Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 944308 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Vanesa_

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Няма нищо ТОЧНО в "отговорите ти", което се вижда и с невъоръжено око. Тотално разминаване при това.
 
Пренебрегвайки половината от човечеството, твърдиш, че има по-важни теми от тази в този ФОРУМ, така ли?  

Заплашваш ли ме с Администраторите? Колко банално :)Ако не пиша аз, със сигурност ще се включи друг със същите въпроси.

Vanesa, ако Господ ИН ( тези, които знаят, ще разберат) Ангелов не обобщаваше, как ще обясниш ето това:
Основната цел на жените на Земята(това, което Рептилите са програмирали да правят) е да заробват мъжете чрез връзки. Жените са обсебени от мисълта за връзки и любов(поради програмирането на пришълците) и не ги интересува нищо друго в живота.Те биха могли да накарат мъжа да повярва, че да има връзка е едно от най-важните неща в неговото съществуване, без да разбират, че мъжете изобщо не ги е грижа, дали имат връзка или не, и то с основание. Нещо повече, повечето жените принуждават мъжете да губят ценното си време и ресурси за тях. Тази демонична игра продължава от далечни времена и очевидно няма край...Малко по- горе, същият човек пише:

2. 3. - думата "любов"? понятието "връзка"? - без маски така да си паснем уникално като парченца пъзел... И не да се опитваме да обичаме а просто да обичаме.

Със сигурност сте виждали  парченцата пъзел какво представляват и как са свързани? :)
Св. Августин благодари на Бога, че не му е вменил отговорността за неговите сънища. Несъзнаваното е

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Женско(мъжко) поведение днес няма нищо общо с женска(мъжка) природа.
Това се отнася за женското поведение на повече от половината част на Света.

Точка! За последно  ;D

Правя това( с книгите си по темата) с ясното съзнание, че човечеството на Земята отдавна е разделено и завладяно с една единствена цел от Змийския паразит – консумация. Най-голямата конспирация е в нас човеците – неправещи разлика между човешко поведение и човешка природа. Ние сме и арената и тези двама гладиатора кръвожадно насъскани един срещу друг...

Различни фракции на Рептилите са оформяли и изкривяват човешкото поведение на Земята за да го съпоставят постоянно в борба с човешката природа. Човешката природа е истинското естественото състояние на човек – да бъде щастлив. Човешката природа е заменена с „Фалшиво Его”, което е и днешното човешко поведение. Разделяй и владей хората за да ги консумираш. Рептилите пируват с човешката енергия отделена по време на този вековен гладиаторски двубой между природа и поведение...
« Последна редакция: Юли 29, 2009, 20:51:55 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Vanesa

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Vanesa_ , Господ ИН (мисля, че почти всички го разбрахме) Ангелов в тази своя глава визира женското поведение, което е наложено през вековете. От цитата, които си дала се вижда ясно, че самият той твърди, че се прекланя пред ИСТИНСКИТЕ ЖЕНИ, а не пред тези, които са си избрали да играят роли, които не са им присъщи. Подразбирам от постовете ти, че сравненията на автора Ангелов те обиждат, като цяло аз също смятам, че са остри и крайни, но ако се направи тази разлика между жените и ЖЕНИТЕ и ти се смяташ за представителка на вторите няма от какво да се афектираш. :)
Save The Planet-Kill Yourself!

Неактивен Vanesa_

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Ще публикуваш ли материала "Мъже, Мъже" или ще продължаваш да копираш едни и същи цитати в опитите си да ми се противопоставиш? Последно?

Написах: Следвайки духовният закон "Подобното привлича Подобно", как би обяснил страстния интерес, който проявяваш към Рептилии и Влечугоподобни?
Хрумна ми да извека от близо 20 - те страници, статистика на думите и словосъчетанията, които най-често използваш. Ще я публикувам съвсем скоро, за да се види  ясно и недвусмислено с какво хората, които четат тази тема, биват  бомбандирани, да не говорим за книги.

Конкретен отговор ще има ли или отново противопоставяне?


"Афектирам се" от липсващата част.
Колкото до безкрайното разиграване на роли, не ти ли убягва нещо - публиката, която ръкопляска...
« Последна редакция: Юли 29, 2009, 21:15:35 pm от Vanesa_ »
Св. Августин благодари на Бога, че не му е вменил отговорността за неговите сънища. Несъзнаваното е

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
:-* .

Доста търсих по темата за еднаквите рептилски чантички на Анунаките и Кукулкан - по-точно за официалното тълкуване на приликата. Някой знае ли повече за официалната версия(в моите сънища получавам само отговора - защото са едни и същи пришълци - униформа)?
« Последна редакция: Август 05, 2009, 20:02:34 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Vanesa_

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Надявам се името Пиер Дако (на френски: Pierre Daco) ви е известно -  белгийски психолог и психоаналитик, роден през 1936 г. Той е ученик на Шарл Бодуен и Карл Юнг, член е на Международния институт по психотерапия и Международната Аналитична Фондация. Неговите работи са част от разпространението и посредничество на психологията.

Тъй като до този момент нямаме представени  нужните ни материали от психолога Еленко Ангелов, ще се позовем на други източници:

ЖЕНАТА И НЕЙНАТА ДЛЪБИННА ПСИХОЛОГИЯ

Осъзнавайки своята същност, жените отново щяха да станат силни, мъдри, интелигентни и дееспособни. Така обновените жени постепенно щяха да проникнат във външния свят, който щеше да престане да се руши и щеше да възстанови равновесието си.
Вместо това внушаха на жената чувство за вина.
Убедиха я, че след като е домакиня, е виновна, защото не работи навън. Ако ли пък работи навън, е виновна, че не се грижи за дома си. Вмениха й вина за това, че има деца, за това, че няма деца, за това, че е хубава, и за това, че не е, за това, че е млада, и за това, че вече не е. С една дума, точно прицелени ужилвания, които разчоплиха старата рана на жената, вечното й чувство за малоценност и забраната сама да се грижи за себе си. Другояче казано, продължиха да й отказват правото на собствени права, В същото време привидно й разрешиха да направи някакъв избор: или да работи наред с мъжете и за тях, или да се превърне в затворничка, която сочат с пръст.
Да се поставим на нейно място. Принудена е едновременно да бъде и мъж, и жена. Преставайки обаче да бъде жена, не е в състояние да стане мъж. Сблъсква се с абсурда, с невъзможното; изразходва енергията си, без да се щади, стреми се да се освободи от чувството за вина, нагърбвайки се с грижите около готвенето, децата, професията си, директора, съпруга, собственото си преуспяване, любовта си. Разбира се, всичко това едновременно.
С други думи, унищожиха съкровената й същност, към която се е стремила от векове. И по такъв начин премахнаха полето за дейност, където в сравнение с мъжа тя притежава огромни и безспорни предимства.
Показната активност, професията се превърнаха в почти задължителни цели за нея. Започнаха да тръбят, че женският ум (който е нещо реално!) бил подобен на мъжкия. Ето как, без да дочака да си възвърне онова, което векове потисничество й бяха отнели, бившата робиня пожела да заприлича на бившия си господар.И се накипри със същите доспехи.От хилядите писма на жени от всички възрасти, които съм получил през дългогодишната ми практика на психолог, съм разбрал едно: щастието, сигурността и истинската им личност са тяхното отечество.
Живеем във време, в което самоубийствената психология надделява над вътрешната сигурност, време, в което съкровената човешка същност е изместена от повърхностното и от показното.
Това обяснява огромното желание на съвременната жена да преоткрие сигурността.

Млади и стари, домакини и чиновнички, жените се стремят да разберат защо са мамени, откакто свят светува. Днес повече от всякога те си остават изиграни въпреки лъскавите подаръци, които получават.
Лъгани от всички, с втълпявано чувство за вина, те опасно се люшкат от едната крайност в другата. Какъв е изходът от това положение? Да превъзмогнат емоционалната си несигурност. Кой ще им помогне да го сторят? Тези ли, които ще им обяснят защо и преди, и сега ги държат настрана, защо ги изоставят, потискат, подчиняват?


Мъжете ги мамят неволно, понеже самите те изпитват постоянна тревожност, изкупителната жертва на която пък са жените. От друга страна, често и самите жени се самоизмамват, ставайки неволно съучастнички на мъжкото безпокойство, при което силната им женска природа се изражда в жалък, безплоден чар.
Жените трябва да разберат, че не са чак толкова ощетени, колкото им се струва. Всъщност те не са никак ощетени. Трябва да осъзнаят, че изпитваната от тях тревожност до голяма степен е неоснователна. И още нещо: понятието „жена" започва да се изпразва от съдържание.
Има ли изход от това безкрайно лутане? Не мога да отговоря. Колкото и да са оправдани бунтовете, на които сме свидетели, те са само видимата част от трудностите. Нико¬га досега не сме стигали до корените на антагонизма между половете.
Ето защо си поставям задачата заедно с вас да изследвам същността на жената, тъй като нейната драма е в това, че преставайки да бъде жрица на живота, тя се превръща в негова жалка слугиня.
ПИЕР ДАКО

Кураж, осъдени! Свободата е само един неприятен момент, който трябва да се изживее.
Повечето жени знаят какво ще им каже тази книга. Но не знаят, че го знаят.
Колко много са тези, които говорят за любовта с технически термини, а за техниката — с любовни слова!
Често ще бъда принуден да сравнявам жената с мъжа. Не мислете, че имам за цел да сътворя някакво негово копие, както често е ставало досега. Ще се постарая само да покажа каква може да бъде жената като противовес на това, КОЕТО МЪЖЪТ ВЕЧЕ НЕ Е.
Мъжът е започнал все по-често да умува и все по-рядко да реагира.
Еднаква заплата, дотук добре! А еднакво уважение?
Робини от хареми и гинекеи, куртизанки и любовници, съпруги и майки, потискани и независими, работнички и президентки, и преди, и сега жените са скритата власт, която ръководи света. В сравнение с подмолната сила на женското съсловие, дори и разгневен, патриархатът не е нищо повече от една невинна шега.

ИЗМАМАТА НА СВОБОДАТА
Госпожата умира, госпожата умря!
БОСЮЕ

Никога жените не са били така мачкани, така потискани, така близо до агонията, както в наши дни.Нашето време е най-ужасният период в цялата им история.Привидностите са лъжовни, защото капанът е заложен майсторски. В трудовото ежедневие представителите и на двата пола изглеждат еднакво сиви и безлични. Противоборството им обаче е ненакърнено, бих казал дори, станало е още по-ожесточено.Концлагерът на работата извън дома е ограден с цветя. Справедливите социални и юридически права на жените са напълно спазени, нещо повече — предлагат им работа в изобилие по цял свят. Кому принадлежи този свят? На мъжете, естествено!
Най-хитрото в този блестящо скроен номер е, че жената смята това ново положение като израз на новопридобитата си свобода. Мъжете, които желаят да видят жените заробени, могат да въздъхнат с облекчение. Готово, хванаха се в капана! Започнаха да губят своята самоличност и неповторимост. Вътрешният им блясък и сила са обезвредени.
Можем да си зададем въпроса: не е ли „жената" заплашен от изчезване вид? Би било добре дошло за мнозина. Защото не само мъжете, тласкани от постоянно чувство за безпокойство, са се опитвали да подчинят жените. Не са малко и жените, които могат да се нарекат „анти-жени". Именно те отхвърлят собствената си женственост, презират „женствеността" по принцип, подтикват посестримите си към война срещу мъжете... но всичко това в един мъжки свят.
А жените, които се стремят да постигнат не само вътрешна, но и външна свобода и отказват да продължават да изпълняват новите повели, именно те са призвани да осъществят това трудно дело.
От тези жени може би зависи всичко.

« Последна редакция: Юли 30, 2009, 03:27:49 am от Vanesa_ »
Св. Августин благодари на Бога, че не му е вменил отговорността за неговите сънища. Несъзнаваното е

Неактивен Vanesa_

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
ДЕХУМАНИЗИРАНИЯТ ТЕХНОЛОГИЧЕН СВЯТ (Д. Т. С. ) И НЕГОВИЯТ АНТИ-ЖЕНСКИ ПЛАН
Като че ли управниците на Д. Т. С. са се наговорили:
—Внимание! Пределният праг е достигнат. Жените настояват да получат правата си и ги получават. Започват да прозират игричките ни. Представляват голяма потенциална подмолна сила, а това ги прави особено опасни. Длъжни сме на всяка цена да им попречим да започнат да действат по женски. Да, именно да действат като жени!
И по-нататък:
—Жените са проницателни. За щастие не съзнават до каква степен. Обичат истината, конкретното, неподправеното, човещината, сигурността. А нашият свят е неистински, абстрактен, фалшив, нечовечен, несигурен. Един ден жените ще се опитат да разрушат стореното от нас. Може дори да пожелаят да прекратят войните, които водим! Това ще бъде краят на опасните ни опити, на деловите ни мъже, краят на меркантилността ни. на теориите ни. Това ще бъде и нашият край.

И те измислиха общ план за действие:
—Трябва да попречим на женския род да събере сили.Засега те са притиснати от старите схеми за всеизвестната им слабост и няма защо да се боим от тях. Ала това няма да продължи дълго: има хора, които подучват жените да осъзнаят същността си, карат ги да се намесват, да изправят недъзите на нашия свят. Времето не чака. Трябва да подкопаем вътрешната сила на жените. Да изтрием от картата женското съсловие.
В писмен вид замисълът изглежда в общи линии така:

Първа точка от анти-женския план
—Да се привлекат в армията на трудещите се възможно най-голям брой жени.
—За целта да се ласкаят, да се отрупат с всевъзможни социални и юридически придобивки. Да им се отпуснат юздите, но като цяло да се държат под контрол.
—Да им се внуши, че са свободни от мъжката опека, но да се чувстват вътрешно несвободни.
—Да бъдат привличани но всякакви начини в професии, водещи до загуба на женствеността.

Втора точка
—Да се назначават жени дори за много отговорни дейности, при изпълнението на които обаче женствеността ня¬ма да им служи за нищо.
—И тъй като е неоползотворена, тя ще се атрофира и ще се изгуби, тоест опасността ще бъде премахната.

Трета точка
—От жената може да се получи умен, тоест опасен свидетел. Следователно подобен свидетел трябва да бъде отстранен. За тази цел ще я направим наша съучастничка и така номерът ще мине. От този момент тя няма да посмее да си пъха носа в работите ни и няма да се превърне в свидетел на обвинението. А ние ще се покажем благородни, отваряй¬ки й вратата.... поне нашата.

Четвърта точка
—За да ти подчиним изцяло, ще принудим милиони жени да изгубят собствената си индивидуалност; тук на помощ ще ни се притекат химията, модата, рекламата, милиардите. Ще изфабрикуваме толкова безлични и инертни момичета, че всякаква опасност ще бъде отстранена.

ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ЖЕНИТЕ
Хванати натясно в света на мъжете...
Логично е да си помисли човек, че след като се бяха освободили външно, жените ще се възползват, за да се опитат да защитят вътрешната си свобода. С други думи, няма да се оставят да бъдат изиграни.
Получи се точно обратното: капанът действаше без грешка. Моментът бе идеално избран. Рибата бе изгладняла. Трябваше само да хвърлят въдицата, за да налапа стръвта.
Това обяснява защо все повече жени участват в световните дела. За кой свят обаче става дума? Няма друг век, през който светът да е бил толкова неприветлив, отегчителен, бездушен, войнствен, агресивен, егоистичен, дресиран, така изпълнен със сътресения, монотонен, целеустремен, разрушителен. Никога досега не е бил толкова свръхмъжествен.
Като че ли се бяха изсипали дъждове от мъжки хормони, докато женските витаеха из облаците.
Ето как работите на жените потръгват, но наопаки. Нашето време е идеалното за жените, пропаднали на зрелостния изпит по женственост. Както и за онези, които поради това, че имат личностни затруднения, се стремят па всяка цена да намерят себе си, да открият някаква опора, да осъзнаят кои са. И си внушават, че работата в този мъжки свят ще им помогне да преоткрият дълбоката си същност.
Дават им права. Те налапват стръвта. Но не забелязват кукичката.
Женската „конкуренция"
Жените са в същата безизходица, в която се задъхват и мъжете. Така е, защото женската конкуренция се обуславя от инфлация на логиката и на интелекта. А какво са всъщност тези две „неща", ако не най-обикновени допълнения към психологическия живот?
Истинската интелигентност е присъща както на жената, така и на мъжа. В това отношение двата пола са съвършено взаимозаменяеми. Нещастието е в това, че жените са на път да загубят своята интелигентност.
Колкото до мъжете, те отдавна са я загубили.

За да бъде достоен съперник на мъжа в това модерно състезание, жената трябва да потисне човешкото у себе си. А това е невъзможно, независимо дали тя го иска, или не.
Оттук произтичат трагедията, несигурността, мъките и страданията на жените. Самите те съдействат за това? Да. А женското в тях? Не. Стигнало се е дотам, че най-възвишените им характерни черти са придобили отрицателно звучене: например тяхната отзивчивост, откритост, проницателност, вътрешната им сила. Дори състраданието, с което ги е дарила природата, е охулено, смазано от техно-кратичната машина. А що се отнася до великото майчинско чувство (накратко казано, чувството), една феминистка ми заяви: „Момент, това се отнася до фустите!"
Очевидно и жените, и мъжете са се озовали на дъното на едно и също подземие. Никога досега жената не е била така поробена в един свят, в който доброволно се е оставила да затъне в името на някакво лъскаво подобие на свободата.
Резултатът бе точно такъв, какъвто го бяха предвидили властниците на Д. Т. С.
— Държали сме ги винаги на разстояние? Сега пък ги държим изкъсо. Работят за нас и при нас. Да направим така, че да заприличат на нас, да започнат да постъпват като нас, да се съсипват с наша помощ. Те стават полумъже. Отлично! Ние си оставаме истински мъже. По този начин си запазваме командващата роля.
Защото „мъжката" работа е подобие на свобода. Тя не е изходът, а вратата към ада.
По-зле отпреди!
Колко силни и властни бяха жените едно време, когато се подвизаваха вън от обществения живот! С действията си компенсираха грешките на мъжете. Оставайки истински жени, те изслушваха, премисляха, наблюдаваха, изчакваха и най-накрая се намесваха при изковаването на мъжкото решение.
Така се запазваше равновесието.

Някога куртизанките, кралиците или кралските любовници действаха прикрито и сто хиляди пъти по-ефикасно в сравнение със сегашните трудолюбиви жени-мравки.
Не става дума за връщане назад, но трябва да извлечем поуката, която се налага. Нерядко жените, успели да съхранят непогрешимата проницателност на рода си, управляваха семейства и кралства.
Тази неизчерпаема женска сила обаче е мъртва или е обречена да загине. Помръкнал е предишният й блясък.
Нашето време е времето на жените-термити, на мравките работнички. От Лондон до Шанхай те чукат по клавишите на една и съща пишеща машина, обслужват същите апарати като мъжете, целят се в същите мишени, ръководени от разстояние от заповедите, диктувани от техниката и от бизнеса.
Един ден може би жените ще извоюват вътрешната си свобода, ще се реализират и ще бъдат щастливи. Докато не възвърнат собствената си душа и изконните си добродетели обаче, няма да могат да върнат и душата на земята...

Св. Августин благодари на Бога, че не му е вменил отговорността за неговите сънища. Несъзнаваното е

Неактивен Vanesa_

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Д. Т. С. В ДЕЙСТВИЕ

Доволен, но тревожен...
Да си представим ръководителите на Дехуманизирания Технологичен Свят, които преглеждат картотеките си, за да видят какво е положението.

Потриват ръце:
— Резултатите надминаха очакванията ни! Искахме да подчиним жените тихомълком, като си даваме вид на апостоли освободители ? Готово! Голяма част от жените са притиснати до стената. Работят по мъжки, ако може така да се каже. Нещо повече: възхитени са от независимостта си; свободни са да се подчиняват на машините, контролиращи кога идват на работа и кога си отиват, на началниците, на заместник-началниците и на всевъзможни надзиратели. Фактът, че са затворнички, им създава илюзията, че живеят. В същото време бъхтят за нас. Великолепна и евтина работна ръка. Престанали са да бъдат жени, но още не са станали мъже. Всичко върви но мед и масло.
Надзъртайки във втория раздел на картотеката, си казват:
—Аха, ето го пожертваното поколение! Между тринайсет и деветнайсетгодишните. Жените-предмети, повечето от които са налапали кукичката докрай. Млади и най-важното,ще повлияят и на децата си. Никаква опасност не грози нашия свят.
Третият раздел от картотеката съдържа дебела пачка фишове:
—Тук сме събрали всички, които се изрусяват. Истински социален феномен! Целта ни беше жените да се обезличат напълно и я постигнахме. Тези жени са навред и несъзнателно ни се подчиняват само като им махнем с ръка. Превърнали са се в инертни представителки на стоманения ни свят. Рекламата в тази насока трябва да се засили (това невероятно явление ще бъде разгледано отделно).
При вида на четвъртия раздел от картотеката лицата на ръководителите на Д. Т. С. посърват:
—Внимание! Голям брой жени са успели все още да запазят своята интелигентност, уравновесеност, трезвия си разум. Съхранили са женствеността, добродетелите и творческите си способности. Тези елитни жени представляват голяма зашиха за нашия свят, тъй като все още имат дълбока душевност. Ако решат да се намесят и да сложат нещата в ред, са способни напълно да успеят. Единственият ни шанс е в това, че сами не могат да постигнат нищо. На първо място е необходимо да се обединят помежду си, след това да се присъединят към мъжете, които са си поставили същата цел: повторното очовечаване на планетата. Естествено, това не може да стане утре, но трябва да сме бдителни. Да им отворим вратата, но да сме предпазливи; да ги пускаме да влизат само по няколко наведнъж. Уравновесеният им ум ги предопределя за високи длъжности. Вярно е, че технологичният ни свят не ги интересува. Нещо повече, отвращава ги. Обаче са достатъчно хитри, за да се промъкнат в него и отново да го очовечат. Следователно трябва да попречим на тези жени да се обединят. В случая да си на власт, означава да разделяш и да всяваш раздори.
Жената, този опасен свидетел
Последната купчина фишове от картотеката на Д. Т. С. се отнасяше следователно до здравите и трезвомислещи жени, оцелели след геноцида. Жените-свидетелки, които пътуват и наблюдават града на дехуманизираните мъже. Те запечатват мислено опасните мъжки грешки. Ясно предчувстват това, което ще сполети света. Не изпитват никаква неприязън към мъжете, защото разбират, че те дори не осъзнават бавното си и неизбежно самоубийство.
Тези жени-свидетелки търсят пукнатините в дебелите зидове. Ръководителите на Д. Т. С. мълвят:
— Един ден тези жени могат да се превърнат в наши обвинители. Ще подстрекават към бунт срещу неправдите, ко¬ито сме причинили, срещу бездушните ни сделки, войните, които водим, срещу безсмислените ни проучвания. Те искат една планета, обитавана от човешки същества, с човешки условия на живот и на труд. Ако запретнат ръкави... Оттук произтича третата точка на плана против жените.
Жената се превръща в съучастничка
Няма по-изкусно изпипана измама от тази, да съумееш да превърнеш един свидетел на обвинението в съучастник в престъплението. Това е равносилно на отстраняването на свидетеля — един вид съвършено престъпление.
Какво представлява свидетелят освен един трезвомислещ и проницателен наблюдател? От друга страна, за да си истински свидетел, трябва да отговаряш на известни условия: да не си замесен по никакъв начин в извършващото се деяние. Свидетелят се нуждае от неутралност, от известна дистанцираност.
Ако ги няма тези две предпоставки, свидетелят просто не съществува. Немислимо е човек да е достоверен свидетел на катастрофа, ако е един от пострадалите.
Втората хитрост, позволяваща премахването на свидетеля, е да заплатим за мълчанието му.
Нали така се постъпва обикновено?
Отново давам думата на представителя на Дехуманизирания Технологичен Свят (Д. Т. С.):
— Някои жени искат да отмъстят за извършените неправди? Искат да спънат нашия напредък? Готвят се да ни разобличат пред света? Е добре, да им попречим, като ги направим наши съучастнички. Градовете ни били бездушни? Да принудим по някакъв начин жените да вземат участие в строежа на градовете. Произвеждали сме оръжия, ракети? Да поверим на тези жени важни постове в областта на физиката, на химията, на електрониката. Да направим от тези свидетелки делови жени. Как биха могли тогава да ни критикуват, след като ще бъдат компрометирани, защото са поели определени отговорности? Свидетелят на нашите дела ще бъде и наш съучастник, ще извадим страхотен късмет!
Някой ще възрази:
— Нито една умна жена няма да се остави да я излъжат!
И още как! Колко много вече бяха излъгани!

ЖЕНИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗПИТВАТ ВИНА ЗА ВСИЧКО!
Положението щеше да е съвършено различно, ако бяха осведомили жените какво представляват в действителност; ако им бяха казали, че женствеността съвсем не е синоним на сладникави превземки, а насъщна сила; с една дума, ако бяха изкоренили старите предразсъдъци. Осъзнавайки своята същност, жените отново щяха да станат силни, мъдри, интелигентни и дееспособни. Така обновените жени постепенно щяха да проникнат във външния свят, който щеше да престане да се руши и щеше да възстанови равновесието си.
Вместо това внушаха на жената чувство за вина.
Убедиха я, че след като е домакиня, е виновна, защото не работи навън. Ако ли пък работи навън, е виновна, че не се грижи за дома си. Вмениха й вина за това, че има деца, за това, че няма деца, за това, че е хубава, и за това, че не е, за това, че е млада, и за това, че вече не е. С една дума, точно прицелени ужилвания, които разчоплиха старата рана на жената, вечното й чувство за малоценност и забраната сама да се грижи за себе си. Другояче казано, продължиха да й отказват правото на собствени права, В същото време привидно й разрешиха да направи някакъв избор: или да работи наред с мъжете и за тях, или да се превърне в затворничка, която сочат с пръст.
Да се поставим на нейно място. Принудена е едновременно да бъде и мъж, и жена. Преставайки обаче да бъде жена, не е в състояние да стане мъж. Сблъсква се с абсурда, с невъзможното; изразходва енергията си, без да се щади, стреми се да се освободи от чувството за вина, нагърбвайки се с грижите около готвенето, децата, професията си, директора, съпруга, собственото си преуспяване, любовта си. Разбира се, всичко това едновременно.
С други думи, унищожиха съкровената й същност, към която се е стремила от векове. И по такъв начин премахнаха полето за дейност, където в сравнение с мъжа тя притежава огромни и безспорни предимства.
Показната активност, професията се превърнаха в почти задължителни цели за нея. Започнаха да тръбят, че женският ум (който е нещо реално!) бил подобен на мъжкия. Ето как, без да дочака да си възвърне онова, което векове потисничество й бяха отнели, бившата робиня пожела да заприлича на бившия си господар.И се накипри със същите доспехи.
Чувството за вина се подсили от една определена категория жени — така наречените „феминистки". Най-вече поради факта, че тези жени изведоха в общо правило личните си съдби. В резултат на трудно общуване с бащите, с майките или със съпрузите си те се превърнаха в анти-майки, в анти-жени, в анти-човеци, в анти-всичко и на първо място в анти-себе си.
Тези феминистки не защищават жените, това е последната им грижа. Те не търсят начини за възраждане на женствеността, а точно обратното: как да бъде унищожена женствеността, защото са пропити от омраза. В желанието си да отсекат десетина дървета, те се стремят да унищожат цялата гора.
Хвърлиха цели кохорти жени срещу мъжките танкове. Чувството за вина на тези жени им предлагаше две възможности: да извлекат от исканията си някакво подобие на удоволствие или да поемат командването на танковете. В края на краищата и те, подобно на останалите жени, попаднаха в клопката, превърнаха са се в съучастнички, компрометираха се.
Лишен от утробата, даряваща живот, мъжът никога няма да разбере до каква степен женската душа е потопена в същността на нещата и на хората. Силата на жената е в това, че тя единствена е способна да почувства живите сили.


Следва :)
Св. Августин благодари на Бога, че не му е вменил отговорността за неговите сънища. Несъзнаваното е

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Символът Уроборос(Uroboros, Ouroboros)се е появил едновременно на територията на Европа, Китай, при Маите и в Египет...
Това е важно за проумяване а не да приемаме на доверие наготово разтълкуваните отдавна символи от тесногръди философи прагматици!
 ...
Символите имат огромно значение според истинската Кабала. Различните символики са създадени и се създават с една основна цел – да бъдат енергийни канали(както и архитектурата). Но никой от тях не е завършен сам и не работи без хората, носещи я, изпълняващи съзнателно или несъзнателно действия и ритуали  с тези символи. Човешката психична(и физична) дейност определя какъв вид енергия ще преминава през тях... 


http://www.euribor.org/ - Euribor® (Euro Interbank Offered Rate) is the rate at which euro interbank term deposits are being offered by one prime bank to another within the EMU zone. ;-)

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Да, да WhiteKnight виж някои снимки от книгата -диск "Лека нощ Нещастие" - Част 3

Емблемата на НАСА е всъщност змийски език! 90% от хората на Земята блокират от страх само при среща с влечуго с опипващ изплезен език. Учихме го дори в университета(ще си потърся записките) как автоматично преминаваме на друга мозъчна верига и нивото на стресовите хормони...
« Последна редакция: Август 05, 2009, 20:03:13 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
А какво ще кажеш за това евро?
« Последна редакция: Август 05, 2009, 20:04:09 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Рейгън и Горби?
« Последна редакция: Август 05, 2009, 20:05:30 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
А какво ще кажеш за това евро?

Да, тук целенасочено е изобразен фалос, а в реалната карта на Швеция фалосът е с две глави и по трудно може да се оприличи като такъв, тук са откъснали едната частичка, за да натъртят ударението.

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
           Масонски Мистрии  

Както при хората същностите от ниския Астрал и други измерения условно могат да се нарекат – „добри и лоши”. В Арабския свят те са познати като – Джинове. Да, те съществуват в паралелни измерения. В Ислямската и Християнската религии строго се забраняват контакти и общуване. Няма такова нещо като „Добър Джин” или „Дух”. Те идват от „ Отвъд” и мисията им е една – измама! Много по темата разказва Роджър Монро(Roger Morneau). Той е разкаял се бивш сатанист от елита. Свидетелства в книги и интервюта за много ритуали на тайните окултни богаташки общества в Северна Америка:

-„Хората в нашия свят, които общуват и се договарят с тях(същностите от ниския Астрал и други измерения) целят и двете страни да следват общия план.Както и при хората, между тях има обикновени същества и влиятелни лидери. Обикновените работят с обикновените хора - гадатели, вещици, лечители, хипнотисти, магове, до обикновения човек. Но влиятелните лидери между тях се срещат само с нашите лидери и така се осъществяват големите събития, предават се големите планове. Използват се трансмедиуми, които ги свързват с определени духове, които да ги информират за древната история... И човека застана с главата ето така... очите му се изцъклиха... и остана така около половин час... И духа говори чрез него, води го, чрез него идва на Земята. Ние задаваме въпроси на един от тези хора, които са канали. Гласът, очите и всичко се променяше. Особено гласът на човека се променяше напълно. Духът се идентифицира като водач и съветник и започва контакта.”

Свързването с лидерите от другото измерение не е лесна работа. Трябва да бъдат извършени определени ритуали на определени дати, за да се освободят определени енергии. Тези ритуали включват противни действия, свързани с жертвоприношения и проливане на кръв. Жертвоприношенията отварят определени врати, наричани „Портали” между измеренията и призовават най-могъщия Демон(Джин, 4Д Рептил) от другото измерение. Транс-измерните пътувания и комуникации се извършват на определени места, следвайки определени ритуали.
 
Ето за какво са били през вековете „жертвоприношенията към боговете”. Да, винаги са били за призоваване на тези демони. Това продължава с пълна сила и днес. Всеки голям лидер на голяма държава или могъща корпорация следва ритуалите до днес.


                       Масонски шахматен под

Шахматният под е символ на транс-измерно пътуване - средство за „преминаване”. Точно като неслучайното световно лого на такситата, чрез които се предвижваме. От древността символите на порталите, точно като днес в масонските ложи, са колона, представляваща Светлината и поставената от другата страна втора колона, представляваща Мрака. А по средата е мястото, използвано за ритуали, жертвоприношения(с живи същества)... Светлината олицетворява нашия свят, Мрака олицетворява демонския. Шахматната шарка символизира обединяването на двата свята. Всички важни масонски ритуали се извършват върху шахматен под. Но това е само изобразяване. Ритуалите са тези, които отварят „вратите” с отделената групова психична енергия. От векове истинския Елит(наричащ себе си Илюминати) с успех се кланя и призовава на шахматния под Демони – „Паднали Ангели”, „Богове”, „сиви извънземни”, „сменящи формата си рептили – шейпшифтъри”.
        
Всички те според Корана са Джинове, които целят само измама на човешкия род. Те „случайно” играят на страната на Новия Световен Ред.
Какво правят тези масони върху шахматния под? Те изпълняват публично ритуал, посветен на „Баал” – Сатана. Снимките са направени пред Конгреса на САЩ.
        
Благодаря на Noreagaaa и Achernahr от www.wakeupproject.com и превода на Una от www.xnetbg.com
« Последна редакция: Август 05, 2009, 20:10:11 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен remalyks

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 199
 • in/at/on 11
  • 11
На какво я обърнахте темата ...............  :-X :'( :-\

ст. 17


А какво ще кажеш за това евро?

Да, тук целенасочено е изобразен фалос, а в реалната карта на Швеция фалосът е с две глави и по трудно може да се оприличи като такъв, тук са откъснали едната частичка, за да натъртят ударението.

Това става така понеже Норвегия не е част от ЕС, но къде ги видя 2те глави на Щвеция?!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/43/Locator_European_Union.svg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/35/Location_Sweden_EU_Europe.png
« Последна редакция: Август 01, 2009, 20:23:11 pm от remalyks »
11

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27