Изгледах първия линк от дадените по-горе (тук се замислям какъв емотикон да поставя, но хайде без!)
Тялото било вода и микроби - ъм-хъм. Добре че Алфредо преди това уточни, че е "кокали и месо"- ха-ха- мисля че едно участие в предаването "Комиците" ще е по-адекватно. Добре че не гледам Гала и сие ... която не е толкова виновна за русия си цвят на косата, но за пореден път ме изумява самочувствието на Психолог, който е пълен профан (това надявам се да не се приеме като обида- а като обратното на ерудиран- да не употребя по-разбираема народна дума) по елементарни теми- като анатомия или физиолоия на човешкото тяло- която се учи още в началните класове по биология.
Според мен, след смъртта душата на едно човешко тяло не обитава паралелни измерения/пространства. Непрекъснатото идентифициране на една душа с определено тяло... пък било и с ...гърчавото на Майкъл Джексън е крайно неправилно като обяснение за случването на нещо след смъртта.
Добре че, хората които правят филми за това не са като нашите психолози. И добре че всички, които гледат подобни филми не са психолози.
Може би подобни недоразбрани теории за парасъществуване след смъртта успокоява тъжни хора, които са загубили близки или други, които не са много наясно какво точно трябва да е развитието им тук в този живот. Но определено авторът много го е закъсал с развитието и ако не успее да се прероди дано не се сърди на никой.
Добронамерен съвет: четете хора и повече мислете- а не гледайте булшитове, че само ще си загубите времето.
Жал ми е за всички изсечени дървета, изхабено мастило ангажирането на безброй хора с издаването на подобни неща... да не говорим за тези, които се и прецакват да си дадат парите за подобни `творби`.
Ей за това обичам комунизъма цензурата и терора. не на простотията.

знам, че ще го изтриете, но изпитах невероятно удоволствие да го напиша