Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1168128 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
Вярно са го изтрили.  :negative: http://www.btv.bg/news/nauka-tehnologii/story/1943981890-Ucheni_prizovavat_da_se_gotvim_za_sreshta_s_izvanzemni.html
Ето линк към новината в сайта на бтв, но не можах да намеря видео?  :unknown:
Още един интересен линк, макар и малко извън темата. http://www.btv.bg/story/13653-Treti_kloning_shte_se_poyavi_v_ponedelnik.html
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 17:00:41 pm от Nikola_Davidov »
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен hobbs

• Четящ
  • *
  • Публикации: 121
А специално за Еленко ще ти кажа, че е абсолютен шарлатанин. Показа ми лично негови творения, като снимките на аура примерно. Човека си няма на представа какви глупости говори, просто не знае какво говори и за рептилите се отнася. Рептилите са реално съществуващи ама питайте дали ги е виждал и ако ги е виждал как ги е видял, с какво ги е видял и изобщо от къде знае това, което твърди че знае за тях. Абсолютен шарлатанин е.
всичко което пише е лъжа? дори и Chemtrails & HAARP ?

Неактивен Alexiev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 47
И аз не съм съгласен с някои неща които пропагандира Еленко.

Неактивен kossev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
  • http://www.pristabg.com/

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 273
А специално за Еленко ще ти кажа, че е абсолютен шарлатанин. Показа ми лично негови творения, като снимките на аура примерно. Човека си няма на представа какви глупости говори, просто не знае какво говори и за рептилите се отнася. Рептилите са реално съществуващи ама питайте дали ги е виждал и ако ги е виждал как ги е видял, с какво ги е видял и изобщо от къде знае това, което твърди че знае за тях. Абсолютен шарлатанин е.
Това се опитвам да ти покажа и аз. Твоите аргументи с нищо не превъзхождат неговите по качество.

А иначе всички сме чели легендите за комунистите. Как от нямане какво да правят решили да взривят една църква и да избият невинните офицери. Как като дошла Червената армия през 44-а се надпреварвали с нея кой повече момичета ще изнасили. Как след това избили 350 000 човека все заслужила интелигенция. Как хвърляли труповете на прасетата и на партийните събрания са замезвали с панирани човешки мозъци. Та колко ли му е на такива да ръкводят с желязна ръка някаква си мафиотска мрежа? Да, ама не - колко от това е вярно и колко е плява? Ако има дезинформации, кой ги пуска? Ако част от това не е вярно, каква е действителната истина - примерно какъв е броя на жертвите и с какви мотиви са убити? Ей такива неща трябва да говориш, иначе изпадаш в тъпо положение да разказваш приказки за дракони и тем подобни. И не само ти, но и всеки друг тръгнал по този път.

Това което казваш тука за комунистите е много вярно, но с тези неща се занимават историците, аз не съм историк и тука говорихме за днешното положение на България и пост комунистическите причини за него. Куфарчетата и офицерите не са легенда Отнесен, в грешка си ако го мислиш. Самата върхушка в политиката дезинформира обществото например чрез постоянните организирани и нагласени медийни скандали, плюят се едни други, измислят си несъществуващи врагове, но защо? За пред хората! Зад завеса от дезинформация ограбват България и постоянно правят атентати срещу Българската идентичност и Култура.

Цитат
Това се опитвам да ти покажа и аз. Твоите аргументи с нищо не превъзхождат неговите по качество.

Я питай Еленко да ти каже от къде знае това, което говори?  ;) Знаеш ли каква разлика има, огромна! Имам тука снимки правени от него на човешка аура и ако разбираш от енергийното устройство на човешкото тяло просто ще се сринеш на земята от смях! Аз със шарлатани и врачки не се занимавам.
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
всичко което пише е лъжа? дори и Chemtrails & HAARP ?

Това не го казва той  :) Тази информация я има от десетилетия насам, от 80-те години на 20-ти век а за ХААРП много преди това. В темата за чемтрейловете има много контроверзна информация, но ХААРП си е съвсем реален и това не са думи на Еленко, той копира информация и я предава на Български език, нищо повече от това. Еленко е въздух под налягане и не разбира това което говори, говори заучени неща, само като видях снимките на човешка аура, за КОИТО ВЗЕМА ПАРИ ми стана ясно що за шарлатанин е. В България тази материя не е развита няма институции, които се занимават с това офицялно, но в западна Европа не е така, тука тази материя се превръща в наука и големи части от нея вече се преподава и в университетите, ясен пример е Реики или черепно сакралната терапия. Еленко си е шарлатанин а хората и пари му дават! Така е........ мързи ги да изследват сами и искат всичко на готово, за това има хора като Еленко, които се възползват от тях. Ще ви кажа, че съществуват вселенски закони, много сурови закони според които, ако ти използваш развититето си за користни цели до моментите в които добро и зло имат тукашното значение, винаги идва един момент в който не можеш повече да напредваш. Ееленко е от тези хора, той нито има развитие, нито знае в същност какво казва. С други думи, поставен е там да държи контролирана темата в медиите, за това му се плаща.
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
Сори за Хорус, защото сигурно се познават, ама самия факт, че Еленко подкрепя фалшификации и взема пари за това на мене ми говори много за него. Изобщо не ме интересува, че е приятел на този форум. Аз не подкрепям шарлатанството и измамата. Разполагам тука с така наречени снимки на аура подкрепени и препоръчани директно от Еленко Ангелов, бивш потребител на този форум ми ги изпрати... е човек, който наистина разбира от тези неща просто може да се подмокри от смях вярвайте ми  :) Шарлатанин 101%
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 01:02:03 am от Rosenkreuz »

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
Цитат
Аз не подкрепям шарлатанството и измамата. Разполагам тука с така наречени снимки на аура подкрепени и препоръчани директно от Еленко Ангелов, бивш потребител на този форум ми ги изпрати... е човек, който наистина разбира от тези неща просто може да се подмокри от смях вярвайте ми 

Стана ми интересно. Я обясни малко по подробно за истината на човешката аура (това което си разбрал от твоя човек).

Може да поставиш и снимките на аурата за по нагледно (има си бутонче за "вмъкни изображение") за да се разбере по точно това което не ти харесва в  мнението на Еленко за аурата.

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
Цитат
Аз не подкрепям шарлатанството и измамата. Разполагам тука с така наречени снимки на аура подкрепени и препоръчани директно от Еленко Ангелов, бивш потребител на този форум ми ги изпрати... е човек, който наистина разбира от тези неща просто може да се подмокри от смях вярвайте ми 

Стана ми интересно. Я обясни малко по подробно за истината на човешката аура (това което си разбрал от твоя човек).

Може да поставиш и снимките на аурата за по нагледно (има си бутонче за "вмъкни изображение") за да се разбере по точно това което не ти харесва в  мнението на Еленко за аурата.

Ок, само да скрия лицето на момчето от снимката и името му.

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
Снимката ми е на компютъра обаче в нета я няма и не знам дали има начин да кача снимка от моя компютър. Сложих я в word документ а така наречения анализ качвам на пдф формат така както ми го изпрати момчето. Разгледайте и ще коментираме. За тази снимка е дадена доста голяма сума пари, а самия фотограф е приятел на Еленко Ангелов, той самия препоръчва тези снимки.

За по-голяма сигурност, оставам само контурите на момчето от снимката и офицялно предупреждавам възможните съмишленици на шарлатаните, които могат да се опитат да стигнат до момчето, че ако се опитат по някакъв начин да му навредят ще си понесат последствията. Това не е заплаха ако някой се опита да го интерпретира по този начин а просто адвертенция.

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
Е й? Не виждам нищо нередно в тези снимки които си постнал на човека. Доколкото си спомням от това което съм гледал от Еленко за аурите е свързано с цветовете на самото изображение, които се появяват покрай човека и които го обграждат. Но той самият каза, че цветовете зависят много от моментното емоционално състояние на човека (което си е един вид застраховка), и човешката аура може да се променя спрямо моментното състояние. И след това ала...бала(забравил съм, това е по спомен), червеното в аурата значело сексуално желание или пък лилавото като неговата аура значило духовно развитие, а жълтата била нормална за всички хора (нещо като баланс).

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
Е й? Не виждам нищо нередно в тези снимки които си постнал на човека. Доколкото си спомням от това което съм гледал от Еленко за аурите е свързано с цветовете на самото изображение, които се появяват покрай човека и които го обграждат. Но той самият каза, че цветовете зависят много от моментното емоционално състояние на човека (което си е един вид застраховка), и човешката аура може да се променя спрямо моментното състояние. И след това ала...бала(забравил съм, това е по спомен), червеното в аурата значело сексуално желание или пък лилавото като неговата аура значило духовно развитие, а жълтата била нормална за всички хора (нещо като баланс).

Няма такива филми бе колега  ;D човешката аура изобщо не изглежда по този начин. Ти как си обясняваш тоя перфектен квадрат над главата на момчето? Какви са тия ярки цветове? Ти знаеш ли, че за да видиш аурата на човек и то пълната аура с всички енергийни тела да не кажа голяма дума ама е почти невъзможно. Или пък пълните цветове на чакрите, как стават тия фокуси? Ами с измама стават! Такива хора трудно се намират с такава перфектна енергийна конфигурация, която изобщо не изглежда по този начин! Еленко да иде на запад да изкара един офицялен курс по аура виждане и тогава да се обяснява. Не е нищо друго освен един шарлататнин. А за диагностиката какво ще кажеш?  :lol: аз паднах от смях просто! Айде да го коментираме малко и ще ти кача истински ламини да видиш как се виждат енергийните тела, и тях ще ги потвърди всеки човек занимавал се сериозно с медитативни практики, астрални проекции или о.с.

Неактивен Alexiev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 47
Най-добре качи снимките тук  ---->   http://prikachi.com/

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
Най-добре качи снимките тук  ---->   http://prikachi.com/

Не ми се занимава да качвам снимки в нета, ще ви ги пратя на е-мейл ако искате. Тука ще пусна една обща ламина с човешките енергийни тела да я има и тука, а който иска отделно да пише на лична.

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
Разбирам те на къде биеш. Как може невидимите цветове на аурата да се изобразяват във видимият ограничен спектър на човека чрез видим цвят.
Наскоро стана въпрос по този повод във темата "Галактиките".

Би ли качил тези снимки на истински ламини, на които се виждат енергийните тела.
Благодаря!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27