За комета незнам, не съм запознат всъщност с астрономията като цяло, но ако е планета ми е интересно колко интересен климат ще има с тази орбита.
Струва ми се, че има твърде много неясноти + АКО-та и ЗАЩО-та, точно сякаш някой се е опитал да си закърпи теорията за планетата.

(И тук нямам напредвид Handle, а тия "из нета", които са се опитали да обяснят нещата по такъв начин.)
Не вярвам някой да може да ги докаже тия неща, като че ли доказателствата са доста относително нещо на тоя свят, след което единствения начин, който остава е да провериш всичко сам..
Като му дойде времето ще разберем, дано само ако са били прави да има наоколо някоя дупка да се покрием..

P.S. Извинявам се ако съм леко груб в думите си, просто не мога ей така да повярвам на нещата от някой появил се от никъде ПРОРОК, знаещ всичко и който още малко ще извади и карта на личното жилище на водача на Анунаките(примерно) и доказателството му е някакъв "разсекретен фаил"..
Какво би ме спряло да проверя кой е последния изчезнал/убит примерно член на Италианското правителство примерно, да твърдя че ми е приятел и да извадя някой "разсекретен" документ, даден ми от самия него, няколко часа преди да изчезне/умре..