Мдам - относно снимките:
1. Доста недодялан апарат като се им предвид качеството на снимката - или по скоро който я е компресвал си е оставил ръцете до колената....
2. Колкото до фотошопа - ше знаете че хич не е толкова елентарно както и че т.нар. ФИЛТРИ не са за червено например а се ползват за коеренно реазлични цели - както и да е няма да изнасям купс по фотошоп
Коментара относно снимките са ми следните:
1. Достатъчно дълго съм снимал залези за да знам че светлината може да играе достатъчно лоши шегички с очите на човека да не говорим че един самолет който идва от посоката на залеза и е доста далеч ... той просто изглежда като НЕПОДВИЖЕН, БЛЕСТЯЩ и СИЯЕЩ ... ТРИЪГЪЛНИК..... как звучи само....
2. Да не говорим че в нета колкото и информация да получаваме - поне 99,99% си е ФЕЙК все пак - ама и тва сме го дъвкали не един път тука ;-)
Реалната снимка според мен ще е тази която бъде заснета на SLR (Огледалноп рефлексен) на RAW формат (т.е. НЕПОДПРАВЕН суров формат) - там вече нема мърдане !!! повярвайте ми доста народ се опитва вече 4 години да хакне т.нар. EXIF данни за снимка - е не стаа и тва си е