Автор Тема: Еволюция и Постбиологични Цивилизации  (Прочетена 9298 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 671
 • WATCHER
Re: Еволюция и Постбиологични Цивилизации
« Отговор #15 -: Февруари 02, 2007, 20:18:23 pm »
Трандев  :) Научни институти  ;) :P ала бала. Тайните общества нали точно от университетските среди си набират хората, които им трябват да замазват. После всички стойностни изследвания се провеждат в секретни лаборатории  и са финансирани от огромни черни бюджети. Човека вижда 5% от реалността със сетивата си. С помощта на технологически прибори може да види още допълнително 10%. За да се видят и другите очевидно трябват много средства за да се правят опити. И тези които са ги вложили тези средства и за разбрали за някои вселенски истини от сорта на това как да пътуваш мигновенно до различни точки на космоса не са токова алтруистично настроени да ги споделят с другите а ги използват за контрол. Между другото тези неща се знаят и са писани от различни физици като теории – и за многото вселени и за други неща. Но от теория да стане на практика трябват много средства и опити. И после тези средства трябва и да се оправдаят и да се използват не за хората а срещу тях в повечето случаи.
После науката била изградила доверие в хората - ха ха ха. Че  то по един сериозен въпрос "науката" няма  неопровержими доказателства. Ни за произхода на човека, ни за това дали преди нашата цивилизация е имало по-развита. Да не говорим за медицината където ти се продават лекарства с цел да продължаваш да си болен  щото ако си здрав пари очевидно за тях няма да има! И тука дори нестава въпрос за откровени лъжи. Много по лесно е да кажеш само част от истината и проблема ти е напълно решен. Както в случая че еди какво си нещо е невъзможно......, но със следните изключения, които разбира се са спестени на масовата публика, а на по запознатите е възможно само на теория щото както вече отбелязах практиката изисква прекалено много средства. Тези средства така или иначе пак от хората са взети – само дето те и хабер  си нямат за какво се изплзват.
Колкото до документалния материал - ами тези които го притежават обикновенно не остават много време живи. Други пък като хакера дето е видял  необработените снимки на НАСА искат да го съдят. Дам според теб най-вероятно  и той менти за да спечели някой друг $. Когато излиза все пак някакво инфо на бял свят - то е пак от тези секретни организации, които си играят свои игри и много често са  във война помежду си. И ако съвсем малко се разсъждава логично се вижда как  цялата ситуация на планетата е толкова ясно режисирана и дирижирана, че няма и накъде повече. Просто прекалено много неща са много "удобни" за да ги приема като "научен факт".
Като спомена и вярата - може би и вярваш на  тези дето управляват различните страни по света - правителствата, че са там за да решават проблемите на хората ?
За комерсиалността - да така е много хора използват невъзможността на "науката" да обясни някои неща - както казах 10% е доста малко число айде 15% да са. Но дори и това което официално е познато не се използва в помощ на хората, а най-вече против тях. А точно  при космическите въпроси са нужни най-многото пари за опити и доказателства  и тези средства са контролирани от неслучайни хора. Ти си вярвал на НАСА на 80%  :) Дам и аз им вярвам че има планети, звезди и огромни разтояния между тях, както и това че в космоса е доста студеничко ;). В другите 20% са пропуснали да споменат за намерените артефакти на планетите на които пращат сонди, монди и т.н И да Луната е изкуствен спътник и е куха  при тва.  :P
« Последна редакция: Февруари 04, 2007, 00:31:25 am от Alien »

Antonium

 • Гост
Re: Еволюция и Постбиологични Цивилизации
« Отговор #16 -: Февруари 05, 2007, 08:40:52 am »
Така е Ейлиън, незнанието и безпросветието винаги е раждало параноя, нови богове /извънземни в случая/, местни зли духове / тайни организации в случая/ и сега  трябва да издигнем храмове в чест на новите ни страхове и поверия и да пренасяме жертви в тях.
Примерно всички неверници промъкнали се и оспорващи идеята за кухата Луна . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
А за Луната, спорът виждам сте го пренесли в отделна тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 671
 • WATCHER
Re: Еволюция и Постбиологични Цивилизации
« Отговор #17 -: Февруари 05, 2007, 15:07:56 pm »
Само че Трандев - ако се обърнеш към историята ще видиш че тези "богове" а сега и извънземни винаги са били в основата на всички изградени досега цивилизации, което едва ли може да се обясни само с пълно незнание и параноя  ;) Доста архитектурни паметници от далечното минало свидетелстват че хората които са ги правили, най-малкото не са били "кухи" както Луната  :P :P :P, а са знаели доста неща и едвали техните "богове" са били фантазия  ;)

Antonium

 • Гост
Re: Еволюция и Постбиологични Цивилизации
« Отговор #18 -: Февруари 05, 2007, 15:42:28 pm »
Аз тук, като представител на Земната раса се чувствам леко обиден, след като всички религии и  постижения са в резултат на външна намеса. Илиза ли от това твърдение, че организации рушащи вярата в религиите  и обръщайки взора в самия човек , са най-земни и най - истински.
Свобода, равенство, братство! :)
Боговете са мъртви и човекът е оставен сам на себе си.  :)

anna

 • Гост
Re: Еволюция и Постбиологични Цивилизации
« Отговор #19 -: Февруари 05, 2007, 22:23:21 pm »
  "Кралят  е  мъртъв- да  живее  кралят!" ;D
 Ще  си  заминат  старите  извънземни  господари- ще  дойдат  новите... ;D ::)
 И  все  пак  историята  има  лошия  навик  да  се  повтаря. Само  дано  тези  дето  претендират  да  ни управляват  да  са  от  other  side): Време  е  рептилийките  да  се  телепортират  в  някой  друг  ъгъл  на  пространството, наречено  ГалактикА ;)

Antonium

 • Гост
Re: Еволюция и Постбиологични Цивилизации
« Отговор #20 -: Февруари 06, 2007, 08:40:02 am »
Използваните лозунги от мен, някой хора от форума, много добре знаят от кои организации се използват :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27