Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1169876 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Free Energy - The Race to Zero Point(Свободната Енергия - Надпреварата До Нулевата Точка) -  http://www.zamunda.net/details.php?id=48254&hit=1

Вижте този филм! В него има претенденти и демонстрации на генератори точно тип "домашно производство". Peacekeeper питаш по принцип какво ще стане СЕГА? Аз ще ти кажа и де факто какво ще направи ЕГРЕГОРНАТА МАТРИЦА ако си готов СЕГА първо(независимо дали ти е сполучлив)- ще те допуснат по някои медии СЕГА с национално покритие и после ще си "герой" основно във вестник ШОК и УЙкенд... Стратегията е една - ИГНОРИРАНЕ и подигравки & тъпи коментари на разбивачи на конспиративни теории по форуми...

Когато си готов и можеш да демонстрираш без да горят 500 кинта и части ще ти кажа как точно да го направиш(имам ПЛАН и боен разчет, който няма да пиша ТУК)

УСПЕХ!

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
  • Публикации: 2 131
Добре, но пак казвам, малко вероятно е да е тази година.
Стане ли, ще поканя някои от вас да дойдат да го видят с очите си и ще обсъдим какво ще правим. Да минавам публично ще е последното нещо, което искам да направя ;D  По-скоро бих излязал да ги провокирам и да разнищя поредната конспиративна теория в СКАТ или някъде другаде :bomb: :lol:

Еленко, ще го имам предвид предложението ти  :yes:

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Трябва да осъзнаеш, че си могъщо Светлинно същество - ЗВЕЗДЕН ЛЪЧ "паднал/влязал" първо доброволно в човешко тяло/аватар и в "ИГРАТА", за да трупа знания и опитност на Земята. Важно е да си спомниш, че те държат отдавна вече насилствено/коварно тук и това човешко общество и тяло/ДНК от началото е манипулирано от измамни рептилски същества и същности, и са те вкарали в капан за доене на СИЛАТА ТИ - почти пълна амнезия, кой си ти и колко си могъщ. Това много накратко е истинската история на сегашния човешки род на иначе прекрасната планета Земя. Себеосъзнаване! Колкото повече Звездни лъчи осъзнаят това и започват да се държат като такива толкова повече заслужаваме своята ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ/ЛИЧНО ЩАСТИЕ.

Подсказвам това -

Баскервил: — Какво толкова обезпокояващо има в това, че хората се смеят? Абатът: — Смехът убива страха, а без страх не може да има вяра. Който не се бои от дявола, не се нуждае от никакъв Бог...Сцена от „Името на розата“ на Умберто Еко.
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
  • Публикации: 2 131
Ако ще се показвам по някоя телевизия, трябва да съм подготвен :hi: ;D

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
Защо пък някой да ни държи насила във физическото тяло?!Ние сами сме пожелали да се инкарнираме ТУК и СЕГА(колкото и всеобхватно да е това понятие).Тези рептили и прочие същества могат да ни накарат да забравим кои сме,да забравим,че самички сме дошли в 3Д светът,дори могат да ни накарат да забравим,че сме нещо повече от една материална обвивка,доколкото материата въобще я има...Но никога няма да забравим подсъзнателно кои сме и какво сме...Тъй че в един момент,човек,ако търси истински и от сърце-просто си спомня,а спомни ли си-е,те тогава става забавно.То,така или иначе пребиваването ни тук е като в Лунапарк-каквото и да направим,то реално го няма,просто е една голяма,огромна,много истински изглеждаща ИГРА.Дори рептилите и другите същества са част от нея,просто играят или нима се очаква да спрат да си изпълняват ролите,за които те на свои ред са се инкарнирали,заради нас?!Хората сме много по-вълнуващи създания,отколкото можем,дори да предположим.Но наистина се чудя на тези,които сами се инкарнират по собствено желание(а напоследък са мнозинство)-рискуват толкова много,дори да забравят кои са наистина,само и само,за да могат да дойдат...Странни души.  ;D
Баскервил: — Какво толкова обезпокояващо има в това, че хората се смеят? Абатът: — Смехът убива страха, а без страх не може да има вяра. Който не се бои от дявола, не се нуждае от никакъв Бог...Сцена от „Името на розата“ на Умберто Еко.Има ли страх-има принуда.Има ли принуда-липсва истинска вяра.
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Да Blue|_Star точно като в Лунапарк е - първите 5 мин на въртележката е забавно интересно и весело... Аз лично съм преживявал следния фрактален момент съдържащ цялата истина(според мен):

Когато бях  момче заедно с мои приятелчета се съгласихме да помогнем да се разглоби една голяма въртележка от гостуващия Лунапарк, който си тръгваше от града, и като за отплата поискахме от собственика(страшен пияница) поне 1 час преди това да се въртим безплатно... Добра сделка! Изтрезняващият собственик ни качи/настани/върза за седалките и нагласи таймера първо на половин час и отиде да пие биричка, и ни наблюдаваше от 100 метра. На 20-тата минута на всички ни беше лошо и някои вече повръщаха... Голям сеир беше на зяпачите отдолу... Викахме да спре тази лудост но... След 30 мин. въртележката спря сама. Като съвестни пионерчета спазихме сделката и пренасяхме и разглабяхме тон железа.

Тук е всичко - „Историята на Звездния Старейшина и Документите Тера – Скритата История на Планетата Земя“

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
« Последна редакция: Юни 21, 2010, 14:03:31 pm от Blue|_Star »
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Тази книга ме остави без дъх..и все още не мога да се освестя..
Защо пък някой да ни държи насила във физическото тяло?!Ние сами сме пожелали да се инкарнираме ТУК и СЕГА(колкото и всеобхватно да е това понятие).
"Държането" насила според мен се състои в това,че се опитват по-всякакъв начин да попречат на еволюцията на духът.Което от своя страна ни принуждава да се раждаме отново и отново,пък макар и под формата на"доброволна инкарнация"
Ако приемем,че животът на Земята е една игра в която сме се съгласили да участваме доброволно с цел развитие и трупане на опитност,то все някога трябва да свършим с играта и да започнем друга такава,по-трудна може би,с нови предизвикателства,в нови светове които да изучаваме.Е,да ама,явно някой постоянно ни саботира,с цел да не завършваме а да се връщаме отново и отново.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Ако ще се показвам по някоя телевизия, трябва да съм подготвен :hi: ;D

Ако работата е сериозна, ще ти трябват и 1-2 адвокати и ПиАр. :drinks:
Просто съвет. :)

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
Тази книга ме остави без дъх..и все още не мога да се освестя..
Защо пък някой да ни държи насила във физическото тяло?!Ние сами сме пожелали да се инкарнираме ТУК и СЕГА(колкото и всеобхватно да е това понятие).
"Държането" насила според мен се състои в това,че се опитват по-всякакъв начин да попречат на еволюцията на духът.Което от своя страна ни принуждава да се раждаме отново и отново,пък макар и под формата на"доброволна инкарнация"
Ако приемем,че животът на Земята е една игра в която сме се съгласили да участваме доброволно с цел развитие и трупане на опитност,то все някога трябва да свършим с играта и да започнем друга такава,по-трудна може би,с нови предизвикателства,в нови светове които да изучаваме.Е,да ама,явно някой постоянно ни саботира,с цел да не завършваме а да се връщаме отново и отново.

Добре,съгласих се с теб,но все си мисля,че и това е предвидено в Играта-инак тези,които нарушават правилата би трябвало да са получили бан,и толкоз.Но явно има някаква причина да ги има тези "стопиращи" ни развитието.Доброволната инкарнация си е наш избор и докато не проумеем,че ние носим пълна отговорност за мислите/действията си-все ще си се инкарнираме,много е лесно така да обвиняваме този,или онзи,ама в крайна сметка всичко си е в нас самите,а другото е просто фон.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
Добре,съгласих се с теб,но все си мисля,че и това е предвидено в Играта-инак тези,които нарушават правилата би трябвало да са получили бан,и толкоз.Но явно има някаква причина да ги има тези "стопиращи" ни развитието.Доброволната инкарнация си е наш избор и докато не проумеем,че ние носим пълна отговорност за мислите/действията си-все ще си се инкарнираме,много е лесно така да обвиняваме този,или онзи,ама в крайна сметка всичко си е в нас самите,а другото е просто фон.

Аз си мисля,че нищо не е предвидено.Всичко си следва свой собствен ход и в това е смисълът .За Оня дето е изобретил"играта" в това се състои предизвикателството.Да остави всичко да се развива в своя собствен ритъм"рамкирано"и "ограничено"от законите на сътворението.Но само дотолкова..Оттам нататък си мисля,че е разказ с неочакван край.Иначе за каква еволюция и какъв растеж можем да говорим ако нещата са ограничени и предвидени предварително?Освен това..варианти на развитие много.И кой да е този който ще наложи бан на"лошите"?Та това е в разрез със собствените му правила.Свободната воля.И именно тук е ножът с двете остриета..Всеки може да бъде каквото си поиска.Човек,рептил,сив.. Добър,лош или пък над полярностите..въпрос на избор и индивидуалност.

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ

Аз си мисля,че нищо не е предвидено.Всичко си следва свой собствен ход и в това е смисълът .За Оня дето е изобретил"играта" в това се състои предизвикателството.Да остави всичко да се развива в своя собствен ритъм"рамкирано"и "ограничено"от законите на сътворението.Но само дотолкова..Оттам нататък си мисля,че е разказ с неочакван край.Иначе за каква еволюция и какъв растеж можем да говорим ако нещата са ограничени и предвидени предварително?Освен това..варианти на развитие много.И кой да е този който ще наложи бан на"лошите"?Та това е в разрез със собствените му правила.Свободната воля.И именно тук е ножът с двете остриета..Всеки може да бъде каквото си поиска.Човек,рептил,сив.. Добър,лош или пък над полярностите..въпрос на избор и индивидуалност.
Хахаха,konstantin2007,да,има свободна воля и право на избор всеки-ок,съгласна съм.Но забравяш,че има и последствия/следствия от всяка наша мисъл/действие и прочие.Следователно малцина ще да са тези,които могат да бъдат,каквото си поискат.Повечето би трябвало да следват това,което ще им даде най-голяма опитност.С две думи-хем Душата ти решава,хем нямаш никакъв избор,доста забавно,нали,хах?!  ;) А за предрешаването на играта-ок,може повечето неща да са неизвестни,но,ако ти си един програмист-ще си планирал как да почва,и как да свършва дадена игра,нали така?!А какво правят отделните участници-техен си проблем.Ограниченията-тук идва още по-забавната част-ние сами си ги слагаме,понеже вярваме в истиността на играта,тоест приемаме една игра за реалност,за истина.А няма как една реалност да няма ограничения/бариери и прочие. ;) Това за индивидуалност-още повече ме расмя.Човек няма как да е индивидуален преди да е приел/прозрял цялостта на нещата.Въобще целия свят е доста забавно и интересно място,изобилстващо от парадокси.Как да скучаееш на такова място...Та то привлича като магнит.Че и заблуждава,но въпреки всичко ме кефи-такава игра трудно се създава,а играенето и е супер въодушевяващо.  ;D
« Последна редакция: Юни 21, 2010, 16:56:33 pm от Blue|_Star »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
Хм,...Последствията се дължат на законите и принципите на сътворението.Това е така.И въпреки всичко,ти решаваш каква да бъдеш.Ако вярваш,че някой друг,или пък позволяваш на някой друг да взема решенията вместо теб и да те ограничава..кофти работа.
Сега..за програмистът..според мен е достатъчно извратен за да иска да изненада дори самият себе си,без да му пука особенно какво точно ще стане.Именно поради тази причина краят е неизвестен.Защото не го вълнува финалът,а процесът на играта!

Неактивен moridin

• Четящ
  • *
  • Публикации: 69

Еленко купих си Стевия от тази фирма : http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=17927
  Добра ли е според тебе ?

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Да точно същия чай СТЕВИЯ пия - много мощен АНТИОКСИДАНТ. Запасил съм се, много добър ефект има върху Аурата, тонуса и ДЪХа в устната кухина и малко повечко мислиш и ти се прави SEX(:blum1: no joke)... Вече 3-та седмица нямам нужда да пия кафе(а мислех, че не мога без него) и нямам никакъв апетит за месо хапвам само пъстърви и пресни зеленчуци...

El Freegano много точно ги редиш тези яки рими. Яко ти се кефя на стила - http://www.myspace.com/xsanitymonkx

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27