Щом се знае датата от сега то няма как да бъде война или заплаха от извънземни, защото няма логика да го знаем от сега.
Ако ще стане нещо 2012 то трябва да бъде свързано със знания, за които не подозираме ние, хората или обикновените хора (тук има намек за евентуално замесени извънземни), а това е възможно само ако знанията не са стандартни и достъпни на учените, които са ни бащи, майки и роднини и със сигурност щяха да ни предупреждават за тази заплаха, тук става въпрос за знания скрити от нас, а в същия момент се набива в съзнанието ни датата и годината и то един на друг си ги набиваме..
Според мен един човек означава много доброта по рождение и когато става въпрос за оцеляване на човечеството всеки човек(по рождение) би направил чудеса, за да спаси или помогне на човечеството. Е, няма ли един човек да е разбрал нещо по-конкретно и точно за заплахата повече от нашият норвежец......не вярвам.
2012 ще е една обикновена година и всичко, което ще бъде като заплаха ще бъде от ХОРАТА самите, и в това вече има логика да го знаем от сега.
Петролът свършва,а алтернативна енергия ще има, следователно контрола върху света ще престане да бъде както до сега или поне не със същите инструменти, от там според мен ще дойде катастрофата, ще има истински войни за ВОДА, за ХРАНА, за ЛЕЧЕНИЕ, за ЕНЕРГИЯ и за ГОСПОДАРСТВО.
Съответно смятам, че скритите знания са вътре в нас и те са скрити в измерение, което ние не улавяме такива каквито сме, а улавят ги някои хора, но пък не могат да ги обясняват, защото те ги усещат и разбират по друг език на тълкувание(не можеш понякога да обясниш точно какво си видял на сън и винаги картината, която описваш е далеч по-редуцирана от преживяното).
В природата смятам, че е спасението, колкото сме по-близко до природата толкова сме по-силни, и обратно, колкото повече сме в града в блокове и сред шума на колите и пред теливизора, колкото повече ставаме това същество, който е безсилен, зависим, алчен, болен, яростен, объркан, стресиран и опасен за себе си и околните които живеят подобно.
Природата ще ни подскаже.
Сигурен съм, че много хора мислят така, но проблема е в механизма на вземане на решение и изпълнение >

как мога да спирам цигарите, как мога да си наложа да спортувам, да дишам съзнателно, да престана да съм зависим от каквото и да е освен от глътка вода и оскъдна естествена храна. Само тогава като постигна това аз ще съм информиран и то без думи. В това аз вярвам.