Трябва да си върнем добрите стари български морални и материални ценности, които бяха до средата на 70.те години на 20 в.Тогава 60-80% от българите бяха по селата и малки и по-големи градчета, където им беше естествената среда, природата, въздуха, обкръжението от близки и познати.
Откъснати от корена, лесно се забравят и моралните ценности.Няма ги хората, които са те карали да ги уважаваш и спазваш. И т.н.
Другото е прекаленото отдаване на материалното, и високия стандарт. Защо ?
Примерно ,аз никога не съм бил от селата и защо ми е да се връщам там???
Изглежда искате да създадем общество с нисък стандарт на живот, така че хората от бъдещето да ни гледат
и да ни се надсмиват, колко примитивно
и незряло общество сме.
Според мен ,въпроса не е как да върнем хората по селата .
Върпоса е: Кое ще осигури на хората
висок стандарт на живот???
Кое ще премахне
отровите в храната ни и ще направим ли нови източници на енергия,
които да са чисти и ефикасни???
"Няма ги хората, които са те карали да ги уважаваш и спазваш. И т.н."
- Един бой и ще започнат да те уважават !!!Щегичка.
Само не разбрах какво да спазваш да не би някоя петачна молитва???

Хаха ,за да те уважва някой трябва да се заслужи ,иначе за какво да те уважават???

По принцип българите не се уважават ,а си завиждат един на друг .

ПС:Във всяка държава си има, както више общество, така средно и нише .
Хората доброволно трябва да решат как да живеят . Не сме ние тия който да ги задължаваме и да ги караме насила .Ние можем само морално да им обределяме .Все пак всичко си има граници . А пък, дали си спазваме традицийте и обичайте, аз лично си ги спазвам .
Религията само може да определя морала и нормата на обществото.Религията е нещото което ни държи в робство.Между другото ,Христянството доста е помогнало за изграждането на съвремения свят - имайте го на предвид.Нали сте чели БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ??? АЗ ЛИ ТРЯБВА ДА ВИ ПИША ТЕЯ РАБОТИ???. Аз подкрепям лично съвремените норми ,философията и будизма . Но до голяма степен аз съм си бунтар който все се бори за нещо в ш****свят,като вас.Но решението не е да върнем хората в камената епоха.ДА ,икономиката по селата трябва да се развива .Но все пак, за всеки влак си има пътници.8 милиона души се връщат по селата и то от 8 милиона, колко ли са българите?? Повечето села са взети от турци, аз познавам много такива ,но това е други тема .Все едно гледам българите от панти века там ,само че с малката разлика ,те са мюсюлмани .Като цяло добри ,възпитани хора ,е не всички.Хора всякакви .
Zarathustra каза :
- „Например, наскоро бях на гости и по шоуто на Слави изпяха "дупчи дупчи сине, докато си млад, че като остарееш, ще ставаш за ташак"(дори нямаше червения надпис "18" долу вляво). Имаше дете на 9 години, което изгледа и чу всичко. Това нормално ли е?”
- Не, не е нормално ,естествено !!!