Автор Тема: Събуди се...  (Прочетена 46349 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
Re:Събуди се...
« Отговор #45 -: Декември 29, 2009, 11:50:07 am »
Мир няма да има докато има масони и илюминати, докато има алчни до полуда хора и неграмотни богаташи които диктуват събитията с парите си.
Ще има мир когато обикновените граждани имат еднакви права с богаташите по действителност  а не само на хартия, тогава децата ще осъзнават тези норми и ценности и ще ги обичат и уважават.
 Знaчи трябва да се върне социализъма... майтап. ;D
   Тодор Живков: Социализъмът е едно недоносче!
   Да ти е... "демокрацията". Пак по добре ще е от сегашната колалиция. Поне не бяха толкова умешени и маскирани. Хората се чувстваха по свсободни и защитени до някъде. Така беше не, че бяхме по богати или по бедни но поне стреса беше по малко. Хората бяха по усмихнати , а сега какво стана само по празниците се усмихваме то от няма и как.
« Последна редакция: Декември 29, 2009, 12:43:46 pm от fishbone »

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
« Отговор #46 -: Декември 29, 2009, 14:04:02 pm »
Всеки от нас е събуден когато осъзнае, че злото не съществува извън нашето мислене и действие, ако не творим чрез тези си качества зло то и няма да се материализира, а когато си буден ти твориш доброто, чрез прошката и любовта и тогава си заобиколен от добри хора.СЪБУДЕНИЯТ ЧОВЕК ГЛЕДА В СЕБЕ СИ И НЕ СЪДИ, КОГАТО СЪДИШ- ПРИВЛИЧАШ ТЕЗИ КОИТО СЪДИШ1

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
« Отговор #47 -: Декември 30, 2009, 00:38:21 am »
Аз съм ученик в момента съм 12клас има и свестни,а другите като съм насаме с някой от тях по отделно не са такива каквито са ако са в компания.Демек като са заедно се правят и доказват на такива каквито не са много се влияят от това което другите(връстниците им правят)вършат,а всичко го копират от телевизията,където мислят,че щом някои го правят това значи така е правилно и е нормално и те да го правят.И се контролират взаимно по този начин като си казват аз няма да правя по различно нещо за да не бъда отхвърлен от компанията или няма да я предам дори да не ми харесва дадено нещо което върши и тн...Слушат чалга защото и другите слушат и не искат да са по назад от тях пък и нали я дават по телевизята значи е нормално да я слушам и аз ;D.Родителите на повечето такива са същите зомбирани идиоти от тази телевизия,и са неспособни сами да мислят и да вършат неща.Примерно аз им казвам,че макдоналдс и не само той е пълно безумие и е вреден и ми казват ти пък си голям професор нали го дават по телевизията и не само там значи е хубаво нещо никой не е казал по телевизията,че е вреден ти не слушай глупаците,които говорят тези измислици ако беше вреден щяха да го кажат по телевизията първо :lol:.Ако можеше да им се обясни,че всичко по телевзията не е вярно и,че само зомбира.
« Последна редакция: Декември 30, 2009, 00:41:31 am от sedere »
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
« Отговор #48 -: Декември 30, 2009, 10:48:59 am »
Скъпо дете, Пако Рабан е казал, че най-голямата дяволия на Дявола е екрана( телевизия и интернет), но ето ти сам(а) каза , а и виждаш колко различни са хората насаме  и пред други хора, а именно в този живот това са уроците- да се научиш да ги обичаш не според това какво ти искаш от тях, а тях - истинските, но и друг важен урок е да се научиш да обичаш себе си - т.е. да казваш НЕ, КОГАТО НАИСТИНА ГО ЧУВСТВАШ, А НЕ ДА КАЗВАШ ДА КОГАТО ВСИЧКО В ТЕБ КРЕЩИ НЕ. вСЪЩНОСТ ПРИЕМАЙКИ ХОРАТА КАТО ИНДИВИДИ С ТЯХНАТА СВОБОДНА ВОЛЯ- ТИ ДА СЕ НАУЧИШ ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ- Т. Е. - ПРОЯВЯВАЙКИ СВОЯТА СВОБОДНА ВОЛЯ, А ТЯ Е ДАР, А И МИСИЯ. Доказано е че в сърцето има 40ооо мозъчни клетки в които е кодирана мисията, и е изолирана кармата и другите мозъчни дейности. Когато човек следва гласа на сърцето си той е ВОДЕН и се чувства удовлетворен защото изпълнява своята мисия заради която е тук и сега.Късмет и смелост да бъдеш себе си , но Помни- КАКВОТО ДАВАШ ТОВА И ПОЛУЧАВАШ!

Неактивен baradj

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 440
    • „Нишката на Ариадна”
« Отговор #49 -: Декември 30, 2009, 14:49:52 pm »
Мир, а не гняв. Сила, а не страх. Чест, а не омраза.
С намръщено чело, загърнат в плащ мъглив, възправя се далеч Балканът горделив в хайдушкия си блян

Неактивен ALive

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
  • :::::::swwxe20a40:::::::::::::
« Отговор #50 -: Януари 31, 2010, 06:28:09 am »
За родителите, препоръчам :  ;)
- http://www.child.hapcheto.com/triabva-li-da-nakazvame-decata

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • Публикации: 520
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #51 -: Януари 31, 2010, 13:06:43 pm »
За родителите, препоръчам :  ;)
- http://www.child.hapcheto.com/triabva-li-da-nakazvame-decata
  :)  Да става за възпитанието на родители ,които са дали приоритет на агресивното в себе си. Може и да разберат от къде идва агресията в тях самите. ;)
  Но относно заглавието"СЪБУДИ СЕ..." Допускам от прочетеното по темата до тук, че събуждането за всеки има различно значение. Един събужда тялото си, друг мисълта, трети вероятно заложбите си и какво ли не още можем да събудим! Но май е най трудно да събудим СЕБЕ-си. Но дали е трудно?  :hi:
БОЛКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #52 -: Март 09, 2010, 15:53:55 pm »
Защо да гледаме само това- аз виждам много прекрасни деца и младежи- онези индигови и кристални деца....другите са защото им липсва Любов, а не материални блага обичайте децата те плащат грешките на родителите - оттам е агресията.

Доста материали излязоха напоследък, че индигови, кристални и т.н деца са измишльотини на кукловодите...
Да не се окаже, че повтаряте като папагали-глупости?! ;)

========================
========================

Ето как будят в Норвегия!

"ПОЛИЦИЯ НА ЛЮБОВТА" в гр.БЕРГЕН-НОРВЕГИЯ

[/b]

Неактивен Гален

• Пишещ
« Отговор #53 -: Март 11, 2010, 14:11:37 pm »
"ПОЛИЦИЯ НА ЛЮБОВТА", но този път в Англия. :)
Харесва ми ироничния метод, който използват на моменти и чрез него се опитват да накарат стадото да се събуди. ;D

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #54 -: Март 11, 2010, 18:46:13 pm »
Няма нужда да чета допълнителни матариали, че да се досещам, че кристалните и индиговите деца са глупости.
Хората обаче обичат шарените работи.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 569
« Отговор #55 -: Март 11, 2010, 20:53:36 pm »
Гален, благодарско че ни светна за "ПОЛИЦИЯ НА ЛЮБОВТА"  :drinks: Трябва и ние да си направим такава полиция и се сещам кой стане първия полицай на любовта в България  8)

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #56 -: Март 11, 2010, 21:37:49 pm »
Нещо за събуждането.
За добро или лошо събуждането за което става въпрос тука, трабва да е един постоянен процес, а не просто едно ново осъзнаване и виждане на нещата или истината за това или онова или просто събуждане на сетивата, едно отваряне на третото око, пеминаване в други нива и измерения, различни практики за игнориране на  вътрешните и външните фактори които  прекъсват, забавят или ни смущават нашето его като дрелката на комшията който дупчи в несвяст. Дали ще носиш черен турмалин с петаграм или планински кристал и много др. да не кажа си е все тая освен ако не доставят радост за окото. Всички тези неща са един и същи опит да се освободим да се поувстваме свободни достигнем до фундамента, източника, или извора на самият живот и да се слеем с него. Да се слеем с вечността.
И сега се сетих за онази реклама на пушен шпек в която се казва: "Свободата е като салама Санчо" ???
Както казва един поет : "Ти вече нямаш форма нито плътност..."
Единственното нещо за което трябва да се събудим е любовта с главно Л т.е истината.
Що се отнася до индиговите деца или децата на прехода,(но не онзи преход към пазарна икономика или по предния към демокрация)те вече са сред нас.

« Последна редакция: Март 11, 2010, 21:42:42 pm от fishbone »

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 569
« Отговор #57 -: Март 12, 2010, 08:52:50 am »

Неактивен Гален

• Пишещ
« Отговор #58 -: Март 12, 2010, 15:52:04 pm »
Добри са!  :drinks::)
Може да се помисли по въпроса, да се сформират такива групи в по-големите градове, като за начало. Тя после "заразата" сама ще се разпространи... ;D

Неактивен JulesWinnfield

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #59 -: Март 12, 2010, 18:24:21 pm »
"ПОЛИЦИЯ НА ЛЮБОВТА", но този път в Англия. :)
Харесва ми ироничния метод, който използват на моменти и чрез него се опитват да накарат стадото да се събуди. ;D

Хаха, това е яко много, рацепват с ирония и на мен също ми допада този начин.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27