Vanesa, зад този ник мъж ли стои? Трудно на една жена биха и се изкривили до такава степен ценностите, за да избере точно тази част от текста
Еленко, благодаря за опита да отговориш обстойно - толкова, доколкото ти стигат силите.
Би ли направил услуга на всички четящи, КАТО ЗАМЕНИШ ПОНЯТИЯТА ОТ ТОЗИ ТЕКСТ:6. "Секс кукли"- визирам днешните подменени ценности на обществото, които не се тиражират само от органичните портали на Митьо Пайнера... Голяма част от младото поколение(и старото) вече е приело за нещо нормално(и задължително за успех) още на 16 години да осакатят тялото си с пластмаса(правейки безумно богати касапите, които не им обясняват, че тунинга се подменя през 5 години до ... и струва много по-скъпо) и киселини против бръчки... Всеки истински човек може да продължи.
1. Във връзка с "Мъже, Мъже" наистина много ме забавлява световната мода с изписаните оскубаните вежди. Преди 3 години в Милано не можех да повярвам колко са полудели мъжете с пинсетите, дори спорех, че това у нас няма да се случи...
2. 3. - думата "любов"? понятието "връзка"? - без маски така да си паснем уникално като парченца пъзел... И не да се опитваме да обичаме а просто да обичаме.
4. Кои са ценните ресурси на мъжа? - Жената и Мъжа са еднакво ценни и равноправни. Но все пак и мъжете имаме цици(млечни гърди)И ние не знаем защо...
5. словосъчетанието "задоволяване на сексуалните си потребности" - всеки мъж и жена с редовен(защотото могат да знаят, какво е липсата)полов живот са ме разбрали.
7. Какво означава "брак". Какво влагаш под това понятие? - Брак - бракуван, негоден, счупен, за боклука. Бракосъчетание - нещо много чуждо на човешката природа(за разлика от дресираното поведение).
"Ако наистина обичате своята половинка, останете цял живот неБракувани заедно в мир."
00. Нужна ми е светлина по въпроса за "половинките" - без маски така да си паснем уникално като парченца пъзел.
8. Друго нещо, което прави жените нетърпими, е фактът, че те са в основата си като деца.Повечето притежават емоционална зрялост на 4-годишно дете и яростта на Алигатор, ако не минава тяхната. - Казвам - ПОВЕЧЕТО(радвам се, че не си от тях). Да отворим "Каменица" да спасим мъжа! Ухилен Не съм женомразец(точно обратното).
Ти наистина ли си учил психология? - Да дипломирах се с отличие и имам десет години практика с клиентки без да обсъждаме Пришълци, НЛО а само битовизми базиращи се на никаква сексуална и изкривена сексуална култура, безпаричие и хакване от безброй Егрегори...
9. В какво се изразява свободата на Човечеството? - Първо най-видимото - хората да проумеят вампира наречен Монетарна система и да го заменят(поне да поискат първо) с "Икономика на ресурсите". Да не мразят всички евреи а само еврейските родове на Рокфелер и Родшилд(да се ограмотят по темата в свободния интернет а не от водещите медии, които притежават).
При първа възможност никаква подръжка на престъпната световна банкова лихвена система, на военната машина и скотските лицемерни божи отци на всички религии.
Има още - това са само първите крачки, които трябва да се направят от 100 маймуни(критична маса хора - фрактали) дори с пълзене преди истински да проходим и тичаме към истинската си духовна еволюция.
Извини ме за правописа(не е силната ми страна)!
В ТОЗИ:Жени, жени...
Повечето жени са свръхчувствителни създания и поради това са лесно контролируеми от пришълците и елита. Основната цел на жените на Земята(това, което Рептилите са програмирали да правят) е да заробват мъжете чрез връзки. Жените са обсебени от мисълта за връзки и любов(поради програмирането на пришълците) и не ги интересува нищо друго в живота.Те биха могли да накарат мъжа да повярва, че да има връзка е едно от най-важните неща в неговото съществуване, без да разбират, че мъжете изобщо не ги е грижа, дали имат връзка или не, и то с основание. Нещо повече, повечето жените принуждават мъжете да губят ценното си време и ресурси за тях. Тази демонична игра продължава от далечни времена и очевидно няма край. Може да обвинявате и повечето жени за падението и безнадеждността на човечеството(мъжете също не сме много цвете за мирисане, но това е друга тема). Хайди Клум в хелоинския си костюм няма представа, колко е точна метафората.
Не бъркайте! Не съм женомразец(точно обратното). Много е трагично, че мъжете не могат да задоволят сексуалните си потребности без да попаднат в капана на една връзка(иначе, те ще бъдат обвинени в изнасилване, тъй като на Земята не съществува официално секс по взаимно съгласие извън връзка, поради гореспоменатото програмиране на жените).
Снимката е майтап, но Бракът не е. А брак не значеше ли „вече развален, счупен”?
Демоничните заробващи капани, като този, са стандартни начини за действие на Рептилите и Мрака. Сега, просто си представете, че трябва да купите пица ресторант, за да си поръчате една пица. Наистина, дяволски абсурд. Друго нещо, което прави жените нетърпими, е фактът, че те са в основата си като деца.Повечето притежават емоционална зрялост на 4-годишно дете и яростта на Алигатор, ако не минава тяхната. Жените плачат, чупят стойки и имат нужда мъжете да се грижат за тях. Като цяло, болшинството жени популяризират по-скоро заробването, отколкото свободата на човечеството. Достатъчно лошо е че пришълците и елитът вече ни контролират. Сега сложете жените в уравнението и имате абсолютна мизерия. Те са като кучета, помагащи на овчаря Рептил. И от тук идва и „термините” - „Кучка”, в случай, че още не знаете и Песоводец за мъжете
Ако наистина обичате своята половинка, останете цял живот неБракувани заедно в мир.
И помислете, жените всъщност са прекрасни с „Palmеrs”, но и толкова горди с контролиращите си(ги) рептилски прийоми(способи).
Двоен стандарт в действие, хем еманципация и равенство, хем да им се отварят вратите кавалерски. Жени вие сте прекрасни само, когато сте истински жени. Оставете „вдигането на гири” на мъжете! Събудете се! Какъв позор за такива иначе, толкова великолепни създания...
Аз се прекланям само пред истинските жени. За моя радост съм обичал такива и сега обичам такава красива жена от цялото си сърце. Жените са истински само, когато не са влезли в егрегорните калъпите на секс кукли, роботизирани домакини и рептилски кучки.
ЗА ДА ВИДИМ НАГЛЕДНО КАКВО БИ СЕ ПОЛУЧИЛО. 
Не твърдя, че си женомразец. Нещо по-сериозно от това
Не стана ясно, защо все още не си публикувал текста "Мъже, мъже" в противовес на "Жени, Жени". Едно изречение не може да представи цялостната картина.
Особено държа да получа отговор на следното:
5. словосъчетанието "задоволяване на сексуалните си потребности" - всеки мъж и жена с редовен(защотото могат да знаят, какво е липсата)полов живот са ме разбрали.Цитат: Много е трагично, че мъжете не могат да задоволят сексуалните си потребности без да попаднат в капана на една връзка(иначе, те ще бъдат обвинени в изнасилване, тъй като на Земята не съществува официално секс по взаимно съгласие извън връзка, поради гореспоменатото програмиране на жените).
Въпрос: Обясни в детайли моля ти се, каква е приликата и разликата в двата текста? Аз не разбирам в какво се изразява трагедията специално на мъжа. Какво означава "редовен полов живот"?
Сигурен ли си, че познаваш човешката същност? 10 - те години "практика" и университетските дипломи не са никаква гаранция за това.
4. Кои са ценните ресурси на мъжа? - Жената и Мъжа са еднакво ценни и равноправни. Но все пак и мъжете имаме цици(млечни гърди)И ние не знаем защо...Цитат: Те биха могли да накарат мъжа да повярва, че да има връзка е едно от най-важните неща в неговото съществуване, без да разбират, че мъжете изобщо не ги е грижа, дали имат връзка или не, и то с основание. Нещо повече, повечето жените принуждават мъжете да губят ценното си време и ресурси за тях. Тази демонична игра продължава от далечни времена и очевидно няма край...
С голям интерес очаквам да замениш понятията
Следвайки духовният закон "Подобното привлича Подобно", как би обяснил страстния интерес, който проявяваш към Рептилии и Влечугоподобни?
Хрумна ми да извека от близо 20 - те страници, статистика на думите и словосъчетанията, които най-често използваш. Ще я публикувам съвсем скоро, за да се види ясно и недвусмислено с какво хората, които четат тази тема биват бомбандирани.