Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166949 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
marhs, ако нямаш какво да теглиш, си една стъпка пред тези, които имат, в рушенето на системата.  :hi:
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
Еленко,

http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1183

Давам ти добро поле за размисъл. Като психолог помисли добре не като задълбочаване на темата за филма "Тайната", а помисли върху масовите визуализации пречупено през мислите на автора!

И дай отговор на въпроса: след като не знаем, кое е истинското ни аз, при премахване на всички категории на егото, "аза" и на всички идентификации, каращи ни да се отъждествим като отделности, различни от Всеобщото, когато в съзнанието ни няма да остане мисъл за нищо друго освен за "аз", за индивидуалността ни, и ние пак няма да знаем, какво представлява истинската същност на нашето "аз", какъв е смисълът да правим всеобщи визуализации?

Нали, след като си нямаме и на идея, какво представлява нашето "аз", т.е. пътя, който е предварително начертан, щото времето де факто е само илюзия, си имаме още по-бегла представа за нашето Всеобщо Аз и неговия път?! От какъв зор да правим всеобщи визуализации, след като грешния път, по който върви човешката цивилизация има само една посока, тази на изживяване на грешките? Пък и нали знаеш, че големите грешки се правят само по веднъж!!! Малко остана до великата промяна на съзнанието. Тъкмо заради това напъните са толкова жестоки и страшни. Ама после облекчението ще е твърде голямо и неочаквано.

Знам, че ще ме критикуваш, че с това мнение излизам от рамките на нормалния хуманизъм и от рамките на любовта към човека и природата /по-специално на земната природа/ при случаите на смърти, насилия и т.н. Но се опитвам да изляза от категориите на добро и зло. Тогава нещата изглеждат съвсем различно. Примерно, опитай се да влезеш в ролята на Слънцето, което е СЪЗДАТЕЛ НА СИСТЕМАТА СИ, но и само наблюдател на събитията на Земята, каквото то също се явява. За него има ли добро и зло на Земята, така, както за нас, като наблюдатели сред природата на Земята, можем ли да обвиним в зло вълкът, който е изял заека, или пък, че вулканът е унищожил околните човешки поселения, и т.н. Не, нали?

Всеобща визуализация? Хм... Статистическите данни, които я подкрепят, хм... Да, ще кажеш, че тя се извършва несъзнателно всекидневно и ежесекундно от всеки от нас, но това е под въздействие на масовата заблуда, под която се намира всеки един от нас. Ти се опитваш да направиш съзнателна масова визуализация, което е вече различно. Дали при съзнателна и волева визуализация ще можем да променим предварително предначерния ни път на изживяване на голямата грешка и заблудата, в която се намираме в момента? Не мисля, че можем да променим ВСЕОБЩАТА ТОТАЛНА ПРЕДСТАВА на огромния егрегор наречен Слънчева система и на нейната матрица. Ефектът ще е просто с визуализация да се опитваме да променим спектъра, в който излъчва Слънцето или пък да визуализираме, че то престава да свети, или пък нещо друго пак от глобален характер, свързано със Слънчевата система. Да се опитаме с визуализация да направим толкова голяма промяна без това да е планирано от истинските създатели на Слънчевата система и нейните управители, които работят вече в съвсем друго измерение?... Няма как да стане. Така както не са се осъществявали редица изобретения и открития, появили се преди да е дошло времето им. Само Никола Тесла е идеален пример, когато не му е било позволено да ни подари Свободната енергия преди 100 години. Не че не го е искал. Просто ме у било показано, че човечеството не е готово за тази върховна свобода наречена Свободна енергия. Той тъкмо затова се е отказал.

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
Цитат
Примерно, опитай се да влезеш в ролята на Слънцето, което е СЪЗДАТЕЛ НА СИСТЕМАТА СИ, но и само наблюдател на събитията на Земята, каквото то също се явява.
Защо слънцето да е създател на системата си?
Цитат
истинските създатели на Слънчевата система и нейните управители, които работят вече в съвсем друго измерение
Как и откъде разбра кои са те и къде работят?
Цитат
Просто ме у било показано, че човечеството не е готово за тази върховна свобода наречена Свободна енергия. Той тъкмо затова се е отказал.
Това факт ли е, или предположение?
Цитат
при премахване на всички категории на егото, "аза" и на всички идентификации, каращи ни да се отъждествим като отделности, различни от Всеобщото, когато в съзнанието ни няма да остане мисъл за нищо друго освен за "аз", за индивидуалността ни, и ние пак няма да знаем, какво представлява истинската същност на нашето "аз"
Това е по-скоро лично мнение, отколкото доказуемо твърдение.

SMSI-H, разбрах основната линия на въпроса ти и каква е идеята ти, но всички тези изредени по-горе "факти" са всъщност предположения, и оттам въпросът ти става твърде хипотетичен и по-скоро спорен, отколкото конкретен. В никакъв случай не искам да влизам в противоречие с теб, просто ми направи впечатление, че цитираш тези, които в някои среди може би се приемат за даденост, но принципно са твърде спорни. Иначе въпросът ти има резон.
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
Nikola_Davidov,

Опитвам се да разглеждам проблема с всеобщата визуализация като изляза от рамките на тримерността или ако искаш четиримерността, в която се намираме. Да се осъществи това е много трудно и човек трябва да е висш сензитив. Въпросите ми към Еленко и изводите, които правя са основани просто на прочетено и постигнато от други сензитиви и на твърде стари езотерични теории за строежа на Слънчевата система и организацията на живота й. Правя това, защото нямам друга база, на която да се основа.

Подхвърлянето ми за Тесла не е предположение, а факт. Тесла не случайно се е отказал да доработи механизма за безпроводно предаване на електрическа енергия, а успоредно с това и на добиването й. Нещата за тази история са написани, просто се запознай с тях. Дадох просто пример, какво става с ненавремените открития и изобретения, които не се вписват във всеобщата матрица.

............................

Та да продължа за всеобщата визуализация.

Тя няма място в живота ни по следните причини.
Главно поради това, че огромната част от човечеството не е организация от сензитиви; за разлика от Никола Тесла, който не само, че е бил свръхсензитив, но и е имал пряк достъп до Акашовите записи и до Матрицата, и това е било основния приоритет в неговия живот. Пък ако говорим за неговото човеколюбие и огромно разбиране на енергоинформационните организации и зависимости във Вселената, той е просто ненадминат.
Тъкмо поради нашата изолация от Тоталността на организацията в Слънчевата система, ние не знаем истинската многомерна същност на собствените си индивидууми и неразривната връзка на тези индивидууми с Голямата Тоталност на Системата. Ето защо ние не можем да разберем смисълът и целта на цялото начинание, наречено Слънчева система, и ПРАВИЛНИТЕ ВИЗУАЛИЗАЦИИ, с които истинските съзнателни същности на Слънчевата система осъществяват структурирането й, живота й, процесите, протичащи в нея.
Т.е. ние, като визуализиращи се като отделности от Великата Тоталност, наречена Слънчева система, никога не можем да бъдем в синхрон, и да познаваме, СЪЩИНСКИТЕ ВИЗУАЛИЗАЦИИ на тази система и нейните създатели/организатори, които са висши многоизмерни същности. За да ги познаем, трябва да имаме пряка връзка със същностите, които организират и характеризират тази система. Това го умеят изключително малко сензитиви, които са висши такива. Такива са били преподобна Стойна, Ванга, Славка Севрюкова, Тесла.
Ето защо по логически път заключавам, че всеобщите визуализации, нямат място в живота ни, докато болшинството от нас не станат сензитиви и не осъществят пряка връзка с организаторите на Слънчевата система.
Колкото повече съзнателно се опитваме да осъществяваме всеобщи визуализации, толкова повече ще грешим.
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 09:41:57 am от SMSI-H »

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
Добре де, доколкото разбрах общото съзнание е присъщо на влечугоподобните.
Защо трябва да правим всеобщата визуализация(да принизим съзнанието си до влечугоподобните, които са с общото съзнание), след като ние хората сме всъщност многоизмерни същества със собствено съзнание (его за тази плътност и много други едновременно)...това не ли ни връща назад?

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Уважаеми много от мен SMSI-H казваш - И дай отговор на въпроса: след като не знаем, кое е истинското ни аз...

Как искаш да ти отговоря слагайки ме в тази рамка? Аз не съм съгласен с това... Виж на какво базирам намерението си за групово намерение за създаване на една много много по-приятна и щастлива реалност без да пренасяме всеки ден средно по три човешки живота на асфалтовите жертвеници(ето за това dragonn) и да търпим химически пръскания от студенокръвни изроди...

Отговарям ти от сърце сега, всеки сам избира и си преценява...

Кой съм Аз?

Днес може да има повече технологии, отколкото в миналото, но учудващо е съзнанието на хората за това, че то е все още същото. Хората все още базират реалността на това, което им е казано от елита. А реалността е Ферма. Матрицата Ферма е преди всичко състояние на съзнанието – честоти, вибрации, доброволни и насилствени. Матрицата е състояние на съзнанието, независимо дали си милионер, метач, бандит, полицай... Тези категории са само различни обори във Фермата, различни хомоти, по-горни или по-долни скари в „човечарника”. Кой съм аз? Откъде идвам? Къде се намирам? Къде отивам? Каква е целта? Това по-долу са част от моите „Сънувани отговори”, които твърдя с пълна осъзнатост:

• Кой съм аз? Аз съм Свръх Азът, приличащ по-скоро на плазмена топка, чиито хиляди разклонения(като Звездни лъчи) завършват с инкарнации(и на мъже и на жени), живеещи едновременно в различни епохи и времеви честоти. Да, хиляди животи едновременно! Това беше най-трудната истина, която схванах в „Моето училище”. Това е Свръх Азът с едновременна инкарнация(прераждане).

Идващ от „Х-измерения” и завършващ с едно от разклоненията си като мен в третото измерение(3Д) като събудена финална инкарнация, започнала живота си през 70-те години на миналия век. Свръх Азът е абсолютно безсмъртен.

• Намирам се тук и сега на планетата Земя в 21-ви век. Дори този 21-ви век е холографски движещ се механизъм, отговарящ на целта на Играта. Да, светът е холографско движение.

• Целта е трупане на опит - да преживяваме под различна форма живота, като мъж или жена, роден болен или със сребърна лъжица в устата, палач или жертва. С хилядите си разклонения Свръх Азът обитава почти всяка историческа епоха едновременно. Ние -истинските хора, сме едновременно прераждащи се, за разлика от Рептилите, които са последователно прераждащи се. При едновременно прераждащите се Свръх Азове всички животи се живеят едновременно и се трупа огромно количество опит, за разлика от последователно прераждащите се Свръх Азове. Точно това ни прави духовни гиганти пред последователно прераждащите се Рептили. Само на планетата Земя в цялата галактика Млечен път има условия за едновременна инкарнация. Парадоксът тук е, че това се е случило след генетичната намеса на технически много по-напредналите от нас Рептили в нашите стари човешки тела. При последователните инкарнации след смъртта следва прераждане на Свръх Аза им с цялата памет от предишни животи, т. нар. „кошерно съзнание”, паметта не е блокирана за разлика от тази при едновременно прераждащите се с хиляди свои Азове, преживяващи илюзията на историческата епоха. Свръх Азовете на едновременните инкарнации трупат опитности с амнезия за другите си опитности. Целта на всеки Аз(част от Свръх Аза) е да преживява опитности въпреки условията, в които е роден - приятни или неприятни, война, мир, здраве, болест и въпреки това да не изпитва страх и да не спира да го заменя с предпазливост.

Да осъзнаеш, че си тук, за да учиш и да си припомняш и въпреки всичко да бъдеш щастлив. Да осъзнаеш, че много, макар и грубо реалността прилича и на играта „Не се сърди човече”, където паразитни същности(главно Рептили – последователно прераждащи се) ти пречат и „чукат пионките ти”. Точно те изместват Матрицата Училище(нашето естествено състояние) с Матрицата Ферма. Най-силни са метафорите във филма „Затура”. Рептилите се стремят и успяват да увеличават по всякакъв начин количеството страх(а те дори се хранят с него), за да откраднат едновременните преживявания на Свръх Азовете ни за техните духовни джуджета – Азове. Да, това е играта накратко, която ми се преподава години наред в „Моето училище” и която наистина много трудно схванах. Затова не очаквам от Вас да приемете и узнаете бързо и лесно това. Рептилите(3Д, 4Д) използват религиозен страх, фалшиви ценности за егрегорната си технология, за да ни манипулират и държат във Фермата. Накратко - моят извод за всички тези сънища е, че аз съм разклонение на събудена инкарнация на моя Свръх Аз. Намирам се в холографска илюзия – Матрицата Ферма. Целият ми живот по-скоро прилича грубо на сценария от филма с Джим Кери „Шоуто на Труман” или на участник в „Не се сърди човече”. Цялата игра сега на планетата Земя е път, по който се боря срещу страха, индуциран в мен от рептилската Матрица Ферма за „да защитя живота си”.

Един от най-смислените филми(за мен, макар и грубо сравнение и че е категория Ню ейдж) на Земята е „Да защитиш живота си”(Defending Your Life).

. Целта на моя Свръх Аз е всички негови пионки(едновременни прераждания) да заменят страха(който ти си допускал въпреки естественото си състояние – щастието) с предпазливост, след „хвърляне на зара”. След физическата ми смърт, моментът много прилича на сценария от филма „В какво се превръщат мечтите” с Робин Уилямс. Но най-близко до истината е филмът „Да защитиш живота си” с Мерил Стрийп.    

Главният герой умира в автомобилна катастрофа и се пренася в „Чистилището”, където се води „съдебен процес”. Основното обвинение е „колко от живота ти е живян в страх”. Забележете, че името на главният обвинител е Лейди Дракон. Ако страхът е преобладавал в живота ти, въпреки всички ситуации, в които си попадал и създавал, ти биваш осъден и върнат отново на Земята с една-единствена цел – да замениш страха с предпазливост, макар и трудно да осъзнаеш, че си духовен гигант, същество от първи ред, пред крадците на енергия, пред фермерите – Рептили с тяхната егрегорна технология. Ако си защитил живота си, т.е. тук на Земята не си се страхувал и треперил, като така си отделял и отдавал психичната си енергия за храна(Лууш) на последователните Рептили, преминаваш в следващото, водещо до победа квадратче в „Не се сърди човече”. Ако успееш да защитиш живота си, получаваш заслужената „лятна ваканция”. Това е нашето естествено състояние – Матрицата Училище.

Разберете ме правилно! Аз не съм нито ваш Учител, нито ваш Месия. Аз съм Подсказвач! Всички ние сме в един клас/училище. Разберете, уроците се повтарят, докато се научат.          

В „Малкия принц” в монолога на Змията е скрита рептилската алегория за Земята затвор. Малкият принц е Свръх Азът, Детето във всеки от нас. Всичко, което съм осъзнал, сънувам и казвам, е прекрасно показано в „Да защитиш живота си”. Но според мен макар и алегорично най-точно Истината е представена в песните на любимите ми „Пинк Флойд”. Най-брилянтна е Истината в текстовете и видеото на „Brain Damage”, „Eclipse” и филмът „Стената”(Тhe Wall с Боб Гелдоф играещ образа на един инвенционален Сид Барет).  

« Последна редакция: Декември 09, 2010, 10:50:00 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
oknele, а замислял ли си се какъв ще е краят на цялата тази еволюция, събиране на опитност на Аза (нас самите)?
Някои казват, че накрая ще се се завърнем при първосъздателя ни, като съзнателен атом, които съдържа цялата лично изпитана и събрана иформация от целият космос. Но според мен това е подготовката, след която ще станем създатели на нов космос според нашето разбиране.
Фантазията все пак не ми липсва и това ми помага. :)

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
чувствай не мисли ..... ;)

dragonn само кренвиршЪ има два края  :lol:

Поздрав за всички гости и съфорумци - Michael Jackson - Hold my Hand http://vbox7.com/play:bb01a0ff

http://vbox7.com/play:7bbdc4ff Michael Jackson - best of joy - Отговор на много въпроси...  :hi:
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 11:40:14 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Еленкоооо, Еленко, това как ще го спрем приятелю? Както казват в статията, "В наши дни се приема за дисидентство, ако не се превърнеш в простак". Май от това трябва да започнем.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3454831

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
dragonn,

Много точно, но ще те доуточня. Не създатели на нов космос, а създатели на новата реалност в НОВИЯ КОСМОС след следващата НОЩ на Брама. В следващата Голяма Манвантара вече ще има скъвсем други условия на развитие на същностите. Космосът , пространството са единственото ВЕЧНО нещо и никога не се създават. Просто цитирах Буда по памет.

Еленко,

Благодаря за отговора, абсолютно си прав за всичко, но нещо не се разбрахме. Аз ли не зададох правилно и точно въпроса си, ти ли не го разбра?... Търся отговори от теб, ако ги знаеш разбира се, какво е
Цитат
естественото си /НИ/ състояние
и поради що трябва да правим масови СЪЗНАТЕЛНИ визуализации, след като не го познаваме. /НИ/ беше от мен.

Добре направи за аудиторията, като даде толкова обширни разяснявания, благодарско от всички, макар на мен тези неща да са ми ясни, но с отговора си ти не излизаш от категорията на дуалността добро-зло. Ще кажа защо. Според теб естественото ни състояние е щастието. Но дали е така? От отговора ти прозира, че в момента се намираме в неестествено състояние на страх, което пък е зло.

Добре де, ама нали, за да разберем истинската си същност трябва да излезем от състоянието на дуално разбиране, всичко да изчезне около нас, да изчезне даже представата за Вселената, да остане само едно единствено нещо, пълното осъзнаване за нашата същност, без абсолютно нищо друго, защото присъствието на нещо друго ще "нагруби" разбирането и осъзнаването ни на ИСТИНСКАТА НИ СЪЩНОСТ?

Т.е. при определяне на това дали всеобщата визуализация е нужна, понятията като НЕЩАСТИЕ и ЩАСТИЕ са просто продукт на илюзията и заблудата. Тъкмо затова смятам, че ти грешиш генерално в преценките.

И ще ти кажа, какво още мисля. За да осъзнаем, какво е нашето ЕСТЕСТВЕНО СЪСТОЯНИЕ може би има и друг по-лесен начин. Трябва да преодолеем състоянието на амнезия, което се получава при прекъсването на отделните инкарнации. Т.е. да започнем да осъзнаваме непрекъснато и едновременно всичките си прераждания, което е непосилна за паметта задача, а и за психичното здраве, ако разглеждаме нещата от 10-те процента максимална работа на мозъка в днешно време. Само тогава ще осъзнаем, за какво живеем и за какво сме тук. Както ще видим и крайната цел в съвременната Манвантара на /или ако искате днешния ден на Брама/ на нашата ЕСТЕСТВЕНА СЪЩНОСТ. Наистина трудна задача е да осъзнаеш ЕДНОВРЕМЕННО ЦЕЛИЯ ДЕН НА БРАМА. Който го направи ще направи ПЪЛНО СЛИВАНЕ С БОЖЕСТВЕНАТА СЪЩНОСТ.

Общо взето от доброто представяне, което направи преди малко, ти се опита да избягаш от отговора на главния ми въпрос, а именно: След като не познаваме /ПОЗНАВАМ/ нашето /МОЕТО/ истинско "аз", нашето /МОЕТО/ ЕСТЕСТВЕНО СЪСТОЯНИЕ, и не знаем /НЕ ЗНАЯ/, какви действителни цели са ни /МИ/ поставени, ЗА КАКВО Е НУЖНО ДА ПРАВИМ МАСОВА СЪЗНАТЕЛНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ, какво ще постигнем с нея като краен резултат, след като категорииТе НЕЩАСТИЕ И ЩАСТИЕ са продукт на три-четиримерността и не ни вършат работа като обяснение. Излез от тези рамки!

Знам, че те предизвиквам като някой Буда или Христос да даваш отговори, за които се изискват способности за висш сензитивен пилотаж, но стигни до край! Не си мисли, че ще избягаш с описание на истинската същност на три-четири D-то! Има много по-важни неща за разрешаване от проблемите на измерението, в което живеем.
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 12:21:26 pm от SMSI-H »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
sidewinder като най-първо чувствам, че "убий ПРОСТАКА с мълчание" не ни помогна 20 години и не помага в случая...

Когато бях миналата нова година в шоуто на хамстерите Иван и Андрей "Сблъсък" се обяви, че това е от единствените предавания, в който нямаше СБЛЪСЪК, обиди и просташки оригвания...

Между рекламните спотове Андрей си позволи да ни нахъсва един срещу друг с размаха на третокласен холивудски режисьор - "ти сега ше кажеш на Еленко, че е изтрещял... ти Еленко сега ще й отвърнеш, че е идиотка..."

И като ми се откри... :lol: пред един куп жива публика... не мълчах, но и не виках - ти ли ще ни нахъсваш като петли един срещу друг ...цензура... BLEEEEEP ;D марш от тук!

...и разговора за маите и 2012 продължи нормално с изслушване и без просташко шоу...

Това достатъчно ли е от вътрешно-ведомствената кухня - как се прави шоу?

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
SMSI-H питаш - ЗА КАКВО Е НУЖНО ДА ПРАВИМ МАСОВА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ...

Отговарям братко - ЗА ДА ПРОЯВИМ(ДА В МН.ЧИСЛО ЗАЩОТО САМ ЧОВЕК САМО ЗА ТОАЛЕТНАТА) НАМЕРЕНИЕ НА СЪЗДАТЕЛИ УПРАВЛЯВАЩИ РЕАЛНОСТТА. ДА Я НАПРАВИМ ПО-ПРИЯТНА - НА МЕН МИ Е ПО-ПРИЯТНО БЕЗ ХИМИЧЕСКИ ПРЪСКАНИЯ/КЕМТРЕЙЛИ И ЖЕРТВИ ПО ПЪТЯ...

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
SMSI-H питаш - ЗА КАКВО Е НУЖНО ДА ПРАВИМ МАСОВА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ...

Отговарям братко - ЗА ДА ПРОЯВИМ(ДА В МН.ЧИСЛО ЗАЩОТО САМ ЧОВЕК САМО ЗА ТОАЛЕТНАТА) НАМЕРЕНИЕ НА СЪЗДАТЕЛИ УПРАВЛЯВАЩИ РЕАЛНОСТТА. ДА Я НАПРАВИМ ПО-ПРИЯТНА - НА МЕН МИ Е ПО-ПРИЯТНО БЕЗ ХИМИЧЕСКИ ПРЪСКАНИЯ/КЕМТРЕЙЛИ И ЖЕРТВИ ПО ПЪТЯ...
;D ;D ;D ;D
Още си дуален! ::) Нещо не можеш да излезеш от старите рамки.
Я вземи да преспиш тази нощ, да изсънуваш един пророчески сън, в който се появява отговора на въпроса ми, че да ми отговориш утре!

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
SMSI-H ти ме слагаш в рамки, отговорих ти. Дуален е... И как иначе(въпроса е в какво % съотношение - +)... Много добре знаеш, че ако отделиш напълно - от +, + спира да съществува(няма - към, който да се съотняся +... Ако имаш собствен отговор не го дръж като АСО в ръкава смeейки се в стил pokerface "аз знам нещо, което си мисля, че ти не се сещаш"...  

Утре петък 10 декември 9:15 NOVA темата ми е "Близки срещи от 4 вид" в "На кафе" с Гала

« Последна редакция: Декември 09, 2010, 13:39:04 pm от oknele »

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
Ако имаш собствен отговор не го дръж като АСО в ръкава смeейки се в стил pokerface "аз знам нещо, което си мисля, че ти не се сещаш"... 

Ако имах отговор, нямаше да те питам. Щях да го изпиша като пост, за да знаят съфорумците, за да ги просветя. Нали сме ЕДНО с тях, пардон, и с ТЕБ! :) ;D ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27