Браво,
с уважение към Albinoni, която почна тази тема,както и за всички участници, които спорят (И ни влачат по пътя към истината!).
Много се заинтересувах след последните съобщения - не очаквах толкова попадения, но пък....ние сме в един астрал- така че.... ;D
Травъл е много интересен - жалко че не знам истинската ти идентичност, но бих искала да ми пишеш ако си народен музикант! Аз правих тестове с народните инструменти и точно гъдулката ме шокира- звука и не отмира дълго време и подгласниците създават такива лекуващи тонове, че шотландските гайди и ирландските кавали ряпа да ядат. Вярно, че и ирландците и шотландците са наследници на българите, ама много им се е разводнила кръвта - запазили са само 9/8 (ирландците) и 3/4 + 9/8 шотландците..... Независимо от всичко наследството се открива точно в музиката - не в историята.
Египетската връзка е толкова силна, че не зная как да ви подчертая това и как да го направя в по-сериозен фонт или шрифт! Няма запазена музика обаче - подменена е от арабските нашественици, но по саркофазите и гробниците има картини на нашенски ХОРА.
Всеизвестен е факта, че някои арабски племена не могат да изговарят "Б", а други - "П". Някои от тях пък имат много "Х'-с (до 6 в Сирия). Според последните данни ние винаги сме се идентифицирали с Бол, Болг, Бел, Блг....Арабските племена обаче са ни прекръстили на Пел, Плг...(Пеласги).... Гърците които генетично са повече етиопци, отколкото европейци (и са ни откраднали историята не само според мен) са ни сложили "В" вместо "Б".
Вече е ясно, че преди 7512 години (днешната дата по българския календар) е имало потоп в Черноморе.От там нашите хора (заедно с други скитски племена) са се преселили в Месопотамия, а после са създали Египетската цивилизация....Знам, че пусках тази връзка преди, но пак ше я пусна:
http://www.institutet-science.com/index.htmРазгледайте и пак ще си пишем!