Много ми е чудно- винаги ми е било чудно, дали в крайна сметка Русия и САЩ са противопоставени една на друга, или са в добри отношения(за пред публиката да се държат като котка и мишка, а всъщност да заблуждават)? Е, каква е ИСТИНАТА в крайна сметка? Кой кого лъже?
На луната най- напред "стъпиха" правилата на американците- кой каквото си намери пръв, негово си е!
И започна великото разпродаване на лунни парцели. Като пионери тук несъмнено бяха братята евреи.
За по $ 500(мисля че бяха толкова)на декар, всеки можеше да се сдобие с имот на Луната. И японците луднаха.Та дори и българи някакви. И колко още...

Естествено, щом се говори за имоти трябва да се досетиш, че следват строежите. Великите конквистадори на бъдещето- къде квото видят конфискуват. Откри им се огромно поле за действие.
И тогава медиите замлъкнаха...Докато по едно време не решиха да уведомят обществото, че скоро САЩ ще строят бази на Луната(а смятат да направят същото и на Марс). Русия дълго време мълча по въпроса. Явно сега е решила да вземе част от нещата в свои ръце. Сега пак мълчат, скоро май са намислили да пуснат бомбата...
Порция след порция информация, но по малко.
Защо за Русия не се говори толкова много, както за хамериканците?
От време на време във филмите се разпространява информация за реалното бъдеще на човечеството.Да не се тревожи може би толкова много, като "научи" за истината.
Сега може би Русия е изпреварила САЩ по развитие на технологиите. И тя не е обаче като едно време. Целите са други вече. А какви са?