Автор Тема: Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземните бази  (Прочетена 105021 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ulgen

• Четящ
  • *
  • Публикации: 67
Къде е линка с тези 21снимки?Дай линк :)

Неактивен extazo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 82
Странно но я няма вече.... беше на \"yahoo\",успях да намеря само това:
http://www.cbsnews.com/stories/2008/03/20/60minutes/main3954557.shtml

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Странно но я няма вече.... беше на \"yahoo\",успях да намеря само това:
http://www.cbsnews.com/stories/2008/03/20/60minutes/main3954557.shtml

На yahoo колко конспиративни материлаи са изчезнали  и или дава грешка или има нещо друго   ;) Просто от личен опит когато има препратка към яхуто в повечето случаи е изчезнало.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
musica universalis

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
Е то не било толкова голямо,колкото си мислех.
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
Е то не било толкова голямо,колкото си мислех.

Големината която се показва може да е всякаква - всеки добре знае че това спокойно може да е върха на айсберга. По подобен начин повечето секретни сгради имат "официална част" за пред хората.
« Последна редакция: Април 21, 2008, 22:45:40 pm от H. »

Неактивен rado89

• Четящ
  • *
  • Публикации: 224
е това е само входът все пак
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен ELSINOR

• Четящ
  • *
  • Публикации: 29
Относно: Норвежки политик дава разтърсваm
« Отговор #112 -: Май 23, 2008, 16:52:08 pm »
Аз също вярвам, че през 2012 ще се случи нещо такова и "братята" от космоса ще ни навестят. За добро или за лошо не знам, ама ние няма къде да се скрием. А може би има по нашите земи безопасно място с древен неземен произход.
« Последна редакция: Май 23, 2008, 21:41:27 pm от Mirotvorec »

Неактивен KoRn

• Четящ
  • *
  • Публикации: 80

Ето това е орбитата на Нибиру или планетата Х. На 15.05.2009 г. ще може вече да се вижда от всички места на Земята, но в момента се наблюдава от най-южните части. Прякорът и е Dark Star заради орбитата й. Точно затова според мен са я нарекли и планетата Х :) заради нейната орбита, но това е мое мнение. Но това за извънземни според мен са глупости, но много от истините се крият от хората, така че неможе напълно да се потвърди.
« Последна редакция: Юни 09, 2008, 19:44:24 pm от H. »

Неактивен KoRn

• Четящ
  • *
  • Публикации: 80
« Отговор #114 -: Юли 09, 2008, 21:10:40 pm »
Аз мисля че тази орбита е абсурдна. Каква е тази форма? Около какво обикаля тая планета? Не би ли трябвало това, около което обикаля да привлече и планетите от слънчевата система. Само не ми обеснявайте, че има двигатели, поддържащи скорост, достатъчна за да не се наруши околоосното въртене.
И сигурно по някакъв начин за запазили екосистемата на планетата, като се отдалечава толкова от звездите, да не говорим за атмосфера..
(Ако някой успее да ми отговори на тия въпроси моля да спре SGA-то  :D)

Планетата щяла да се вижда от 2009? Братле, погледни на картинката която си дал Венера колко е далече. Колко голяма я виждаш в небето? Ако имаш напредвид, че някой телескоп на НАСА може и да я види - моя грешка. Ама това, че Хабъл или някой подобен ще я вижда нас това не ни топли особенно.
Но предполагам, че говориш за невъоръжено око, съмнявам се по принцип да не може да се види до там, та значи - ако е така тая планета от 2009 до 2012 ще измине разстояние, равно на това от Земята до Венера? И после какво.. ще паркира някъде ли?

Не съм чак такъв скептик, ама тия неща с тая планета на мен ми идат в повече, дори sci-fi писател не би си позволил да напише такава необоснована измислица.
Иначе за 2012.. всичко е възможно, но нямаме ли достатъчно бурета с барут тук на Земята, че търсим такива в космоса..

Защо орбитата й е такава - незнам. Навсякъде обаче я показват такава. А иначе Нибиру е с размерите на Сатурн. Аз също все още немога да повярвам на тези неща, докато не видя планетата. А Земята е изключително малка в сравнение с другите по-големи планети като Юпитер и Сатурн.
« Последна редакция: Юли 09, 2008, 21:12:46 pm от KoRn »

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
Какво и е абсурдното на орбитата? Това е една нормална орбита на комета, всичките са с такива орбити - силно елиптични. Мен орбитата ме притеснява от друга гледна точка. Как така Слънцето не успява да я задържи по-наблизо? Из нета се говори, че Слънцето било двойна система, и че Нибиру обикаляла около кафяво джудже. Не се казва обаче какъв тип е тази двойна система - дали двете звезди обикалят около общ център на тежестта, или ние обикаляме около кафявото джудже. Има и друг вариант - през определен период двете звезди да се доближават и тогава орбитата на Нибиру да пресича орбитите на планетите в нашата. И това при условие, че въобще го има това кафяво джудже...
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен dlakon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 105
  • 65% chance for critical post
За комета незнам, не съм запознат всъщност с астрономията като цяло, но ако е планета ми е интересно колко интересен климат ще има с тази орбита.

Струва ми се, че има твърде много неясноти + АКО-та и ЗАЩО-та, точно сякаш някой се е опитал да си закърпи теорията за планетата.  ;)
(И тук нямам напредвид Handle, а тия "из нета", които са се опитали да обяснят нещата по такъв начин.)

Не вярвам някой да може да ги докаже тия неща, като че ли доказателствата са доста относително нещо на тоя свят, след което единствения начин, който остава е да провериш всичко сам..

Като му дойде времето ще разберем, дано само ако са били прави да има наоколо някоя дупка да се покрием.. :D

P.S. Извинявам се ако съм леко груб в думите си, просто не мога ей така да повярвам на нещата от някой появил се от никъде ПРОРОК, знаещ всичко и който още малко ще извади и карта на личното жилище на водача на Анунаките(примерно) и доказателството му е някакъв "разсекретен фаил"..
Какво би ме спряло да проверя кой е последния изчезнал/убит примерно член на Италианското правителство примерно, да твърдя че ми е приятел и да извадя някой "разсекретен" документ, даден ми от самия него, няколко часа преди да изчезне/умре..
Asatoma sat gamaya, tamasoma jyotir gamaya, mrityorma anritam gamaya..

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
Аз искам пак да обърна внимание, че частта от статията в която се говори за 12-тата планета като възможната причина за строене на базите е точно 1/100 от цялата статия, а още повече самия норвежки политик в допълнително интервю споменава че в тази част (за планетата) очевидно е бил подведен нарочно. Така че коментирайте другите аспекти на базите и не ги свързвайте с Нибиру. Аз още в първия си коментар писах че изказаната причина за построяването на базите е малко вероятна - по важното е че ги има и че съществуват. Те очевидно са многофункционални и свързаните с тях събития могат да са хиляди.При всяка подобна "дезинформация" има истини преплетени с лъжи.Дори и истината много често вижда бял свят само защото вече се явява полезна като причинител на страх. За 12-тата планета има специална тема в която можете да коментирате всички възможни хипотези.

cdms

• Гост
« Отговор #118 -: Юли 13, 2008, 14:16:18 pm »
Има и друг "черен" вариант. Да има Трета световна война, в която да се използва ядрено, биологично и химическо оръжие. Тези бази-градове сигурно се правят, за да оцелее човешкият род. Сещам се за филма "На брега", който развива подобен сценарий. http://zamunda.net/details.php?id=57774 Субове има в унакс. Ако са предназначени за това-Господ да ни е на помощ. Друга възможност е да има междузвездна война. Да се подготвя "Денят на независимостта". Ако великите сили имат информация може да се готвят за нещо голямо. Почвата се обработва още сега. Последните 1-2 години темата за НЛО стана много коментирана. До 2010 очаквам да ни "запознаят" или "разкрият" , че не сме единствените разумни същества. След още 1-2 години(сиреч 2012) да се готвим за война. А планетата-Х да е кодово име на идващата заплаха.
« Последна редакция: Юли 13, 2008, 16:25:01 pm от Mirotvorec »

Неактивен nibirux

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
1900-1,7 милиарда
2008-6,5 милиарда
Перспективата е повече от лоша. Земята не може да ни издържа.
Вече съм почти сигурен 99%, че се готви редуциране на земното население.
По какъв начин не смея да твърдя, но съм убеден, че няма да е само един. Може би ще почнат с някаква пандемия, нещо от сорта на H5N1. После уж имунизация, а то ще е стерилизация най-вероятно.
Кофти брато кофти.
В природата нищо не е правилно.Следователно,ако всичко върви добре?.значи нещо не е в ред.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27