усещам млад, готов за нови битки.

В кутията за Лични съобщения получих ето това: „Ако в най-скоро време не бъде премахнат адреса в подписа на потребител "Ruse_SS" ще бъдат предприети съдебни действия срещу собствениците на сайта. Вече се консултирах с юристи. Ако не ви е известно публикуването на лични данни, ЕГН или адрес на даден човек е забранено от закона и наказанието за това не е никак безобидно.
Неприятностите, които ще имате могат да бъдат избегнати единствено ако вземете разумно решение и премахнете личните данни от подписа на потребителя.” Пратено е на 27 април, но го прочетох едва на 9 май. Ами да поразсъждаваме. Какво е извършено?

Публикували сме електронния адрес на лицето Калоян Чавдаров Христов от Русе - IP: [212.25.63.205]. Да, ама едно име още нищо не значи. Чий адрес всъщност сме публикували? Публикували сме адреса на лице, отправящо системни заплахи към не един и двама потребители в този и други Интернет форуми. Публикували сме адреса на лице, служещо си непрекъснато с непристойни епитети, обиди и клевети срещу всеки, който с нещо не му допадне. Публикували сме адреса на лице, провеждащо непрекъснато и целенасочено прохитлеристка пропаганда. Сега малка извадка от така наречения Наказателен кодекс на така наречената Република България.

По повод на заканите, ругатните ще ги отмина, твърде незначителни са, за да се спирам и на тях:

„Чл.144. (1) (изм.,ДВ,бр.28 от 1982 г.,бр.10 от 1993 г.,бр.62 от 1997 г.) Който се закани на другиго с престъпление против неговата личност или имот или против личността или имота на неговите ближни и това заканване не би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, се наказва с лишаване от свобода до шест месеца или с глоба до сто лева.”


Палежът през юни 2006 година не беше първи. През март 1992 година изгориха къщата ми в с. Гурково. Вероятно затова съм толкова чувствителен на тая тема.
« Последна редакция: Септември 29, 2008, 14:57:57 pm от Eltimir »

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #40 -: Септември 29, 2008, 14:59:02 pm »
Следват едни други закани на Калоян Христов, закани срещу сърби, руснаци и срещу всичките, наричани от него „славянски подчовеци”. Да видим какво казва по въпроса същият Наказателен кодекс.

„Чл.162. (1) Който проповядва или подбужда към расова или национална вражда или омраза, или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до три години и с обществено порицание.”

Ами хитлеристката пропаганда? През 1998-9 година бях следствен цели десет месеца, след като разни тъпи ченгета решиха да приравнят изповядваната от мен идеология на български национализъм към нацизма. Провалиха се, естествено. Обаче тоя Христов Калоян съвсем неприкрито възхвалява именно хитлеризма и Адолф Хитлер. Веднъж даже ми изпрати мило писъмце, в което ме приканваше да изтрия всичко лошо, написано за великия Фюрер Адолф Хитлер, след което той, още по-великият ФелдмЪршал щял да си подобри мнението за мен. Мнението на Калоянчо не ме вълнува, обаче от пропагандата на Калоян май отново се вълнува Наказателния кодекс.

„(1) (изм.,ДВ,бр.10 от 1993 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до тридесет лева.”

Какво излиза? Публикували сме електронния адрес на лице, системно нарушаващо членове на Наказателния кодекс. Тоест посочили сме кой именно е извършителят на въпросните престъпления. В подобни случаи в държавите такива като нас биват награждавани за проявена гражданска бдителност. Ако България наистина беше държава, още повече държава на Българите, ако тук, в тази уродлива мафиозка система имаше правосъдие, което да работи не на пазарен, а на законов принцип, Калоян Христов вече щеше да се намира в затвора, а ние, неговите разобличители щяхме да бъдем носители на високи държавни отличия и щяха да ни показват по разните телевизии като пример за подражание.

Сега ясно ли защо наричам Наказателния кодекс „така наречения”? Ясно ли е защо наричам Република България „така наречената”? Наричам ги така, тъй като тук разни дребни провокатори си позволяват драстично нарушение на половината действащи закони и никой нищо не забелязва. Мещера обаче могат да го мъкнат по идиотски дела и даже да го осъждат за нещо явно измислено. За нещо толкова явно измислено, че на мен много ми се иска мотивите за тази кретенска присъда да бъдат публикувани, за да се види какво кретенско правосъдие си имаме. Нарушението на половината Наказателен кодекс от страна на Калоян Христов се подминава с лека ръка. Мен ме разкарваха на идиотски съдебни процеси от Ботевград до Варна цели две години заради думичката „глупак”, написана някога от някой си някъде в Интернет. В същото време други могат да си позволят да заплашват с повторение на реално извършван терористичен акт и нищо не им се случва. Не само не им се случва, ами те самите с невероятна наглост се опитват да назидават кое е законно и кое не е законно. Калоян Христов се заканва със съд за нещо, което в най-лошия случай може да бъде предмет на частно гражданско дело, обаче пренебрегва нарушаваните от него основни закони от Наказателния кодекс, за които биват завеждани наказателни, а не граждански дела. По едно гражданско дело присъдата в най-тежкия случай е глоба. Наказателните дела по правило завършват с присъди, постановяващи лишаване от свобода, тоест затвор.

Приятели, май ще се вслушам в съветите и наистина ще му спретна дело на това момче, което учудващо за своята млада възраст успя да наруши толкова много закони. Вчера научих, че хората вече и адвокат са ми намерили, и че адвокатът не е от Ботевград. Вярно, мразя съдилищата, признавам си го без бой. Мразя ги, мразя и бюрократичното разтакаване по разни дела. Обаче повече мразя да ме заплашват и да ми поставят ултиматуми. Сега, когато от Евр/оп/ейския съюз отправят такива критики към българското правосъдие, съдиите получават прекрасната възможност на опровергаят професора по право Янко Янков. А Янко обича да казва, че в България думата „правосъдие” идва от „съдене на правия”. Може би Янко не е прав, може би и аз греша и веднъж, поне веднъж в тази бивша държава ще бъде осъден и някой наистина виновен. Та нищо чудно някоя прекрасна вечер Калоян Чавдаров Христов от Русе да замръкне в килия, населена от зажаднели за млада розова плът цигани-рецидивисти.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #41 -: Септември 29, 2008, 15:00:52 pm »
***

Неговата наглост и безочие ме принудиха са го постресна. Подлецът е винаги страхлив. Подлецът е винаги глупак. Много пъти съм залагал на този принцип и не съм грешал. Ако лицето, за което става дума бе поразсъдило, щеше да осъзнае, че не мога да го дам под съд. Не че нямам основания, а поради факта, че не мога да се обърна за помощ към съдебна система, чиято легитимност не признавам. Той не го осъзна, механизмът и този път сработи. Разбира се, че няма да дам Христов под съд. Но защо пък да не го накарам да размърда мършавото си мозъче? Освен това моите писания могат да дадат повод на други наистина да го направят. Показвам им пътя, те ако искат, могат да тръгнат по него.

И още веднъж вижте мащабите на клеветата. Това пък е от Интернет блога на моя пловдивски съименник, философа Ангел Грънчаров. Не горим от любов един към друг, но адашът ми имаше доблестта да разкаже честно:

Налага се да добавя, че между първия палеж, от 1992 година и втория имаше поразителни прилики. Тогава Делчо Чапразов, който пишеше книги и ги продаваше на пл. „Славейков” в София ми каза същото. Че дошли и му рекли: „Абе, знаеш ли, твоят приятел Ангел Грънчаров се напил и си подпалил къщата, за да му дадат апартамент в Ботевград”. И при първия, и при втория случай дълго отказваха да ме разпитат и блокираха следствието. Едни и същи лица, едни и същи методи. Макар че в блога на адаша ми да се появяваха и много странни мнения. Ето като това, където се твърди, че получавам пенсия. Аз поне не знам за такава пенсия, макар че кой знае… Може пък да са отпуснали нещичко и друг да го получава. Ще трябва да проверя.
 

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #42 -: Септември 29, 2008, 15:02:32 pm »
И още едно признание на адаша ми, потвърждаващо наложената в „демократичния” ни печат цензура над моето име. Не можеха ли да ме разобличат, че приписвам своите текстове, ами ще ми налагат забрана? Не можеха, аз не преписвам от никого. Но още през 2000 година журналистката Невена Гюрова ми сподели, че имало списък на автори, забранени за публикация. Списъкът не бил дълъг, но там фигурирало и моето име:

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #43 -: Септември 29, 2008, 15:03:48 pm »
***

Това забравих от кой форум е, но знам, че там никога не съм писал. Май беше от в-к „Новинар”, макар да не съм сигурен. Казаха ми за плюнките и аз си ги снимах. А те са просто свръхгадни. Една наистина отвратителна история, дело отново на анонимни „герои”. И пак повторение с методиката, използвана от Цветомир Йолов и неговите приятели. Напишат нещо идиотско от твое име, а после по също такъв идиотски начин тръгнат да те опровергават. Как да не си помисля, че не става дума ако не за едни и същи лица, то за едни и същи техни наставници? Гледам, че подкачили Чолака, а на него много не му трябва, за да се върже. На Чолака не се сърдя, той просто не си е с всичкия. Но кой стои зад провокацията:

 

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Парад на измяната
« Отговор #44 -: Септември 29, 2008, 15:05:10 pm »
  Повтаря се клеветата за моята присъда. Пак ли трябва да публикувам нейната сканирана снимка? И пак някой пише от мое име. Толкова ли си нямат свои имена или пък толкова се срамуват от тях, че все от чужди пишат?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27