Ползвах за няколко дни озонатор и йонизатор. Разлики в усещанията си имах само при озониране на въздуха. Озонираната вода си беше без неприятни вкусиве и аромати. За йонизатора не мога да кажа дали работи или не, не направих разлика в усещанията си, но го ползвах само една вечер у дома преди да го предам на собственика му.

Но, майка ми никога не е пила вода от чешмата без да има после проблеми. След като я озонирах ми заяви, че и се появил апетит, какъвто скоро не е имала. Тя прежива инсулт в стволовата област, последван от депресивно състояние. Повлиява се изключително добре.
Приятеля ми, който е със СПИН, е очарован от действието на озонатора. Възпаленията на лимфите са само спомен. Желанието му за живот се върна. Изхвърли полипи от белите си дробове.
Не съм забелязал отрицателни реакции при озониране на въздуха. Ползвах озонатора за 2-3 дни. Предупреждавам единствено за сега да не се вдишва директно изходящия от озонатора въздух.
Приятеля пие озонирана вода, и си обдухва устната кухина. След втория ден вече няма кървене на венците, събужда се нормално сънен а не смазан и подтиснат.
Остава да му направя или доставя ефективен ZAPPER за убиване на вредителите в тялото. Билките според препоръката на д-р Хулда Кларк вече са събрани.