Дали вече не си зависим? Щом ти трябва трева за добро настроение.....!
Къде видя да съм написал, че ми трябва джойнт за добро настроение ? За добро настроение ми трябват главно 2 неща. Хубави жени и няколко бири за да ги предрасположа

Останалите работи, като масури, отлежали маркови питиета или качествени домашнярки не са задължителни и според зависи от жените някой път даже не са и препоръчителни.

и предпочита да се излежава в леглото до обяд.
постоянната крайна раздразнителност, постоянна настинка и хрема, постоянната умора
не иска повече да ходи на работа
Всичкото упоменато по-горе е признак само на едно. На използване на дожойнт третиран с химикали или така наречената друсана трева. Използва се най вече паркизан, но могат да се слагат и всякакви други работи, като ацетон, разтворители и каквото си помислите. Слабата трева се изварява в тази смес и става "силна" и предизвиква по-горе описаните ефекти. Липса на всякаква мотивация, сънливост и (искам да обърните внимание на това)
раздразнителност . О, Боже !!! Раздразнителност от трева ?!?!??!!?!? Сигурен ли си, че на са подрусвали и амфетки от време на време ? Внимавайте какво пушите деца ! Не напразно преди време имаше един съфорумец, който беше абсолютно против марата, защото според него в България няма чиста и всичката е друсана. Еми аз не мога да се съглася напълно с него, защото ако познаваш точните хора, си намираш винаги висококачествена и няма такива филми като да не искаш да ходиш на работа. Щом трябва - ходиш и марата изобщо не може да те спре, да не казвам, че даже ще помогне, но това е индивидуално

пс: забравих да добавя. Хремата и постоянната настинка са резултат от отслабена имунна система, която е резултат от обездвижването в комбинация с инхалирането с химикали било то от друсалките, било то и от въпросните спреьове за нос. И не знам каква е връзката между спреьовите и марата, но двете въздействт на съвсем различни части на тялото. От опит казвам, че няма никакъв ефект и взаимовръзка между спреьовете и джойнта. Ефекта от марата е един и същи дори и цял флакон да си пзпръскаш в носа. Виж, при алкохола е съвсем различна работата. Там трябва да се внимава с количествата. И внимавайте и с тези спреьове защото при много честа употреба изсъхва лигавицата и за да се оправи трябва хирургическа намеса. Това не е лек за синузит и хрема, а просто облекчаващо вещество. Аз го замених с морска вода. Открих го съвсем случайно понеже бях забелязал, че винаги когато ми е запушен носа, отида на плаж и поплувам малко, носът ми се отпушва за известно време. Реших да напълня едно празно шишенце с морска вода и..... О ЧУДо, Действа !!!