А стърпи се ПРЕДИ ДА КЛЯКАШ и прочети малко по-назад какво съм отговорил!
Плагиат, дезинформатор... Аз да не съм писател на романи , който чака награди Цитирал съм и посочил източниците си. Това, което правя е публицистика...
С целия компилиран и личен материал от теории и факти на заговора срещу Щастието, който поднасям на нямащите време и възможност братя и сестри от лъчи в човешко преживяване да се информират и разбудят от хипнозата, постигам намерението си. Не веднъж съм казвал, че единствено претендирам за вярното сглабяне на пъзела от информация на автори/изследователи като Айк плюс мои преживявания, прозрения и открития. Кои са те ли - има кой да ги оцени на фона на известната подобна материя... ТОВА НИКОЙ ЛИ НЯМА ДА ГО КОМЕНТИРА (отнася се и за господата и госпожите от ДАНС пишещи не само тук едновременно с няколко аватара и отделно за критично мислещите съфорумци Гален, sidewinder, Константин2007 и Митко? А Vret7 = ozni = sundaycall да го блауджобва както досега?
Огромно доказателство за Органичните портали/Оповете как се командват от общ "мисловен" възел е стартирането на една фекална вълна от олигофренски коментари и заплахи в Интернет под мои записи, статии и публикации и коментари тук след умишленото ми пускането директно на 1 място в "Господари на Ефира" (и то изпреварил пълни олигофрени) миналата седмица - В личен разговор гн. Рачков ми каза:
- Еленко не го приемай лично, то гафа си е и на Гала, че те прекъсва за РЕКЛАМА, а относно монтирания изкуствен смях на сериозните ти думи да си представим как ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА свършва не зависи от мен - допълнително се монтират...
От кой ли? И по поръчка на кой ли? Нещастни Опове!
След предаването ми за Кемтрейлс/Химическите пръскания у нас и по света по BG TV при Патриция Кирилова
http://www.vbox7.com/play:3e80376a където също разясних какъв е проблема с МАСОНСТВОТО и други такива тайни и потайни общества и Демокрацията (ТЕ се заклеват в живота си и този на семействата си да бранят и зачитат първо заповедите и интересите на ложата и братята си и чак тогава на избирателите си), заслужих изсмукано от пръстите 1 място при сеирджиите ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА и заливане с олигофренска помия в Интернет.
Как никой не ме попита или впечатли как един ден преди земетресението от 5,6 по Рихтер звънях на НОВА (и го потвърди и Гала в ефир) и други медии и журналя, че ще стане голям трус в радиус от 300 км. и да погледнат небето и да видят, че изродите играят морски шах и тоя път се уляха и няма начин да не друсне яко наоколо? Исках още предишният ден да ме допуснат да предупредя и кажа на хората да погледнат небето, да се образоват какво е КЕМТРЕЙЛС, ХААРП... Вечерта друсна яко, имаше човешки жертви на няма и 400 км от София. Свързах се с продуцент на НОВА (след като почнах да пиша сутринта тук в темата ми), каза "ами ОК, да бе ВЯРНО, тръгвай и направо влизай и прекъсвай Гала"...
[/b]
СЛАВА ПАРИ

Тук явно си дойде мястото ПАК да ги сравня с много по-заслужаващите "коментари" тип заплахи и съвети за здравето ми и това на семейството ми, които получавам ежеседмично под формата на SMS, email, коментари под клипове и статии, писма под вратата ми... Цитирам - ...айде много много да не знаеш за проблема на масонството и демокрацията, гледай си извънземните и НЛО и не се занимавай повече с банки и БАНКОВАТА СИСТЕМА, НЕ СИ РИТАЙ ПОВЕЧЕ ЗДРАВНАТА КНИЖКА МОМЧЕ, ЗНАЕМ КЪДЕ ПАЗАРУВА МАЙКА ТИ...