Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1167530 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Цитат
Директен  въпрос  към  Еленко:  Не  смяташ  ли,  че  чрез  регресивна  хипноза  можеш  да  върнеш  много  повече  хора  към  духовното,  отколкото  да  говориш  истини  които  не  помагат  да  се  освободим  от  страха  пред  смъртта

Ще си кажа моето мнение по този въпрос.
Не не може нищо няма да стане или ако стане то ще е в вреда на човека.
Този процес изцяло си зависи от Висшия Аз.
Просто след сеанса човека няма да си спомня нищо от това което е било по време на сеанса.
Просто Висшия Аз ще му блокира спомена.
Дори и хипнотизатора да му каже да си спомня най-много ще си спомня откъслечни спомени от това.
Не знам защо да се бъркаме в чуждите пътища на хората и избори. ::)
Ако трябва да поеме по този път ще поеме естествено, а не насила. ;)
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Относно кредитите !

Лошите кредити вече чукнаха 20 процента

http://www.financebg.com/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%A4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B8/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5/item/18643-%D0%9B%D0%BE%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%B0-20-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0.html

Според мен, ако хората си изтеглят парите от банките и с тези лоши и необслужвани кредити, банковата система у нас ще се срути. Въпросът е, дали вече не и са се разклатили глинените крачета? Според мен-ДА ! А какво ще последва, никой от нас не знае. И защо освен медитации да се спре смъртта по пътищата, която всички се уверихме, че е успешна, не се правят и медитации, които да сринат банките?
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Според мен те сами и нарочно ще си сринат банковата система. Просто чакат удобния за тях момент.
Ordo ab chao...

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
Според мен те сами и нарочно ще си сринат банковата система. Просто чакат удобния за тях момент.
Ordo ab chao...
А защо им е да го правят, ако от това печелят пари. Каква ще им е истинската цел да си сринат банковата система?

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Ако си притиснат в ъгъла и продължаващ да губиш, а нямаш решение на проблема, логичното е да се спасяващ с каквото ти е останало, преди да изгубиш и него. По друг начин казано - отърване от ненужното. Продажби, фалити и т.н.
Та и с банковата система е същото. Теглят чертата преди да са се набутали здраво.
Dreams are messages from the deep.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил

mitko - За смъртта е така. Но сега сме живи и трябва да живеем пълноценно.

Единственият  подчертавам  единственият  начин  да  живеем  пълноценно  е  когато  не  се  боим  от  госпожата!  С  какво  можем  да  стреснем  човек  който   не  се  плаши  от  нея?  Дай  пример!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
Цитат
Директен  въпрос  към  Еленко:  Не  смяташ  ли,  че  чрез  регресивна  хипноза  можеш  да  върнеш  много  повече  хора  към  духовното,  отколкото  да  говориш  истини  които  не  помагат  да  се  освободим  от  страха  пред  смъртта

Регресията  задължително  се  записва  на  касета!  Спомените  остават  и  никой  не  ти  ги  напомня  после! 
        Ами  пробуждането  за  което  говори  Еленко  не  е  ли  бъркане  в  чужди  избори??

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
mitko имаш право и то голямо с последния си въпрос...

Ще отговоря така - всеки има отговорност пред собствения си пъзел на реалността, нареждайки го всеки ден парче по парче. Истински щастлив ме прави осъзнаването и прилагането на думите в моята реалност на Джак Доусън(героя на Леонардо Ди Каприо от любимия ми филм „Титаник”) :

„Животът е дар, и за това трябва да правим така, че всеки ден да е значим”

И за госпожа Смърт си прав mitko, ще подскажа тези думи от „Името на розата” на Умберто Еко, агейн -

Баскервил: — Какво толкова обезпокояващо има в това, че хората се смеят? Абатът: — Смехът убива страха, а без страх не може да има вяра. Който не се бои от дявола, не се нуждае от никакъв Бог

Видяхте ли днес небето?

Слави Трифонов трябва да им го каже, за да повярват и погледнат нагоре и ДНЕС и да видят трионообразните химикали прерастващи в мъгла... Ето пробвах и Милен Цветков - човека излъчи материали за ХААРП и КЕМТРЕЙЛС и показахме колко дълбоко са си заврели главите в задниците тези от БАН... И? И? Аз съм бил плашил само овцехората... вижте в групите за аерозолни престъпления как ФОРУМНИ ченгета/агенти убеждават, че това си е в реда на нещата понеже дядото баща им бил пилот, и аз колко съм лош, че ги плаша с глупости...

за Haarp в Часът на Милен Цветков http://vbox7.com/play:6caa7e1c 

от записа са изрязани мои думи и снимки, които показвам от БНТ, относно как работи ХААРП с кемтрейлите - Аерозолни престъпления (Aerosol Crimes)Много важно и абсолютен факт е следното информацията е налична и свободна – да разгледаме в UNiTED STATES PATENT патент Номер – 4 686 605 издаден на името на Бернард Ицланд през 1987 г. и озаглавен „Метод и апаратура за промяна на регион от земната атмосфера, йоносфера и магнитосфера” Ицланд е регистриран през 10 януари 1985 г. Ицланд е директор на ХААРП и този патент е в основата на строежа на станцията ХААРП – това го признава самия той във филма Hole in heaven – преведен у нас като „дупки в Рая” или „дупки в небето”. Както и сина на бернард споделя същото пред Джеси Вентура в неговото шоу - едно от най-популярните шоута в САЩ „Теории на Конспирацията”. В патента са описани множество цели и методи на действие, които надминават официалните цели само на научно изследователска работа. В патента е спомената, че огромен принос имат патентите на Никола Тесла за пренос на енергия от точка А до точка Б.. Лично в интервюта бившия директор на комлекса ХААРП Бернард Ицланд нагряването на йоносверата от някои стратегически точки на планетата е в състояние да зареди земната атмосфера с огромно количество енергия, чиято мощност трябва да се поддържа чрез пулсова енергия. И сега най-важното – патента на Ицланд препоръчва използването на големи облаци барий, чиято йонизация от слънчевата светлина трябва да увеличи електронната плътност на плазмената среда в атмосферата.
Днес стотици изследователи на кемтрейлс доказват наличието необичайното наличие на барий – мн токсичен елемент. Бернард Ицланд заявява лично в патента си и след това в интервюта, че настоящото изобретение разполага със същите възможности на една термоядрена бомба без да с еналага употребата й. Патента буквално описва едно електромагнитно супер оръжие з абезброй военни цели и приложения – подобряване или разстройване на комуникациите и насочващите системи на самолети ракети и разстройство на радарни връзки, унищожение на ракети и МОДИФИКАЦИЯ НА КЛИМАТА. Това оръжие може да „повдигне” магнитното поле на Земята и включва генерирането и разхода на огромни количества енергия. Патента разкрива пренос на частици с микронен размер и молекулярна промяна на Атмосферата. В патента с еописва и как се предизвиква падане на земята на частици присъстващи в атмосферата с помоща на нискочестотни радио вълни генерирани от ХААРП. Всичко това дава индикациите, че модификацията на околната среда електромагнитните и военни операции са неразривно свързани с разпръсването на аерозоли в земната ни атмосфера.

...преди малко пазарувах в МОЛа и какво чувах около себе си и сочене от глигани, овцехора и други човекоподобни - "его бее, виж го бре е те тоЯ плаши ората, че ги сипели с химикали и машини за земетресения имали военните...

« Последна редакция: Април 20, 2011, 18:09:56 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369

...преди малко пазарувах в МОЛа и какво чувах около себе си и сочене от глигани, овцехора и други човекоподобни - "его бее, виж го бре е те тоЯ плаши ората, че ги сипели с химикали и машини за земетресения имали военните...

:hi: Е ти, какво искаш от овчия начин на мислене на някои ? Да земат да се заинтересуват, да се замислят, та да почетат и да се дообразоват, да станат съпричастни към някой глобален проблем ?  :nea: :nea:

Ограниченият начин не мислене, е щастлив с по-малко мислонатоварване, по-безгрижен живот и намиране на вината винаги в другите.Отричане на всички проблеми освен "техните", клюки и чалга с хапка и пийка на корем.Дет са казва-мразим да мислим  ;D ;D.

Е, за такиви ими един израз : "Прости им боже, те не знаят какво мислят"

Но радостното е, че има и много мислещи хора, които са пристрастни към тези проблеми и опасности пред цивилизацията ни -ХААРП, КЕМТРЕЙЛС и т.н.

Неактивен blade

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 467

Ето един хубав клип.
       Кому  е  нужен  страхът  от  смъртта ??? 
       Този  страх  насаждан  ат  хилядолетия  ни  прави  роби! 
       Да  си  зададем  въпроса  защо  се  ататемосва,  осмива  теорията  за  прераждането,  защо  е  нужно  и  на  кого  е  да  вярваме,  че  живеем  само  тук  и  сега  после  няма  ???

Нищо не се анатемосва. Повечето хора са далеч от тези неща за прераждания, карма и прочие. За това много хора като тръгнат да им говорят за тези неща ще те помислят или за луд или въобще няма да им пука, ако не и двете.Та не разбрах къде се насажда страх от смъртта ?

Именно. Искам да живея този живот както трябва , дори да има следващ.   
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен Dean

• Четящ
  • *
  • Публикации: 39
Само така, Еленко.Унищожете ги, заедно с Бенджи Фулфорд и неговите приятели от Китайските тайни общества, и техните нинджа-убийци  ;D
« Последна редакция: Април 20, 2011, 20:48:17 pm от Dean »
Jensen Ackles acting "Eye of the Tiger" ;D [url=http://www.youtube.com/watch?v=HsyMtYoSkC0&feature=r

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
Нищо не се анатемосва. Повечето хора са далеч от тези неща за прераждания, карма и прочие. За това много хора като тръгнат да им говорят за тези неща ще те помислят или за луд или въобще няма да им пука, ако не и двете.Та не разбрах къде се насажда страх от смъртта ?

Именно. Искам да живея този живот както трябва , дори да има следващ.   
       Прочети  библията,  ако  ти  е  малко  прочети  и  корана  и  т.н.  
        Е  разкажи  ми  (ако  искаш  на  лични)  как  искаш  да  си  изживееш  живота?  Едно  ферари  с  цвят  червен.......

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
kalan, знаеш ли, че изплащането на ипотека ти излиза повече от два пъти пазарната цена на жилището?
Това е финансовата страна на нещата. Има и друга: пействам линк на Вячеслав Губанов - видео от семинар, в което точно и ясно човека обяснява защо е енергийно неизгодно да вземеш кредит, особено потребителски, и , че единственото изключение по отношение на кредитите може да бъде когато вземаш кредит за инвестиране в производство...Клипчето е кратко, въпросното обяснение е около 3,10 минута.
« Последна редакция: Април 20, 2011, 21:01:55 pm от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848

Е  разкажи  ми  (ако  искаш  на  лични)  как  искаш  да  си  изживееш  живота?  Едно  ферари  с  цвят  червен.......
Лично на мен ферари не ми трябва. Просто искам нормален живот. Да мога  си платя сметките  и заема, да мога да изкарам месеца спокойно, а не да остана със 60 лева и да се чудя какво да правя.

Единственият  подчертавам  единственият  начин  да  живеем  пълноценно  е  когато  не  се  боим  от  госпожата!  С  какво  можем  да  стреснем  човек  който   не  се  плаши  от  нея?  Дай  пример!
Аз не се боя от смъртта.
Това е финансовата страна на нещата. Има и друга: пействам линк на Вячеслав Губанов - видео от семинар, в което точно и ясно човека обяснява защо е енергийно неизгодно да вземеш кредит, особено потребителски, и , че единственото изключение по отношение на кредитите може да бъде когато вземаш кредит за инвестиране в производство...Клипчето е кратко, въпросното обяснение е около 3,10 минута.
Не разбирам руски език.  Ако можеш обясни за какво иде на реч.
« Последна редакция: Април 20, 2011, 21:38:19 pm от kalan »

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Цитат

Регресията  задължително  се  записва  на  касета!  Спомените  остават  и  никой  не  ти  ги  напомня  после! 
        Ами  пробуждането  за  което  говори  Еленко  не  е  ли  бъркане  в  чужди  избори??

И да се записва той като човека смътно си ги спомня или пък въобще касетата не му върши никаква работа.
Който трябва да се „пробуди“ ще се „пробуди“. Никой „насила“ не може да накара някой да вярва в нещо. Другия просто ще те изслуша и ще ти каже да това е интересно, но след един час няма да помни почти нищо от това което си му казал.
И ще си продължи по старому.
Това е най-добрия случай.
Пробуждане не може да има във всеки човек.
Това си е строго индивидуално и си зависи от Висшия Аз пък да не говорим, че ОП–ве и тем подобни не може да става дума и за такова нещо.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27