Това нещо го твърдя с уговорката, че предупреждението е на база изследвания и научни анализи. А не на конспирация.
Че той и нашият човек предупреди на базата на изследвания и научни анализи(виж н 1. страница от темата.)

А земетресението в Стражица кой го причини? Пак ХААРП? Земетресения е имало и преди и ако има земетресение то според мен ще се причини от природни фактори, а не конспиративни.
Кой го отрича това?
Но: при земетресението в Стражица 1986 въпреки големите разрушения, говорим за 2 жертви!! А в Китай колко са жертвите?!

Вече ако сте сигурни, че първото сериозно земетресение, което ще стане в България, ще е от ХААРП, то тогава няма смисъл да споря.
При положение, че технологията съществува и се използва активно, за да ни плашат после с лошотията и отмъщението на природата и за извличане на дивиденти от всякакъв тип,аз лично не го изключвам. А за сигурност: В много малко неща съм сигурна 100%.

Обаче за мърлящината в управлението на съответните отговорни министерства съм напълно съгласна с теб.
Зимата винаги "ще ни изненадва". >
Впрочем в Стражица към днешна дата нямат представител на "Гражданска защита"! Въпреки, че е земетръсна зона и все още ги тресе там. За какво си говорим въобще?
И за да не остана неразбрана:
С горното предупреждение акцентът е поставен върху застраховките, т.е. пак върху прибирането на парички, а нашите си мълчат и се съгласяват, но пак НИЩО не предприемат!!! Но и ние сме овце..., щом не им търсим отговорност за престъпното бездействие.

Сеизмична карта на Европа: