Автор Тема: Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземните бази  (Прочетена 105069 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Joazinho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 70
Има ли някаква нова информация по темата?
Нещо отдавна не сте писали.
« Последна редакция: Ноември 14, 2008, 21:50:28 pm от Eon »
Всички лъжат.

Неактивен Salito

• Четящ
  • *
  • Публикации: 218
  • ТАЙНАТА Е В ХРАНАТА
Щом се знае датата от сега то няма как да бъде война или заплаха от извънземни, защото няма логика да го знаем от сега.
Ако ще стане нещо 2012 то трябва да бъде свързано със знания, за които не подозираме ние, хората или обикновените хора (тук има намек за евентуално замесени извънземни), а това е възможно само ако знанията не са стандартни и достъпни на учените, които са ни бащи, майки и роднини и със сигурност щяха да ни предупреждават за тази заплаха, тук става въпрос за знания скрити от нас, а в същия момент се набива в съзнанието ни датата и годината и то един на друг си ги набиваме..
Според мен един човек означава много доброта по рождение и когато става въпрос за оцеляване на човечеството всеки човек(по рождение) би направил чудеса, за да спаси или помогне на човечеството. Е, няма ли един човек да е разбрал нещо по-конкретно и точно за заплахата повече от нашият норвежец......не вярвам.
2012 ще е една обикновена година и всичко, което ще бъде като заплаха ще бъде от ХОРАТА самите, и в това вече има логика да го знаем от сега.
Петролът свършва,а алтернативна енергия ще има, следователно контрола  върху света ще престане да бъде както до сега или поне не със същите инструменти, от там според мен ще дойде катастрофата, ще има истински войни за ВОДА, за ХРАНА, за ЛЕЧЕНИЕ, за ЕНЕРГИЯ и за ГОСПОДАРСТВО.
Съответно смятам, че скритите знания са вътре в нас и те са скрити в измерение, което ние не улавяме такива каквито сме, а улавят ги някои хора, но пък не могат да ги обясняват, защото те ги усещат и разбират по друг език на тълкувание(не можеш понякога да обясниш точно какво си видял на сън и винаги картината, която описваш е далеч по-редуцирана от преживяното).
В природата смятам, че е спасението, колкото сме по-близко до природата толкова сме по-силни, и обратно, колкото повече сме в града в блокове и сред шума на колите и пред теливизора, колкото повече ставаме това същество,  който е безсилен, зависим, алчен, болен, яростен, объркан, стресиран и опасен за себе си и околните които живеят подобно.
Природата ще ни подскаже.
Сигурен съм, че много хора мислят така, но проблема е в механизма на вземане на решение и изпълнение >:(  как мога да спирам цигарите, как мога да си наложа да спортувам, да дишам съзнателно, да престана да съм зависим от каквото и да е освен от глътка вода и оскъдна естествена храна. Само тогава като постигна това аз ще съм информиран и то без думи. В това аз вярвам.
« Последна редакция: Ноември 15, 2008, 08:32:10 am от Mirotvorec »
най-добрият приятел на човека остава самият той, въпреки предателствата понякога.

Неактивен georgeta

• Четящ
  • *
  • Публикации: 8
  • !изперкала!
Оф, това звучи ужасно!!! Не знам дали е вярно, обаче аз тази година работих на пътнически кораб, който беше с норвежки екипаж и ходихме до Шпицберген - на норвежки въпросния Свалбад (Свалбард) - това са норвежки острови, най-близката суша до северния полюс. Там водят пасажери на екскурзия да видят базата в Ни Алесунд, вилата на Амундсен и т.н. Между другото част от тези острови са руски. Та там има най-различни бази уж за някакви научни изследвания - както и да е. Та преди корабът е правил много панорамни обиколки по заледените фиорди във вътрешността на островите, но тази година капитанът каза, че вече било забранено ??? на всякакви пасажерски кораби да влизат там, не казаха каква е причината. Аз бях чувала, че норвежците строят бази, но не знаех, че са на Шпицберген ... може да е вярно ... ужас ... Иначе островите са много големи има няколко населени места по краищата, но  във вътрешните части какво става не е ясно, а между другото на кораби от други националности не им позволяват да спират в населените места, те спират на самотни места и лъжат туристите, че тези острови не са населени и там няма никакъв живот. Знам специално за Лонгебиерен, че има предимно само студенти и млади хора, стар човек не можещ да видиш, но какво правят там не знам ... може да копаят..  ::)

Неактивен БУГАР

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
Здравейте на всички, поздрави за прекрасният форум, радвам се че и аз станах част от него, продължавайте в същият дух. Относно темата за базите реших да напиша два реда, защото отскоро съм в Норвегия и се интересувах за базите и тайните общества в тази чудна страна. Тук много хора знаят за подземните бази, найстина ги има и се строят. Много е интерестно че Норвегия са много близки със САЩ, американците имат десетки военни бази по западното крайбрежие на страната. Имало огромни територии в страната, които се контролират от военните и цивилен не може да припари до тях, та това ме наведе на мисълта че норвежкият политик е много вероятно да казва голяма част от истината.

Неактивен Life

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
1900-1,7 милиарда
2008-6,5 милиарда
Перспективата е повече от лоша. Земята не може да ни издържа.
Вече съм почти сигурен 99%, че се готви редуциране на земното население.
По какъв начин не смея да твърдя, но съм убеден, че няма да е само един. Може би ще почнат с някаква пандемия, нещо от сорта на H5N1. После уж имунизация, а то ще е стерилизация най-вероятно.
Кофти брато кофти.

И напълно правилно! Ако има подобна стратегия аз я подкрепям на 100%! Знам че звучи цинично, но още по-цинично е тарамбуката да ми създава 12443223 чавета и след това да не може дори да ги изхрани,не е ли това най големия цинизъм?
какво остава за природата? Няма ли същото право мечока да живее(примерно), като той дори не вреди на тези около себе си,за разлика от нас.
След като явно хомо сапиенс не е точно разумен явно някъде има достатъчно разумни хора.
Максумум милиард, това е истината.

За съжаление и аз съм на мнение, че всичко ще стане жестоко.
« Последна редакция: Март 07, 2009, 08:51:19 am от Mirotvorec »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
1900-1,7 милиарда
2008-6,5 милиарда
Перспективата е повече от лоша. Земята не може да ни издържа.
Вече съм почти сигурен 99%, че се готви редуциране на земното население.
По какъв начин не смея да твърдя, но съм убеден, че няма да е само един. Може би ще почнат с някаква пандемия, нещо от сорта на H5N1. После уж имунизация, а то ще е стерилизация най-вероятно.
Кофти брато кофти.

И напълно правилно! Ако има подобна стратегия аз я подкрепям на 100%! Знам че звучи цинично, но още по-цинично е тарамбуката да ми създава 12443223 чавета и след това да не може дори да ги изхрани,не е ли това най големия цинизъм?
какво остава за природата? Няма ли същото право мечока да живее(примерно), като той дори не вреди на тези около себе си,за разлика от нас.
След като явно хомо сапиенс не е точно разумен явно някъде има достатъчно разумни хора.
Максумум милиард, това е истината.

За съжаление и аз съм на мнение, че всичко ще стане жестоко.

Всъщност доколкото и аз ги разбирам нещата самите тайни общества са силно разделени по този въпрос и точно затова се водят люти битки и голяма част от проектите за редуциране на населението излизат наяве точно защото едната страна ги пуска под една или друга форма. Дори това е казано директно от Бенджамин Фулфорд като накратко той казва че тайните общества които ръководят държавите с огромно население силно се противопоставят на плановете за редуциране.
Но какъвто и план да се реализира , с каквато и "хуманна цел" да е няма как да бъде оправдан.Аз също не приемам за нормално това огромно наслеление още повече в условията които живее - то просто произвежда още по-голяма мизерия не само за хората а и за животните които се избиват с милиони всеки ден за храна и т.н. Според мен по умереното решение в случая е колонизация на Марс плюс мерки за съкращаване на раждаемостта които обаче се базират на убеждение а не на принуда.

Неактивен Life

• Четящ
  • *
Белите хора са убедени,рядко може да се види съвременно семейство с повече от 2 деца,смея да твърдя дори и с едно,като моето примерно
Същото важи и за САЩ примерно,с тази разлика че там латиносите се възпроизвеждат на конвейрен принцип
За Азия няма какво да споменавам

Хуманно...еми това което е в момента не е хуманно,точно както казваш ти хората масово създават мизерия и неудачници

каквото и решение да се вземе за мен би било по хуманно от колкото това сегашното положение
После ,много хора питат тук защо елиъните не контактуват с нас,или само с единици?За какво им е?
идва извънземния и какво вижда?
Съществя горящи фосилно гориво,безконтролно множащи се,унищожили уникалната си планета,със най бележити творци женски индивиди показващи половите си органи и мъжки такива мислещи се за женски

За съжаление,покрай сухото ще изгори и суровото

Неактивен remalyks

• Четящ
  • *
  • Публикации: 199
  • in/at/on 11
    • 11
Доста от нещата ми останаха неясни... Защо ще спасяват политическият и управленски елит (които в повечето случаи надвишават 50-те), а не дадат предимство на най-младите и най-здравите физически и умствено и разбира се на най-добрите специалисти във всяка една сфера на нашето общество??? Защо споменава да се използват костюми и хапчета против радиация? Трябва информацията за 2012 да се прецезира и конкретизира! Че в сума ти чужди форуми се изписват фермани и в youtube филми на ужасите. Като знаем със сигурност срещу какво ще бъдем изправени ще можем да вземем адекватни мерки за личното си оцеляване.

Защото сигурно могат много лесно да изпият едно хапче или отвара против стареене( или за подмладяване), което съществува на 101% ......
11

Неактивен Joazinho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 70
За сега партията на Сив Йенсен е на второ място по предварителните социологически проучвания,а политика беше казал,че именно нейтата партия ще спечели изборите през Септември!
Всички лъжат.

Неактивен remalyks

• Четящ
  • *
  • Публикации: 199
  • in/at/on 11
    • 11
Социолози и реалност две напълно несъвместими понятия : )
11

Неактивен Life

• Четящ
  • *
Интересно! Заинтригува ме и изчетох доста мнения.
Защо обаче смятате, че всичко това се прави в Норвегия?
Нито климата, нито ландшафта са благоприятни а и надали ще станат такива скоро, още повече, че САЩ си имат достатъчно диви територии?
Как мислите?
« Последна редакция: Март 30, 2009, 13:30:28 pm от Eon »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
Никой не е казал че се прави само там, дори напротив - точно в този раздел е пълно с материали от които се вижда че се прави навсякъде.

Неактивен Life

• Четящ
  • *
Никой не е казал че се прави само там, дори напротив - точно в този раздел е пълно с материали от които се вижда че се прави навсякъде.

Вижда се викаш?Аз снимки не видях 8)...моля те,знаеш много добре качеството на 90% от подобни твърдения
Аз обикновено имам навика и качеството да отсявам,тази обаче ми направи впечатление,а и гледах на живо коментар на някакъв норвежец в тубето,а и след това мернах матряла и тук
За това и изкоментирах

някак си,просто новрежкия ландфашт  не е особено уместен за САЩ бази,освен ако самите норвежци не си плащат за някаквъ бомбоубежища

Разбира се,2 милиони такива биха стрували колкосална сума,която на дали можеше току тъй да се отдели без ЕУ анонси,но не бих се учудил ако наистина има такива начинания там

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
А щом не е уместен ландшафта защо точно там тръгват да правят Ноев ковчег на норвежкия остров Шпицберген, което си е отвсякъде официална информация

http://www.xnetbg.com/new/content/view/524/111/

А иначе от многобройните източници (които за теб очевидно не са достоверни)може да се заключи че подземни бази има напрактика навсякъде и в случая не става въпрос за нещо изключително а само за една от многото.Иначе по въпроса с достоверността съм писал много пъти - да всичко е дезинформация но тя се базира на определени истинни факти (всеки сам да си преценява за него си кои са).

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27