Автор Тема: Вициве  (Прочетена 421585 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен kossev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
  • http://www.pristabg.com/
Re:Вициве
« Отговор #705 -: Февруари 04, 2010, 16:32:59 pm »
В онази чудна лятна утрин Червената шапчица, както обикновено, напълно лекомислено била в гората. И с това всички прилики с най-известната история свършват. Нямало никаква баба, никаква кошница, дадена от грижовна майка, нито ловци имало, пък за вълк – изобщо не можем да говорим. За сметка на това Червената шапчица била мъртво пияна и силно напушена. Къде е скитала снощи, с кого е била – историята мълчи. Можем да се досетим само по омачканите и дрехи и подозрителните петна по знаменитата и червена баретка. Докато се търкаля на поляната в тежък махмурлук и плавно преминава от дълбок сън към плитки припадания и обратното, до нея се спряла една крава. Крава с големи тъжни очи и добра душа, крава с напращяло виме и симетрични петна като в реклама на швейцарски шоколад. Погледнала кравата момичето, близнала го нежно по лицето и установила, че Червената шапчица е зле. Много зле! - Малко млекце ще и помогне – решила кравата и прекрачила Червената шапчица така, че вимето и да се спусне удобно точно над лицето на момиченцето, за да може да си посуче малко. Червената шапчица протегнала на сън ръце, хванала се за вимето и лапайки ту едната, ту другата цицка, застенала с пресипнал глас: - Момчета! Момчета, моля ви, един по един...

Неактивен ThreeFaces

• Четящ
  • *
  • Публикации: 137
  • Omnia ab Uno
« Отговор #706 -: Февруари 05, 2010, 04:34:35 am »
Срещат се Осама и Обама.
Обама пита:
- Как сиии Осама, какво стаа?
- Как да ти кажа, не съм много добре. -отвръща Осама - Мъчат ме едни пророчески сънища, война ,терор, падат небостъргачи, бели дебели хора бягат в паника, падат самолети...кво да ти кажа. Ами ти как си?
Обама:
- И при мен е така с тия сънища. Сънувам Арабския полуостров, всичко в зеленина, едни магистрали, и едни големи билбордове и на тях пише нещо.
Осама;
- Кво пише, кво пише?
Обама:
- Не знам, на иврит е.
« Последна редакция: Февруари 05, 2010, 04:36:44 am от ThreeFaces »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #707 -: Февруари 15, 2010, 15:44:13 pm »

Малко индианче пита баща си:
- Тате, защо кака се казва Голямата скала?
- Защото беше зачената на една голя-а-ама скала.
- А защо батко се казва Белият дъб?
- Защото беше заченат под един бял дъб. Разбра ли сега, Скъсана гумичка?

;D

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Публикации: 919
  • Homo Supermenos!
    • Олтар на непознатия Бог
« Отговор #708 -: Февруари 15, 2010, 15:50:59 pm »
Въпрос към съфорумците:
Защо разумният извънземен живот не се е разкрил пред човечеството?

Аз като гледам на много от юзърите тук им се е разкрил или поне те са го разкрили.
Soli Deo Gloria!

Неактивен vesela

• Четящ
  • *
  • Публикации: 50
« Отговор #709 -: Март 17, 2010, 23:18:11 pm »
ПИСМО ДО СОФТУЕРНА КОМПАНИЯ
 30 October, 2008  5 коментари  Just for fun
Уважаема Софтуерна компания,

Преди около година замених продукта ГАДЖЕ 7.0 с Продукта СЪПРУГА 1.0, която автоматично и много бързо инсталира продукта ДЕТЕ 1.0, който заема ужасно много място на диска и изисква прекалено много време за привеждането му от активно състояние в състояние на SLEEP или поне STANDBY.

Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът СЪПРУГА 1.0 се самоактивира и намесва, когато отварям някои други продукти и ги блокира.
Така, вече продукти като, БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ.ГЪЛ, ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ.ГОЛ или КАРТИ_СЪБОТА_ВЕЧЕР.КОЗ повече не функционират. Още по-лошо е, че често се появява вирус ТЪЩА 1.0, който тотално обърква конфигурацията ми. Дали изтриване от паметта и изключването от захранване би помогнало срещу този досадeн вирус? На фона на тези проблеми няма да ви изненада, че не успявам вече да отворя продукти като SEKS_SYBOTA_SUTRIN.EXE и ДОСПИВАНЕ_ДО_ОБЕД.KEF.

Бих искал да деинсталирам СЪПРУГА 1.0 и да инсталирам отново ГАДЖЕ 7.0, а най-добре някоя по-нова версия на продукт от серията ГАДЖЕ. Същевременно не бих искал да подлагам на риск съществуващия продукт ДЕТЕ 1.0, контактът с който (в удобно за мен време), ми харесва и доставя истинско удоволствие.

ОТГОВОР ОТ СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯ

Уважаеми Г-н Клиент,
Вашият проблем е често срещан сред потребителите. В ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница), че минаването от ГАДЖЕ X.0 към СЪПРУГА 1.0 носи неочаквани рискове.

Имайте предвид, че СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение, както е ГАДЖЕ X.0, а е Съвършенна Оперативна Система (СОС или както е по-популярна - SOS), създадена за контрол на всички останали продукти, намиращи се в обхвата й. Вече не е възможно връщане към предишната версия ГАДЖЕ X.0.

Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който (това е твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че деинсталирането му води и до деинсталация на СЪПРУГА 1.0 (която е дъщерен продукт на ТЪЩА 1.0).
Ние препоръчваме да се изчака вируса ТЪЩА 1.0 да се деактивира необратимо от самосебе си.

Различни потребители опитаха да инсталират ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са
значителни: ако случайно в този момент в адреса на същото устройство се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата няма да може да го понесе безпроблемно и ще се задейства необратимо, активирайки в последствие вирусите RAZVOD.EXE и IZDRYJKA_DETE.EXE. Ако все пак стигнете до този момент и в последствие инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0, никога не се опитвайте да го промените на СЪПРУГА 2.0, защото проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай Ви препоръчваме ЕРГЕН 2.0 + всички налични версии на ГАДЖЕ XХХ.0.

При положение, че все още не сте стигнали до такава крайна ситуация, продължавайте да експлоатирате пакета много внимателно и във всеки един момент бъдете готови да отворите файла IZVINENIYА.MP3. Ако няма ефект не Ви остава нищо друго, освен да минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA.AVI в комбинация с CVETIA.JPG.
Съветваме Ви допълнително да употребите и БИЖУТА.USD във всички негови най-скъпи версии, а също НОВИ_ДРЕХИ.BGN (но само последните версии) и ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_ В_ЧУЖБИНА. EUR.

Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и модификации и вероятно ще успеете да си адаптирате личния пакет към актуалния ъпгрейд под SOS

това за мен е един от вицовете на които се смея от сърце  :lol:
а ето и за СЪПРУГ  ;D:

Писмо до отдел Техническа поддръжка на Софтуерна компания

Уважаеми отдел Техническа поддръжка,
Миналата година ъпгрейднах от Гадже 5.0 на Съпруг 1.0 и забелязах сериозно забавяне в цялостното представяне на системата - в частност в приложенията Цветя и Бижута, които работеха перфектно под Гадже 5.0.
В допълнение, Съпруг 1.0 деинсталира много други ценни програми, като например Романтика 9.5 и Лично внимание 6.5 и в последствие инсталира нежелани програми като F.A.CUP 5.0, The Ashes 3.0, и Golf Clubs 4.1.

Разговор 8.0 вече не работи, и Почистване на къщата 2.6 просто разбива цялата система. Опитах да приложа Мрънкане 5.3, за да реша тези проблеми, но с никакъв! резултат.
Какво мога да направя?

Подпис:
Отчаяна

Отговор на отдел Техническа поддръжка:
"Уважаема Отчаяна,

На първо място трябва да имате предвид, че Гадже 5.0 е Пакет за забавление, докато Съпруг 1.0 е Операционна система.
Моля, въведете командата 'http: I Thought You Loved Me.html' (Аз си мислех, че ме обичаш и се опитайте да свалите Сълзи 6.2 и не забравяйте да инсталирате ъпдейта на Вина 3.0. Ако това приложение функционира според дизайна, Съпруг 1.0 следва автоматично да стартира приложенията Бижута 2.0 и Цветя 3.5.
Но запомнете, прекаляването с упоменатото приложение може да накара Съпруг 1.0 да стартира по подразбиране Свъсено мълчание 2.5, Happy Hour 7.0 или Бира 6.1.
Бира 6.1 е лоша програма, която ще свали допълнително Шумно хъркане Beta.

Каквото и да правите, НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ Свекърва 1.0 (задейства вирус в бекграунда, който накрая превзема контрола на всички ваши системни ресурси).
Също, не се опитвайте да реинсталирате програмата Гадже 5.0. Това е приложение, което не се поддържа и ще разбие Съпруг 1.0.

Накратко, Съпруг 1.0 е невероятна програма, която обаче има ограничена памет и не може да научава нови приложения бързо. Можете да обмислите закупуването на допълнителен софтуер за подобряване на паметта и представянето.
Ние Ви препоръчваме Храна 3.0 и Секси Бельо 7.7.
Поздрави:
Отдел Техническа поддръжка
"Бъди промяната, която искаш да видиш в света"

Неактивен momo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 184
« Отговор #710 -: Март 18, 2010, 11:07:14 am »
Второто не го бях чел. :) Добро е!

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 568
« Отговор #711 -: Март 18, 2010, 12:18:54 pm »
 :mocking: хареса ми  :drinks: а дали има и за МАМА 1.0 и ТАТЕ 1.0 :yes:

Неактивен vesela

• Четящ
  • *
  • Публикации: 50
« Отговор #712 -: Март 19, 2010, 00:28:28 am »
За МАМА 1.0 и ТАТЕ 1.0 не съм срещала, но днес се смях на ето това  ;D:

Какво значи упоритост?
Отговор: Да въвеждаш грешна парола докато компютъра се съгласи!

:lol: :lol: :lol:

и още един:

Отчет на "Служба по сигурността" по повод хакването на сървъра на Пентагона от китайци:
1. Всеки китаец е опитал с една парола.
2. Всяка втора парола е bila "mаodzedun".
3. След 7272131313 опита сървъра се е съгласил, че root парола е "mаodzedun".
« Последна редакция: Март 19, 2010, 00:37:25 am от vesela »
"Бъди промяната, която искаш да видиш в света"

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #713 -: Март 19, 2010, 01:03:18 am »

Отговор на отдел Техническа поддръжка:
"Уважаема Отчаяна,

....На първо място трябва да имате предвид, че Гадже 5.0 е Пакет за забавление, докато Съпруг 1.0 е Операционна система.
Моля, въведете командата 'http: I Thought You Loved Me.html' (Аз си мислех, че ме обичаш и се опитайте да свалите Сълзи 6.2 и не забравяйте да инсталирате ъпдейта на Вина 3.0. Ако това приложение функционира според дизайна, Съпруг 1.0 следва автоматично да стартира приложенията Бижута 2.0 и Цветя 3.5. .............

Абе в последно време, горните програми са поразени от един кофти вирус-NetWorm_Kriza_09.10..2.1.1, който блокира често цялата работа, и си мисля, дали не трябва да се преинсталира операционната система на компютъра. ;D
« Последна редакция: Март 19, 2010, 01:05:31 am от marhs »

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #714 -: Март 25, 2010, 15:21:18 pm »
Извинете! Но вие съвсем безцеремонно седнахте на моето място!!!
- Ок, хайде да седна с церемония!

На входа на завода на Фолксваген в Германия :
" Благодарим на град Перник,че ни държат далече от бизнеса със скрап вече 20 години"

Къде изчезнаха истинските мъже?
- Отидоха при истинските жени.

Cъстезание по бързостихопис. До оспорван финал достигат овчар и пастор. Задачата е да композират стихотворение, завършващо на "Тимбукту". След 44 секунди двамата финишират едновременно. Стихотворението на пастора звучи първо:

I was a priest for all my life.
I had no children and no wife.
I read the bible through and through,
to all my way to Timbuktu.

Публиката е развълнувана - кахърни забрадени девици бършат нос. Идва ред на овчарят, който започва да чете своето произведение. То е следното:

When Tim and I to Brisbane went,
We met three ladies cheap to rent.
As they were three, and we were two,
so I booked one, and Tim booked two.

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
« Отговор #715 -: Март 25, 2010, 21:49:26 pm »
Двама българи отиват в Египет. Разбира се, влизат и в Хеопсовата пирамида. В нея обаче е адски задух и колкото по-навътре влизат толкова по-задушно става... Накрая единия вече не издържа и вика на другия:-Не мога повече, много задушно тука, аре пиши K*P и да излизаме!

....................................

Минавал един самолет над Чукотка с един от местните на борда. Чукчата отишъл при пилота и му казал.
- Виж сега, защо не прелетиш ниско над нашето село и аз ще скоча. Дори няма нужда да кацаш.
- Да бе. Миналият път един скочи а десет се качиха.

.....................................

Отишъл един турист в Чукотка за да види как живеят местните и ако може да убие бяла мечка. Платил на местните и те решили да го заведат на лов за бели мечки. Вървели няколко часа и накрая видели бяла мечка. Чукчатата започнали да викат, да скачат за да привлекат вниманието на мечката и тръгнали да бягат обратно към селото, а мечката след тях. Туриста се зачудил, извадил пушката и застрелял мечката. Отишъл един чукча при него и му казал.
- Е ся кат си такъв тарикат ти си я влачи до селото.

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 568
« Отговор #716 -: Април 03, 2010, 18:01:54 pm »
Из форума на COSMODISK

„Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина“

„След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам“ .

„Откакто съм с него, мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката“

„Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли.“

„От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вадя“

„Сложиха ми го и след малко болката премина.“

„Изпитвах невероятни болко отзад, но след две седмици, откакто си го сложих, почувствах облекчение.“

„С него съм дори и на вилата.“

„По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад.“

„Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия.“

„Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят.“

„Отзад ми е вече пет години.“

„Бях свикнала с болката, но, след като си го сложих, тя премина“

„Останах много доволна – дори и мъжът ми си го сложи“

„Става и за мъже“

„Когато ми е отзад, се навеждам с удоволсвие“

„Когато бях без него -трудно ходех до тоалетната“

„Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз“

„Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време“

„Ако не те оправи, ти връщат парите“

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
« Отговор #717 -: Април 05, 2010, 18:23:05 pm »
Двама приятели излезли на лов . . . . скрили се в един гъсталак и зачакали жертва. Не минало много време и насреща им мечка!
- Малееее . . . . тая е стръвница! - прошепнал единия.
- Еее по кво позна?
- По погледа . . . същия кат на тъщата!

Неактивен cassio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
« Отговор #718 -: Април 09, 2010, 18:46:22 pm »
Един каубоец си поркал в един бар в Дивия Запад. Влязла красива жена и седнала до него. Заговорила го:
-Вие с какво се занимавате?
-Еми аз съм каубоец.
-Какво означава това? Какво правите?
- Имам си стадо. Грижа се за него. Продавам-купувам, водя на паша, дамгосвам, коля...най-разнообразни дейности за каубоец. А вие? Каква сте?
- Аз съм лесбийка.
-Защо?
- Сънувам жени. Голи жени. Сутрин като се събудя и вляза да се къпя, си мисля за жени. Като отида на работа оглеждам и продължавам да си мисля за жени. Вечер като заспивам, мислите са ми за жени.
-Разбирам.
Тръгва си жената. Влиза двойка американски туристи, дошли по тези земи. Питат човека:
- Вие какъв сте? С какво се занимавате?
- Ами до преди малко си мислех, че съм каубоец, но вече мисля, че съм ... лесбийка.  ;D

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
« Отговор #719 -: Април 15, 2010, 05:53:54 am »
Двама пияници седели нощем насред улицата, и по едно време единият вижда как "Баба Яга" бавно прелита над него и казва на другия:

- Каквато ни е държавата такъв ни е и Батмана.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27